O zaman bir üstteki mesajına da istinaden gönlünden nasıl geçiyorsan öyle yap canım.
Belli ki işten çıkmak seni daha mutlu edecek ve istediklerini yapabileceksin.
Aynı durumdayım,şu anda işyerinde montumla oturuyorum.Odamız sakin ama
çaycının bana garip garip baktığını farkettim.Kendisi kısa kollu geziyorda.
Ben de hem peteğin dibinde oturuyorum hem de klimayı açıyorum ve hala
üşümeye devam.Şimdi benim gibi olduğunuzu okudum rahatladım.
En azından aynı şeyleri yaşıyoruz ben anormal değilmişim.
allah yardımcınız olsun kızlar sağlıcakla büyüsünler pirinç taneleribende şuanda çok iyiyim inşallah hep böyle gider bazen acaba hamile değilmiyimki diye düşünmüyo değilim neyse bugün tekrar kan testimi yeniliyicem sağlıcakla inşallah
aranızda aşeren varmı kızlar ? henuz 6cı haftadym ama gece sucuk dıe tuturdum cıldırıcaktım evdede yok gece 2bucukta cıktık ıskembecıde sucuk bulduk yedım
tatlım biz aramızda anlaştık aşerme olayını hiiiç söylemicez :) ayrı bir topic açılabilir demiştik ama henüz açılmadı
şimdi malum herkes hamile söylüyoruz sonra herkesin canım çekiyo :) yazık deil mii :)))
Merhaba :)
bende aranıza yeni katılanlardanım.15-11-2013 muhtemel doğum tarihim.Kesemizi gördük fakat etrafında biraz kan birikmiş bu yüzden doktor düşük ihtimaline karşı progestan verdi.Şuan 5+6 yız.7. haftada kalp atışları için kontörle gidicez inşallh en kısa zamanda herşey düzelir
pardon kızlar... üzüldüm bu yaptgma
Merhaba :)
bende aranıza yeni katılanlardanım.15-11-2013 muhtemel doğum tarihim.Kesemizi gördük fakat etrafında biraz kan birikmiş bu yüzden doktor düşük ihtimaline karşı progestan verdi.Şuan 5+6 yız.7. haftada kalp atışları için kontörle gidicez inşallh en kısa zamanda herşey düzelir
çiçeeeeemmm kayınvalideyle mi yaşıyosun Allah yardımcın olsun kuzum. Geliyolar ben 15 gün çekemiyorum valla. Şimdi de mecburum sonuçta düşük tehlikem var bana bakmaya geldi ama yine de insan evinde 3. bi şahsı bi yere kadar çeker. İnşallaahhhh kendi evinizi alırsınız kuzummmm
gunaydin kizlar.ben de sabah solugu doktorda aldim.suan bekliuirum.cok sikildim kahve lekelerden.artik dusecekse de dussun psikolojimi iyice bozdu.artik o durumdayim yani.girip cikalim bakalim ne dicek
çiçeeeeemmm kayınvalideyle mi yaşıyosun Allah yardımcın olsun kuzum. Geliyolar ben 15 gün çekemiyorum valla. Şimdi de mecburum sonuçta düşük tehlikem var bana bakmaya geldi ama yine de insan evinde 3. bi şahsı bi yere kadar çeker. İnşallaahhhh kendi evinizi alırsınız kuzummmm
üzülme tatlım yaaa üzül diye söylemedim :) aramızda kalsın ben de yazmıştım daha önce kızlar söyleyince hak verdim :)
hayırlısıyla düzelir inşallah. Dua et bol bol. Biz de edelim miniğini sağlıkla kucağına al inşallah...
OOOOFFF of sorma canım ya evim gibi hissetmiyorum zaten onların evi ben misafir gibiyimneyseki çalışıyorum akşama kadar iş yerinde akşam da biraz idare edip odama çekiliyorum. dayanması güç ama eşim askere gitmedi ve henüz ev alamadık. Bebek de üzerine gelince... Bebeğim üzülmesin ama ben şuanda pek planlamıyordum bebek sahibi olmayı rabbim nasip etti, yavrum sağlıklı olsun da ben katlanacağım artık sıkıntılara
Evde sıkılmayacaksan ve çalışma zorunluluğun yoksa evde yat dinlen derim. Ben kayın validemle yaşıyorum((((
biraz da onlardan kaçmak için çalışıyorum :/ ev almak için de çalışmam lazım. Ama kv herşeye karışmasa ve evimde yalnız olacağımı bilsem asla çalışmam şu halde. eşime zaman ayırır bebeğime daha faydalı nasıl olurum diye bakarım platese giderim hamilelik ile ilgili bisürü etkinlik var onlara katılırım. Ama nasip iştedoğumdan sonra nasıl evde kalıcam diye tasalanmaya başladım bile (((((
ya şimdi farkettim biz seninle aynı dönemde evlenip aynı dönemde hamile kalmışız
OOOOFFF of sorma canım ya evim gibi hissetmiyorum zaten onların evi ben misafir gibiyimneyseki çalışıyorum akşama kadar iş yerinde akşam da biraz idare edip odama çekiliyorum. dayanması güç ama eşim askere gitmedi ve henüz ev alamadık. Bebek de üzerine gelince... Bebeğim üzülmesin ama ben şuanda pek planlamıyordum bebek sahibi olmayı rabbim nasip etti, yavrum sağlıklı olsun da ben katlanacağım artık sıkıntılara
gunaydin kizlar.ben de sabah solugu doktorda aldim.suan bekliuirum.cok sikildim kahve lekelerden.artik dusecekse de dussun psikolojimi iyice bozdu.artik o durumdayim yani.girip cikalim bakalim ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?