2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bir max . com var orada çok ucuz şekerler var çeşit de çok ekonomik düşünenler için ama stokları az

Son düzenleme:

canım tamamen organik ve katkı maddesi içermeyen clair&alwain marka deterjan var. unnado'ya arada indirimli geliyor. hiç kokusu yok. ben onunla yıkadım herşeyini, hem mis gibi yaptı.

bayılıyorum kargo kutusu açmaya

en güzel hazırlık kendi yaptığımdır, en güzel alışveriş kendi aldığımdır...
yardımı sadece temizlik yapılırken bekliyorum ve istiyorum...

bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim
hayır canım öyle parfüm gibi falan kokmuyor saf sabun kokuyo ama kuruduktan sonra koku yok benim hacışakir granül sabun tozunu tercih etmemde ki konulardan biri tamamen saf olması koku falan yok

Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??

Eklentiler

• $image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 40
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri cnm site bu.. netten satiliyo siparis veriyosun

yaaa bende daha sipariş vermedim vakitte iyice yaklaşıyo aslında artık sipariş vermek lazım.ben doğum ziyaretine gelenlere bi vercem kırkı içinde çikolata almayı düşünüyorum.

Yaaa sunun tatliligina bakiiinnnn, tam isirmalik. Guzel kiz anneleri Rabbim hepinize boyle guzel bi bebek nasip etsin
Eki Görüntüle 820823

oyyyy yesinler oğlan annelerinede böyle güzel gelin isteyelim o zaman:))))

canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

bugün kontrolümüz vardı..kızçem 2500 gr çıktı 46cnm de boyu..ay şişkomu olcek bu kızçe dedim yok normal dedi dr.tabi usgnın yanılma payı da var..herşey yolundaymış..baş aşağı dönmüş ama tam değil hafif solumda kafası..zaten sezeryan olucam amabu duruş sezeryan için de iyiymiş direk başından çıkarıyorlarmış bebeği..doğum için de 14-15 yada 18 kasım dedi..herşey yolundaysa 18 kasıma bekleyebilirmişiz ama ben çok stres yaparım 39+ lar da..bakalım artık hayırlısı..bayramdan sonraki ptesi yine gidicem bu sefer çalışamaz raporumu da alıcam..artık halim kalmadı son 1 hafta direnmem lazım ki bayram tatilini de atlatayım..işte böyle kızlar..hepimiziçin zaan daralıyor..Allah yardımcımız olsun cümletennn

bende hacışakirle yıkadım ama öyle bebek kokusu falan olmadı evde , kazıklandım mı yoksa kız çok pişmanım keşke netten dalin alsaydım dedim

Bence koku yoksa daha iyi sonuçta parfğm lü değil demek ki ben amwayın bebek deterjanını ve yumuşatıcısıyla yıkDım ve sıfır koku hiçbir şekilde koku moku yok çmşırlarda bence kokmaması daha sağlıklı.

tatlım sen neden sezeryan olacaksın kendinmi istiyorsun yoksa bir sebebimi var sağlıkla ilgili

Bunlar bi harika canim.... ilk tecrube olmasina ragmen muhtesem gozukuyolar... emegine saglik...
Herkese iyi akşamlar keyifler ve sağlıklar iyidir inşallah
Iyi aksamlar cnm hosgeldin, sen nasilsin?

Cok gecede birakmamak lazim.. bende mevlutte cikolata almayi dusunuyorum ama ziyarete gelenlere saklayacaklari bisey vermk istiyorum sus esyasi gibi oof tam karar veremedim.

Kiz anneleri kizlariniz kesin manken olcak benden soylemesi :) masallah bebegine...

tatlım sen neden sezeryan olacaksın kendinmi istiyorsun yoksa bir sebebimi var sağlıkla ilgili
yok cnm yani ben istiyorum kendi kendimle alakalı sıkıntılarım var benim.daha önce yazmıştım 4 yıl önce tek kardeşimi abimi çok ani bişekilde kaybettiim.kaza sonucu 1 ay yoğunbakımda kaldı..çok kötü günlerdi.ve bende izler bıraktı..şimdi strese girince sıkıntı yapınca çarpıntılarım oluyo..nefesim daralıyo..sanırım panik atak gibi bişey..ama ben üstesinden kendi çabamla gelmeye çalışıyorum..sabır ve şükürle tabii..
işte bu yüzden doğum anındaki stresle kötü şeyler yaşamak ve doğumu zorlaştırmaktan korkuyorum

sağol tatlımmmmm

canım benim Allah güç kuvvet versin sana inşallah, çok iyi ve doğru bir karar vermişsin şimdi seni tebrik ediyorum. inşallah herşey çok kolay ve sağlıklı olur. bendede idrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak idrardaki protein değeri yükselmişti birkaç hafta önce, çok ciddi bir durum yani bu, şimdilik çok şükür kontrol altına alındı ama doktorum riske atmak istemiyor, kasımın ilk haftası sezeryan yapalım sana dedi, sonuçta 36 hafta bitince gelişimini tamamlıyormuş. bende mecburi sezeryan olucam ama biryandan da iyi olduğunu düşünüyorum, normal doğum muhteşem birşeydir ama ben okadar sancıdan sonra psikolojim bozulurdu heralde, Allah herşeyi bilirde yapar, bu kararları sonuçta hep Allah yönlendiriyor. hakkımızda hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah.

kızçeler selam daha öncedej paylaşmıştım haftasonu sabunlarım geldi valla yapan bayan hakkını vererek yapmış hem onları cok güzel paketlemiş kargo ücreti vermeyeyim diye evimin önüne kadar da getirdi .. ben cok begendim sizin paylaştığınız sitelerdeki şekerleeden de fiyatı daha uygun valla facebook ta Ne hoş şeyler diye yazınca çıkıyor bayan ın sayfası erkek bebekler için maviside var .. bayan ın ismide Burcu

Eklentiler

• $image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 29

sağol cnm aminn..derdi veren Allah yardımını da esirgemiyor çokşükür..
idrar yolu enfksiyonu bebeğe zarar verebiliyor diye okumuştum Allah korusun.dr lar yine en iyisini bilir..benimki de sen istemiyorsan normale zorlayamam daha büyük sıkıntı olur bize demişti..
sen kasımın ilk haftası olacak gibi herşeyini hazırla cnm..ben de 2. haftası olucam..sağlıkla gelsin bebişlerimiz..doğum şkli önemli değil nasılsa bişekilde doğacak bu bebişler hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…