kizlar bu arada iki haftada bir kilo alarak bu 9 ayin rekorunu kirdimm... 101,6 yimmm..Kirkpinar güreslerine hazirlaniyorum, dahada alirsam japonya ya sumo güreslerine giderim artikin:)
ahsen şifa diye 8 aydır düşünmelerimin sonucunda zor zanaat bulduğum isim. Yine kocam tarafından beğenilmedi. Ahsen kalsında şifa olmasın yerine başka isim arıyorum ahsen ile uyumlu.Gelme kızım gelme daha adın bile yok
hadi seni rahatlatıcak bişey diyim 106 yım bnde :)
bende evde olanlara imreniyorum...sırf 5 haftayı doğum sonrasına aktarabilmek için çalışıyorum vallahi... yoksa evde olsam dilediğimce dinlenir iş yapar yürüyüşe çıkarım bide üstüne üstlük bebişimle daha fazla telepatik bağ kurarım ama napcan işte mecbuuuurrMaaşallah çalışabilmene diyorum. Çalışanlara da imreniyorum. Rahat olman da süper...
NAsıl bir hamilesin söyleyeyim. Süper bir hamilesin.
Ben doğum çantasına parfüm koymayacağım. Ben onun güzel kokusunu bebeğim de benim kendi kokumu duysun.
aynen öyle yaa bende de hep aynı düşünceler, kime benzer, saçı nasıl olur, sakin mi olur yoksa huysuz mu? milyon tane ihtimal düşünüyorum sonrada Rabbim sağlıkla nasip etsinde gerisi boş düyüp çıkıyorum işin içindencanım bi kaçgündür benimde sertleşmeler fazlalaşmaya başladı.ayakta durmayı bırak çok fazla oturmaya bile gelmiyor.yalancı sancı bendede çoook nadir günde bir yada 2 kez.ama ben çok heycanlıyım belkide bikaç hafta sonra evimizde meleğimizin sesi ve kokusu olcak:)))artık aldığım kıyafetlerin içinde düşünüyorum nasıl seviceğimin neler yapacağımın hayalini kurmaya başladım:)))
canım aynen yorgunluklar çok oluyo sancım çok olmuyo ama bu ara hep yatasım var.dediğin gibi kucağımıza alacağımız günü düşününce herşey boş gibi geliyor ağrıymış sızıymış kalmıyor bişey.
canım maşallah diyelim.çok şanslısın.hamileliği rahat geçen annelerdensin.umarım doğumunda bu kadar rahat olur.
gunaydın canım ama sen neden işi bırAkmadın ? bari evin iş yerine yakın mı yada işin rahat mı ?? ben dayanamadım valla bizim doğum tarihlerimiz yakın snnle ama maşallah sen hala çalışıyosun tebriklerrrrrr
ben dr olursa havalı olur dyordum fr şşifa hanımAma kırşehirde erkek adıymış .oda arkadaşımın amcasının oğlunun adı hatta . Kzını emmoğlu diye severim diyor şeytan annemin adını diret diyor hatice ahsen
hayırlısı canım siz sağlıklı olunda. öyle deme valla bende risk yok ama istesem de çok gezemiyorum artık. belim ağrıyor ayaklarım çekiliyor. karnım ağrıyor. ondan bende evdeyim yani. bi kucaklarımıza alalım havalar ısınsın baharda gezeriz herhalde.
kizlar bu arada iki haftada bir kilo alarak bu 9 ayin rekorunu kirdimm... 101,6 yimmm..Kirkpinar güreslerine hazirlaniyorum, dahada alirsam japonya ya sumo güreslerine giderim artikin:)
hadi seni rahatlatıcak bişey diyim 106 yım bnde :)
ben şifa hatun la alakalı bişeyler okuduğumda çok hoş gelmişti isim ama adam ağzını açınca heves kalmıyo geçende bedia koyalım mı diyo anlamı güzel diye , dedim bedia akrtürk geldi aklıma çal bir oyun havası neşemizi bulalımBirde turist ömerde bir adam bağırırdıya bedia diye ben bağırmaya başlayınca sanki o dememiş gibi aynı hızla konu kapandı şimdi bıraktık isim olayını ben zaten kızım demekten çok hoşlandım kolay kolay ismiyle çağırmam kızınca belki oda
Fidoşum bende almadım ki :) benim bebeklik oyuncaklarımdan saklamış annem sağolsun. peluş ayılar tavşan vs. falan vardı. Onları yıkadım. oda takımının raflarına falan koycam süs gibi yani :) odayı bi tamamlayım paylaşcam inş. resimlerini :)
ahahahah sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün... Ya ben zaten sorun yapmiyorum kilomu. Doktorum en basta demisti bu vitaminler ile biraz fazla alicaksin diye. Ben hazirlikliydim zaten. Ben 37 yasimda hamile kaldim, bebegi riske atamazdim. O yüzden doktorun verdigi vitaminleri aksatmadan kullandim...
amannn dogumdan sonra veririz:))dermisimm...
bende evde olanlara imreniyorum...sırf 5 haftayı doğum sonrasına aktarabilmek için çalışıyorum vallahi... yoksa evde olsam dilediğimce dinlenir iş yapar yürüyüşe çıkarım bide üstüne üstlük bebişimle daha fazla telepatik bağ kurarım ama napcan işte mecbuuuurr
aynen öyle yaa bende de hep aynı düşünceler, kime benzer, saçı nasıl olur, sakin mi olur yoksa huysuz mu? milyon tane ihtimal düşünüyorum sonrada Rabbim sağlıkla nasip etsinde gerisi boş düyüp çıkıyorum işin içinden
canım yarım saate yakın yürüyorum işe gelmek için. ama işim rahat bedensel yorgunluk yaratmıyor. rehber öğretmenim ben...
