2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slmlar kıslar nasılsınız. bugün kan tahlili verdim hemogram plt sınırda çıkmışdı geçen hafta yarın sonucu alacam inşallah iyi çıkar.

canım çok geçmiş olsun.. senin ve bebeklerin durumu iyiymiş çok şükür.
planlarını yaparsın sağlık olsun ..
rabbim bebeklerine tez zamanda kavuştursun sizi.
onlarada sağlık uzun ömürler versinn.

ayyyyy canım harikasın valla çok iui güldüm akşam akşam.marsa tatile ha süper fikir.canım illaki insanın kafasına takacak şeyler oluyo.senin hepsi üstüste gelmiş güçlü olup bu dönemi en az riskle atlatmaya çalışacaksın artık.anne baba hepimizin kıymetlisi allah onlara sağlık versin başımızdan eksik etmesin.bol bol duayla geçir canım bu dönemi huzur bulacaksın emin ol.öpüyorum çok:)))

Arkadaşlar bu arada doktordan yeni geldim.bebişim 2200 gr ve 46cm.ben sırf kilo alsın diye 2 haftadır yemediğim şey kalmadı.500grcık almış.ben 2 kg almışım:) sadec ekendime yemişim yani oğlum sadece ihtiyacı kadarını alıyo gerisi bana.bundan sonra yememi normale çeviricem.bebeğimin hareketlerinde eskiye oranla azalma olduğu için nst ye bağladı.yarında gene nst ye gircem.aslında bu haftalarda hareketlerin azalması normal değilmidr yeri daraldığı için ama genede doktorum normale dönene kadar hergün gireceksin dedi(

ne zamadır takip edemedim erke doğum yapa yoktur umarım aklıma badezuzu diye iride erken doğurmuştu haberiolan varmı sağlıkları nasılmış.bu arada bır kac sayfa okudum kv konuları konuşulmuş benden tavsiye onlarıönemsemezseniz artık sizin üstünüze gelemezler ve sözünüzü eşim kırılır dıye içinizde tutmayın yüzüne söyleyin siz üzülene kadar o üzülsün :)

Evet doğru söylüyorsun ama mustela sadece eczanelerde satılmıyor ebeb mağazalarında falan satılıyor

Kızlar, odamız geldi, büyüyebilen yatağımız ve dolabımız.
Hiç koku yok eski mobilyalardan farkı yok yine de havalandırıyoruz.

Sonra da eşyalarını yerleştireceğim.

canım iyi günlerde kullansın minik kuzu.resimlerini bekliyoruz artık:)

bende çok genç sayılmam 31 olcam yakında.dediğin gibi belim çok ince olduğu için hep o bölgelerde olmaya devam ediyo

canım içindekileri söyleyip rahatlamışsın ohh iyi yapmışsın.şimdi düşünme uzan dinlen biraz yorucu bi gün geçirdin zaten hiç düşünme boşver konuşsunlar sende cevabını vermişsin bak geri adım atmışçbundan sonra ver cevabını hemen.rahatla

canım hepinizin iyi olmasına çok sevindim.boşver planları zamanla yaparsın mevlütlerini çok güzel yaparsın istediğin gibi yeterki kuzular ve anneleri iyi olsun.

aa çok değişikmiş ben bunu ilk defa gördüm güzel duruyo.bu arada butikbebedeb aldığım gecelik geldi resmin paylaşmıştım.çok güzel çıktı yaa kumaşı çok kaliteli ve renkleri çok canlı.25tl fiyatına çok çok değdi.

canım derin bi nefes al sakinleş takma kafana.hafif bişeyler atıştır uzan sonra.bugün ne böyle ya kayınvalideler amaaaaan.hamilelik zaten hassas bi dönem anlamıyorum.

Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...

Eklentiler

• $1383688_10151886340235751_2071796223_n.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $CIMG0850kü.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 38

Paylaştım fotoları canım.
Senden görüp ben de almıştım aynı gecelikten bugün geldi. Çok beğendim ben de ama XL almama rağmen kısa geldi. Olsun yine de kumaşı çok güzel.

Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...

canım çok güzeller.
hayırlı olsun .
prenseslere de beyaz yakışır .
güle güle kullansın kuzucun inşallah
benim odam da beyaz olacak tam yerleştirince fotoları eklerim.

Gerenimoo Allahımm içini doldursunn çok güzell.oğlan anası olaraktan bakt8m pek derli toplu düzenli kızımızın odası .Allahım hepimize b
Sağlikla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı işallah

Gerenimoo Allahımm içini doldursunn çok güzell.oğlan anası olaraktan bakt8m pek derli toplu düzenli kızımızın odası .Allahım hepimize b
Sağlikla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı işallah

canım çok güzeller.
hayırlı olsun .
prenseslere de beyaz yakışır .
güle güle kullansın kuzucun inşallah
benim odam da beyaz olacak tam yerleştirince fotoları eklerim.

Bekliyorum canım çok merak ediyorum...
ohhh çok güzel,bi bebişimiz eksik.

Çook teşekkür ederim...
Allahım hepiniz gönlüne göre versin inşallah...
Odaya girip duruyorum. . Canım kızım daha 2.5 kilo değil bir sürü eşyası var. Şimdiki nesil şanslı

canım benim ben de birden bire tansiyon yüzünden doğuma alındım bebeğim 18 gün küvezde kaldı senin hissettiklerinin aynısını yaşadım şimdi yanımda sürekli nefesini izlemekten uyku uyumuyorum ama çok şükür ki çıktı ve benimle..uykusuz kalmaya razıydım zaten..inşallah tez zamanda sen de kavuşacaksın miniklerine

geldi canım saat 10 a doğru aldı beni.. allahtan kv güzel yemek yapar baya yedim doyurdum karnımı . eşimde bugun erken geldi çok şükür rabbim yüzüme güldü. saolasın canım bnm sende aç yatmasaydın keşke

Canım ne güzel kavuştunuz bebeğinle ., maşallah size .. Tansiyonun kaça çıkmıştı canım acil doğuma alındığında ..

