bende aynı senin gibi kararsızım, mevlütte ayak şeklindeki bebek şekerlerinden yapıcam çerçeveli, ama hastanede ne versem hala karar veremedim sabun mu lavanta kesesimi, yoksa daha başka birşey mi?
bende aynı senin gibi kararsızım, mevlütte ayak şeklindeki bebek şekerlerinden yapıcam çerçeveli, ama hastanede ne versem hala karar veremedim sabun mu lavanta kesesimi, yoksa daha başka birşey mi?
Kızlar ben karar veremiyorum bebek şekeri mi yaptirsam sabun mu yaptirsam cikolata mi yaptirsam ne yapsam sabun ve sekeri dusunuyorum alan ne yapicakki onlari atacak bi kenara diye düşünüyorum ama bi yandan düsününce de cok güzeller karar veremiyoruuuum. Ne bileyim daha değişik birsey olsa kullacaklari birsey ama ne
Toplu cvp vermeyi ögrenemedigim icin herkese toptan tesekkür ederim :) hosbulduk bundan sonra bol bol gorusuruz artik
Kızlar ben karar veremiyorum bebek şekeri mi yaptirsam sabun mu yaptirsam cikolata mi yaptirsam ne yapsam sabun ve sekeri dusunuyorum alan ne yapicakki onlari atacak bi kenara diye düşünüyorum ama bi yandan düsününce de cok güzeller karar veremiyoruuuum. Ne bileyim daha değişik birsey olsa kullacaklari birsey ama ne
:) bende daha keşfedemedim yeni yeni yazışmalara başladım zaten senin bebişin kızmı erkekmi?
kızlar hani alıntılı ile cevapla yaıyo ya onun yanında bi işaret varya işte ona tıklayın kime mesaj yazmak istiyorsanız ona tıklayın sonrada konuya cvap verden cevaplarsınız toplu olarak inşallah anlatabilmişimdir
Benim bebisim kız :):) bende daha keşfedemedim yeni yeni yazışmalara başladım zaten senin bebişin kızmı erkekmi?
ayy çok tatlııı
ben hepsini sebamed aldım canım. paket şeklindeydi içinde sabun, yağ, şampuan, pişik remi vs vardı onu aldım...canım ben şampuanda sebamed aldım.onu cok önerdiler.dalinden iyi dediler.vücut yağı ve pişik kreminde en iyisi chıcco dediler.ondan aldım bende.görcez bakalım doğumdan sonra nasıl olduğunu.
ben bebek deterjanının kıyafetlerde kalıntı bırakmadığı gibi koku da bırakmaması gerekiyor diye biliyorum zaten... benim kullandığım markada hiç koku bırakmadı ve bu özelliği benim hoşuma gitmişti. bim den almıştım markası "benim" di deterjanın. organik bi üründü bi daha gelse bim e gene alıcaktım ama yok...Bende hacışakir aldım granül makina için. Güzel kokuyodu cok ama yıkadıktan sonra kokusu kalmadı bende alıp koklamak istedim bikaç kere ama baktım kokmuyo hevesim kaçtı
Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız
Evet cok güzelmis böyle bisiyler istiyorum iste kullansin insanlar
kızlar bebek için hangi deterjanı kullanıyorsunuz ?ben dalan roxy almıştım tamamen bitkisel olduğu ve hayvanlar üzerinde test edilmediği için bebek kıyafetlerini ilk onunla yıkadım o zaman leke falan yoktu zaten ..şimdi miniğime demir damlası veriyoruz pekmez renginde onu bir kaç kez kıyafetlerine tükürmüştü dedim bu hayatta çıkmaz ama 30 derecede narin olarak yıkadım mama izleri de ilaç izleri de yok olmuş
Evet cok güzelmis böyle bisiyler istiyorum iste kullansin insanlar
bu dalan roxy i herkes çok öneriyor, bende kendi deterjanım bitince bundan alayım :)
canım bak senin kullanmayı çok sevdigin bi eşyan varmı böyle ufak tefek onları kafanda tasarla bebege göre sonra onları git yaptır illa şeker sabun olacak diye bişey yok ki hem içine sinmiş olur hemde kendi tasarladıgın bişey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?