ben daha yıkamadım ama bende bebeğim için özel bi deterjan alıp herşeyini yıkamayı düşünüyorum.kalıntı bırakmayan doğal bir ürün bakıyorum henüz karar vermedim piyasada çok fazla seçenek var.organik adı altında ama iyice araştırmak lazım.
canım tamamen organik ve katkı maddesi içermeyen clair&alwain marka deterjan var. unnado'ya arada indirimli geliyor. hiç kokusu yok. ben onunla yıkadım herşeyini, hem mis gibi yaptı.
kızlar bir max . com var orada çok ucuz şekerler var çeşit de çok ekonomik düşünenler için ama stokları az
Canim bu bebek sekerlerini kac haftalikken siparis vermeliyim, kac adet olmali?
bayılıyorum kargo kutusu açmayaHoşgeldiiin...
Sen bir de ütüsünü gör.Annem sabahtan beri dinlene dinlene ütü yapıyo.
Bizler de iyiyiz çok şükür. Sabah biraz moralim bozuktu ama şimdi biraz daha iyiyiz.
Bugün halılarımızı vereceğiz yıkamaya.
Yarın da odamız gelecek inşallah...
Bu arada her gün iki kargo geliyor... Annem naptın sen, aç bakalım bu sefer ne istemişsin diyor
Kötü oluyor da bir yandan da düsününce bosver herseyi istedigim gibi yapiyorum kimse karismiyor zaten ne kayinvalidemin ne kendi annemin umrunda degil kıyafeti falan bi iki dedim baktim alinir alinir diyolar gittim cnm ne isterse aldim sattim :) hala daha ne aldigimdan haberleri yok daha yeni yeni cantani hazirla istersen diyorlar hohoho onlari beklersem. Ohh oldu bitti. Haftasonu da odasina bebek arabasina bakicam bütcemize göre alicam onlari da.
hayır canım öyle parfüm gibi falan kokmuyor saf sabun kokuyo ama kuruduktan sonra koku yok benim hacışakir granül sabun tozunu tercih etmemde ki konulardan biri tamamen saf olması koku falan yokbende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri cnm site bu.. netten satiliyo siparis veriyosun
Yaaa sunun tatliligina bakiiinnnn, tam isirmalik. Guzel kiz anneleri Rabbim hepinize boyle guzel bi bebek nasip etsin
Eki Görüntüle 820823
Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??
bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim
bugün kontrolümüz vardı..kızçem 2500 gr çıktı 46cnm de boyu..ay şişkomu olcek bu kızçe dedimyok normal dedi dr.tabi usgnın yanılma payı da var..herşey yolundaymış..baş aşağı dönmüş ama tam değil hafif solumda kafası..zaten sezeryan olucam amabu duruş sezeryan için de iyiymiş direk başından çıkarıyorlarmış bebeği..doğum için de 14-15 yada 18 kasım dedi..herşey yolundaysa 18 kasıma bekleyebilirmişiz ama ben çok stres yaparım 39+ lar da..bakalım artık hayırlısı..bayramdan sonraki ptesi yine gidicem bu sefer çalışamaz raporumu da alıcam..artık halim kalmadı son 1 hafta direnmem lazım ki bayram tatilini de atlatayım..işte böyle kızlar..hepimiziçin zaan daralıyor..Allah yardımcımız olsun cümletennn
Bunlar bi harika canim.... ilk tecrube olmasina ragmen muhtesem gozukuyolar... emegine saglik...Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??
