2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar, odamız geldi, büyüyebilen yatağımız ve dolabımız.
Hiç koku yok eski mobilyalardan farkı yok yine de havalandırıyoruz.

Sonra da eşyalarını yerleştireceğim.

boşver tatlım bu k.v sorunu herkeste de var stres yapma kendne onların umrunda olmuyo dün saatlerce serum yedim k.v üst katımda bildiği halde gidip bi bakayım demiyo sanki ondan yardım isteyen var dediğin gibi bugune kadar 1 lira bile borç istemedim onlardan gerçi istesemde hiç yok paraları düğünü bile yapmadılar paramız yok diye düğün takı ev eşya herşeyi eşim yaptı bide üstüne kadın huzur vermiyo gerçi umrumdeğil bende en son bayramda evine çıktım o kadar benden uzak allaha yakın olsunlar sende öle yap umrunda olmasınlar sinir yapma

benimde et yemem lazımmış o kurban bayramı sözünü eşimde bana söylüyor.bende gülüyorum geçiyor haa aynı lafı kv söyleseydi belki tepkim farklı olurdu sonuçta zaten kv adı çıkmış aynı lafları ailem söylese bana batmaz ama kaynanam bişey dese batıyor.ama canı sağolsun oğluşuma baktı ben çalışırken şimdi inşllh kızımada bakacak. başka bişey istemiyorum.

bende catlak olmadi sayilir.. belim cok inceydi oralarda var bird tekkk... ama umurumda degilll,,, hayirlisiyla bi doguralimda sonra karar veririz vücudu nasil toparlayacigimiza:))) Yasim genc olsa daha cabuk verebilirdim, sansiniz daha yüksek kizlar sizin...:)

Bende 3. doktorda buldum canım ilk 2si benimde biraz dengesizdi özel diye okdr para veriyoruz ama işte daha beterler. Devleti hele hiç söylemiyorum zaten. Ben artık eşime bile anlatmıyorum doktorun dediklerini. İyi dyip geçiştiriyorum. benimde kayınvalidemler biraz laf söylüyor yok yemiyosun içmiyosun bilmem ne. Sanki ben düşünmüyorum çocuğumu da bi onlar düşünüyor :) Herşey iyiymiş de geç canım kimsede konusmasın canın sıkılmaz en azından. Kilosuda normal yani benimde 2 kg civarında 2buçuğu bulmuyor yani. Senin doktorun gıcıkmış cidden. İnsanın bitane patlatası geliyor

Allahım neler yaşamışsın. Allah yardımcınız olur her zaman inşallah. Sen her koşulda moralini yüksek tutmaya çalış. Bendemn kv ne gelsin bu smile lar. çatla patla kaynana

son haftadan önce artık sancımız gelirse koşturarak kuaföre gider çabuk al kılı tüyü ben bi doğurup gelicem deriz aslında enfeksiyondan korkanlar kuaförü evinize çağırsanız hem temiz yerde olur hem eviniz rahat rahat oh mis

senin boyun uzunnnnnnnnnn:)))

:) evet uzun biraz, ama tombikim yine de. Doğumdan sonra birlikte zayıflayalım kızlar. Süt yapar diye ağzıma dayanacak olan herşeyi löp mideye indirmeyeceğim. Bir yakınım var. Hamilelikte 12 kilo almış.Doğumdan sonra çoğunu vermiş, 3-4 kilo kalmış. Ancaaakk...Doğumdan sonra süt yapsın diye her gün yarım kalıp helva yemiş. doğum öncesi kilosuna göre 15 kilo fazla olmuş. Kızı 15 yaşında hala o kilolar olduğu gibi duruyor üstelik işi de çok yorucu temizlik personeli dukan diyeti falan yapıyor ama 2-3 kilo veriyo sonra bi daha alıyo falan. :86:

oooooooooo neler konuşulmuş yokluğumda.
okuldan yeni geldim. yorgunum tabağıma yemek aldım. bi yandan tıkınıyorum bi yandan da okuyorum.
ivanka canım bozma moralini stres yapma oda bebeğine iyi gelmez. k. v kim ya takma kafana sadece minik bebeğini düşün.
beslenme konusuna gelince benim bebeğim hep 2 hafta önden gidiyordu geçen hafta dktr gelişimi yavaşlamış dedi. yani geçen ay bebek hiç kilo almamış benimde çok moralim bozuldu ama kafama fazla takmadım arkadaşlar sağolsunlar muz falan tavsiye ettiler bol bol mu et balık badem tüketiyorum. inşallah bebişime yaramıştır. sen de öyle yap.

En güzelini yapıyorsun beklentin olmayınca sıkıntı da olmazsın. Kendi evladının eşine kötü davranmak hiç hoş değil.

Kızlar, erkek evladı olacaklar, size sesleniyorum, siz benzemeyin kv lerinize, bizim kızçelerimizi alınca onlara kötü davranmayın e mi

bu aralar herşeyi yemek istiyorum çok iştahlıyım.
aşerme dedikleri bu mu ki milletin ilk zamanlarda olur bende de şimdi başladı.
ağzım hiç boş kalmıyor doğuma kadar dayansam bari çok kilo almadan bitirebilsem.
benimle aynı durumda olan varmı.

şimdi hastaneden geldim kızım büyümüş maşallah 3 kiloya yaklaşmış ben hamilelik boyunca 7 kilo aldım üç kilosu bebeğin geri kalanı suyu pis kan derken e bana ne kaldı yine zayıfım ya ama minnağım sağlıklı inşallah bu ay sonuna kadar fırtlatmayı düşünüyorum koskoca 2013 hamilelikle geçti ya yazık bize ama

bende devamlı bişiyler atıştırmak istiyodum ağzım boş kalmasın istiyodum ama şuan gribim . Genelde hasta olmadan önce çok iştahlı olurum. Ona bağladım ben :):)

inan bana öküz gibi yiyorsun derler ya ha işte o öküz ben olmalıyım deli gibi yiyorum şimdide ceviz badem fındık incir oh sefam olsun yarasın kızıma

amaninnnnn, sakin inanamayin sehir efsanesi oo.. tatali yemek süt yapmiyor... Rezene cayi ve cok fazla su icmek yapiyor sütü. Sakin arkadaslar, heryerde yaziyor...

Ohh maaşallah kızına ne güzel kilo almamışsın, aynı cümleyi ben bir kaç gün önce yazdım yazık bize bütün 2013 yılını hamilelikle geçirdik demiştim. Aynen öyle neyse 1 senede hallettik biz bu işi, geçen yılbaşı sadece fikrimizde olan evladım bu yılbaşı kucağımızda olacak Allah'ım ne güzel.... canım kızıımmmm

amaninnnnn, sakin inanamayin sehir efsanesi oo.. tatali yemek süt yapmiyor... Rezene cayi ve cok fazla su icmek yapiyor sütü. Sakin arkadaslar, heryerde yaziyor...

Aynen öyle. Neyse ki annem ebe en azından o bana baskı yapmayacak tatlı ye diye, şimdiden kv deye de diyorum tatlı süt yapmıyor diye, annem börülce, kuru baklagiller bir de marul gibi yeşillikler benim sütümü arttırıyordu dedi, bir de bulgur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…