Kizlar bu aksam diyetisyen arkadasima gittim bi yarim saat otursum bana cocuga kilo aldiracak liste yaziverdi sagolsun paylasayim dedim
Kahvalti: 1 su br. Sekerli süt,1 yumurta,1kibrit kutusu peynir,3 dilim ekmek,2 yemek kasigi pekmez,1 adet meyve veya 2 adet sebze
Ara ogun: 1 bardak karisik meyve suyu(evde sıkılmıs olcak)3 tane burcak biskuvi
Öglen: 2 kofte kadar et veya 1 tabak baklagil yemegi,1 kase corba,1 porsiyon makarna veya pilav,1 kase yogurt,2 dilim ekmek ve 1 meyve
Ara ogun: 1 bardak sut yada sutle yapilmis kek yada muhallebi
Aksam: corba (tarhana yayla mercimek sebze herhangi biri), 1 tabak etli sebze yemegi,salata, 2 dilim ekmek,1 meyve
Gece: 1 bardak sut veya yogurt veya sutlu tatli ve 1 adet meyve

Bir gun bu uygulanacak..diger gun asagidaki liste;
Kahvalto; 1 su br. Sekersi sut, 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peyniraz yagli, 2 dilim ekmek,1 tatli kasigi pekmez, domates salatalik biber
Ara ogun; 1 ad meyve
Oglen: 2kofte kadar et veya kurubaklagil yemegi, 6 yemek kasigi pilav veya makarna, 1 kase yogurt ,2 dilim ekmek,1 ad meyve
Ara ogun;yarim su br yogurt veya sut veya 1 su br. Ayran
Aksam: corba tarhana sebze mercimek yada yayla, 1 yumurta kadar etle yapilmis sebzeli yemek, mevsim salatasi, 2 dilim ekmek , 1 porsiyn meyve,1 kase yogurt
Gece: yarim su br. Sut yada yogurt, 1 adet meyve yada evde aikilmia meyve suyu ama tek cesit meyve olacak.
Kizlar bu iki liste donusumlu uygulanacak bi gun biri bi gun digeri. Benim sekerim proteinim dusuktu bana bu listeyi verdi. Thlil sonuclari mormal cilan gebeler icinmis. Pekmez keci boynuzu olacakmis birde. Az yagli sut ve yogurt tercih edilecwk. Etler az yagli yada yagsiz olacak
Kizartma olmayacak. Yarin baslicam bu listeye.

Kizlar bu aksam diyetisyen arkadasima gittim bi yarim saat otursum bana cocuga kilo aldiracak liste yaziverdi sagolsun paylasayim dedim
Kahvalti: 1 su br. Sekerli süt,1 yumurta,1kibrit kutusu peynir,3 dilim ekmek,2 yemek kasigi pekmez,1 adet meyve veya 2 adet sebze
Ara ogun: 1 bardak karisik meyve suyu(evde sıkılmıs olcak)3 tane burcak biskuvi
Öglen: 2 kofte kadar et veya 1 tabak baklagil yemegi,1 kase corba,1 porsiyon makarna veya pilav,1 kase yogurt,2 dilim ekmek ve 1 meyve
Ara ogun: 1 bardak sut yada sutle yapilmis kek yada muhallebi
Aksam: corba (tarhana yayla mercimek sebze herhangi biri), 1 tabak etli sebze yemegi,salata, 2 dilim ekmek,1 meyve
Gece: 1 bardak sut veya yogurt veya sutlu tatli ve 1 adet meyve

Bir gun bu uygulanacak..diger gun asagidaki liste;
Kahvalto; 1 su br. Sekersi sut, 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peyniraz yagli, 2 dilim ekmek,1 tatli kasigi pekmez, domates salatalik biber
Ara ogun; 1 ad meyve
Oglen: 2kofte kadar et veya kurubaklagil yemegi, 6 yemek kasigi pilav veya makarna, 1 kase yogurt ,2 dilim ekmek,1 ad meyve
Ara ogun;yarim su br yogurt veya sut veya 1 su br. Ayran
Aksam: corba tarhana sebze mercimek yada yayla, 1 yumurta kadar etle yapilmis sebzeli yemek, mevsim salatasi, 2 dilim ekmek , 1 porsiyn meyve,1 kase yogurt
Gece: yarim su br. Sut yada yogurt, 1 adet meyve yada evde aikilmia meyve suyu ama tek cesit meyve olacak.
Kizlar bu iki liste donusumlu uygulanacak bi gun biri bi gun digeri. Benim sekerim proteinim dusuktu bana bu listeyi verdi. Thlil sonuclari mormal cilan gebeler icinmis. Pekmez keci boynuzu olacakmis birde. Az yagli sut ve yogurt tercih edilecwk. Etler az yagli yada yagsiz olacak
Kizartma olmayacak. Yarin baslicam bu listeye.

Sevindim senin adina. Evden biseyler atistirdim canim.
bu saat oldu hala uyuyamadim agrim var, kasilmalarim fazla oglum cok hareketli ben cok ajiteyim allah yardimcimiz olsun. Bugun disari cikmistim hava cok soguktu usudum sanirim belim ve sol kasigim agriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…