2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

4 kez ilave durulama mı yaptın ??? Gerek yok bence o kadarına

Zararı yoksa yiyelim bizde o zaman bi sorupta bize tekrar yazarsan çok sevinirim canım. En azından bizide bilgilendirmiş olursun :109: küçük bi yerde oturuyorum pek bu tarz konularda bilgi alamıyorum maalesef :)

canım bende geçenlerde temizledim hala mis hiç jilet vurmadım üst kısımları epilasyon makinasıyla temizliyorum dudak kısımlarınıda eldivenle yavaştan alıyorum yıllardır böyle temizlerim ağda kullanamıyorum karşımada ayna bırakıyorum aynadan bakıp temizliyorum başka türlü yapamam alışmışım bi kere istersen eldivenle bi dene belki yapabilirsin ne zaman sancımız gelir ne zaman hastane yolu tutarız belli değil o yüzden mecburen temiz olmalı ablam doğuma gittiğinde ebeler senin temizmiş bazı kadınlar geliyor resmen saç gibi uzamış midemiz bulanıyor demişler bende oyüzden çok utanıyorum temiz olsunda bizede öyle demesinler

kızlar bakım ürünlerinde chicco marka ürünler hakkında bilgisi olan varmı üzerinde organik olduğu yazıyor ama?

kızlar sabah da bahsetmiştim ben bebek şekeri değil,sabun yaptırıyorum diye.

Sizlere de fikir olsun istedim

ilgilenen olursa nereden aldığımı yazabilirim. Buraya yazarsam sıkıntı olur mu ki?

ALLAH iyiliğini versin emi görünce neşem yerine geldi ayyyy bu ne güzelmiş böyle çok begendim gerçekten. bence şekerden daha güzel. umarım çok pahalı şeyler değildir. nerden ve ne kadara aldın gereken bilgileri yazarsan sevinirim. belki önceden görenler vardır ama ben yeni gördüm böle bişey

canım tanesi 5-5.5 tl değişiyor. Yapan kişiyle iletişime geçmek lazım, mesela bu resimde kenarları dantelle bağlanmış,organze olursa fiyat düşüyor, ya da bu resimde kanatlar mavi uçları beyaz ya kanatlar tamamen mavi olursa fiyat düşüyor. Görüşmek lazım yani satıcıyla. Ben çok araştırdım 7.5 tl diyen de var aynı sabuna!!!

Hoşgeldin tekrar...
Şu NST'ye benim de giresim var. Haftaya benim NST'm
Bilgecubuk ikiz bebeklerini doğurdu. Sağlıklılar maaşallah oğlu da kızı da.

kızlar bakım ürünlerinde chicco marka ürünler hakkında bilgisi olan varmı üzerinde organik olduğu yazıyor ama?

canım ben şampuanda sebamed aldım.onu cok önerdiler.dalinden iyi dediler.vücut yağı ve pişik kreminde en iyisi chıcco dediler.ondan aldım bende.görcez bakalım doğumdan sonra nasıl olduğunu.

hımmmmmmmmmm çok pahalıymış ama çok begendim.satıcı istanbulda mı? ben istanbulda oturuyorum. olmazsa yaptırırım sabunu tüllerini ben kendim uydururum. yada 30 tane yaptıracagıma 20 tane yaptırırım. eger sanada uyarsa satıcının numarasını yada yerini adresini yazarmısın buraya. ben msj yazamıyorum çünkü

canım ben şampuanda sebamed aldım.onu cok önerdiler.dalinden iyi dediler.vücut yağı ve pişik kreminde en iyisi chıcco dediler.ondan aldım bende.görcez bakalım doğumdan sonra nasıl olduğunu.

bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim

bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim

bende dalin deterjan ve yumuşatıcısıyla yıkadım.misss gibi kokuyo alıp alıp kokluyorum bazen:))

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…