yok cnm yani ben istiyorum kendi kendimle alakalı sıkıntılarım var benim.daha önce yazmıştım 4 yıl önce tek kardeşimi abimi çok ani bişekilde kaybettiim.kaza sonucu 1 ay yoğunbakımda kaldı..çok kötü günlerdi.ve bende izler bıraktı..şimdi strese girince sıkıntı yapınca çarpıntılarım oluyo..nefesim daralıyo..sanırım panik atak gibi bişey..ama ben üstesinden kendi çabamla gelmeye çalışıyorum..sabır ve şükürle tabii..
işte bu yüzden doğum anındaki stresle kötü şeyler yaşamak ve doğumu zorlaştırmaktan korkuyorum
canım bi kaçgündür benimde sertleşmeler fazlalaşmaya başladı.ayakta durmayı bırak çok fazla oturmaya bile gelmiyor.yalancı sancı bendede çoook nadir günde bir yada 2 kez.ama ben çok heycanlıyım belkide bikaç hafta sonra evimizde meleğimizin sesi ve kokusu olcak:)))artık aldığım kıyafetlerin içinde düşünüyorum nasıl seviceğimin neler yapacağımın hayalini kurmaya başladım:)))
canım aynen yorgunluklar çok oluyo sancım çok olmuyo ama bu ara hep yatasım var.dediğin gibi kucağımıza alacağımız günü düşününce herşey boş gibi geliyor ağrıymış sızıymış kalmıyor bişey.
canım maşallah diyelim.çok şanslısın.hamileliği rahat geçen annelerdensin.umarım doğumunda bu kadar rahat olur.
Ayyyy kıyamam. aynen ya. bende sevip duruyorum kıyafetleri. çok güzel kokuyo :)
Kizlar merhaba, cok canim sıkkın. Suan hastanedeyim renkli doopler icin bekliyorum. Bebegimin karin olcusu 3 hafta geri cikti. Gelisme geriligi olur dedi doktor ve ultrasona sevketti. Tek basima geldim hastaneye simdi bi kosede agliyorum:'( gebelik haftam 34+3 ac degeri karin cevresi degeriymis 31+4 cikti. Aranizda bu problemi yasayan var mi ? Neden boyle ya...millet hamileligi boyunca sigara alkol ivir zivir alir genede gelis8m geriligi olmaz( napicagimi bilm8yorum suan ya. Deliricem neredeyse....
herkese iyi aksamlar kizlarr, ben yine cok yoruldum ayak tabanlarim aciyor valla. Carsidaydik yine. ama artik evdeyiz, cikmama bir hafta bir yere:))
magnezyum almama ragmen karnim cok sertlesiyor...sikinti veriyor bazen. Birde bebegin hareketleri artik cok aci vermeye basladi. Ayak,popo daliyor bazen:)
sizler nasilsiniz, dogum yapan var mi?
ultrasonda artik görülemiyor, üzülme göremezsen. Bende bir ayaklarini birde poposunu görebildim:) Benim midemde hic rahat vermiyor, renee aliyorum hep. Geceleri cok beter oluyor, uykumdan uyandiyor...
