selam kızlar zaman bulup da sizi hiçbir seyden haberdar edemedim kusura bakmayın
özet olarak 24 eylülde 32. haftada doğum yaptım preeklemsi teshısı ıle acıl sezeryana aldılar genel anestezi ile uyuttular
tansıyonum 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis neyse cok sukur bende bebekler de ıyı durumda
sımdı küvezdeler bır gorsenız kucucukler her seferınde aglayarak ızlıyorum kuzularımı
cok sukur yarın oğlusuma kavusuyorum hastanenin aile otelinde kalacakmısım _ne kadar sure bellı değıl_ sonrada kızımı verecekler ınsallah bayramdan once hepimiz evde oluruz
onca planlarım vardı ayarladığım hastane doktor doğum fotografcısı lohusa serbetlerı lohusa tacları hepsı yalan oldu
tansıyonumu olcturmeye gıttığımde benı apar topar aldılar ameliyeta
rabbim sağlık versin demekten baska bısey gelmıyor ınsanın elınden
Allahım sızı de sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kurtarsın ınsallah
fidocum inanırmısın ömrümden ömür gitti yok kalp problemiydi, yok kaza geçirmekti, merd,venden düşmekti, babamın hastalığıydı...gerçekten ömrümden ömür gitti...İnşallah sağlıklı bir şekilde doğururum....artık...dua ediyorum...birde beslenmeye ağırlık vereyim...sonuçta bzen insanın elinden gelen içinden gelene yatmiyor..elimden anca bu kadarı gelecek....kendimi aşırı derecede yıpranmış hissediyorum..annemler bu arada tedavi için ankaraya gittiler..şuan ankaradalar benim gözümün bebeği annemle babam....yalnızlık bi taraftan bi de böyle şeyler çıkınca durduk yere içim daralıyor....bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek....kv demi önümüzdeki sene mars'a tatile göndermeyi düşünüyorum ordaki uzaylılara bi nutuk çeksin artık dünyada akıl vermediği insan kalmadı..şuan onu mekikle gönderdiğimi ve arkasından mendil salladığımı hayal ettim..mutlu oldum bak..gülümsedim:)))
Evet doğru söylüyorsun ama mustela sadece eczanelerde satılmıyor ebeb mağazalarında falan satılıyorAmin canım,Allahım hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Evet canım araştır,pazarlığını yap uygun olan yerden al
İyi yapmışsın tatlım
Mustela 1-2 tık daha sağlıklı ve kalitelidir canım. Daha doğrusu sadece eczanede bulunan ürünler market ürünlerine göre daha iyidir.
Ben kullanıyorum canım araba,zaten hamile olunca anladım ki aslında tam da bu zamanda kullanmak lazım. Geçen gün benzin alırken pompacı bana '' Abla sizin böyle araba kullanmanız yasak değil mi? '' diye sordu
Merhaba canım...
Kızlar, odamız geldi, büyüyebilen yatağımız ve dolabımız.
Hiç koku yok eski mobilyalardan farkı yok yine de havalandırıyoruz.
Sonra da eşyalarını yerleştireceğim.
bende catlak olmadi sayilir.. belim cok inceydi oralarda var bird tekkk... ama umurumda degilll,,, hayirlisiyla bi doguralimda sonra karar veririz vücudu nasil toparlayacigimiza:))) Yasim genc olsa daha cabuk verebilirdim, sansiniz daha yüksek kizlar sizin...:)
kızlar şi,mdi yazdıklarınızı okudum eşimin halası teyzesi teyzesinin kızı amcasının karısı kızı falan hep beni aradılar..beni beslenmemekle suçluyorlar..hatta halası dediki bir gelini varmış 19 yaşında 3 çocuk sahibiymiş ama aşırı bilgiliymiş ben otuzuma merdiven dayadım bilgisizim yani....tamm diyorum düşünmicem hop ya biri arıyor ya aynı ortamda laf sokuyorlar falan...ben anlamıyorum nasıl hemen arıyorlar birbirlerini titan zinciri gibi.....kesinlikle onları çevremde istemiyorum..ama aynı şehirde olduğum sürece karabasan gibi sürekli etrafımdalar..eşimi kırmamak için bişey demiyordum bişey demiyordum bugüne kadar ama az önce kv aradım; bir sürü şey söyledim...sürekli bana dört çocuk doğurdum vıdı vıdısı yapıyor..sanki doğurdu da bişey mi oldu...çocukların afedersiniz ama bi tarafına donu gelinler giydirdi...1000 tl ye bende çocuk evlendirirm 10 tane doğurup..bunları aynen söyledim..kusura bakmayın anne ama siz babamla çocuk yetiştirmek değil zevk peşinde koşmuşsunuz..bu kadar çocuk boşuna olmamış dedim...keşke biraz o işe ayıracağınız vakiti çocuklarınızın geleceği için ayırsaydınız dedim..bu yüzden beni anlamazsınız her ne kadar kedi gibi doğurmuş olsanızda dedim..kapadım telefonu. yeter artık..yürüsün gitsin şimdi geri zekalı...
