ayy maaasalllahhh hepinizee..... Cok ama cok tebrik ederimmm, bosver yalan seyleri... Bebeklerin gelsin güzel bir parti yaparsin, serbetide yaparsin taclarinida...Illa hemen olcak degilyaaa, hem daha iyi hazirlanirsinnn....Cok sükür iyisiniz yaa gerisi yalan valla...
Ama güzel haberlerine sevindim. Allahım sanada kuzucuklarına da kuvvet versin. Boşver şerbeti tacı. siz sağlıklı olunda önemli olan o.
Bizi yine arada haberdar et canım. Tekrar gözün aydın Güzel anne.
Allah'a emanet olun.
canım lütfen üzme kendini bak beni de ağlattın. sadece sağlıklı olmanız yeterli.
Bilgecebuk canim yazilarini aglaya aglaya okudum( nasil duygulandim miniklerine anlatamam ..
Rabbim biran önce kavustursun her ikisinede .. Saglik sihat versin hen sana hem miniklerine
cok haklısın canım.. ama şükür ki yavruların ve sen sağlıklısınız. yakında kavuşuyorsunuz inşallah.. üzülme artık sütünü etkiler:)
canım çok geçmiş olsun.. senin ve bebeklerin durumu iyiymiş çok şükür.
planlarını yaparsın sağlık olsun ..
rabbim bebeklerine tez zamanda kavuştursun sizi.
onlarada sağlık uzun ömürler versinn.
canım benim ben de birden bire tansiyon yüzünden doğuma alındım bebeğim 18 gün küvezde kaldı senin hissettiklerinin aynısını yaşadım şimdi yanımda sürekli nefesini izlemekten uyku uyumuyorum ama çok şükür ki çıktı ve benimle..uykusuz kalmaya razıydım zaten..inşallah tez zamanda sen de kavuşacaksın miniklerine
saolun kızlar Allah razı olsun hepinizden Rabbim colugunuzu cocuğunuzu sıze bağıslasın
deymıyor canınızı neye sıkıyorsanız hıcbırseye deymıyor
kuzuları gorunce hop dıye dunyanın merkezı onlar oluverıyor
sadece dua edıyorum hastanelerde neler goruyorum Rabbım herkese şifa versın dıye
ne olur sıkmayın canınızı hıcbır seye degmez ev pismiş kv catlakmıs kocısler yardımcı olmuyormus dert degıl sız sadece kendınızi bilin kuzularınız sızın herseyınız
bunu ne zaman anladım bılıyormusunuz
sezeryandan sonra odaya cıkardılar kuzuları baska hastaneye gondermısler lohusa psikolojisi kesın bısey oldu dıyorum kımse benımle konusmuyo sureklı karanlık odada yatıyorum dıger odalardan bebek seslerı gelıyor
aglatmasınlar bebeklerı acıkmıslar ıste neden doyurmuyor annelerı benım kuzularımda aglıyormudur nerededır dıyorum aglıyorum hoopp tansıyon 18 gelıyorlar ıgne yapıyorlar dalıyorum sonra basa donuyoruz ben gene aglayarak uyanıyorum kesın bısı oldu soylemıyorsunuz dıyorum Allahım nasıl dualr ettım zor cok zordu 1 haftada 22 kılo vermısım ne ameliyat yerımın acısı ne tansıyonum hıcbırsey umrumda değildi sadece dua ettım ıyı olsunlar dıye
Bu sebeplerden sız saglıgınızın kıymetını bebeklerınızın kıymetını bılın canınızı hıcbırseye sıkmayın lohusa duygusallığına da hazır olun
saolasın oyle meraklıyım kı kucucuk kuzularla ben ne yapıcam dıye aksam hıc uyuyamadım sımdı oğlen olmasını beklıyorum gıdıp sarılıcam kuzuma koklıcam muhtemelen gozumu kırpmadan seyredıcem Allahım tum yavrularımızı nazarlardan korusun
hamıle arkadasların duası daha makbulmuş ne olur dualarınızı eksık etmeyın
Allaha emanet olun arakadaslar
Bilgecim Allah yar ve yardimciniz olsun senin ve iki meleğinin. Sevinmen lazim annesi bak bugün bitine kavuşuyorsun, en kisa sürede diğer yavruna kavuşacaksin inşallah Allahin izni ile. Sende bizler için dua et hayırlısı ile bizlerde kurtulup alalum yavrularimizu kucagimiza.
