2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

çok güzel olmuş canım...
daha doğrusu hepinizin paylaştığı hediyelikleri çok beğendim.. mum,sabun, kese, anahtarlık...
ama benim niye böyle bi hevesim yok. normal bi mevlüt şekeri yaptırdım, başka da bişey dağıtmayacağım...

başınsağ olsun canım... ve evet kendini nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen doğumun öyle olsun, Rabbim sağlık ve şifa nasip etsin...
ssonuçta herşey kader kısmet, bizim ne yapacağımız nasıl doğuracağımızı Allah bilir...

Ben de sabunlari cok begendim, saglikla dagittimiz gunleri gorelim insallah, benim de bosluktan boyle bi fikir geldi aklima yoksa hep detay bunlar, saglikli olsunlar yeter

çok beğendim.sabun fikri de iyiymiş, daha önce çevremde görmemiştim.

herkese iyi aksamlar kizlarr, ben yine cok yoruldum ayak tabanlarim aciyor valla. Carsidaydik yine. ama artik evdeyiz, cikmama bir hafta bir yere:))

magnezyum almama ragmen karnim cok sertlesiyor...sikinti veriyor bazen. Birde bebegin hareketleri artik cok aci vermeye basladi. Ayak,popo daliyor bazen:)

sizler nasilsiniz, dogum yapan var mi?

aynen benim de öyle ;S bazen cok acıtıyor ayakları ve elleriyle ittiriyor ben ca ve magnezyumu da kullanamıyorum reflüm cojk fena dogru dürüz yiyemiyorum ki ilacları içiyim ;( sertleşiyo karnım ama bebegim dayanıyo poposundan bacağından öyle sert oluyo hareket edip cekilince geçiyor kontrole 1 gün kaldı sabırsızlanıyorum

ultrasonda artik görülemiyor, üzülme göremezsen. Bende bir ayaklarini birde poposunu görebildim:) Benim midemde hic rahat vermiyor, renee aliyorum hep. Geceleri cok beter oluyor, uykumdan uyandiyor...

ultrasonda artik görülemiyor, üzülme göremezsen. Bende bir ayaklarini birde poposunu görebildim:) Benim midemde hic rahat vermiyor, renee aliyorum hep. Geceleri cok beter oluyor, uykumdan uyandiyor...

benimde aynı eskiden rennie kulanıyordum gaviscon verdi geccen ay ama işe yaramdı şimdi gidince renne yazdırıcam bende bir taraftan diğer yanıma dönerken öyle fena yanıyor ki uykya geçemiyor insan mide yanmasından cok fena, ya geçen ayda göremedim zaten bebeğimi ;( 4 ayda 1 kere görebildim geri kalan 2 ay yüzünü kapadı bu seferde göremezsem ;( zaten sırf suratını görmek için gidiyorum inş görebilirimmm

Kızlar selamm ya bişey soracAm tansiyonunuz nasıl ben nidilat kullanıyorum uzun zamandır ama bu aralar ölçüyorum 11.2büyük küçük 6.5 bazen 7 normalmi acaba hep yatıyorum zaten yatarken ölçümler hep daha düşük zatende oturarak ölçtüğümde 11 lerdenoluyor

tansiyonun çok iyi canım maaşallah..tansiyondan doğum yapmış biri olarak bu konuda bayağı bilgi sahibi olmuş oldum..bol bol dinlen böyle devam edip sağlkla sonuçlanır inşallah

tansiyon değerlerin normal bence.12-7 sanırım normal değerler.ben de 10 gündür nidilat kullanıyorum.benim tansiyon genel de düşüktür.10-7 falan.nidilata ne kadar devam edeceksin

Saolun kızlar inşallah böyle devam eder.. Canım ben nidilatı uzun zamandır kullanıyorum 25. Haftalardan beri sanırım bağışıklık kazandım :) şuam 36 nın içindeyim 11 Ekim'de bırakıcam 36. Haftanın sonu gibi artık gelsede olur sanırım kerata

hayırlı geceler kızlar bugun pek ii igece geçirdiğim söylenemez kontrolüm vardı hastanedeydim agrılarım olduğu için doktor erken doğumdan şüphelendi herşey normaldı ama sancılarım çıktı nst de serum falan derken sancılarım azalmıştı ama şu an itibarı ile tekrar başladı inş geçer doktorm bebeğin hareketlerini kontrol et olası bi durumda çık gel dedi moral olarak kötü durumdayım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin bebeğim haftasını tamamlasın

Canım geçmiş olsun kaç haftalık oldun ilaç vermedi mi doktorun

canım cok geçmiş olsun.dıkkat et kendıne.bol bol yat.bebisın vaktını bekler ınsallah.

canm geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım bol bol dinlen sıkıntı ve stres ten uzak dur bu herşeyden önemli moral gebeligin sağlık kaynagı Rabbim yardımcın olsun

iyi akşamlar arkadaşlar.aldığım bebek şekerlerini ve kapı süsünü falan buraya eklemek istedim ama beceremedim nası yapıcamki yaa?
bu arada show tv de okan bayulgenin muhallebi kafa programında çocuk beslenmesiyle ilgili çok güzel şeyler anlatılıyo izleyelim :)

bnce bıraz daha dusunebılırsın vaktın var destek alabılırsın sezaryanı sıkıntısız agrısız dusunme bnce o daha yıpratıcı uzunn

ben çok begendim canım çok güzel olmuşlar ellerine saglık

bence tansiyonun süper yüksek falanda değil. kafana takma takınca çıkıyor zaten. bendede şeker çıktı ne diyet yaptım ne yapıyorsam baktım yüksek. sonra diyetime devam edip ölçmedim birkaç gün sonra bir bakayım dedim hep çok güzel çıktı. yani takma canım gerçekten etkisi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…