Merhaba antalyadayım canim
Bende bu yüzden hepsini mustela aldım canım.
Tünaydın kuzum,
İlginç. Ben hiç magnezyum kullanmadım. ama yalancı sancılarım var. doktor normal diyor.
kizlarrr yumusatici kullanmasaniz iyi olur derim, durulama suyuna karisiyor ve bebeklerimizin tenine temas ediyor. Burada bebek yumusatici bulmank bile zor, kimse kullanmaz. doktorlar uyarir burada o yüzden ekstra bebek yumusaticisi falan satilmaz. ama tabii kendi vereceginiz karar...
Merhaba antalyadayım canim
Bende ankaradayım. oğluşumu bekliyorum. senin bebişin kız mı erkek mi?
Bende Antalya liyimm:))
hepimiz öyle yıkadık dahada çok yıkıycaz kuzucum. :) geçmiş olsun korkma merak etme bişey olmaz. :)
sen hangi ildesin? bu kadar yağmur yağdı? :)
Bende iyiyim işte oğlumla tepişiyoruz :)
Aaaa öyle mii :) ben antalyali degilim ama yaklasık 10 yıldır burdayim :)
Bilemediiimmmm bendee...
maaasalllah darisi bizim bebislerimize insalllah... Ay evet evde oturusam eger sikinti basiyor. Sanki cok tembelmisim gibi hissediyorumm. Oldum olasi zaten disarda olmayi severim. Birde normal dogum da sikinti yasamayanlarin hep yollarda gezginci tipler oldugunu okdum yaaaa, vurdum yollara kendimi...:)
ben de son 10 gündür kullaniyorum, cünkü cocuk geriliyormu ne tas gibi oluyor karnim aciyor.. benim yalanci sancim coktu, hatta ben saat tutyordum. ama bir anda kesildi, geceleri bazen bir iki hissediyorum..
Kız canim benim bebişim. Az kaldi ya ilk zamanlar hiç geçmiyor gibiydi şimdi ise çok çabuk geliyor gibi karmaşık duygular içindeyim hepimiz için hayirlisi olsun hersey guzel olsun inşallah
Günaydın kızlar
dayak yemiş gibi uyandım yine bu sabah, gece uyu uyan, susa, tuvaletin gelsin, sağından soluna dönerken canın acısın uyan, terle uyan uyanmak için 40 bahane bulabiliyorum ondan sonrada kalkıp işe gelmek Çin işkencesi gibi oluyo...
amaaaaaaaaaa
Allah acı çekebilme kabiliyetimizden razı olsun
şikayet etmiyorum zevk alıyorum herşeyden...
yalancı sancılar kasılmalar devam ama takmıyorum, doktor boşver dedi, boşverdim.
kızlar gunaydın benim ne dediğiniz gibi sancılarım oluyo ne kasılmalarım karnım bile sertleşmiyo sadece bebeğim vurduğunda geriliyo ayaklarım bacaklarımda şişmedi ben nasıl hamileyim çözemedim3 haftadır doktorada gitmiyorum hastaneleri sevmediğim için evde doğurursam şaşmayın
Onların kendi kokusunu duymak çok başka tabii. :) amin canım hayırlısıyla alalım inş.
Yarın benim kontrolum var merak içindeyim nst ye başlıyacağım yarın bu arada kızlar daha ben çantamı yapmadım bir kaç eksik de var puset ve abeşikte almadım o yüzden acayip huzursuyum bu hafta sonu artık kesınlıkle herşeyi tamamlıyacağım oda tkımımızda yarın geliyor perdeleride yarın gelecek ne bitmeyen işlermiş.
öyle valla kuzum insan evladından başka böyle nazlı büyüyen başka varlık yok o yüzden bizde prensleri prensesleri nazlı nazlı büyütecez inşallah. ben antalya kemerdeyim canım.
valla bu aralar benim kızda annesine çok teper oldu iyice kemikleştiler kuvvetlendiler bazen sag bögrüme bi aparkat vuruyo anam diyorum resmen
Ayy bende 4 aydır çalışmıyorum evdeyim. dediğin gibi tembelleşiyor insan. bide arkadaşlarım falan çalışıyor yada bize uzaklar. arabayı kullanmama eşim izin vermiyor ki bir yerlere gideyimbende evde oturuyorum çoğu zaman. hastane ye gidiş ve haftalık gezmeler hariç tabi.. :)
gittiginde doktoruna sor.. Bizim burada ebeler anlatiyor bebek icin yapilmasi gerekenleri. 3 yasina kadar yumusatici yok. Az deterjan ile yikancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?