bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim
canım tanesi 5-5.5 tl değişiyor. Yapan kişiyle iletişime geçmek lazım, mesela bu resimde kenarları dantelle bağlanmış,organze olursa fiyat düşüyor, ya da bu resimde kanatlar mavi uçları beyaz ya kanatlar tamamen mavi olursa fiyat düşüyor. Görüşmek lazım yani satıcıyla. Ben çok araştırdım 7.5 tl diyen de var aynı sabuna!!!
hımmmmmmmmmm çok pahalıymış ama çok begendim.satıcı istanbulda mı? ben istanbulda oturuyorum. olmazsa yaptırırım sabunu tüllerini ben kendim uydururum. yada 30 tane yaptıracagıma 20 tane yaptırırım. eger sanada uyarsa satıcının numarasını yada yerini adresini yazarmısın buraya. ben msj yazamıyorum çünkü
kızlar söylemesi ayıp bende geçenlerde ağdayı elime aldım. üst kısmıma ağda yaptım çizgiye kadar yani alt kısma kadar. sonra çok pardon popo arasını yanları falanda aldım. ama iş o dudak kısmına gelince kaldı. çekemedim de alamadımda. hem inanılmaz hassaslaşmış hemde göbişten eğilemedim. kolumu uzatıp çekemedim yani. bende sadece en alt orta kısmı jiletlemek zorunda kaldım. şimdi orası biraz biraz uzamış ama ağda yapılan yer iyi durumda.
Kuaföre gitmek istiyorum aslında ama ayaklarım geri geri gidiyor hijyene güvenemiyorum Allah korusun yani direk mikrop.
Bide ağda yapılırken kasıldığımız için erken doğum riski oluyormuş ve birçok doktor önermiyormuş.
Aaayyyyy ne yapcaz bilemedimmm...
özelden msj attım sana,gelmedi mi?
hımmmmmmmmmm çok pahalıymış ama çok begendim.satıcı istanbulda mı? ben istanbulda oturuyorum. olmazsa yaptırırım sabunu tüllerini ben kendim uydururum. yada 30 tane yaptıracagıma 20 tane yaptırırım. eger sanada uyarsa satıcının numarasını yada yerini adresini yazarmısın buraya. ben msj yazamıyorum çünkü
geldi canım sagol.cvp yazdım ama bilmiyorum geldimi diye ilk defa yazdım özelden msj. eskiden olmazdı birşeyler diyordu şimdi denedim oldu gibi
canım ben şampuanda sebamed aldım.onu cok önerdiler.dalinden iyi dediler.vücut yağı ve pişik kreminde en iyisi chıcco dediler.ondan aldım bende.görcez bakalım doğumdan sonra nasıl olduğunu.[/QU
sağol canım banada hediye geldi.artık deneyeceğiz memnun kalmazsak ddeğiştiririz.
Canim ben chicconun bakim cantasini aldim uygundu 50 tl cantasi hediye.. icinde herseyi var sabunundan tut bakim yagina kadar.. ama cogu sebamedi oneriyo sampuanda sabnda.. bitsinde sebamed alirim artik.. ama chiccoda iyi yani cogu anne chicconun urunlerini kullaniyo.. kiyaslarsak sebamed daha iyi..
bende konak hastanesi erkan türköze gidiyorum.bebişim 1480 gr dı ben düz hesap 1500 diyorum:) bende 29+4 günlükken gittim. yani 21 eylüllde..salı günü tekrar gidecem çalışabilir raporunu almaya. tekrar kg mını yazarım sende gidersen mutlaka yaz. benim doğum pozisyonunda falan olduğunu sölemedi ama olsaydı sölerdi herhalde.. bizde erkek bebek bekliyoruz. erkekler genelde kızlara göre ağır oluyomuş zaten.kızlar daha narin oluyormuş..inşallah bizimde ikincisi kız olur:) bu arada normal doğumdan da korkmaya başladım. bebek genital bölgedeki kemiklere inanılmaz bası yapıyor. bazen yürümekte zorlanıyorum. bu kadar sancı ağrının daha fazlasını düşününce çok tırsıyorum.
Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız
Canim ben chicconun bakim cantasini aldim uygundu 50 tl cantasi hediye.. icinde herseyi var sabunundan tut bakim yagina kadar.. ama cogu sebamedi oneriyo sampuanda sabnda.. bitsinde sebamed alirim artik.. ama chiccoda iyi yani cogu anne chicconun urunlerini kullaniyo.. kiyaslarsak sebamed daha iyi..
evet bende sebamed le ilgili daha olumlu cevaplar alıyorum kullanan arkadaşlarım memnun,
birde kızlar aklınızda bulunsun dalin in şampuanları bazı bebeklere alerji yapabiliyormuş,
Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız
hoş geldin canım.
Hosgeldin caniiiimmmm sefalar getirdinKızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız
Kızlar ben karar veremiyorum bebek şekeri mi yaptirsam sabun mu yaptirsam cikolata mi yaptirsam ne yapsam sabun ve sekeri dusunuyorum alan ne yapicakki onlari atacak bi kenara diye düşünüyorum ama bi yandan düsününce de cok güzeller karar veremiyoruuuum. Ne bileyim daha değişik birsey olsa kullacaklari birsey ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?