2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım, yaşın genç tabi ki!!! Ben de 33 yaşındayım daha 2.yi yapıcam :))) Sen de yaparsın belki

Canin ya. Insallah bizler hem cok guzel anne hemde cok iyi anlayisliiii kayinvalide olacagiz insallah. Mesela ben ogluma her isi ogretecegim. Esine yardim etsin. Ataerkil bir aile yapisi olmasin. ben esimden bisey isterim kv atlar hemem oturr oglum sen ben getiririm. O kiymetli popoyu hemen otutturur. Neymis kadinlar kizlar varken erkek ismi yaparmis. Peygberimiz bile eslerine yardim edermis ev islerinde.

Semracım yapma böyle ama çok ayıp :)))
15 kilo alanlar napsın mesela ben :)
Yine şişmanım yine şişmanım ((

ben de geldim kızlar kontrolden.standart şeyler işte.bir terslik yok.kilomuz 2640, boyumuz 48,suyumuz ii. bayrama kadar gelmemeli diyo.normal doğum mu istiyosun dedi, evet dedim. catı genişliğin çok önemli dedi.bebek bu haliyle normal doğuma elverişli dedi. sanki sezeryan içi göz kırpıyor gibi geldi bana.ben kendime güveniyorum dedim. öle yani sinir oluyorum bu sezeryancı doktorlara.çatı muayenesini son 10 gün yaparız dedi.

selam kızlar zaman bulup da sizi hiçbir seyden haberdar edemedim kusura bakmayın

özet olarak 24 eylülde 32. haftada doğum yaptım preeklemsi teshısı ıle acıl sezeryana aldılar genel anestezi ile uyuttular
tansıyonum 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis neyse cok sukur bende bebekler de ıyı durumda
sımdı küvezdeler bır gorsenız kucucukler her seferınde aglayarak ızlıyorum kuzularımı
cok sukur yarın oğlusuma kavusuyorum hastanenin aile otelinde kalacakmısım _ne kadar sure bellı değıl_ sonrada kızımı verecekler ınsallah bayramdan once hepimiz evde oluruz

onca planlarım vardı ayarladığım hastane doktor doğum fotografcısı lohusa serbetlerı lohusa tacları hepsı yalan oldu
tansıyonumu olcturmeye gıttığımde benı apar topar aldılar ameliyeta

rabbim sağlık versin demekten baska bısey gelmıyor ınsanın elınden

Allahım sızı de sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kurtarsın ınsallah

evet böyle senin gibi kvler istiyoruz kızlarımıza.

kesinlikle:)) ben hep bunu hayal ediyorum.. yalnız o sırada eski formuma kavuşmuş olarak düşünüyorum kendimi görenler ''aaa bunu sen mi doğurdun!'' deyip inanamıyorlar

canımcım iki tip oyun halıları var. biri muşamba gibi oyucakları falan oluyor, bebekken yatıp oynuyor. ben birde üzerinde ağaçlar yollar falan olan kalın halılardan gördüm. hem oda sıcak olur yerde serili durur hemde ilerleyen yaşlarında da üzerinde oynar diye.
bak resim atmaya çalışayım sana.

http://www.anaokulumalzemeleri.gen.tr/image/cache/data/ogretmenim/%25C5%259Eehir_merkezi_oyun_hal%25C4%25B1s%25C4%25B1-800x800.jpg için Google Görsel Sonuçları

Hoşgeldin.... istersen mevlüt yaparsın. Şeker şerbet keyfini çıkartırsın. Yavruların iyi olsunlar gerisi teferruat...

canım benim ya.
çok şükür hepiniz sağlıklısınız. inşallah o yalan oldu dediklerini bebeklerini kucağına alınca yaparsın moralini bozma hem bayram sana tam bayram olacak inşallah.
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.

canım sakin ol sıkıntı yapma, ben anlatsam sayfalar alır. boşver. onlar yok gibi yaşa. Bu arada geçen hafta benim oğlum 2 kiloydu. şimdi nedir iblemiyorum ama seninle aynıyız nerdeyse. günümüzde aynı ama nasıl gelişim geriliği diyorlar anlamadım yaaa.. benim doktorum gayet normal olduğunu söylüyor. Herşey yolunda diyor. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Hoşgeldin.... istersen mevlüt yaparsın. Şeker şerbet keyfini çıkartırsın. Yavruların iyi olsunlar gerisi teferruat...

saolasın

yok ınan gozumde en ufak bısı sadece kuzularımı dusunebılıyorum

Rabbım sağlıkla kavustursun cumlemızı kuzularına

yalnız sezeryandan sonra cok kotu oldum sankı coccukları benden zorla almıslar gıbıydı

en ufak bagırsak hareketınde sureklı aglıyordum ıster ıstemez elım sureklı karnımdaydı bebeklerım artık benımle değil dıyıp aglıyordum
zor cok zordu
esım bıle hala ınsanlar karnıma carpacak dıye tedırgın oluyor

karnınızdakı kuzuların kıymetını bılın suan sadece sıze ait onlar

Bencede kilosu normal benimde oğluşum geçen hafta 2 kiloydu.

amınn

saolun arkadaslar rabbım hayırlısını versın aman tansıyonunuza dıkkat edın

benım bu zamana kadar hıc bır sorunum yoktu tansıyonumla ılgılı ama hamılelıkte olabılırmıs

aman dıkkat edın

Bu kayınvalideleri görünce öyle olmak mümkün mü canım :) Merak etme oğluşumun eşine kızım gibi davranırım ben.

Bende öyleyim canım ama tutmaya çalışıyorum kendimi. yani aralarda muz falan yiyorum süt içiyorum yemeğe yüklenmeyim diye.

Tahmin edebiliyorum. Bebeğimin hareketleri olmadan nasıl yaşıyordum unuttum. Anneme diyorum ki ben bebeğim doğduktan sonra karnımdaki hareketlerini çok özleyeceğim galiba diyorum. Hiç öyle olmuyor o kucağına aldıktan sonra hiçbirşey zlenmiyor. Özledikçe öpüp koklarsın diyorlar. Seninkilere de kavuştuğunda üzüntülerin hep geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…