2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

birde şöyle bir şey var eğer yazın doğursaydık bebeklerimizde bizde bişey anlamayacaktık osıcakta kücak derdi ama şimdi yazın büyümüş hareketlenmiş olucaklar parklara götürüp temiz hava aldırırız

mesajını okuyunca bi kötü oldum üzülme ne olurrrrr

kızlar şi,mdi yazdıklarınızı okudum eşimin halası teyzesi teyzesinin kızı amcasının karısı kızı falan hep beni aradılar..beni beslenmemekle suçluyorlar..hatta halası dediki bir gelini varmış 19 yaşında 3 çocuk sahibiymiş ama aşırı bilgiliymiş ben otuzuma merdiven dayadım bilgisizim yani....tamm diyorum düşünmicem hop ya biri arıyor ya aynı ortamda laf sokuyorlar falan...ben anlamıyorum nasıl hemen arıyorlar birbirlerini titan zinciri gibi.....kesinlikle onları çevremde istemiyorum..ama aynı şehirde olduğum sürece karabasan gibi sürekli etrafımdalar..eşimi kırmamak için bişey demiyordum bişey demiyordum bugüne kadar ama az önce kv aradım; bir sürü şey söyledim...sürekli bana dört çocuk doğurdum vıdı vıdısı yapıyor..sanki doğurdu da bişey mi oldu...çocukların afedersiniz ama bi tarafına donu gelinler giydirdi...1000 tl ye bende çocuk evlendirirm 10 tane doğurup..bunları aynen söyledim..kusura bakmayın anne ama siz babamla çocuk yetiştirmek değil zevk peşinde koşmuşsunuz..bu kadar çocuk boşuna olmamış dedim...keşke biraz o işe ayıracağınız vakiti çocuklarınızın geleceği için ayırsaydınız dedim..bu yüzden beni anlamazsınız her ne kadar kedi gibi doğurmuş olsanızda dedim..kapadım telefonu. yeter artık..yürüsün gitsin şimdi geri zekalı...

belkide bebeğin kızıyordur anne rahat bırak beni uyumak istiyorum diyordur

Evet bazen rahatsız olabiliyorlar o yüzden çok sesli dinlemiyorum karnıma kulaklık koymuyorum. Yazık yavrumun kaçacak yeri yok ki. Ama dıştan gelen ses çok yüksek değilse çok rahatsız etmez diyor doktorlar.

kızlar...telefonuma mesaj atmış k.v. şimdi sen beni yanlış anladım kızım diye...deveye diken yaranırmış demekki söylemek gerekiyor..eşimede mesaj yazıyorum bunları bunları dedim diye..en azından haberi olsun. o benim çok aşırı sinirlenmedikçe kimseyi rencide etmeyeceğimi biliyor en azından....görceksiniz bak biraz sonra damlayıp gelecek bize. her yanıma ağrılar girdi resmen ya 3 kuruşluk insanlar yüzünden.

oyy canım cok üzüldüm yaaa
iyi yapmışsın tatlım sen üzülecegine onlar üzülsün hem kendi torununun derdini ne millete anlatıyomuş öyle çok ayıp. valla iyi demişsin sonuna kadar hak etmiş eger söylememiş olsaydın için içini yerdi bırak şimdi onların içi içini yesin. eşinede kızdım ne yalan söyleyim neden hemen gitmiş annesine söylemiş benim eşimde bazen böyle yapıyo ben hemen tavrımı koyuyorum ikimiz arasında olanlar ikimizindir üçüncü bi şahısı neden sokuyosun diye kızarım.

