doğrudur canım. Biraz büyüyecekler mis gibi bahar havasında kızımla gezeriz artık
Ben de tombiğim, 94.5 kiloyum. 2 hafta diyet gibi yemek yedim 1 kilo almışım :). Önceki ay 1 ayda aldığım 8 kilodan sonra iyi oldu :)
amaaaan kiloda neymiş verilir:))) bende çok takmıyorum kiloymuş selülitmiş.bacaklarımı görmeniz lazım yani:))) ben şu sıralar çatlakları kafaya takıyorum.onun iyileşme geçme gibi bi durumu yok çünkü sonra diyorum amaaan oda olsun oğlumun vücuduma attığı imzalar olsun yeterki sağlıklı olsun diye:)))) işte kendimi rahatlatıyorum:)))
kızlar eve geldim şimdi...tracy canım yazdıkların içime su serpti...bi ben bulamadım böyle alakalı doktorlar..bana denk gelenlerin hepsi o kadar ketum ve net fikirli ki..yoruma açık bişey bile söylemiyorlar...doktor ketumluğu iştedoopler ultrason çekildi ordaki doktor adamda gerilik var haftalar arası ama önemseme dedi...düzelir dedi...adama bir an size amca diyebilirmiyim demek geldi içimden o kadar yakın buldum..alışık değilim doktorların cadan ve yakın tavırlarına..aldım sonuçları gittim benim doktorun yanına...şöyle bi baktı..mırmır bişeyler dedi ne dediğini anlamadım zaten sormadımda...sadece tehlikeli bişey var mı dedim..o da düzelebilir ileriki haftalarda dedi...şu belki li - ebilir li konuşmalardan o kadar nefret ettim ki artık. bana bolbol kırmızı et ye, süt yoğurt tüket aşırıya kaç dedi. tuzlu ye, şekerli ye de dedi şekerim 60 larda...sodyum düşük protein düşük kan seviyem yerlerde....canım yemek yemek istemiyor ama artık mecburen yiyeceğim...biraz sonra kuruyemişçiye gidip kan üzümü falan alacağım...ananem dalak ye diyor ama ığğyy onu içim almıyor...ciğer falan alırım şu bi kaç haftada abanıcam artık kan yapan ne varsa bu arada bebeğim 2289 gr mış..kilosu normal mi dedim yorum yapmadı..eh meh gibisine bişeyler mırıldandı...konuşma fobisi var kadında....14 ekime kontrol randevusu verdi..inşallah kilosu artar benim minik oğluşumun..
bu arada kv aradı beni eşim hemen şıplamış gelişiminde problem var diye..sanki ebe..bana diyor yemedin yemedin bak sana ceza diyor..Allah tan kurban bayramı geliyorda kırmızı et sıkıntısı yaşamıcaksın diyor...ya nasıl insan anlamadım...sanki ben et süt almaktan aciz bi insanım..kendileri şimdiye kadar çocuklarının paralarını yiye yiye dikili bi ağaçları kalmamış..dua edecekmişim kurban bayramı geliyor diye..et yiyecekmişim..:) gülsem mi kızsam mı bilemedim...evlendiğimizden bu yana bize getirdikleri 2 meyve suyu 2 paket 250 gr.lık kaşar:) benim kendi annem babam bile ev ödüyoruz diye elleri kolları dolu geliyordu..bana ıvır zıvır getirmesin...he bide kendilerine yemeye tuzlu fıstık getiriyorlar..evimi pisletmeye...ilerleyen zamanlarda lahusa mevlüdü olacak bi atraksiyon bekliyorum..paramız yok..durumumuz yok gibisinden..inanırmısınız kızlar onlardan daha 1 kuruş istemedim istememde..duyanda onlardan taleplerim var sanacak..aman bana uzak olsunlar kışşş kışşşş...akılları sıra böyle konuşarak yolunu yapıyorlar...çok şükür işimde gücümde insanım Allah kimseye muhtaç etmesin...ama onlara göre hep yok hep yok..yokolsun inşallah....sinir etmekten başka bi halta yaramıyorlar zaten
