Pregnancy Music: Relaxing Piano Music for Labor & Music for Babies - YouTube
kızlar bu arada hep bu müziği dinliyorum bebeğim de tepki veriyor bence seviyor bu müziği duyunca çok hareketliyse sakinleşiiyor hareket etmiyorsa biraz hareketleniyor.
youtube'a Pregnancy Music yazınca ilk çıkan 1 saatlik video.
Ohh maaşallah kızına ne güzel kilo almamışsın, aynı cümleyi ben bir kaç gün önce yazdım yazık bize bütün 2013 yılını hamilelikle geçirdik demiştim. Aynen öyle neyse 1 senede hallettik biz bu işi, geçen yılbaşı sadece fikrimizde olan evladım bu yılbaşı kucağımızda olacak Allah'ım ne güzel....canım kızıımmmm
Kizlar merhaba, cok canim sıkkın. Suan hastanedeyim renkli doopler icin bekliyorum. Bebegimin karin olcusu 3 hafta geri cikti. Gelisme geriligi olur dedi doktor ve ultrasona sevketti. Tek basima geldim hastaneye simdi bi kosede agliyorum:'( gebelik haftam 34+3 ac degeri karin cevresi degeriymis 31+4 cikti. Aranizda bu problemi yasayan var mi ? Neden boyle ya...millet hamileligi boyunca sigara alkol ivir zivir alir genede gelis8m geriligi olmaz( napicagimi bilm8yorum suan ya. Deliricem neredeyse....
belkide bebeğin kızıyordur anne rahat bırak beni uyumak istiyorum diyordur
kızlar şi,mdi yazdıklarınızı okudum eşimin halası teyzesi teyzesinin kızı amcasının karısı kızı falan hep beni aradılar..beni beslenmemekle suçluyorlar..hatta halası dediki bir gelini varmış 19 yaşında 3 çocuk sahibiymiş ama aşırı bilgiliymiş ben otuzuma merdiven dayadım bilgisizim yani....tamm diyorum düşünmicem hop ya biri arıyor ya aynı ortamda laf sokuyorlar falan...ben anlamıyorum nasıl hemen arıyorlar birbirlerini titan zinciri gibi.....kesinlikle onları çevremde istemiyorum..ama aynı şehirde olduğum sürece karabasan gibi sürekli etrafımdalar..eşimi kırmamak için bişey demiyordum bişey demiyordum bugüne kadar ama az önce kv aradım; bir sürü şey söyledim...sürekli bana dört çocuk doğurdum vıdı vıdısı yapıyor..sanki doğurdu da bişey mi oldu...çocukların afedersiniz ama bi tarafına donu gelinler giydirdi...1000 tl ye bende çocuk evlendirirm 10 tane doğurup..bunları aynen söyledim..kusura bakmayın anne ama siz babamla çocuk yetiştirmek değil zevk peşinde koşmuşsunuz..bu kadar çocuk boşuna olmamış dedim...keşke biraz o işe ayıracağınız vakiti çocuklarınızın geleceği için ayırsaydınız dedim..bu yüzden beni anlamazsınız her ne kadar kedi gibi doğurmuş olsanızda dedim..kapadım telefonu. yeter artık..yürüsün gitsin şimdi geri zekalı...
kızlar...telefonuma mesaj atmış k.v. şimdi sen beni yanlış anladım kızım diye...deveye diken yaranırmış demekki söylemek gerekiyor..eşimede mesaj yazıyorum bunları bunları dedim diye..en azından haberi olsun. o benim çok aşırı sinirlenmedikçe kimseyi rencide etmeyeceğimi biliyor en azından....görceksiniz bak biraz sonra damlayıp gelecek bize. her yanıma ağrılar girdi resmen ya 3 kuruşluk insanlar yüzünden.
kızlar...telefonuma mesaj atmış k.v. şimdi sen beni yanlış anladım kızım diye...deveye diken yaranırmış demekki söylemek gerekiyor..eşimede mesaj yazıyorum bunları bunları dedim diye..en azından haberi olsun. o benim çok aşırı sinirlenmedikçe kimseyi rencide etmeyeceğimi biliyor en azından....görceksiniz bak biraz sonra damlayıp gelecek bize. her yanıma ağrılar girdi resmen ya 3 kuruşluk insanlar yüzünden.
inan bana öküz gibi yiyorsun derler ya ha işte o öküz ben olmalıyım deli gibi yiyorum şimdide ceviz badem fındık incir oh sefam olsun yarasın kızıma
konuştuğumuz gibi pazar gunu yıne gıttım canım kan tahlılı ıcın.. ultrasona da baktı, 29 eylulde 31+3 1700 gr cıktı 12 gunde 400 gr almış ama gelısımı hala geride yeni dogum tarıhımız 4 aralık gorunuyor
iyi de canımsen kilo almıyomuşun ne şanslısın ya. ye valla bol bol ye.
ya biz napcaz ben 10 kilo aldım ama bu şekilde yemeye devam edersem bilemiyorum artık
miamore çok ağlamaya ihtiyacım var..gerildim..illaki olmak istemediğim kişi yapıyorlar beni.....bi kaç sat uyumaya çalışacağım şimdi kafam kazan gibi sinirime yanaklarım yanıyor cayır cayır ... destekleriniz için çok teşekkürler hepinizi çok ama çok seviyorum
iyi de canımsen kilo almıyomuşun ne şanslısın ya. ye valla bol bol ye.
ya biz napcaz ben 10 kilo aldım ama bu şekilde yemeye devam edersem bilemiyorum artık
miamore çok ağlamaya ihtiyacım var..gerildim..illaki olmak istemediğim kişi yapıyorlar beni.....bi kaç sat uyumaya çalışacağım şimdi kafam kazan gibi sinirime yanaklarım yanıyor cayır cayır ... destekleriniz için çok teşekkürler hepinizi çok ama çok seviyorum
Kızlar, odamız geldi, büyüyebilen yatağımız ve dolabımız.
Hiç koku yok eski mobilyalardan farkı yok yine de havalandırıyoruz.
Sonra da eşyalarını yerleştireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?