2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım lütfen üzme kendini bak beni de ağlattın. sadece sağlıklı olmanız yeterli.

Bilgecebuk canim yazilarini aglaya aglaya okudum ( nasil duygulandim miniklerine anlatamam ..
Rabbim biran önce kavustursun her ikisinede .. Saglik sihat versin hen sana hem miniklerine

cok haklısın canım.. ama şükür ki yavruların ve sen sağlıklısınız. yakında kavuşuyorsunuz inşallah.. üzülme artık sütünü etkiler:)

saolun kızlar Allah razı olsun hepinizden Rabbim colugunuzu cocuğunuzu sıze bağıslasın

deymıyor canınızı neye sıkıyorsanız hıcbırseye deymıyor

kuzuları gorunce hop dıye dunyanın merkezı onlar oluverıyor

sadece dua edıyorum hastanelerde neler goruyorum Rabbım herkese şifa versın dıye

ne olur sıkmayın canınızı hıcbır seye degmez ev pismiş kv catlakmıs kocısler yardımcı olmuyormus dert degıl sız sadece kendınızi bilin kuzularınız sızın herseyınız

bunu ne zaman anladım bılıyormusunuz
sezeryandan sonra odaya cıkardılar kuzuları baska hastaneye gondermısler lohusa psikolojisi kesın bısey oldu dıyorum kımse benımle konusmuyo sureklı karanlık odada yatıyorum dıger odalardan bebek seslerı gelıyor
aglatmasınlar bebeklerı acıkmıslar ıste neden doyurmuyor annelerı benım kuzularımda aglıyormudur nerededır dıyorum aglıyorum hoopp tansıyon 18 gelıyorlar ıgne yapıyorlar dalıyorum sonra basa donuyoruz ben gene aglayarak uyanıyorum kesın bısı oldu soylemıyorsunuz dıyorum Allahım nasıl dualr ettım zor cok zordu 1 haftada 22 kılo vermısım ne ameliyat yerımın acısı ne tansıyonum hıcbırsey umrumda değildi sadece dua ettım ıyı olsunlar dıye

Bu sebeplerden sız saglıgınızın kıymetını bebeklerınızın kıymetını bılın canınızı hıcbırseye sıkmayın lohusa duygusallığına da hazır olun

saolasın oyle meraklıyım kı kucucuk kuzularla ben ne yapıcam dıye aksam hıc uyuyamadım sımdı oğlen olmasını beklıyorum gıdıp sarılıcam kuzuma koklıcam muhtemelen gozumu kırpmadan seyredıcem Allahım tum yavrularımızı nazarlardan korusun

hamıle arkadasların duası daha makbulmuş ne olur dualarınızı eksık etmeyın
Allaha emanet olun arakadaslar

Bilgecim Allah yar ve yardimciniz olsun senin ve iki meleğinin. Sevinmen lazim annesi bak bugün bitine kavuşuyorsun, en kisa sürede diğer yavruna kavuşacaksin inşallah Allahin izni ile. Sende bizler için dua et hayırlısı ile bizlerde kurtulup alalum yavrularimizu kucagimiza.
Benimde kasilmalarim çok oluyordu onlar kesildi nerdeyse ama adet olacak gibi bianda başlayan agrilarim artti, belimde o ağrılara eşlik ediyor, iki gündür de doğum yaptığımı görüyorum rüyada erkrn doğum ve annem oluyor yanimda korkma rahat ol diyor ben yanindayim diyor.:-( Annem rüyama geliyor ya bekliyorum dünden beri nezaman dogururum diye çünki hep ona ihtiyaç duyduğumda rüyama gelir ve hep yardim eder, keşke keşke yanimda olsaydida varlığını hissettirseydi :'(

Herkeze Günaydın, kasilmasiz ağrısız birgün gecirsin herkez inşallah.
Ankara çok soğuk kasvetli yağmurlu, ruhum daraliyor resmen.
Kışı sevmiyorum, kapali havayi sevmiyorum, nefes darlığim hat safhada, nefes alamamayi sevmiyorum, uykusuzluğu sevmiyorum, anneme çok kızıyorum beni yapayalniz bıraktığı için :'( kiz kardeşimi evlendirdigimizde de çok kizmistim, yine kardeşimin doğumun dada kızmıştim, kendi düğünümdede kızmıştim artik kızmam diyordum ama sanirim en çok şimdi kiziyorum, ooooooooffffffff iyi değilim, annelerinizin kiymetini bilin siki siki sarilin onlara :-'(

Saol Allah razı olsun
Rabbım yardımcın olsun ınsallah
sızlere dua edıyorum
hastanede neler goruyorum onlar ıcın dua edıyorum
Rabbımın sınavından yuzumuzun akıyla cıkarız ınsallah
hersey olacagına varır
sen duanı eksık etme hayırlısını dıle
İnan bana rabbım sabrınıda verıyor gucunu kuvvetını de
Sen sağlık sıhat dıle sadece kuzunu düsün dua et

Eminim annende hepyanında olacaktır strese gırme kafanda bıseylerı kurma sakın kal

Tek yapabildiğim dua etmek zaten bol bol onu yapıyorum, yavrumun yatağına bakiyorum
İçini hayirlisi ile doldursun istiyorum ama iste en çok annwmi ariyorum artik,
Anne bambaşka işte

