2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız

Hoşgeldiiin...

Sen bir de ütüsünü gör. Annem sabahtan beri dinlene dinlene ütü yapıyo.
Bizler de iyiyiz çok şükür. Sabah biraz moralim bozuktu ama şimdi biraz daha iyiyiz.
Bugün halılarımızı vereceğiz yıkamaya.
Yarın da odamız gelecek inşallah...
Bu arada her gün iki kargo geliyor... Annem naptın sen, aç bakalım bu sefer ne istemişsin diyor

benim marka deterjan ............... da var canım bılgın olsun )

aaa bizim kk ne akıllıymış meğersemm site ismı verınce sansür yapıyor :)) "anne lütfen" de var demek istedimm :)

Tamam iste ben de oyle istiyorum mesela anahtarlık olur ne biliim toka olur minik minik olmaz mi karisik yaparim herkes hangisini isterse alir :) ayip olmaz heralde oyle tamam iyi fikir oldu bunlar bana ben bir düsüneyim baska ne olabilir :)

aaaa neyi ayıp olsun canım benim sonuçda senin verecegin senin sececegin bi hediye olacak. mesela mumda olabilir pembe kız veriyonlu mumlar

Bende hemsireyim ve o hissettigim duygularin bana karsi hissedilme olasiligindan hem korkuyorum hem utaniyorum. Ama kendim yapamiyorum agda -eldiven canim cok aciyo yetisemiyorum zaten. Normalde biraz kuafore giderdim biraz kendim yapardim. Simdi enfeksiyon acisindan erken dogumu tetikleyebileceginden ve hiccc gidesim olmadigindan kuafore gidemiyorum. Kendimde yapamiyorum
Son hafta mecbur gidicem tabi oglum gelmis olmazsa.

ahhh ahhh herşey bebeklerimiz için. ohh dogum öncesi temizlik mis gibi. ne güzel annen yanında yardımcı oluyo sana benim kimsem yok yardım edecek
valla benim kargolarda hep eşimin dükkana geliyo ilk zamanlar arkadaşları falan dalga geciyodu erken diye ama artık kimse ses çıkartamıyo çıkartsalarda çok da tın sanki onlara alıyorum ben

Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız

Estagfurullah ne demek, burasi bir sahsa ya da gruba ait bir yer degil, herkese acik, butun tatli hamis annlerimizin de gonlu acik :) yani hosgelmissin

Aynen benim de kimsem yok kardedim okula gittiginden annem anca doguma gelebilcek. Insanin yaninda bir yardimcisi olmasi ne kadar güzel. Benim de kargocu daha bitmedi mi abla bebegin eksikleri diyo :)

Üzülme canım sen de bebeğinle yapıyorsun işleri o da güzel. Kimse kargolarımıza laf edemez biz anneyiz.

Aynı durumdayız. Ben de aynı şekilde son hafta ağda yaptırayım diyorum ama çok acır herhalde jilet mahvetti

Tamam iste ben de oyle istiyorum mesela anahtarlık olur ne biliim toka olur minik minik olmaz mi karisik yaparim herkes hangisini isterse alir :) ayip olmaz heralde oyle tamam iyi fikir oldu bunlar bana ben bir düsüneyim baska ne olabilir :)

Cnm belki bunlar hosuna gider cerceve ve mumlar...

Aynen benim de kimsem yok kardedim okula gittiginden annem anca doguma gelebilcek. Insanin yaninda bir yardimcisi olmasi ne kadar güzel. Benim de kargocu daha bitmedi mi abla bebegin eksikleri diyo :)

maalesef bende yalnızım bu şehre taşınalı da çok olmadığı için kimse yok etrafımda ailem uzakta abimin eşi de hamile ve annem onu bekliyor yanıma gelmek için o yüzden kaprisimide nazımıda eşim çekiyor :) ama şu son günlerde yalnız olmak kötü oluyor özellikle hazırlık aşamasında bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemek bana kaldı

Kötü oluyor da bir yandan da düsününce bosver herseyi istedigim gibi yapiyorum kimse karismiyor zaten ne kayinvalidemin ne kendi annemin umrunda degil kıyafeti falan bi iki dedim baktim alinir alinir diyolar gittim cnm ne isterse aldim sattim :) hala daha ne aldigimdan haberleri yok daha yeni yeni cantani hazirla istersen diyorlar hohoho onlari beklersem. Ohh oldu bitti. Haftasonu da odasina bebek arabasina bakicam bütcemize göre alicam onlari da.

benimde ailm çok uzakda ama annemgil doguma gelecek inşallah o zamana kadarda bütün işler bende. valla ben de diyorum eger kargolar eve gelmiş olsaydı kargocum kankim olurdu diye

benimde ailm çok uzakda ama annemgil doguma gelecek inşallah o zamana kadarda bütün işler bende. valla ben de diyorum eger kargolar eve gelmiş olsaydı kargocum kankim olurdu diye
Ooooo biz kanki olduk bile :)) hergun bisey geliyo.bi de bi gun arayla siparis veriyorum, abla bi seferde versene su siparislerini diyip kiziyo bide kankim :)))

ben de her kargo gelişinde oynaya oynaya açıyorum kapıyı bide süpriz hediyeler geldiğinde adama çay bile ikram ediyorum sevinçten :)

Yaaa sunun tatliligina bakiiinnnn, tam isirmalik. Guzel kiz anneleri Rabbim hepinize boyle guzel bi bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…