selam kızlar zaman bulup da sizi hiçbir seyden haberdar edemedim kusura bakmayın
özet olarak 24 eylülde 32. haftada doğum yaptım preeklemsi teshısı ıle acıl sezeryana aldılar genel anestezi ile uyuttular
tansıyonum 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis neyse cok sukur bende bebekler de ıyı durumda
sımdı küvezdeler bır gorsenız kucucukler her seferınde aglayarak ızlıyorum kuzularımı
cok sukur yarın oğlusuma kavusuyorum hastanenin aile otelinde kalacakmısım _ne kadar sure bellı değıl_ sonrada kızımı verecekler ınsallah bayramdan once hepimiz evde oluruz
onca planlarım vardı ayarladığım hastane doktor doğum fotografcısı lohusa serbetlerı lohusa tacları hepsı yalan oldu
tansıyonumu olcturmeye gıttığımde benı apar topar aldılar ameliyeta
rabbim sağlık versin demekten baska bısey gelmıyor ınsanın elınden
Allahım sızı de sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kurtarsın ınsallah
canımcım iki tip oyun halıları var. biri muşamba gibi oyucakları falan oluyor, bebekken yatıp oynuyor. ben birde üzerinde ağaçlar yollar falan olan kalın halılardan gördüm. hem oda sıcak olur yerde serili durur hemde ilerleyen yaşlarında da üzerinde oynar diye.
bak resim atmaya çalışayım sana.
http://www.anaokulumalzemeleri.gen.tr/image/cache/data/ogretmenim/%25C5%259Eehir_merkezi_oyun_hal%25C4%25B1s%25C4%25B1-800x800.jpg için Google Görsel Sonuçları
ya varya kızlar öyle sinirliyim öyle kötüyüm ki şuanda ... hastalandım boğazlarım çok fena zaten ö
dem ne yesem ağrıyo sürekli asit kusuyorum eşimde gececi oldu bu hafta dedim annen gelsinde bnmle kalsın korkuyorum geceleri bunalıyorum evde dedim.. anasının gelmiceğini bildiğinden sormadı bile annesine. dedim bari babanın altında araba var gelsin beni alsın ben onlarda kalıyım akşamlarıda sen oraya gelirsin . 5 te gelip alıcaz seni dedler hala gelip alıcaklar . hastayım burda yemekte yapmadım zaten herşey dokunuyo taksiye bnsem on kere giderdim ben . eşimde hala babasını savunuyo istanbul trafiğiymiş bilmem neymiş 3 saattir trafikte sanki . o kadar terbiyesiz insanlar ki ödleri kopuyolar bişey isticez diye ... ağlıcam sinirimden şimdi(
canım iyi günlerde kullansın minik kuzu.resimlerini bekliyoruz artık:)
aa çok değişikmiş ben bunu ilk defa gördüm güzel duruyo.bu arada butikbebedeb aldığım gecelik geldi resmin paylaşmıştım.çok güzel çıktı yaa kumaşı çok kaliteli ve renkleri çok canlı.25tl fiyatına çok çok değdi.
.
Evet doğru söylüyorsun ama mustela sadece eczanelerde satılmıyor ebeb mağazalarında falan satılıyor
Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...
Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...
Gerenimoo Allahımm içini doldursunn çok güzell.oğlan anası olaraktan bakt8m pek derli toplu düzenli kızımızın odası .Allahım hepimize b
Sağlikla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı işallah
canım çok güzeller.
hayırlı olsun .
prenseslere de beyaz yakışır .
güle güle kullansın kuzucun inşallah
benim odam da beyaz olacak tam yerleştirince fotoları eklerim.
ohhh çok güzel,bi bebişimiz eksik.
saolasın
yok ınan gozumde en ufak bısı sadece kuzularımı dusunebılıyorum
Rabbım sağlıkla kavustursun cumlemızı kuzularına
yalnız sezeryandan sonra cok kotu oldum sankı coccukları benden zorla almıslar gıbıydı
en ufak bagırsak hareketınde sureklı aglıyordum ıster ıstemez elım sureklı karnımdaydı bebeklerım artık benımle değil dıyıp aglıyordum
zor cok zordu
esım bıle hala ınsanlar karnıma carpacak dıye tedırgın oluyor
karnınızdakı kuzuların kıymetını bılın suan sadece sıze ait onlar
Canim benim sakin ol diycem ama olamiyoruz artik.hersey cok fazla geliyor. Insanin baska birine ihtiyac duymasi aciZ olmasi cok zor. Suan bende evde yalnizim alt kata yemege cagirdi kv inemem belim agriyo dedim olece ac yatiyorum halim yok.esimde yok yanimda.
Geldiler mi haberdar et merak ettim seni.
canım benim ben de birden bire tansiyon yüzünden doğuma alındım bebeğim 18 gün küvezde kaldı senin hissettiklerinin aynısını yaşadım şimdi yanımda sürekli nefesini izlemekten uyku uyumuyorum ama çok şükür ki çıktı ve benimle..uykusuz kalmaya razıydım zaten..inşallah tez zamanda sen de kavuşacaksın miniklerine
geldi canım saat 10 a doğru aldı beni.. allahtan kv güzel yemek yapar baya yedim doyurdum karnımı . eşimde bugun erken geldi çok şükür rabbim yüzüme güldü. saolasın canım bnm sende aç yatmasaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?