evrak işi çok oluyor malum dönem başı, bi de dert dinliyorum bütün gün kafam şişiyor
kızlar ya hiç kemerde oturan yok mu buluşupda gezsek yoksa evden çıkamıyorum resmen ev biblosu oldum bi parkda oturup hava almak istiyorum ama tek başımada çıkamıyorumm
çok uygunmuş seninkide vede güzel seninkinin adresi fotonun altındaki galiba. kutusuyla falan beraber 3 tl dimi. yani fotoda gördügüm şekliyle 3 tl dimi içine koydukları kutuya ücret ödedinmi ekstradan
Kızlar ben karar veremiyorum bebek şekeri mi yaptirsam sabun mu yaptirsam cikolata mi yaptirsam ne yapsam sabun ve sekeri dusunuyorum alan ne yapicakki onlari atacak bi kenara diye düşünüyorum ama bi yandan düsününce de cok güzeller karar veremiyoruuuum. Ne bileyim daha değişik birsey olsa kullacaklari birsey ama ne
bence şeker daha mantıklı geliyor lavanta falan belki kalıcılık manasında iyi gibi ama şeker gibi tatlı bebeklerin geldiğini mücdelemek için şeker lazım diye düşünüyorum ben :)
bende aynı senin gibi kararsızım, mevlütte ayak şeklindeki bebek şekerlerinden yapıcam çerçeveli, ama hastanede ne versem hala karar veremedim sabun mu lavanta kesesimi, yoksa daha başka birşey mi?
hastane odasına mumlar da koyacağız hediye olsun diyeaaaa neyi ayıp olsun canım benim sonuçda senin verecegin senin sececegin bi hediye olacak. mesela mumda olabilir pembe kız veriyonlu mumlar
Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??
kızlar eve geldim şimdi...tracy canım yazdıkların içime su serpti...bi ben bulamadım böyle alakalı doktorlar..bana denk gelenlerin hepsi o kadar ketum ve net fikirli ki..yoruma açık bişey bile söylemiyorlar...doktor ketumluğu iştedoopler ultrason çekildi ordaki doktor adamda gerilik var haftalar arası ama önemseme dedi...düzelir dedi...adama bir an size amca diyebilirmiyim demek geldi içimden o kadar yakın buldum..alışık değilim doktorların cadan ve yakın tavırlarına..aldım sonuçları gittim benim doktorun yanına...şöyle bi baktı..mırmır bişeyler dedi ne dediğini anlamadım zaten sormadımda...sadece tehlikeli bişey var mı dedim..o da düzelebilir ileriki haftalarda dedi...şu belki li - ebilir li konuşmalardan o kadar nefret ettim ki artık. bana bolbol kırmızı et ye, süt yoğurt tüket aşırıya kaç dedi. tuzlu ye, şekerli ye de dedi şekerim 60 larda...sodyum düşük protein düşük kan seviyem yerlerde....canım yemek yemek istemiyor ama artık mecburen yiyeceğim...biraz sonra kuruyemişçiye gidip kan üzümü falan alacağım...ananem dalak ye diyor ama ığğyy onu içim almıyor...ciğer falan alırım şu bi kaç haftada abanıcam artık kan yapan ne varsa bu arada bebeğim 2289 gr mış..kilosu normal mi dedim yorum yapmadı..eh meh gibisine bişeyler mırıldandı...konuşma fobisi var kadında....14 ekime kontrol randevusu verdi..inşallah kilosu artar benim minik oğluşumun..
bu arada kv aradı beni eşim hemen şıplamış gelişiminde problem var diye..sanki ebe..bana diyor yemedin yemedin bak sana ceza diyor..Allah tan kurban bayramı geliyorda kırmızı et sıkıntısı yaşamıcaksın diyor...ya nasıl insan anlamadım...sanki ben et süt almaktan aciz bi insanım..kendileri şimdiye kadar çocuklarının paralarını yiye yiye dikili bi ağaçları kalmamış..dua edecekmişim kurban bayramı geliyor diye..et yiyecekmişim..:) gülsem mi kızsam mı bilemedim...evlendiğimizden bu yana bize getirdikleri 2 meyve suyu 2 paket 250 gr.lık kaşar:) benim kendi annem babam bile ev ödüyoruz diye elleri kolları dolu geliyordu..bana ıvır zıvır getirmesin...he bide kendilerine yemeye tuzlu fıstık getiriyorlar..evimi pisletmeye...ilerleyen zamanlarda lahusa mevlüdü olacak bi atraksiyon bekliyorum..paramız yok..durumumuz yok gibisinden..inanırmısınız kızlar onlardan daha 1 kuruş istemedim istememde..duyanda onlardan taleplerim var sanacak..aman bana uzak olsunlar kışşş kışşşş...akılları sıra böyle konuşarak yolunu yapıyorlar...çok şükür işimde gücümde insanım Allah kimseye muhtaç etmesin...ama onlara göre hep yok hep yok..yokolsun inşallah....sinir etmekten başka bi halta yaramıyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?