Benimde kasilmalarim çok oluyordu onlar kesildi nerdeyse ama adet olacak gibi bianda başlayan agrilarim artti, belimde o ağrılara eşlik ediyor, iki gündür de doğum yaptığımı görüyorum rüyada erkrn doğum ve annem oluyor yanimda korkma rahat ol diyor ben yanindayim diyor.:-( Annem rüyama geliyor ya bekliyorum dünden beri nezaman dogururum diye çünki hep ona ihtiyaç duyduğumda rüyama gelir ve hep yardim eder, keşke keşke yanimda olsaydida varlığını hissettirseydi :'(
Saol Allah razı olsun
Rabbım yardımcın olsun ınsallah
sızlere dua edıyorum
hastanede neler goruyorum onlar ıcın dua edıyorum
Rabbımın sınavından yuzumuzun akıyla cıkarız ınsallah
hersey olacagına varır
sen duanı eksık etme hayırlısını dıle
İnan bana rabbım sabrınıda verıyor gucunu kuvvetını de
Sen sağlık sıhat dıle sadece kuzunu düsün dua et
Eminim annende hepyanında olacaktır strese gırme kafanda bıseylerı kurma sakın kal
Tek yapabildiğim dua etmek zaten bol bol onu yapıyorum, yavrumun yatağına bakiyorum
İçini hayirlisi ile doldursun istiyorum ama iste en çok annwmi ariyorum artik,
Anne bambaşka işte
Rabbım colugunu cocugunu sana bagıslasın
kuzuna saglıkla sıhatle uzun omur versın
senınde sınavın bu demekkı
Bu sınavdan yuzunun akıyla cıkmayı nasıp etsın Rabbım
Rabbım colugunu cocugunu sana bagıslasın
kuzuna saglıkla sıhatle uzun omur versın
senınde sınavın bu demekkı
Bu sınavdan yuzunun akıyla cıkmayı nasıp etsın Rabbım
Herkeze Günaydın, kasilmasiz ağrısız birgün gecirsin herkez inşallah.
Ankara çok soğuk kasvetli yağmurlu, ruhum daraliyor resmen.
Kışı sevmiyorum, kapali havayi sevmiyorum, nefes darlığim hat safhada, nefes alamamayi sevmiyorum, uykusuzluğu sevmiyorum, anneme çok kızıyorum beni yapayalniz bıraktığı için :'( kiz kardeşimi evlendirdigimizde de çok kizmistim, yine kardeşimin doğumun dada kızmıştim, kendi düğünümdede kızmıştim artik kızmam diyordum ama sanirim en çok şimdi kiziyorum, ooooooooffffffff iyi değilim, annelerinizin kiymetini bilin siki siki sarilin onlara :-'(
Su halime bak senin morale ihtiyacin varken benim moralimi duzeltmeye calisiyorsun.
Allah seni yavrularina, yavrularinida sana bagislasin, en kisa sürede ikisinide al koynuna çek içine kokularini, benim annemi sevdiğim gibi sevsin yavrularin seni, sana çok bağlı olsunlar inşallah
Su halime bak senin morale ihtiyacin varken benim moralimi duzeltmeye calisiyorsun.
