Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız
Sen bir de ütüsünü gör.slm kızlar
ay bebegin kıyafetlerinin bi kısmını yıkadm ay ne öyle küçük küçük şeyleri ayır yıka ser bi an gına geldi resmenama bebegim için herşeye deger. yarısınıda yarın yıkayacam artık. bide hava kapalı yagmur yagacak diye balkonada asamadım yatagın üstüne serdim inşallah kurur.
dün gece bi yagmur yagdı anlatamam hele bi şimşek caktı inanın o kadar korktugumu hiç bilmem ben o kadar korktum ki hemen eşimi aradım o da gelemedi yagmur yüzünde eve geldiginde 1 e geliyodu saat
ay cenem düştü sizler nasılsınız canlarımmmmm
ben hepsini sebamed aldım canım. paket şeklindeydi içinde sabun, yağ, şampuan, pişik remi vs vardı onu aldım...
ben bebek deterjanının kıyafetlerde kalıntı bırakmadığı gibi koku da bırakmaması gerekiyor diye biliyorum zaten... benim kullandığım markada hiç koku bırakmadı ve bu özelliği benim hoşuma gitmişti. bim den almıştım markası "benim" di deterjanın. organik bi üründü bi daha gelse bim e gene alıcaktım ama yok...
hoş geldin canım aramıza, inşallah hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Tamam iste ben de oyle istiyorum mesela anahtarlık olur ne biliim toka olur minik minik olmaz mi karisik yaparim herkes hangisini isterse alir :) ayip olmaz heralde oyle tamam iyi fikir oldu bunlar bana ben bir düsüneyim baska ne olabilir :)
canım bende geçenlerde temizledim hala mis hiç jilet vurmadım üst kısımları epilasyon makinasıyla temizliyorum dudak kısımlarınıda eldivenle yavaştan alıyorum yıllardır böyle temizlerim ağda kullanamıyorum karşımada ayna bırakıyorum aynadan bakıp temizliyorum başka türlü yapamam alışmışım bi kere istersen eldivenle bi dene belki yapabilirsin ne zaman sancımız gelir ne zaman hastane yolu tutarız belli değil o yüzden mecburen temiz olmalı ablam doğuma gittiğinde ebeler senin temizmiş bazı kadınlar geliyor resmen saç gibi uzamış midemiz bulanıyor demişler bende oyüzden çok utanıyorum temiz olsunda bizede öyle demesinler
Hoşgeldiiin...
Sen bir de ütüsünü gör.Annem sabahtan beri dinlene dinlene ütü yapıyo.
Bizler de iyiyiz çok şükür. Sabah biraz moralim bozuktu ama şimdi biraz daha iyiyiz.
Bugün halılarımızı vereceğiz yıkamaya.
Yarın da odamız gelecek inşallah...
Bu arada her gün iki kargo geliyor... Annem naptın sen, aç bakalım bu sefer ne istemişsin diyor
Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız
ahhh ahhh herşey bebeklerimiz için. ohh dogum öncesi temizlik mis gibi. ne güzel annen yanında yardımcı oluyo sana benim kimsem yok yardım edecek
valla benim kargolarda hep eşimin dükkana geliyo ilk zamanlar arkadaşları falan dalga geciyodu erken diye ama artık kimse ses çıkartamıyo çıkartsalarda çok da tın sanki onlara alıyorum ben
ahhh ahhh herşey bebeklerimiz için. ohh dogum öncesi temizlik mis gibi. ne güzel annen yanında yardımcı oluyo sana benim kimsem yok yardım edecek
valla benim kargolarda hep eşimin dükkana geliyo ilk zamanlar arkadaşları falan dalga geciyodu erken diye ama artık kimse ses çıkartamıyo çıkartsalarda çok da tın sanki onlara alıyorum ben
Bende hemsireyim ve o hissettigim duygularin bana karsi hissedilme olasiligindan hem korkuyorum hem utaniyorum. Ama kendim yapamiyorum agda -eldiven canim cok aciyo yetisemiyorum zaten. Normalde biraz kuafore giderdim biraz kendim yapardim. Simdi enfeksiyon acisindan erken dogumu tetikleyebileceginden ve hiccc gidesim olmadigindan kuafore gidemiyorum. Kendimde yapamiyorum
Son hafta mecbur gidicem tabi oglum gelmis olmazsa.
kızlar hani alıntılı ile cevapla yaıyo ya onun yanında bi işaret varya işte ona tıklayın kime mesaj yazmak istiyorsanız ona tıklayın sonrada konuya cvap verden cevaplarsınız toplu olarak inşallah anlatabilmişimdir
Aynen benim de kimsem yokkardedim okula gittiginden annem anca doguma gelebilcek. Insanin yaninda bir yardimcisi olmasi ne kadar güzel. Benim de kargocu daha bitmedi mi abla bebegin eksikleri diyo :)
Eki Görüntüle 820802 Eki Görüntüle 820800 Eki Görüntüle 820799 Eki Görüntüle 820801
Cnm belki bunlar hosuna gider cerceve ve mumlar...
Evettt bunlar güzelmis internette mi satılıyor sitenin linkini verebilir misin
maalesef bende yalnızım bu şehre taşınalı da çok olmadığı için kimse yok etrafımda ailem uzakta abimin eşi de hamile ve annem onu bekliyor yanıma gelmek için o yüzden kaprisimide nazımıda eşim çekiyor :) ama şu son günlerde yalnız olmak kötü oluyor özellikle hazırlık aşamasında bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemek bana kaldı
maalesef bende yalnızım bu şehre taşınalı da çok olmadığı için kimse yok etrafımda ailem uzakta abimin eşi de hamile ve annem onu bekliyor yanıma gelmek için o yüzden kaprisimide nazımıda eşim çekiyor :) ama şu son günlerde yalnız olmak kötü oluyor özellikle hazırlık aşamasında bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemek bana kaldı
Aynen benim de kimsem yokkardedim okula gittiginden annem anca doguma gelebilcek. Insanin yaninda bir yardimcisi olmasi ne kadar güzel. Benim de kargocu daha bitmedi mi abla bebegin eksikleri diyo :)
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri cnm site bu.. netten satiliyo siparis veriyosun
Ooooo biz kanki olduk bile :)) hergun bisey geliyo.bi de bi gun arayla siparis veriyorum, abla bi seferde versene su siparislerini diyip kiziyo bide kankim :)))benimde ailm çok uzakda ama annemgil doguma gelecek inşallah o zamana kadarda bütün işler bende. valla ben de diyorum eger kargolar eve gelmiş olsaydı kargocum kankim olurdu diye
benimde ailm çok uzakda ama annemgil doguma gelecek inşallah o zamana kadarda bütün işler bende. valla ben de diyorum eger kargolar eve gelmiş olsaydı kargocum kankim olurdu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?