Haklısın canım bende öyle pis gitmek istemem tabi. eldiveni yıllar evel bir denemiştim aslında. ama kısa olunca tutulmuyor uzaması gerek. Yinede tavsiyeni dinleyip deniycem. jileti bende sevmiyorum ama mecbur kaldım. dudakları çok hassastı çekemedim ağdayı
inş. temiz bir anda sancılanırız :) hehehee...
Hoşgeldin tekrar...
Şu NST'ye benim de giresim var. Haftaya benim NST'm
Bilgecubuk ikiz bebeklerini doğurdu. Sağlıklılar maaşallah oğlu da kızı da.
bende dalin deterjan ve yumuşatıcısıyla yıkadım.misss gibi kokuyo alıp alıp kokluyorum bazen:))
Elifcim batikentin neresinde oturuyorsun bilemiyorum ama ağda yi anit is merkezinin orda bir kuaför de yaptiriyorum ben hem temiz hem ordaki kizin eli çok hizli 5 dakkada bitiriyor ah oh dersen 10 dakkayi buluyor :-D bende yarin gitmeyi düşünüyorum. Kiz kardesim dogumuna 10 gün vardi yaptırdığında hiç bir sakincasi olmadı,hep ağda yaptim yada yaptirdim ama son 3 aydir jiletle aliyordum ama olacak gibi değil. Bi anda geliyorum dese kizim rezil olurum
Kızlar merhaba ben de kasım annesi olacağım ins. Ilk günden beri grubu takip ediyorum ama çalıştığım için yazamiyordumartık izne ayrıldım :) beni de aranıza alır mısınız
Nasilsiniz guzel anneler..... bugun 4 te randevum var benim icin dua edin olur mu? Canim sıkkın kv sorunlari devam ediyo... hastahaneden annemelre gidicem t.daga... 1 hafta falan olmicam burda... kendinize iyi bakin Rabbim sizi meleklerinizi korusun..
Kızlar ben karar veremiyorum bebek şekeri mi yaptirsam sabun mu yaptirsam cikolata mi yaptirsam ne yapsam sabun ve sekeri dusunuyorum alan ne yapicakki onlari atacak bi kenara diye düşünüyorum ama bi yandan düsününce de cok güzeller karar veremiyoruuuum. Ne bileyim daha değişik birsey olsa kullacaklari birsey ama ne
ayyyy canım bunu paylaştığın çok iyi oldu. bende bunları çok beğeniyorum. Bunların diş şeklinde falan olanlarıda var diye biliyorum. Nerden aldın? Uygun mu fiyatları? araştırıp mı almıştın? ne kadar sürede teslim ediyorlar? ödeme nasıl oluyor? aayy ne çok soru sordum.
Bilgilendirirsen sevinirim. Öptümm.
slm kızlar
ay bebegin kıyafetlerinin bi kısmını yıkadm ay ne öyle küçük küçük şeyleri ayır yıka ser bi an gına geldi resmenama bebegim için herşeye deger. yarısınıda yarın yıkayacam artık. bide hava kapalı yagmur yagacak diye balkonada asamadım yatagın üstüne serdim inşallah kurur.
dün gece bi yagmur yagdı anlatamam hele bi şimşek caktı inanın o kadar korktugumu hiç bilmem ben o kadar korktum ki hemen eşimi aradım o da gelemedi yagmur yüzünde eve geldiginde 1 e geliyodu saat
ay cenem düştü sizler nasılsınız canlarımmmmm
kızlar hani alıntılı ile cevapla yaıyo ya onun yanında bi işaret varya işte ona tıklayın kime mesaj yazmak istiyorsanız ona tıklayın sonrada konuya cvap verden cevaplarsınız toplu olarak inşallah anlatabilmişimdir
canım benimde randevum vaar.inş.güzel haberlerle geliriz akşam.kv.olaylarını unut sil git aklından bak annenlere gidicekmişsin iyice kafanı dinle rahatla.bebişinde rahat etsin.
Bende hemsireyim ve o hissettigim duygularin bana karsi hissedilme olasiligindan hem korkuyorum hem utaniyorum. Ama kendim yapamiyorum agda -eldiven canim cok aciyo yetisemiyorum zaten. Normalde biraz kuafore giderdim biraz kendim yapardim. Simdi enfeksiyon acisindan erken dogumu tetikleyebileceginden ve hiccc gidesim olmadigindan kuafore gidemiyorum. Kendimde yapamiyorum
Son hafta mecbur gidicem tabi oglum gelmis olmazsa.
kızlar bir max . com var orada çok ucuz şekerler var çeşit de çok ekonomik düşünenler için ama stokları az
Merhaba,
ne demek hoş geldin. Hangi ildesin canım?
Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??
bugün kontrolümüz vardı..kızçem 2500 gr çıktı 46cnm de boyu..ay şişkomu olcek bu kızçe dedimyok normal dedi dr.tabi usgnın yanılma payı da var..herşey yolundaymış..baş aşağı dönmüş ama tam değil hafif solumda kafası..zaten sezeryan olucam amabu duruş sezeryan için de iyiymiş direk başından çıkarıyorlarmış bebeği..doğum için de 14-15 yada 18 kasım dedi..herşey yolundaysa 18 kasıma bekleyebilirmişiz ama ben çok stres yaparım 39+ lar da..bakalım artık hayırlısı..bayramdan sonraki ptesi yine gidicem bu sefer çalışamaz raporumu da alıcam..artık halim kalmadı son 1 hafta direnmem lazım ki bayram tatilini de atlatayım..işte böyle kızlar..hepimiziçin zaan daralıyor..Allah yardımcımız olsun cümletennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?