bende bütün cicilerimizi battaniye kendi pijama gecelik herşeyimizi hacışakir sabun tozu ile yıkadım. 30 derecede ilave 4 kez durulama yaptım tertemiz oldu mis gibi hiç kalıntı falanda olmadı ben yumuşatıcı kullanmıca ilk 6 ay falan. ama deterjandan memnun kaldım tavsiye üzerine almıştım zaten.
Keten tohumunu yazanlardan biride bendim kizlar ... Burda ebeler 36. haftadan sonra öneriyor daha öncedinde degil ...
Günlük bir kasik yogurda katarak yemeyi düsünüyorum ben , haftaya yine ebeye soracagim...
Sindirim sistemine kabizlik cekenlerede cok yardimci ..
Hurmayada haftaya baslamayi düsünüyorum , simdi arada bir yiyorum hurmayi ...
kızlar söylemesi ayıp bende geçenlerde ağdayı elime aldım. üst kısmıma ağda yaptım çizgiye kadar yani alt kısma kadar. sonra çok pardon popo arasını yanları falanda aldım. ama iş o dudak kısmına gelince kaldı. çekemedim de alamadımda. hem inanılmaz hassaslaşmış hemde göbişten eğilemedim. kolumu uzatıp çekemedim yani. bende sadece en alt orta kısmı jiletlemek zorunda kaldım. şimdi orası biraz biraz uzamış ama ağda yapılan yer iyi durumda.
Kuaföre gitmek istiyorum aslında ama ayaklarım geri geri gidiyor hijyene güvenemiyorum Allah korusun yani direk mikrop.
Bide ağda yapılırken kasıldığımız için erken doğum riski oluyormuş ve birçok doktor önermiyormuş.
Aaayyyyy ne yapcaz bilemedimmm...
Güneşli günleri özledim ben ...
kızlar hayırlı günler aranızda bebeğin kıyafetlerini normal deterjanla yıkayan var mı?
kızlar sabah da bahsetmiştim ben bebek şekeri değil,sabun yaptırıyorum diye.
Sizlere de fikir olsun istedim
Eki Görüntüle 820662 Eki Görüntüle 820662
ilgilenen olursa nereden aldığımı yazabilirim. Buraya yazarsam sıkıntı olur mu ki?
Güneşli günleri özledim ben ...
ilgilenen olursa nereden aldığımı yazabilirim. Buraya yazarsam sıkıntı olur mu ki?
ALLAH iyiliğini versin emi görünce neşem yerine geldi ayyyy bu ne güzelmiş böyle çok begendim gerçekten. bence şekerden daha güzel. umarım çok pahalı şeyler değildir. nerden ve ne kadara aldın gereken bilgileri yazarsan sevinirim. belki önceden görenler vardır ama ben yeni gördüm böle bişey
Kusura bakmayın bu günlerde burayı biraz ihmal ettim aklım sizlerleydi ama koşturmacalardan giremedim. Bugün Nts ye girdik gayet iyiydi herşey normal. haftaya kontrol var yine.
Sizler nasılsınız? başka doğum yapan var mı? kontroller nasıl?
Hepinizi öptüm. sevgiler...
kızlar bakım ürünlerinde chicco marka ürünler hakkında bilgisi olan varmı üzerinde organik olduğu yazıyor ama?
canım tanesi 5-5.5 tl değişiyor. Yapan kişiyle iletişime geçmek lazım, mesela bu resimde kenarları dantelle bağlanmış,organze olursa fiyat düşüyor, ya da bu resimde kanatlar mavi uçları beyaz ya kanatlar tamamen mavi olursa fiyat düşüyor. Görüşmek lazım yani satıcıyla. Ben çok araştırdım 7.5 tl diyen de var aynı sabuna!!!
kızlar bakım ürünlerinde chicco marka ürünler hakkında bilgisi olan varmı üzerinde organik olduğu yazıyor ama?
bende bütün cicilerimizi battaniye kendi pijama gecelik herşeyimizi hacışakir sabun tozu ile yıkadım. 30 derecede ilave 4 kez durulama yaptım tertemiz oldu mis gibi hiç kalıntı falanda olmadı ben yumuşatıcı kullanmıca ilk 6 ay falan. Ama deterjandan memnun kaldım tavsiye üzerine almıştım zaten.
bende bütün cicilerimizi battaniye kendi pijama gecelik herşeyimizi hacışakir sabun tozu ile yıkadım. 30 derecede ilave 4 kez durulama yaptım tertemiz oldu mis gibi hiç kalıntı falanda olmadı ben yumuşatıcı kullanmıca ilk 6 ay falan. Ama deterjandan memnun kaldım tavsiye üzerine almıştım zaten.
bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim
canım ben şampuanda sebamed aldım.onu cok önerdiler.dalinden iyi dediler.vücut yağı ve pişik kreminde en iyisi chıcco dediler.ondan aldım bende.görcez bakalım doğumdan sonra nasıl olduğunu.[/QU
sağol canım banada hediye geldi.artık deneyeceğiz memnun kalmazsak ddeğiştiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?