Bundan sonra sakin ol canım, bundan sonra söyleyeceğin zararına olur. Kv de de hemen geri adım atmış. Eşine söylemen de iyi olmuş ama eşinne çok dert yanma sonuçta annesi. Hem üzme kendini de.

canım gelise bile yine tavrını koy ortaya allahtan gelene ben ne yapabilirim de hem hangi anne yavrusunun kötü olmasını ister ki de seni suçluyolar alla allahh

geronimo doğru söylüyorsun canım şimdi bekşlicem bişey yazmıcam biraz sonra damlar gelir zaten ışıkları kapadım karartmaları çektim pencereye açmıcam kapıyı...sabrım gerçekten taştı şimdiye kadar insanlıkla söyledim olmadı..bi de bu tarz denedim..eşim ben onla konuşurum yazmış. terbiyesizler. beni hastalıklı çocuk doğurmakla suçluyorlar.yapsın yapsın böyle...bakalım ben onlara torunlarını gösterecekmiyim...çok yalvarır göreyim diye...mart kedisi doğurgan kaynana

bak zaten zor bir gün gecirdinnnn, simdi sakinles.. papatya cyi falan iccc...

inan bana öküz gibi yiyorsun derler ya ha işte o öküz ben olmalıyım deli gibi yiyorum şimdide ceviz badem fındık incir oh sefam olsun yarasın kızıma

iyi de canımsen kilo almıyomuşun ne şanslısın ya. ye valla bol bol ye.
ya biz napcaz ben 10 kilo aldım ama bu şekilde yemeye devam edersem bilemiyorum artık

miamore çok ağlamaya ihtiyacım var..gerildim..illaki olmak istemediğim kişi yapıyorlar beni.....bi kaç sat uyumaya çalışacağım şimdi kafam kazan gibi sinirime yanaklarım yanıyor cayır cayır ... destekleriniz için çok teşekkürler hepinizi çok ama çok seviyorum

merhaba cnm bizde 1.10.2013de gittik tam 31 haftamız dolmuştu.1800 gr çıktı. bizimkide 300 g 8-9 günde almış. bizim doğum ilk 3 aralıktı sonra 29 kasımdı,bu gittiğimizdede 28 kasıma düştü. ama 36.haftadan sonra bebek kilo alımı yavaşlıyor falan diye yazılar okuyorum. inş. bizimkilerinki yavaşlamaz. ayrıca seninkide çok iyi. 400 gr alması..maşallahh yanii.. seninkiyle benimki hemen hemen aynı kilodalar yani..maşallahh...

k. v. gelmeden bence sen evden çık biyerlere git kafan dağılır hem onunla karşılşmamış olursun.

iyi de canımsen kilo almıyomuşun ne şanslısın ya. ye valla bol bol ye.
ya biz napcaz ben 10 kilo aldım ama bu şekilde yemeye devam edersem bilemiyorum artık

ben normaldede zayıftım zaten ama cok istiyorum kilo almayı zayıflık başa bela sürekli tansiyon düşük baş dönmesi şuan görsen hamile olduğuma inanmazsın oderece ellerimde bilelerimde yeşil damarlar belli ama yediklerim bebişime yarıyor keşke 60 kiloda kalsam doğumdan sonra hiç zayıflamazsam ne güzel olur

tatlim benim tansiyonun cikicak ona endise duyuyuorum ben.. Papatya rezene ic bari...birde cok su icc lütfen. Az sey yasamadin bugün, önce hastane sonra kayinvalide...

sen o kaynanayı bana gönder hakkından geleyim ya evleniyoruz ayrı evde oturuyoruz oğullarına bakıyoruz bide üstüne torun veriyoruz yinede beğenmiyorlar bi rahat bıraksınlar ya anlasınlar artık oğulları bizim baya baya tapulu nikahlı kocamız detlerine yansınlar evlat senin evladın ona ne ister gelişimi ilerde olsun ister geride sen onun doğunca besler büyütürsün sıkma canını tipik kaynana modeli işte

Kızlar, odamız geldi, büyüyebilen yatağımız ve dolabımız.
Hiç koku yok eski mobilyalardan farkı yok yine de havalandırıyoruz.

Sonra da eşyalarını yerleştireceğim.

ohh gözün aydın canım. Yerleştirince resimlerini çek hemen bekliyoruz. Gün geçtikçe daha çok sabırsızlanıyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…