Iyi aksamlar cnm hosgeldin, sen nasilsin?Herkese iyi akşamlar keyifler ve sağlıklar iyidir inşallah
yaaa bende daha sipariş vermedim vakitte iyice yaklaşıyo aslında artık sipariş vermek lazım.ben doğum ziyaretine gelenlere bi vercem kırkı içinde çikolata almayı düşünüyorum,
oyyyy yesinler oğlan annelerinede böyle güzel gelin isteyelim o zaman:))))
Kiz anneleri kizlariniz kesin manken olcak benden soylemesi :) masallah bebegine...bugün kontrolümüz vardı..kızçem 2500 gr çıktı 46cnm de boyu..ay şişkomu olcek bu kızçe dedimyok normal dedi dr.tabi usgnın yanılma payı da var..herşey yolundaymış..baş aşağı dönmüş ama tam değil hafif solumda kafası..zaten sezeryan olucam amabu duruş sezeryan için de iyiymiş direk başından çıkarıyorlarmış bebeği..doğum için de 14-15 yada 18 kasım dedi..herşey yolundaysa 18 kasıma bekleyebilirmişiz ama ben çok stres yaparım 39+ lar da..bakalım artık hayırlısı..bayramdan sonraki ptesi yine gidicem bu sefer çalışamaz raporumu da alıcam..artık halim kalmadı son 1 hafta direnmem lazım ki bayram tatilini de atlatayım..işte böyle kızlar..hepimiziçin zaan daralıyor..Allah yardımcımız olsun cümletennn
Şekeri kendin alıp koyacaksan istediğin zaman alırsın.
Hazır gelecekse ne zaman istenir ben de bilmiyorum bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Ben de sipariş vermedim daha
yok cnm yani ben istiyorum kendi kendimle alakalı sıkıntılarım var benim.daha önce yazmıştım 4 yıl önce tek kardeşimi abimi çok ani bişekilde kaybettiim.kaza sonucu 1 ay yoğunbakımda kaldı..çok kötü günlerdi.ve bende izler bıraktı..şimdi strese girince sıkıntı yapınca çarpıntılarım oluyo..nefesim daralıyo..sanırım panik atak gibi bişey..ama ben üstesinden kendi çabamla gelmeye çalışıyorum..sabır ve şükürle tabii..tatlım sen neden sezeryan olacaksın kendinmi istiyorsun yoksa bir sebebimi var sağlıkla ilgili
Bunlar bi harika canim.... ilk tecrube olmasina ragmen muhtesem gozukuyolar... emegine saglik...
Iyi aksamlar cnm hosgeldin, sen nasilsin?
Cok gecede birakmamak lazim.. bende mevlutte cikolata almayi dusunuyorum ama ziyarete gelenlere saklayacaklari bisey vermk istiyorum sus esyasi gibi oof tam karar veremedim.
Kiz anneleri kizlariniz kesin manken olcak benden soylemesi :) masallah bebegine...
yok cnm yani ben istiyorum kendi kendimle alakalı sıkıntılarım var benim.daha önce yazmıştım 4 yıl önce tek kardeşimi abimi çok ani bişekilde kaybettiim.kaza sonucu 1 ay yoğunbakımda kaldı..çok kötü günlerdi.ve bende izler bıraktı..şimdi strese girince sıkıntı yapınca çarpıntılarım oluyo..nefesim daralıyo..sanırım panik atak gibi bişey..ama ben üstesinden kendi çabamla gelmeye çalışıyorum..sabır ve şükürle tabii..
işte bu yüzden doğum anındaki stresle kötü şeyler yaşamak ve doğumu zorlaştırmaktan korkuyorum
canım benim Allah güç kuvvet versin sana inşallah, çok iyi ve doğru bir karar vermişsin şimdi seni tebrik ediyorum. inşallah herşey çok kolay ve sağlıklı olur. bendede idrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak idrardaki protein değeri yükselmişti birkaç hafta önce, çok ciddi bir durum yani bu, şimdilik çok şükür kontrol altına alındı ama doktorum riske atmak istemiyor, kasımın ilk haftası sezeryan yapalım sana dedi, sonuçta 36 hafta bitince gelişimini tamamlıyormuş. bende mecburi sezeryan olucam ama biryandan da iyi olduğunu düşünüyorum, normal doğum muhteşem birşeydir ama ben okadar sancıdan sonra psikolojim bozulurdu heralde, Allah herşeyi bilirde yapar, bu kararları sonuçta hep Allah yönlendiriyor. hakkımızda hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?