2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım kaç çıktı sancı değerin , bende 32. haftamda nst ye girdiğimde 60 da çıkmıştı sancım ki ben hissetmiyrdum bile , banada serum verildi 2 ünite öncelikle çok düşünme bunu stres te etkiliyormuş, ayrıca dinlen yorma kendini ben yürüyüş yapıyordum kestim o yüzden 2 hafta sonra ki randevumda hiç bir sıkıntı olmadı sende bolca dinlen

çok güzeller canım, isim etiketleri de olsa daha güzel olurdu. Bayan yapmadıysa sen bilgisayarda yapıver 2 dk.da

Günaydın kızlar son bir ayımız kaldı neredeyse heyecan git gide artıyor

Günaydınlar, bugun itibariyle son 3 haftam kaldı, bayramdan sonraki perşembeye günümüzü aldık :)

Canım senin haftanda aynen benimde kasılmalarım oldu hatta iki cm de açıklığım var. Hastanede nidilat yüklemesi yaptılar serum taktılar falan şimdi evde istirahatteyiz. Celeston yapılmıştı 28 haftalıkken o zamanda kasılmam olmuştu. Önemli olan 34. haftayı doldurmanız canım. Çok az kalmış biraz dayansın miniğin. Şimdi biz 34 ü bitirdik ama kasılma falan kalmadı. Nst ye giriyorum haftalık sadece düz çizgi çıkıyor. Dört gözle 34 ü bekledik şimdi de paşanın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok. Şu anda senin için en önemli şey dinlenmek. Hele de bebeğin kafası aşağıdaysa o da çok baskı yapıyor açılmaya ve kasılmaya sebep olabiliyor canım. Bol bol dinlen 34. haftayı atlatmaya bak şimdi. Ondan sonra korkma allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah...

sezeryan mi olucan canım ayy günün bile belli ne hoş allahım yar ve yardımcımız olsun ....

sezeryan mi olucan canım ayy günün bile belli ne hoş allahım yar ve yardımcımız olsun ....

Evet tatlım sezeryan olcak,kızım da sezeryanla doğmuştu,oğlum da sezeryan olacak inşallah. Günümüzü alınca günler daha çabuk geçmeye başladı gerçekten

herkese günaydinnnnnn...

ilk defa iki kere tuvalete kalktim, sanirim dün su icmeyi unutmusum:)) ama kesintisiz uyku uyudum üc-dört saat:)))

ama benim magnezyum almama ragmen karnim cok sert ve yalanci dogum sancilarim artik olmuyor... Enteresan dimi?

Günaydın kızlar
dayak yemiş gibi uyandım yine bu sabah, gece uyu uyan, susa, tuvaletin gelsin, sağından soluna dönerken canın acısın uyan, terle uyan uyanmak için 40 bahane bulabiliyorum ondan sonrada kalkıp işe gelmek Çin işkencesi gibi oluyo...

amaaaaaaaaaa

Allah acı çekebilme kabiliyetimizden razı olsun

şikayet etmiyorum zevk alıyorum herşeyden...

yalancı sancılar kasılmalar devam ama takmıyorum, doktor boşver dedi, boşverdim.

kızlar gunaydın benim ne dediğiniz gibi sancılarım oluyo ne kasılmalarım karnım bile sertleşmiyo sadece bebeğim vurduğunda geriliyo ayaklarım bacaklarımda şişmedi ben nasıl hamileyim çözemedim 3 haftadır doktorada gitmiyorum hastaneleri sevmediğim için evde doğurursam şaşmayın

gunaydın canım ama sen neden işi bırAkmadın ? bari evin iş yerine yakın mı yada işin rahat mı ?? ben dayanamadım valla bizim doğum tarihlerimiz yakın snnle ama maşallah sen hala çalışıyosun tebriklerrrrrr

bana hıc dogurcakmısım gıbı gelmıyor sanki baskası dogurup kucagıma vercekmiş gibi tuaf bıse hıssedıyorum begnım tm kabul etmedı sanırım :))

canım sen bilirsin yinede ama 4 kez ilave durulamaya hiç gerek yok. Birde 30 derece mikropların kırılmasına yeterli olmuyormuş. geçen gün televizyonda bir doktor anlattı. hani bu kıyafette yatakta falan maytlar oluyormuşya onların ölmesi için en az 40 derece diyorlar. benim çamaşır makinesinin bebek programları var onlarda 40 derece. Ben öyle yıkıyorum ama tabi dediğim gibi sen bilirsin yinede.

Haklısın canım bende öyle pis gitmek istemem tabi. eldiveni yıllar evel bir denemiştim aslında. ama kısa olunca tutulmuyor uzaması gerek. Yinede tavsiyeni dinleyip deniycem. jileti bende sevmiyorum ama mecbur kaldım. dudakları çok hassastı çekemedim ağdayı
inş. temiz bir anda sancılanırız :) hehehee...

kızlar bakım ürünlerinde chicco marka ürünler hakkında bilgisi olan varmı üzerinde organik olduğu yazıyor ama?

Bende yeni görüm aslında ben chicco yu bebek arabası vs. falan biliyordum ama geçende bebek kıyafetlerini gördüm. kullanmadım ve kullanan da görmedim. Bu yüzden yanlış yorum yapmak istemem. Ama ben hepsini Mustela aldım. en güvenilir o diye biliyorum şu anda.

canım bi kaçgündür benimde sertleşmeler fazlalaşmaya başladı.ayakta durmayı bırak çok fazla oturmaya bile gelmiyor.yalancı sancı bendede çoook nadir günde bir yada 2 kez.ama ben çok heycanlıyım belkide bikaç hafta sonra evimizde meleğimizin sesi ve kokusu olcak:)))artık aldığım kıyafetlerin içinde düşünüyorum nasıl seviceğimin neler yapacağımın hayalini kurmaya başladım:)))

canım aynen yorgunluklar çok oluyo sancım çok olmuyo ama bu ara hep yatasım var.dediğin gibi kucağımıza alacağımız günü düşününce herşey boş gibi geliyor ağrıymış sızıymış kalmıyor bişey.

canım maşallah diyelim.çok şanslısın.hamileliği rahat geçen annelerdensin.umarım doğumunda bu kadar rahat olur.

ayyyy canım bunu paylaştığın çok iyi oldu. bende bunları çok beğeniyorum. Bunların diş şeklinde falan olanlarıda var diye biliyorum. Nerden aldın? Uygun mu fiyatları? araştırıp mı almıştın? ne kadar sürede teslim ediyorlar? ödeme nasıl oluyor? aayy ne çok soru sordum.
Bilgilendirirsen sevinirim. Öptümm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…