Kızlar selamm ya bişey soracAm tansiyonunuz nasıl ben nidilat kullanıyorum uzun zamandır ama bu aralar ölçüyorum 11.2büyük küçük 6.5 bazen 7 normalmi acaba hep yatıyorum zaten yatarken ölçümler hep daha düşük zatende oturarak ölçtüğümde 11 lerdenoluyor
hayırlı geceler kızlar bugun pek ii igece geçirdiğim söylenemez kontrolüm vardı hastanedeydim agrılarım olduğu için doktor erken doğumdan şüphelendi herşey normaldı ama sancılarım çıktı nst de serum falan derken sancılarım azalmıştı ama şu an itibarı ile tekrar başladı inş geçer doktorm bebeğin hareketlerini kontrol et olası bi durumda çık gel dedi moral olarak kötü durumdayım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin bebeğim haftasını tamamlasın
benimde aynı eskiden rennie kulanıyordum gaviscon verdi geccen ay ama işe yaramdı şimdi gidince renne yazdırıcam bende bir taraftan diğer yanıma dönerken öyle fena yanıyor ki uykya geçemiyor insan mide yanmasından cok fena, ya geçen ayda göremedim zaten bebeğimi ;( 4 ayda 1 kere görebildim geri kalan 2 ay yüzünü kapadı bu seferde göremezsem ;( zaten sırf suratını görmek için gidiyorum inş görebilirimmm
Kizlar merhaba, cok canim sıkkın. Suan hastanedeyim renkli doopler icin bekliyorum. Bebegimin karin olcusu 3 hafta geri cikti. Gelisme geriligi olur dedi doktor ve ultrasona sevketti. Tek basima geldim hastaneye simdi bi kosede agliyorum:'( gebelik haftam 34+3 ac degeri karin cevresi degeriymis 31+4 cikti. Aranizda bu problemi yasayan var mi ? Neden boyle ya...millet hamileligi boyunca sigara alkol ivir zivir alir genede gelis8m geriligi olmaz( napicagimi bilm8yorum suan ya. Deliricem neredeyse....
günaydın hanımlar ve bebişleri nasılsınız? İzine ayrıldım evdeyim :) işlerden yazamıyordum artık buralardayım inş:)))
çok güzeller canım, isim etiketleri de olsa daha güzel olurdu. Bayan yapmadıysa sen bilgisayarda yapıver 2 dk.da
Günaydınlar, bugun itibariyle son 3 haftam kaldı, bayramdan sonraki perşembeye günümüzü aldık :)
herkese günaydinnnnnn...
ilk defa iki kere tuvalete kalktim, sanirim dün su icmeyi unutmusum:)) ama kesintisiz uyku uyudum üc-dört saat:)))
ama benim magnezyum almama ragmen karnim cok sert ve yalanci dogum sancilarim artik olmuyor... Enteresan dimi?
kızlar gunaydın benim ne dediğiniz gibi sancılarım oluyo ne kasılmalarım karnım bile sertleşmiyo sadece bebeğim vurduğunda geriliyo ayaklarım bacaklarımda şişmedi ben nasıl hamileyim çözemedim3 haftadır doktorada gitmiyorum hastaneleri sevmediğim için evde doğurursam şaşmayın
bana hıc dogurcakmısım gıbı gelmıyor sanki baskası dogurup kucagıma vercekmiş gibi tuaf bıse hıssedıyorum begnım tm kabul etmedı sanırım :))
Nasilsiniz guzel anneler..... bugun 4 te randevum var benim icin dua edin olur mu? Canim sıkkın kv sorunlari devam ediyo... hastahaneden annemelre gidicem t.daga... 1 hafta falan olmicam burda... kendinize iyi bakin Rabbim sizi meleklerinizi korusun..
Kızlar bence bebeğinizin bütün kozmetiklerini dermokozmetik alın. Ben kendim için bütün cilt bakım ürünlerimin (yıkama jeli-nemlendirici- güneş kremi gibi ) hepsini dermokozmetik kullanıyorum. Bebeğime de Mustela- Topicream ya da Bioderma almayı düşünüyorum, hatta bir eczacı arkadaşım Bioderma ABCDerm Bebek serisinin çok iyi olduğunu söyledi sanırım ondan alıcam herşeyini. Bu arada kozmetik ve dermokozmetik arasındaki farkı merak ediyorsanız şuraya bakabilirsiniz:
Dermokozmetik ve kozmetikler arasındaki fark nedir? » Guru Press
günaydın hanımlar ve bebişleri nasılsınız? İzine ayrıldım evdeyim :) işlerden yazamıyordum artık buralardayım inş:)))
Selam canım,
Aldıkların hayırlı olsun. Bende öyle diyorum çıkmam diye ama hep birşey oluyor yine sokaklarda buluyorum kendimi :)
Ben iyiyim dün nst deydik işte. bugün evdeyiz.
Bilgecebuk doğum yapmış benim duyduğum. ikizler gelmiş yani. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?