Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??
yok cnm yani ben istiyorum kendi kendimle alakalı sıkıntılarım var benim.daha önce yazmıştım 4 yıl önce tek kardeşimi abimi çok ani bişekilde kaybettiim.kaza sonucu 1 ay yoğunbakımda kaldı..çok kötü günlerdi.ve bende izler bıraktı..şimdi strese girince sıkıntı yapınca çarpıntılarım oluyo..nefesim daralıyo..sanırım panik atak gibi bişey..ama ben üstesinden kendi çabamla gelmeye çalışıyorum..sabır ve şükürle tabii..
işte bu yüzden doğum anındaki stresle kötü şeyler yaşamak ve doğumu zorlaştırmaktan korkuyorum
kızçeler selam daha öncedej paylaşmıştım haftasonu sabunlarım geldi valla yapan bayan hakkını vererek yapmış hem onları cok güzel paketlemiş kargo ücreti vermeyeyim diye evimin önüne kadar da getirdi .. ben cok begendim sizin paylaştığınız sitelerdeki şekerleeden de fiyatı daha uygun valla facebook ta Ne hoş şeyler diye yazınca çıkıyor bayan ın sayfası erkek bebekler için maviside var .. bayan ın ismide Burcu
herkese iyi aksamlar kizlarr, ben yine cok yoruldum ayak tabanlarim aciyor valla. Carsidaydik yine. ama artik evdeyiz, cikmama bir hafta bir yere:))
magnezyum almama ragmen karnim cok sertlesiyor...sikinti veriyor bazen. Birde bebegin hareketleri artik cok aci vermeye basladi. Ayak,popo daliyor bazen:)
sizler nasilsiniz, dogum yapan var mi?
aynen benim de öyle ;S bazen cok acıtıyor ayakları ve elleriyle ittiriyor ben ca ve magnezyumu da kullanamıyorum reflüm cojk fena dogru dürüz yiyemiyorum ki ilacları içiyim ;( sertleşiyo karnım ama bebegim dayanıyo poposundan bacağından öyle sert oluyo hareket edip cekilince geçiyor kontrole 1 gün kaldı sabırsızlanıyorum
ultrasonda artik görülemiyor, üzülme göremezsen. Bende bir ayaklarini birde poposunu görebildim:) Benim midemde hic rahat vermiyor, renee aliyorum hep. Geceleri cok beter oluyor, uykumdan uyandiyor...
Kızlar selamm ya bişey soracAm tansiyonunuz nasıl ben nidilat kullanıyorum uzun zamandır ama bu aralar ölçüyorum 11.2büyük küçük 6.5 bazen 7 normalmi acaba hep yatıyorum zaten yatarken ölçümler hep daha düşük zatende oturarak ölçtüğümde 11 lerdenoluyor
Kızlar selamm ya bişey soracAm tansiyonunuz nasıl ben nidilat kullanıyorum uzun zamandır ama bu aralar ölçüyorum 11.2büyük küçük 6.5 bazen 7 normalmi acaba hep yatıyorum zaten yatarken ölçümler hep daha düşük zatende oturarak ölçtüğümde 11 lerdenoluyor
hayırlı geceler kızlar bugun pek ii igece geçirdiğim söylenemez kontrolüm vardı hastanedeydim agrılarım olduğu için doktor erken doğumdan şüphelendi herşey normaldı ama sancılarım çıktı nst de serum falan derken sancılarım azalmıştı ama şu an itibarı ile tekrar başladı inş geçer doktorm bebeğin hareketlerini kontrol et olası bi durumda çık gel dedi moral olarak kötü durumdayım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin bebeğim haftasını tamamlasın
hayırlı geceler kızlar bugun pek ii igece geçirdiğim söylenemez kontrolüm vardı hastanedeydim agrılarım olduğu için doktor erken doğumdan şüphelendi herşey normaldı ama sancılarım çıktı nst de serum falan derken sancılarım azalmıştı ama şu an itibarı ile tekrar başladı inş geçer doktorm bebeğin hareketlerini kontrol et olası bi durumda çık gel dedi moral olarak kötü durumdayım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin bebeğim haftasını tamamlasın
sağol cnm aminn..derdi veren Allah yardımını da esirgemiyor çokşükür..
idrar yolu enfksiyonu bebeğe zarar verebiliyor diye okumuştum Allah korusun.dr lar yine en iyisini bilir..benimki de sen istemiyorsan normale zorlayamam daha büyük sıkıntı olur bize demişti..
sen kasımın ilk haftası olacak gibi herşeyini hazırla cnm..ben de 2. haftası olucam..sağlıkla gelsin bebişlerimiz..doğum şkli önemli değil nasılsa bişekilde doğacak bu bebişler hayırlısıyla
Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?