Kizlar merhaba, cok canim sıkkın. Suan hastanedeyim renkli doopler icin bekliyorum. Bebegimin karin olcusu 3 hafta geri cikti. Gelisme geriligi olur dedi doktor ve ultrasona sevketti. Tek basima geldim hastaneye simdi bi kosede agliyorum:'( gebelik haftam 34+3 ac degeri karin cevresi degeriymis 31+4 cikti. Aranizda bu problemi yasayan var mi ? Neden boyle ya...millet hamileligi boyunca sigara alkol ivir zivir alir genede gelis8m geriligi olmaz( napicagimi bilm8yorum suan ya. Deliricem neredeyse....
Hahahaaa.. aynen öyle. kaburga kemiklerime geliyor resmen. bide ayakları topukları popişi ayırt edebiliyorum artık :)
Dua ederiz canım. Kvdeyi boşvermeye çalış. Annenlerin oradan nete girebilirsen bize cevap yaz.Nasilsiniz guzel anneler..... bugun 4 te randevum var benim icin dua edin olur mu? Canim sıkkın kv sorunlari devam ediyo... hastahaneden annemelre gidicem t.daga... 1 hafta falan olmicam burda... kendinize iyi bakin Rabbim sizi meleklerinizi korusun..
canım anıt iş merkezi yakın bana. harb-iş te oturuyorum. araçla eşim bırakabilir. kuaförün adı ne? Ben bir iki hafta sonra giderim ancak geri uzar çünkü. haklısın jiletle baş edilmiyor.
Kizlar merhaba, cok canim sıkkın. Suan hastanedeyim renkli doopler icin bekliyorum. Bebegimin karin olcusu 3 hafta geri cikti. Gelisme geriligi olur dedi doktor ve ultrasona sevketti. Tek basima geldim hastaneye simdi bi kosede agliyorum:'( gebelik haftam 34+3 ac degeri karin cevresi degeriymis 31+4 cikti. Aranizda bu problemi yasayan var mi ? Neden boyle ya...millet hamileligi boyunca sigara alkol ivir zivir alir genede gelis8m geriligi olmaz( napicagimi bilm8yorum suan ya. Deliricem neredeyse....
Hoşgeldingünaydın hanımlar ve bebişleri nasılsınız? İzine ayrıldım evdeyim :) işlerden yazamıyordum artık buralardayım inş:)))
birmax . com canım, ama bazı şeyler stoklarında yok.tatlım siteyi tam yazarmısın? max.com diye bir yer bulamadım.
maaasalllah darisi bizim bebislerimize insalllah... Ay evet evde oturusam eger sikinti basiyor. Sanki cok tembelmisim gibi hissediyorumm. Oldum olasi zaten disarda olmayi severim. Birde normal dogum da sikinti yasamayanlarin hep yollarda gezginci tipler oldugunu okdum yaaaa, vurdum yollara kendimi...:)
Ayy bende 4 aydır çalışmıyorum evdeyim. dediğin gibi tembelleşiyor insan. bide arkadaşlarım falan çalışıyor yada bize uzaklar. arabayı kullanmama eşim izin vermiyor ki bir yerlere gideyimbende evde oturuyorum çoğu zaman. hastane ye gidiş ve haftalık gezmeler hariç tabi.. :)
Yarın benim kontrolum var merak içindeyim nst ye başlıyacağım yarın bu arada kızlar daha ben çantamı yapmadım bir kaç eksik de var puset ve abeşikte almadım o yüzden acayip huzursuyum bu hafta sonu artık kesınlıkle herşeyi tamamlıyacağım oda tkımımızda yarın geliyor perdeleride yarın gelecek ne bitmeyen işlermiş.
Allah seni emi!! :))
Ne güzel işte şikayetlerin yok.Ama doktora gitmeyi ihmal etme. Çok önemli bence.
Aman deyim evde de doğurma yaniii....
Ay çantayı bende halaaaa yapmadım. yıkandı ütülendi herşey hazır. ama bir kaç eksik dışında. onlarıda alıp yapayım diyorum ama bu seferde hemen hazırlasam da sonra mı koysam onları diyorum bilemedim.
bizim oda takımı 2 ay önceden tamam. oyuncakları kıyafetleri battaniye vs. herşey yıkandı ütülendi yerleşti. halı ve perde ye daha karar veremedim.
Ay çantayı bende halaaaa yapmadım. yıkandı ütülendi herşey hazır. ama bir kaç eksik dışında. onlarıda alıp yapayım diyorum ama bu seferde hemen hazırlasam da sonra mı koysam onları diyorum bilemedim.
bizim oda takımı 2 ay önceden tamam. oyuncakları kıyafetleri battaniye vs. herşey yıkandı ütülendi yerleşti. halı ve perde ye daha karar veremedim.
yaa ben oyuncak almadım hiç ilk bi iki ay oynayamaz diye.
bizde almadık oynamazlar tabi ama babası geçen dayanamamış pony at almış :)) daha doğrusu kendimizi mutlu etmek için alınmış bi oyuncakmutlu oluyo heycanlanıyo insan .. yatağına takılıp sallanan şeyler varya o lardan da alabiirsin ..
aynen canım artk bende baya herşeyini anlıyorum hele ayaklarını diyorum bunlar bi çıksın ıstıra ıstıra yiyicem sen anneye nasıl vurursun diye ama ana yüregi işte kıyamam kii
Çok sıkıldım evden...Bi doğurayım ben de her gün yürüyüşe falan çıkacağım. Beni yatağa bağlayan riskler olmasa eve girmezdim ben de.
hayırlısı canım siz sağlıklı olunda. öyle deme valla bende risk yok ama istesem de çok gezemiyorum artık. belim ağrıyor ayaklarım çekiliyor. karnım ağrıyor. ondan bende evdeyim yani. bi kucaklarımıza alalım havalar ısınsın baharda gezeriz herhalde.
arada kocama takılıyorum bak iyi oku ve izle evde doğum nasıl yaptırılırmış diye:))) oda benden aşşa kalırmı aman canım nolcak bi leğen sıcak su yeter doğurtturum ben seni diyo
bendeeeee daha yap adım çantamı hiçbişeyim hazır değil .. satın alındı ama yerleştirilcek annemle kayınvalidem hem hevesleniyolar yapmak için hem gezmekten vakit bulup gelemediler bi
bizde almadık oynamazlar tabi ama babası geçen dayanamamış pony at almış :)) daha doğrusu kendimizi mutlu etmek için alınmış bi oyuncakmutlu oluyo heycanlanıyo insan .. yatağına takılıp sallanan şeyler varya o lardan da alabiirsin ..
Ben de sadece 1 tane çıngırak aldım ben de başka bir şey almadım. Dönence almak istiyorum ama pahalılar. İlk aylardan itibaren onlara bakarak zihni gelişiyormuş.
Bir de peluş oyuncakları ilk 2-3 yaşta önermiyorlar. Çocuklar onu canlı sanabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?