Hiç sorma ben de benimkileri daha doğrusu evde 3.bir kişiyi zor çekiyorum.
Üstelik Allah razı olsun aramız da çok iyi.
Çiçek Allah yardımcın olsun canım,bol sabırlar diliyorum sana.
Keşke bebiş gelmeden taşınabilme imkanınız olsa.
doğru söylüyosun kuzum ne kadar iyi olsalar da olmuyor
ya kayınvalidem kötü biri değil ama çok dominant.. Alışmış herkese hükmetmeye,dediğim dedik yani... Ben de akrep burcuyum baskıya gelemem, bana şöyle yap diyo deliriyorum eşimde aşırı merhemetli biri evlenene kadar ne annesine ne babasına en ufak bir sert cümle bile kurmamış. şimdi ben bişey olduğunda sinirleniyorum eşime söylüyorum o da bişey söylediğinde annesi başlıyo sen eskiden böyle değildin.(((
merhaba ben de yeni katıldım aranıza, ben tup bebek tedavısı sonucu hamıle kalanlaranım. 10 şubatta kan değerim 148 12 şubat 183 14 şubattAda 469 çıktı dr umda gerek yok artık kan tahlılıne dedı hayırlı olsun 3 hafta sonra kese ve kalp atısları ıcın gelın dedı 1 nısanı sabırsızlıkla beklıyorum tabi korkuyorumda. hıç bısey gormedım ıcınde hala ınanamıyorum.. ılk gunlerden berı uykulu bı halım var ama bu hafta mıde bulantıları olması gerekıyomu yada yasıyo musunuz bende uyku harıcı hıcbısey hıssetmıyorum.. ALLAH korusun kotu gıden bısey olsa fark ederım dımı??
Ahhh güzelim benim kıyamam sanaaKeşke bekleseydin biraz daha ama olsun bak bebeğin sana uğur getirecek,eşin gitsin gelsin evinizi de alırsınız hem sabredersen belki biraz daha durumunuzu toparlarsınız...gel buraya dertleşelim sıkma sakın kendini
evet canım aynen öyle olmuş :) sen planlı olarak mı hamile kaldın?
İyi düşün ki güzel şeyler olsun canım :) ultrasonda görünceye kadar için hep böyle pır pır olacak hepimizde öyle :) hergün görsen yine de acaba bişey olur mu korkusu taşıyacaksın annesin çünkü... Koruma iç güdün o doğduktan sonra hatta kocaman bi insan olduğunda bile peşini bırakmayacak ki şimdi çok minik :) Dua edelim hepimiz , hamile kadınların duaları kabul edilirmiş bide birbirimize edersek ohooo kesin kabul olunur:) (İNŞALLAH)
yok tatlım ilk bir ay ilaç aldım sonra ilaç bana dokununca (nasıl bi bünye varsa) ilacı bıraktım eşim korunuyodu oda becerememişoldu işte hakkımızda hayırlısı artık
Kızlar hiç birşey yiyemiyorum çok üzülüyorum bu duruma
kızlarrr bişii sorucamm ya ben buaksam gitsem doktora kalp atışları gözükmezmi ve benim adet günüm subat 8di. Şubat ayı 28çektiği için mart 10da adet olucaktım normalde.Ben martın 8inde kan testi yaptırdığımda 598 di değerim. 5 haftalıkta keseyi görmüştük.yani sanki herşey hızlı ilerliyor gibi belki kalpatışıda duyulur olmazmıı:))))
kızlarrr bişii sorucamm ya ben buaksam gitsem doktora kalp atışları gözükmezmi ve benim adet günüm subat 8di. Şubat ayı 28çektiği için mart 10da adet olucaktım normalde.Ben martın 8inde kan testi yaptırdığımda 598 di değerim. 5 haftalıkta keseyi görmüştük.yani sanki herşey hızlı ilerliyor gibi belki kalpatışıda duyulur olmazmıı:))))
mrb canım bende dun gıttım keseyı görmeye benımde 9 şubattı sadece keseyı görebıldık kalp atışlarına nısanın ilk haftasına çagırdı erken olabılır canım
ne güzel allah kucağınıza almayı nasıp etsın.. sizin hiç belirtileriniz var mı şu sıralar
adet tarihimiz, değerimiz ve keseyi görüş tarihimiz aynı:)
ayyy ne güzelll:)) sen nezman gidiceksin kalpatışları için:)
amin canım inş. hepimize nasıp olur benım yok canım cok şükür çok hafıf arada bulantım oluyo ama çıkartmıyo çok hafıf yanı kasıklarım arada agrıyo baskada bışeeyım yok çok şükür canım inş. böyle devam ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?