hayırlı geceler kızlar bugun pek ii igece geçirdiğim söylenemez kontrolüm vardı hastanedeydim agrılarım olduğu için doktor erken doğumdan şüphelendi herşey normaldı ama sancılarım çıktı nst de serum falan derken sancılarım azalmıştı ama şu an itibarı ile tekrar başladı inş geçer doktorm bebeğin hareketlerini kontrol et olası bi durumda çık gel dedi moral olarak kötü durumdayım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin bebeğim haftasını tamamlasın
kızçeler selam daha öncedej paylaşmıştım haftasonu sabunlarım geldi valla yapan bayan hakkını vererek yapmış hem onları cok güzel paketlemiş kargo ücreti vermeyeyim diye evimin önüne kadar da getirdi .. ben cok begendim sizin paylaştığınız sitelerdeki şekerleeden de fiyatı daha uygun valla facebook ta Ne hoş şeyler diye yazınca çıkıyor bayan ın sayfası erkek bebekler için maviside var .. bayan ın ismide Burcu
Günaydın kızlar son bir ayımız kaldı neredeyse heyecan git gide artıyor
hayırlı geceler kızlar bugun pek ii igece geçirdiğim söylenemez kontrolüm vardı hastanedeydim agrılarım olduğu için doktor erken doğumdan şüphelendi herşey normaldı ama sancılarım çıktı nst de serum falan derken sancılarım azalmıştı ama şu an itibarı ile tekrar başladı inş geçer doktorm bebeğin hareketlerini kontrol et olası bi durumda çık gel dedi moral olarak kötü durumdayım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin bebeğim haftasını tamamlasın
çok güzeller canım, isim etiketleri de olsa daha güzel olurdu. Bayan yapmadıysa sen bilgisayarda yapıver 2 dk.da
Günaydınlar, bugun itibariyle son 3 haftam kaldı, bayramdan sonraki perşembeye günümüzü aldık :)
sezeryan mi olucan canım ayy günün bile belli ne hoş allahım yar ve yardımcımız olsun ....
Günaydın kızlar
dayak yemiş gibi uyandım yine bu sabah, gece uyu uyan, susa, tuvaletin gelsin, sağından soluna dönerken canın acısın uyan, terle uyan uyanmak için 40 bahane bulabiliyorum ondan sonrada kalkıp işe gelmek Çin işkencesi gibi oluyo...
amaaaaaaaaaa
Allah acı çekebilme kabiliyetimizden razı olsun
şikayet etmiyorum zevk alıyorum herşeyden...
yalancı sancılar kasılmalar devam ama takmıyorum, doktor boşver dedi, boşverdim.
teşekkürler tavsiyen için.yumuş yumuş bebeklerimizi kucağımaza alırız inşallah.
bende bütün cicilerimizi battaniye kendi pijama gecelik herşeyimizi hacışakir sabun tozu ile yıkadım. 30 derecede ilave 4 kez durulama yaptım tertemiz oldu mis gibi hiç kalıntı falanda olmadı ben yumuşatıcı kullanmıca ilk 6 ay falan. ama deterjandan memnun kaldım tavsiye üzerine almıştım zaten.
canım bende geçenlerde temizledim hala mis hiç jilet vurmadım üst kısımları epilasyon makinasıyla temizliyorum dudak kısımlarınıda eldivenle yavaştan alıyorum yıllardır böyle temizlerim ağda kullanamıyorum karşımada ayna bırakıyorum aynadan bakıp temizliyorum başka türlü yapamam alışmışım bi kere istersen eldivenle bi dene belki yapabilirsin ne zaman sancımız gelir ne zaman hastane yolu tutarız belli değil o yüzden mecburen temiz olmalı ablam doğuma gittiğinde ebeler senin temizmiş bazı kadınlar geliyor resmen saç gibi uzamış midemiz bulanıyor demişler bende oyüzden çok utanıyorum temiz olsunda bizede öyle demesinler
kızlar bakım ürünlerinde chicco marka ürünler hakkında bilgisi olan varmı üzerinde organik olduğu yazıyor ama?
herkese günaydinnnnnn...
ilk defa iki kere tuvalete kalktim, sanirim dün su icmeyi unutmusum:)) ama kesintisiz uyku uyudum üc-dört saat:)))
ama benim magnezyum almama ragmen karnim cok sert ve yalanci dogum sancilarim artik olmuyor... Enteresan dimi?
Günaydın kızlar
dayak yemiş gibi uyandım yine bu sabah, gece uyu uyan, susa, tuvaletin gelsin, sağından soluna dönerken canın acısın uyan, terle uyan uyanmak için 40 bahane bulabiliyorum ondan sonrada kalkıp işe gelmek Çin işkencesi gibi oluyo...
amaaaaaaaaaa
Allah acı çekebilme kabiliyetimizden razı olsun
şikayet etmiyorum zevk alıyorum herşeyden...
yalancı sancılar kasılmalar devam ama takmıyorum, doktor boşver dedi, boşverdim.
kızlar gunaydın benim ne dediğiniz gibi sancılarım oluyo ne kasılmalarım karnım bile sertleşmiyo sadece bebeğim vurduğunda geriliyo ayaklarım bacaklarımda şişmedi ben nasıl hamileyim çözemedim3 haftadır doktorada gitmiyorum hastaneleri sevmediğim için evde doğurursam şaşmayın
kızlar sabah da bahsetmiştim ben bebek şekeri değil,sabun yaptırıyorum diye.
Sizlere de fikir olsun istedim
Eki Görüntüle 820662 Eki Görüntüle 820662
ilgilenen olursa nereden aldığımı yazabilirim. Buraya yazarsam sıkıntı olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?