2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Tünaydın kuzum,
İlginç. Ben hiç magnezyum kullanmadım. ama yalancı sancılarım var. doktor normal diyor.

ben de son 10 gündür kullaniyorum, cünkü cocuk geriliyormu ne tas gibi oluyor karnim aciyor.. benim yalanci sancim coktu, hatta ben saat tutyordum. ama bir anda kesildi, geceleri bazen bir iki hissediyorum..

Bilemediiimmmm bendee...

Bende ankaradayım. oğluşumu bekliyorum. senin bebişin kız mı erkek mi?

Kız canim benim bebişim. Az kaldi ya ilk zamanlar hiç geçmiyor gibiydi şimdi ise çok çabuk geliyor gibi karmaşık duygular içindeyim hepimiz için hayirlisi olsun hersey guzel olsun inşallah

Yarın benim kontrolum var merak içindeyim nst ye başlıyacağım yarın bu arada kızlar daha ben çantamı yapmadım bir kaç eksik de var puset ve abeşikte almadım o yüzden acayip huzursuyum bu hafta sonu artık kesınlıkle herşeyi tamamlıyacağım oda tkımımızda yarın geliyor perdeleride yarın gelecek ne bitmeyen işlermiş.

hepimiz öyle yıkadık dahada çok yıkıycaz kuzucum. :) geçmiş olsun korkma merak etme bişey olmaz. :)
sen hangi ildesin? bu kadar yağmur yağdı? :)
Bende iyiyim işte oğlumla tepişiyoruz :)

öyle valla kuzum insan evladından başka böyle nazlı büyüyen başka varlık yok o yüzden bizde prensleri prensesleri nazlı nazlı büyütecez inşallah. ben antalya kemerdeyim canım.
valla bu aralar benim kızda annesine çok teper oldu iyice kemikleştiler kuvvetlendiler bazen sag bögrüme bi aparkat vuruyo anam diyorum resmen

Ayy bende 4 aydır çalışmıyorum evdeyim. dediğin gibi tembelleşiyor insan. bide arkadaşlarım falan çalışıyor yada bize uzaklar. arabayı kullanmama eşim izin vermiyor ki bir yerlere gideyim bende evde oturuyorum çoğu zaman. hastane ye gidiş ve haftalık gezmeler hariç tabi.. :)

ben de son 10 gündür kullaniyorum, cünkü cocuk geriliyormu ne tas gibi oluyor karnim aciyor.. benim yalanci sancim coktu, hatta ben saat tutyordum. ama bir anda kesildi, geceleri bazen bir iki hissediyorum..

Yani bu yalancı sancıları ve karındaki sertliği magnezyum mu azaltıyor?

Maaşallah çalışabilmene diyorum. Çalışanlara da imreniyorum. Rahat olman da süper...

NAsıl bir hamilesin söyleyeyim. Süper bir hamilesin.
Onların kendi kokusunu duymak çok başka tabii. :) amin canım hayırlısıyla alalım inş.

Ben doğum çantasına parfüm koymayacağım. Ben onun güzel kokusunu bebeğim de benim kendi kokumu duysun.

Ay çantayı bende halaaaa yapmadım. yıkandı ütülendi herşey hazır. ama bir kaç eksik dışında. onlarıda alıp yapayım diyorum ama bu seferde hemen hazırlasam da sonra mı koysam onları diyorum bilemedim.
bizim oda takımı 2 ay önceden tamam. oyuncakları kıyafetleri battaniye vs. herşey yıkandı ütülendi yerleşti. halı ve perde ye daha karar veremedim.

Hahahaaa.. aynen öyle. kaburga kemiklerime geliyor resmen. bide ayakları topukları popişi ayırt edebiliyorum artık :)

bizim burada ev gezmesi yokk. Ben bir yerde okumustum amerikali kadinlar doguma araba kullanarak gidiyor diye. O yüzden ben kullaniyorum ve simdilik bir sorunda olmadi. Ama biraz müzik acinca Melegim zip zip zipliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…