2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

o konuyu bende düşünüyorum.ne zaman doğuma gideceğimiz belli değil.umarım kimseye mahcup olmadan tertemiz gideriz hastahaneye.

Hoşgeldin tekrar...
Şu NST'ye benim de giresim var. Haftaya benim NST'm
Bilgecubuk ikiz bebeklerini doğurdu. Sağlıklılar maaşallah oğlu da kızı da.

Hoşbulduk canımcıımmm..
Sende güzel sonuçlar alırsın inş.
Aaaaaa bilgeye gözün aydın o halde. sağlıklı olduklarına sevindim. Tşk. ederim banada bilgi verdiğin için.
Öptüm kuzumm.

Nasilsiniz guzel anneler..... bugun 4 te randevum var benim icin dua edin olur mu? Canim sıkkın kv sorunlari devam ediyo... hastahaneden annemelre gidicem t.daga... 1 hafta falan olmicam burda... kendinize iyi bakin Rabbim sizi meleklerinizi korusun..

canım anıt iş merkezi yakın bana. harb-iş te oturuyorum. araçla eşim bırakabilir. kuaförün adı ne? Ben bir iki hafta sonra giderim ancak geri uzar çünkü. haklısın jiletle baş edilmiyor.

canım benimde randevum vaar.inş.güzel haberlerle geliriz akşam.kv.olaylarını unut sil git aklından bak annenlere gidicekmişsin iyice kafanı dinle rahatla.bebişinde rahat etsin.

lavanta ile yapılan süslerde oluyor. yada resim çerçevesi şeklinde. lavanta süsleri çekmece içlerinde kullanabilir alanlar. yada resim çerçeveli olanları yine değerlendirebilir alanlar hem senden de hatıra olabilir.

Ben de çok araştırdım, en baştan beri şeker yaptırmak istemiyordum zaten. Ya kurabiye ya kolonya ya da sabun yaptırmak istiyordum. Kolonyaları kardeşim yaptıracağını söyledi. Ben ilk başta kurabiye yaptırayım dedim ama eşim kimse yemez onları kurtlanır gider dedi :)) Sabunları araştırmaya başladım,en uygun burayı buldum, facede minik sabunlar aratırsan bulursun. Fiyatı 5-5.5 tl fln ama biraz daha düşebilir.

hepimiz öyle yıkadık dahada çok yıkıycaz kuzucum. :) geçmiş olsun korkma merak etme bişey olmaz. :)
sen hangi ildesin? bu kadar yağmur yağdı? :)
Bende iyiyim işte oğlumla tepişiyoruz :)

hahahaaaa.. :) anladım canım. tiş. ederiz. iyi oldu bu açıklama. bende tek tek kopyala yapıştır yapıyordum :)

canım benimde randevum vaar.inş.güzel haberlerle geliriz akşam.kv.olaylarını unut sil git aklından bak annenlere gidicekmişsin iyice kafanı dinle rahatla.bebişinde rahat etsin.

O yuzden gidiyorum zaten cnm... kafam rahatlar belki birz, cok bunaldim cunku.. insallah seninde melegin iyidir.... tesekkurler

Aynı durumdayız canım

Kızlar bence bebeğinizin bütün kozmetiklerini dermokozmetik alın. Ben kendim için bütün cilt bakım ürünlerimin (yıkama jeli-nemlendirici- güneş kremi gibi ) hepsini dermokozmetik kullanıyorum. Bebeğime de Mustela- Topicream ya da Bioderma almayı düşünüyorum, hatta bir eczacı arkadaşım Bioderma ABCDerm Bebek serisinin çok iyi olduğunu söyledi sanırım ondan alıcam herşeyini. Bu arada kozmetik ve dermokozmetik arasındaki farkı merak ediyorsanız şuraya bakabilirsiniz:

Dermokozmetik ve kozmetikler arasındaki fark nedir? » Guru Press

Kizlar merhaba, cok canim sıkkın. Suan hastanedeyim renkli doopler icin bekliyorum. Bebegimin karin olcusu 3 hafta geri cikti. Gelisme geriligi olur dedi doktor ve ultrasona sevketti. Tek basima geldim hastaneye simdi bi kosede agliyorum:'( gebelik haftam 34+3 ac degeri karin cevresi degeriymis 31+4 cikti. Aranizda bu problemi yasayan var mi ? Neden boyle ya...millet hamileligi boyunca sigara alkol ivir zivir alir genede gelis8m geriligi olmaz( napicagimi bilm8yorum suan ya. Deliricem neredeyse....

günaydın hanımlar ve bebişleri nasılsınız? İzine ayrıldım evdeyim :) işlerden yazamıyordum artık buralardayım inş:)))

Gayet güzel olmuş canım. şirin olmuş. Güle güle sağıtmak ve kullaanmak nasip olur inş.

Herşey yolundaymış canım gözün aydın. kızçen tombiş maaşallah. sağlıkla kucağına alırsın inş. tarihe takılma keyfine bak.
izne ayrılınca da haldır haldır iş yapma, yat dinlen canım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…