Allah seni yavrularina, yavrularinida sana bagislasin, en kisa sürede ikisinide al koynuna çek içine kokularini, benim annemi sevdiğim gibi sevsin yavrularin seni, sana çok bağlı olsunlar inşallah
saolun kızlar Allah razı olsun hepinizden Rabbim colugunuzu cocuğunuzu sıze bağıslasın
deymıyor canınızı neye sıkıyorsanız hıcbırseye deymıyor
kuzuları gorunce hop dıye dunyanın merkezı onlar oluverıyor
sadece dua edıyorum hastanelerde neler goruyorum Rabbım herkese şifa versın dıye
ne olur sıkmayın canınızı hıcbır seye degmez ev pismiş kv catlakmıs kocısler yardımcı olmuyormus dert degıl sız sadece kendınızi bilin kuzularınız sızın herseyınız
bunu ne zaman anladım bılıyormusunuz
sezeryandan sonra odaya cıkardılar kuzuları baska hastaneye gondermısler lohusa psikolojisi kesın bısey oldu dıyorum kımse benımle konusmuyo sureklı karanlık odada yatıyorum dıger odalardan bebek seslerı gelıyor
aglatmasınlar bebeklerı acıkmıslar ıste neden doyurmuyor annelerı benım kuzularımda aglıyormudur nerededır dıyorum aglıyorum hoopp tansıyon 18 gelıyorlar ıgne yapıyorlar dalıyorum sonra basa donuyoruz ben gene aglayarak uyanıyorum kesın bısı oldu soylemıyorsunuz dıyorum Allahım nasıl dualr ettım zor cok zordu 1 haftada 22 kılo vermısım ne ameliyat yerımın acısı ne tansıyonum hıcbırsey umrumda değildi sadece dua ettım ıyı olsunlar dıye
Bu sebeplerden sız saglıgınızın kıymetını bebeklerınızın kıymetını bılın canınızı hıcbırseye sıkmayın lohusa duygusallığına da hazır olun
saolasın oyle meraklıyım kı kucucuk kuzularla ben ne yapıcam dıye aksam hıc uyuyamadım sımdı oğlen olmasını beklıyorum gıdıp sarılıcam kuzuma koklıcam muhtemelen gozumu kırpmadan seyredıcem Allahım tum yavrularımızı nazarlardan korusun
hamıle arkadasların duası daha makbulmuş ne olur dualarınızı eksık etmeyın
Allaha emanet olun arakadaslar
burada bırbırımıze destek ıcın varız
benım keyfım yerınde kuzuma kavusmama az kaldı bı kac gun hastanede yatıcam anne otelınde bebekle uyumumuza bakacaklar cok kucuk a o yuzden
bu uygulama her yerde yok evıme sadece 10 km olsun ha evde yatmısım ha orada kuzum yanımda olsun da
neyse senın yavrunda sana baglı hayırlı bı evlat olsun ınsallah
duaların ıcın Allah razı olsun
ne olur uzulme onlar cok hassas herseyı hıssedıyorlar
gergın cocuklar olmasınlar annenı hep gulumseyerek an Rabbım boylesını hayırlı gormus de coluguma cocuguma saglık versın de
canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum rabbim bir an önce yavruların kucağında sağlıkla hastaneden çıikmayı nasip etsin inş.ne güzel bugün yavrunun birini kokusunu alıcaksın darısı öbür yavrunada inş buarada isimleri ne oldu tatlım merak ettim kuzularını
canım gözün aydın , inş. 2 kuzunuda koynuna alır kendi evinde olursun tez vakitte rabbim huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin sana ve ailene ....
saolun yavrularınızı saglık sıhatle kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım
Beyza ile Deniz oldu ısımlerı
Esim bunca yasadıgından sonra senın hakkındır ısımlerını koymak dedı
Aminnn Dualarınız ıyı dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun
Rabbım yardımcınız olsun
Hersey ınsanlar ıcın bır daha anladım
sabrınız eksık olmasın dualarınız eksık olmasın Rabbıme Guvenın Hayırlısını dıleyın
saolun yavrularınızı saglık sıhatle kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım
Beyza ile Deniz oldu ısımlerı
Esim bunca yasadıgından sonra senın hakkındır ısımlerını koymak dedı
Aminnn Dualarınız ıyı dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun
Rabbım yardımcınız olsun
Hersey ınsanlar ıcın bır daha anladım
sabrınız eksık olmasın dualarınız eksık olmasın Rabbıme Guvenın Hayırlısını dıleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?