fidocum inanırmısın ömrümden ömür gitti yok kalp problemiydi, yok kaza geçirmekti, merd,venden düşmekti, babamın hastalığıydı...gerçekten ömrümden ömür gitti...İnşallah sağlıklı bir şekilde doğururum....artık...dua ediyorum...birde beslenmeye ağırlık vereyim...sonuçta bzen insanın elinden gelen içinden gelene yatmiyor..elimden anca bu kadarı gelecek....kendimi aşırı derecede yıpranmış hissediyorum..annemler bu arada tedavi için ankaraya gittiler..şuan ankaradalar benim gözümün bebeği annemle babam....yalnızlık bi taraftan bi de böyle şeyler çıkınca durduk yere içim daralıyor....bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek....kv demi önümüzdeki sene mars'a tatile göndermeyi düşünüyorum ordaki uzaylılara bi nutuk çeksin artık dünyada akıl vermediği insan kalmadı..şuan onu mekikle gönderdiğimi ve arkasından mendil salladığımı hayal ettim..mutlu oldum bak..gülümsedim:)))
Bende hemsireyim ve o hissettigim duygularin bana karsi hissedilme olasiligindan hem korkuyorum hem utaniyorum. Ama kendim yapamiyorum agda -eldiven canim cok aciyo yetisemiyorum zaten. Normalde biraz kuafore giderdim biraz kendim yapardim. Simdi enfeksiyon acisindan erken dogumu tetikleyebileceginden ve hiccc gidesim olmadigindan kuafore gidemiyorum. Kendimde yapamiyorum
Son hafta mecbur gidicem tabi oglum gelmis olmazsa.
senin boyun uzunnnnnnnnnn:)))
boşver tatlım bu k.v sorunu herkeste de var stres yapma kendne onların umrunda olmuyo dün saatlerce serum yedim k.v üst katımda bildiği halde gidip bi bakayım demiyo sanki ondan yardım isteyen var dediğin gibi bugune kadar 1 lira bile borç istemedim onlardan gerçi istesemde hiç yok paraları düğünü bile yapmadılar paramız yok diye düğün takı ev eşya herşeyi eşim yaptı bide üstüne kadın huzur vermiyo gerçi umrumdeğil bende en son bayramda evine çıktım o kadar benden uzak allaha yakın olsunlar sende öle yap umrunda olmasınlar sinir yapma
bu aralar herşeyi yemek istiyorum çok iştahlıyım.
aşerme dedikleri bu mu ki milletin ilk zamanlarda olur bende de şimdi başladı.
ağzım hiç boş kalmıyor doğuma kadar dayansam bari çok kilo almadan bitirebilsem.
benimle aynı durumda olan varmı.
bu aralar herşeyi yemek istiyorum çok iştahlıyım.
aşerme dedikleri bu mu ki milletin ilk zamanlarda olur bende de şimdi başladı.
ağzım hiç boş kalmıyor doğuma kadar dayansam bari çok kilo almadan bitirebilsem.
benimle aynı durumda olan varmı.
:) evet uzun biraz, ama tombikim yine de. Doğumdan sonra birlikte zayıflayalım kızlar. Süt yapar diye ağzıma dayanacak olan herşeyi löp mideye indirmeyeceğim. Bir yakınım var. Hamilelikte 12 kilo almış.Doğumdan sonra çoğunu vermiş, 3-4 kilo kalmış. Ancaaakk...Doğumdan sonra süt yapsın diye her gün yarım kalıp helva yemiş. doğum öncesi kilosuna göre 15 kilo fazla olmuş. Kızı 15 yaşında hala o kilolar olduğu gibi duruyor üstelik işi de çok yorucu temizlik personeli dukan diyeti falan yapıyor ama 2-3 kilo veriyo sonra bi daha alıyo falan. :86:
şimdi hastaneden geldim kızım büyümüş maşallah 3 kiloya yaklaşmış ben hamilelik boyunca 7 kilo aldım üç kilosu bebeğin geri kalanı suyu pis kan derken e bana ne kaldı yine zayıfım ya ama minnağım sağlıklı inşallah bu ay sonuna kadar fırtlatmayı düşünüyorum koskoca 2013 hamilelikle geçti ya yazık bize ama
amaninnnnn, sakin inanamayin sehir efsanesi oo.. tatali yemek süt yapmiyor... Rezene cayi ve cok fazla su icmek yapiyor sütü. Sakin arkadaslar, heryerde yaziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?