Tek yapabildiğim dua etmek zaten bol bol onu yapıyorum, yavrumun yatağına bakiyorum
İçini hayirlisi ile doldursun istiyorum ama iste en çok annwmi ariyorum artik,
Anne bambaşka işte

Rabbım colugunu cocugunu sana bagıslasın

kuzuna saglıkla sıhatle uzun omur versın

senınde sınavın bu demekkı

Bu sınavdan yuzunun akıyla cıkmayı nasıp etsın Rabbım

Amin Rabbim cümlemizin imtihanıni kolaylastirsin hayırlısı ile vermemizi nasip etsin
Alistigimi saniyorum çoğu zaman annemin yokluğuna ama işte öyle bir an oluyorki sadece kendimi avuttugumu anliyorum. Çok sik görmem rüyamda annemi gördüğüm zamanda gunlerce haftalarca kendime gelem ağlar dururum artık bikaç gün

Su halime bak senin morale ihtiyacin varken benim moralimi duzeltmeye calisiyorsun.
Allah seni yavrularina, yavrularinida sana bagislasin, en kisa sürede ikisinide al koynuna çek içine kokularini, benim annemi sevdiğim gibi sevsin yavrularin seni, sana çok bağlı olsunlar inşallah

Kiyamam ben sana. Aglattin beni. Rabbim seni melegine bagislasin insallahhh

Senin kuzunda sana bagli olsun, hic üzmesin seni. Acini unuttursun, sarsin sarmalasin seni insaallahhh

burada bırbırımıze destek ıcın varız
benım keyfım yerınde kuzuma kavusmama az kaldı bı kac gun hastanede yatıcam anne otelınde bebekle uyumumuza bakacaklar cok kucuk a o yuzden

bu uygulama her yerde yok evıme sadece 10 km olsun ha evde yatmısım ha orada kuzum yanımda olsun da

neyse senın yavrunda sana baglı hayırlı bı evlat olsun ınsallah

duaların ıcın Allah razı olsun

ne olur uzulme onlar cok hassas herseyı hıssedıyorlar

gergın cocuklar olmasınlar annenı hep gulumseyerek an Rabbım boylesını hayırlı gormus de coluguma cocuguma saglık versın de

canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum rabbim bir an önce yavruların kucağında sağlıkla hastaneden çıikmayı nasip etsin inş.ne güzel bugün yavrunun birini kokusunu alıcaksın darısı öbür yavrunada inş buarada isimleri ne oldu tatlım merak ettim kuzularını

Son düzenleme:

canım gözün aydın , inş. 2 kuzunuda koynuna alır kendi evinde olursun tez vakitte rabbim huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin sana ve ailene ....

saolun yavrularınızı saglık sıhatle kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım

Beyza ile Deniz oldu ısımlerı
Esim bunca yasadıgından sonra senın hakkındır ısımlerını koymak dedı

canım gözün aydın , inş. 2 kuzunuda koynuna alır kendi evinde olursun tez vakitte rabbim huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin sana ve ailene ....

Aminnn Dualarınız ıyı dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun
Rabbım yardımcınız olsun
Hersey ınsanlar ıcın bır daha anladım

sabrınız eksık olmasın dualarınız eksık olmasın Rabbıme Guvenın Hayırlısını dıleyın

oy oy maşallah isimleriyle yaşasınlar inş rabbim sağlık uzun ömür nasip etsin.sende kendine iyi bak canım sanada sağlık yavrularına bol bol süt olsun inş

Son düzenleme:

İsimleri de çok güzelmiş. Adlarıyla yaşasınlar. Yavrularını öpüp kokladıktan sonra da bize yine yaz hissetttiklerini...

Kizlar ben hala dogum cantasini hazirlamadim.hazirlayan arkadaslar neler koyduklarini soyleyebilirler mi.biraz arastirdim ama cok abarti seyler buldum o yuzden sizlere danisayim dedim.

Gunaydın kızlar.. nasılsınız ? Umarım iyisinizdir siz ve melekleriniz... bende iyiyim tesekkur ederim. Kardesim askerden gelir gelmez tekrar neti actırmış. Acelesi neyse artık. Ama benimde isime yaradı tabi :) burda hava inanilmaz soguk herkes kislik sapkayla geziyo :)) vize tarafndaki bi koyede kar yagmis inanamadim.... dun kontrolum gayet iyi gecti.. 33 haftalik gozukuyo oglum..hersey yolunda.... basi asagida, ama sirt ustu pozisyondaymis.. normal dogum olursa beni zorlarmis... ilerleyen haftalarda kendini cevirebilir dedi doktorum... kilosu 1830 gram. Boyunu soylemedi. Normal dogum olursa 3500 un ustunde olur dedi... sekerli gidalar bebege kilo aldiriyomus cok sekerli yeme dedi...gecmisi pek okuyamadim bol bol dedikodu yapilmis :) dunden bu yana sIkıntısı olan var mı? Ya da onemli bi gelisme

bilgecebuk hayırlı uğurlu olsun Rabbim en kısa zamanda bebeklerine kavuştursun sağ salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…