2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ayy ivanka cnm boşver sen sinirlenme ii yapmışsın yeter hamile insanın da üstüne bu kadar gelinmez ki yaaa

canım seninle aynıyız demekki :) bende 7 kilo aldım şimdilik bakalım.

Bu kayınvalideleri görünce öyle olmak mümkün mü canım :) Merak etme oğluşumun eşine kızım gibi davranırım ben.

Benim kv kendi kvdesinden 30 yıldır acayip çektiği için daha eşimle tanışmamışken çok eskiden demiş ki oğlum gelinime çok iyi davranacağım, o terbiyesizlik yapsa bile birşey demeyeceğim. Yazık kadın öyle çok çekmiş ki hala da çekiyor. Ben de çok iyi davranıyorum. Umarım kvleriniz yaptıklarının şiddetini azaltır. Çok üzülüyorum.

ooyyyy aynen öyle dediğin gibi.

evet canım yeşillikleri özellikle de dereotunu bende duymuştum bulgurda tabi...

kuzucum sakin ol. eşin sana hak verecektir zaten. k.v dende anlamış yaptığını. gebelikte insan biraz daha asabi olabiliyor, bazen bizde yanlış anlayabiliyoruz. sen sakinliğini koru

Canım, yaşın genç tabi ki!!! Ben de 33 yaşındayım daha 2.yi yapıcam :))) Sen de yaparsın belki

ahhhh 32 yassss, ne güzeldi:))) walla esim cok istiyor ikinciyi, doktor ile konusucaz 40 olurum o zamana:)) Eger mümkünse kardesi olsun isterim, Rabbim kismet ettisede olur zaten...Ama illa olsun yada asla bir daha dogurmam demiyorum. Allahim karnimizdakilere hayilri ömür versin insalllahhh

Herşey çok iyi canım maaşallah. Sen normalde ısrarcı ol doktora doktorlar hep öyle. az önce bir haber geçti. acil ve hayati bir durum olmadıkça sezeryan yapamayacaklarmış artık.

ayy maaasalllahhh hepinizee..... Cok ama cok tebrik ederimmm, bosver yalan seyleri... Bebeklerin gelsin güzel bir parti yaparsin, serbetide yaparsin taclarinida...Illa hemen olcak degilyaaa, hem daha iyi hazirlanirsinnn....Cok sükür iyisiniz yaa gerisi yalan valla...

Ama güzel haberlerine sevindim. Allahım sanada kuzucuklarına da kuvvet versin. Boşver şerbeti tacı. siz sağlıklı olunda önemli olan o.
Bizi yine arada haberdar et canım. Tekrar gözün aydın Güzel anne.
Allah'a emanet olun.

canım lütfen üzme kendini bak beni de ağlattın. sadece sağlıklı olmanız yeterli.

Herşey çok iyi canım maaşallah. Sen normalde ısrarcı ol doktora doktorlar hep öyle. az önce bir haber geçti. acil ve hayati bir durum olmadıkça sezeryan yapamayacaklarmış artık.

özeller böyle işte canım.ben yine direnirim de, lafı sonra bebeğin sağlığına falan getiriyolar ya insan çaresiz kalıyor.ekim ayı annelerine bakıyorm.o kadar az ki normal doğum yapan.hayırlısı bakalım.

Bilgecebuk canim yazilarini aglaya aglaya okudum ( nasil duygulandim miniklerine anlatamam ..
Rabbim biran önce kavustursun her ikisinede .. Saglik sihat versin hen sana hem miniklerine..

Ivanka insallah sqkinlesmisindir canim , ne kadar dengesiz insanlar var ...
Insan biraz daha anlayisli olmalarini bekliyor ..
Canim ben hic et yemi irum kirmizi yani ama bakliyat bulgur haftada bir kez tüjetiyorum .
.ete alternatif aklinda bulunsun .. Saglikla dogsun mingin insallah ..
Birde vitamin hapin varsa aksatmadan ic ..
Ben günlük 2 adet kullaniyorum birusi normal vitaminler digeri omega 3 icerikli ..
Arayi kapatir minigin insallah ...

Bütün kontrolde yavruslarini gören anneker gözleriniz aydin olsun ..
Benimde yarin ultrasonla bakmaz sanirim ...
Artik bundan sonrasi icinde hastaneye yönlendirir ..
Oglumun hareketlerini taa böbteklerimin yaninda hissediyorum hala yan pozisyonda sanirsam

ya varya kızlar öyle sinirliyim öyle kötüyüm ki şuanda ... hastalandım boğazlarım çok fena zaten ö
dem ne yesem ağrıyo sürekli asit kusuyorum eşimde gececi oldu bu hafta dedim annen gelsinde bnmle kalsın korkuyorum geceleri bunalıyorum evde dedim.. anasının gelmiceğini bildiğinden sormadı bile annesine. dedim bari babanın altında araba var gelsin beni alsın ben onlarda kalıyım akşamlarıda sen oraya gelirsin . 5 te gelip alıcaz seni dedler hala gelip alıcaklar . hastayım burda yemekte yapmadım zaten herşey dokunuyo taksiye bnsem on kere giderdim ben . eşimde hala babasını savunuyo istanbul trafiğiymiş bilmem neymiş 3 saattir trafikte sanki . o kadar terbiyesiz insanlar ki ödleri kopuyolar bişey isticez diye ... ağlıcam sinirimden şimdi (

Canim benim sakin ol diycem ama olamiyoruz artik.hersey cok fazla geliyor. Insanin baska birine ihtiyac duymasi aciZ olmasi cok zor. Suan bende evde yalnizim alt kata yemege cagirdi kv inemem belim agriyo dedim olece ac yatiyorum halim yok.esimde yok yanimda.
Geldiler mi haberdar et merak ettim seni.

cok haklısın canım.. ama şükür ki yavruların ve sen sağlıklısınız. yakında kavuşuyorsunuz inşallah.. üzülme artık sütünü etkiler:)

vallahi benim makinada da var bebek programı bi bakayım dedim 90 derece çıktı...

Yani bu yalancı sancıları ve karındaki sertliği magnezyum mu azaltıyor?
evet canım benimkileri rahatlattı...
canım inan derin bi oh çektim yazdıklarını okuyunca... biraz dengeli beslen toparlar inşallah bebeğin... yumurta haşla ye sabahları muhakkak... tahin pekmez ye... kalsiyum ve proteine yüklen biraz...
canım rehber öğretmeni olduğunu öğrenmemiz iyi oldu:))).bak şimdi son haftalar herkeste bi stres artık sana bol bol dert yanarız :))))
ayıp ettiin, her zaman yanınızdayım
Kızlar, odamız geldi, büyüyebilen yatağımız ve dolabımız.
Hiç koku yok eski mobilyalardan farkı yok yine de havalandırıyoruz.

Sonra da eşyalarını yerleştireceğim.
hadi hayırlı uğurlu olsun... güle güle kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…