2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım benim, başın sağolsun çok üzüldüm. Haklısın tabi kolay değil ama hayat mecbur devam ediyor. Bebişinle güzel günler görürsün inş.

sormaaa bendeeeeeeee... kücücük ceketlere bakip icim tasiveriyor...Allahim diyorum kücück elleri ayaklari, sen yardim et bakabileyim bu kücük melege diyorummm. Dün ablam tekrar dolaplari sildi hala kokusu duruyor, neyseki bizim odada yaticak sadece alti temizlenirken ve giyinirken orada olucak...Bizim hala eksigimiz var, bebek telsizi, ates ölceri elektirikli sobasi falan daha yok...Simdi misafir olunca hic biseyle ilgilenemedim. Cuma yeniden eski moduma girmem lazim:)

Ayyyy kıyamam. aynen ya. bende sevip duruyorum kıyafetleri. çok güzel kokuyo :)

kizlarrr yumusatici kullanmasaniz iyi olur derim, durulama suyuna karisiyor ve bebeklerimizin tenine temas ediyor. Burada bebek yumusatici bulmank bile zor, kimse kullanmaz. doktorlar uyarir burada o yüzden ekstra bebek yumusaticisi falan satilmaz. ama tabii kendi vereceginiz karar...

Son düzenleme:

kiyamamm ben sana canim benimmmm. Aglama sakinnnn, cok gec döllenme olabilir. Senin haftani adet tarihine göre düzenliyorlarrr, doktorlar da bilemez ne zaman döllenme oldu.. Üzme sakinnn kendini, bebeisini düsün. Vitamin kullanirsin, biraz daha doyurucu beslenirsin. omega 3 al her gün düzenli. Allahin izniyle melegine bisi olmaz sakin üzme kenidnide bebisinide bizide...

Selam canım,
Aldıkların hayırlı olsun. Bende öyle diyorum çıkmam diye ama hep birşey oluyor yine sokaklarda buluyorum kendimi :)
Ben iyiyim dün nst deydik işte. bugün evdeyiz.
Bilgecebuk doğum yapmış benim duyduğum. ikizler gelmiş yani. :)

ultrasonda artik görülemiyor, üzülme göremezsen. Bende bir ayaklarini birde poposunu görebildim:) Benim midemde hic rahat vermiyor, renee aliyorum hep. Geceleri cok beter oluyor, uykumdan uyandiyor...

Ay hepimiz aynıyız sanırım. Bende çok fenayım, gece yatmadan süt içiyorum ılıtıp o iyi geliyor. onun dışında renee talcid ne geçerse elime.

Benimde hep düşük canım. Her gittiğimde doktorumun hemşiresi ölçüyor ve doktorum iyi diyor. evde ölçtüğümde 10 a 5 falan hastanede 11-7 civarı çıkıyor.

Canım umarım kısa zamanda geçer ağrıların. Günün doldurur inş. sen yinede doktorunu dinle. hareketleri kontrol et ve hiç birşey yapma dinlen.

Mide yanması için şiddetle tavsiye ediyorum pulcet tablet alın çok iyi geliyor onu kullandığımdan beri Allaha şükür hiç kalmadı rennie gavısconda kullandım hiç işe yarmadı ama pulcet on numara geldi

canım sakin ol lütfen ağlama.güzel düşün güzel olsun herşey.bebeğini inşallah çoook sağlıklı bi şekilde alıcaksın kucağına evhamlı bi anne olarak biliyorum şu an çok kafaya takıyosun ama güzel düşün bu konuda pek bilgim yok ama ultrasondan sonra doktorun seni detaylı bilgilendirir.sonuçtan haberdar et bizi mutlaka.

Aaaaa tatlışım senin sezeryandı dimi...
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Ay ben heyecan yaptım :)
Kolay ve sağlıklı bir doğum dilerim canım. Kavuşmaya az kalmış ne güzel :)

Tünaydın kuzum,
İlginç. Ben hiç magnezyum kullanmadım. ama yalancı sancılarım var. doktor normal diyor.

Allah seni emi!! :))
Ne güzel işte şikayetlerin yok.Ama doktora gitmeyi ihmal etme. Çok önemli bence.
Aman deyim evde de doğurma yaniii....

bana hıc dogurcakmısım gıbı gelmıyor sanki baskası dogurup kucagıma vercekmiş gibi tuaf bıse hıssedıyorum begnım tm kabul etmedı sanırım :))

hahahaaa... bende bu kadar şikayete ve oğlumun tekmelerine rağmen bazen hala inanamıyorum bebişim olacağına. dediğin gibi başkası getirip verecek kucağıma sanki :) çok değişik bişey yaaa...

Sende kendine iyi bak canım. ALlaha emanet ol. Güzel haberlerle gel inş.

Bende bu yüzden hepsini mustela aldım canım.

canım benim sıkma canını. bir iki hafta ileri yada geri olabilir. sakın ol. aayy daha neler var yaa. kötü düşünme sen güçlü bir kadınsın. Ağlama bizide üzme kendinide. girdin mi ultrasona? yaz yine olur mu?

maaasalllah darisi bizim bebislerimize insalllah... Ay evet evde oturusam eger sikinti basiyor. Sanki cok tembelmisim gibi hissediyorumm. Oldum olasi zaten disarda olmayi severim. Birde normal dogum da sikinti yasamayanlarin hep yollarda gezginci tipler oldugunu okdum yaaaa, vurdum yollara kendimi...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…