2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim

Bende hacışakir aldım granül makina için. Güzel kokuyodu cok ama yıkadıktan sonra kokusu kalmadı bende alıp koklamak istedim bikaç kere ama baktım kokmuyo hevesim kaçtı

hımmmmmmmmmm çok pahalıymış ama çok begendim.satıcı istanbulda mı? ben istanbulda oturuyorum. olmazsa yaptırırım sabunu tüllerini ben kendim uydururum. yada 30 tane yaptıracagıma 20 tane yaptırırım. eger sanada uyarsa satıcının numarasını yada yerini adresini yazarmısın buraya. ben msj yazamıyorum çünkü

özelden msj attım sana,gelmedi mi?

Elifcim batikentin neresinde oturuyorsun bilemiyorum ama ağda yi anit is merkezinin orda bir kuaför de yaptiriyorum ben hem temiz hem ordaki kizin eli çok hizli 5 dakkada bitiriyor ah oh dersen 10 dakkayi buluyor :-D bende yarin gitmeyi düşünüyorum. Kiz kardesim dogumuna 10 gün vardi yaptırdığında hiç bir sakincasi olmadı,hep ağda yaptim yada yaptirdim ama son 3 aydir jiletle aliyordum ama olacak gibi değil. Bi anda geliyorum dese kizim rezil olurum

geldi canım sagol.cvp yazdım ama bilmiyorum geldimi diye ilk defa yazdım özelden msj. eskiden olmazdı birşeyler diyordu şimdi denedim oldu gibi

Geldi cnm, olmuş bu sefer :))

Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız

konuştuğumuz gibi pazar gunu yıne gıttım canım kan tahlılı ıcın.. ultrasona da baktı, 29 eylulde 31+3 1700 gr cıktı 12 gunde 400 gr almış ama gelısımı hala geride yeni dogum tarıhımız 4 aralık gorunuyor

Kızlar ben karar veremiyorum bebek şekeri mi yaptirsam sabun mu yaptirsam cikolata mi yaptirsam ne yapsam sabun ve sekeri dusunuyorum alan ne yapicakki onlari atacak bi kenara diye düşünüyorum ama bi yandan düsününce de cok güzeller karar veremiyoruuuum. Ne bileyim daha değişik birsey olsa kullacaklari birsey ama ne

slm kızlar
ay bebegin kıyafetlerinin bi kısmını yıkadm ay ne öyle küçük küçük şeyleri ayır yıka ser bi an gına geldi resmen ama bebegim için herşeye deger. yarısınıda yarın yıkayacam artık. bide hava kapalı yagmur yagacak diye balkonada asamadım yatagın üstüne serdim inşallah kurur.

dün gece bi yagmur yagdı anlatamam hele bi şimşek caktı inanın o kadar korktugumu hiç bilmem ben o kadar korktum ki hemen eşimi aradım o da gelemedi yagmur yüzünde eve geldiginde 1 e geliyodu saat
ay cenem düştü sizler nasılsınız canlarımmmmm

bende aynı senin gibi kararsızım, mevlütte ayak şeklindeki bebek şekerlerinden yapıcam çerçeveli, ama hastanede ne versem hala karar veremedim sabun mu lavanta kesesimi, yoksa daha başka birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…