- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Kizlar ben hala dogum cantasini hazirlamadim.hazirlayan arkadaslar neler koyduklarini soyleyebilirler mi.biraz arastirdim ama cok abarti seyler buldum o yuzden sizlere danisayim dedim.
saolun yavrularınızı saglık sıhatle kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım
Beyza ile Deniz oldu ısımlerı
Esim bunca yasadıgından sonra senın hakkındır ısımlerını koymak dedı
Aminnn Dualarınız ıyı dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun
Rabbım yardımcınız olsun
Hersey ınsanlar ıcın bır daha anladım
sabrınız eksık olmasın dualarınız eksık olmasın Rabbıme Guvenın Hayırlısını dıleyın
Eki Görüntüle 822556
kızlar ben de geçen hafta bunu aldım ve çoook beğendim, çok güzel duruyor giyince de, tavsiye ederim.
lohusasepetinden sipariş verdim..
soğuk olacak, üzerine sabahlık gerekecektir diye 3lü takım tercih ettim.
saolun yavrularınızı saglık sıhatle kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım
Rabbım yardımcınız olsun
sabrınız eksık olmasın dualarınız eksık olmasın Rabbıme Guvenın Hayırlısını dıleyın
çok şık olmuş canım, güle güle sağlıkla uyusun da büyüsün inşallah...Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...
ooooooooohhh şifa olsun, afiyet bal şeker olsunnnn :)Kizlar bu aksam diyetisyen arkadasima gittim bi yarim saat otursum bana cocuga kilo aldiracak liste yaziverdi sagolsun paylasayim dedim
Kahvalti: 1 su br. Sekerli süt,1 yumurta,1kibrit kutusu peynir,3 dilim ekmek,2 yemek kasigi pekmez,1 adet meyve veya 2 adet sebze
Ara ogun: 1 bardak karisik meyve suyu(evde sıkılmıs olcak)3 tane burcak biskuvi
Öglen: 2 kofte kadar et veya 1 tabak baklagil yemegi,1 kase corba,1 porsiyon makarna veya pilav,1 kase yogurt,2 dilim ekmek ve 1 meyve
Ara ogun: 1 bardak sut yada sutle yapilmis kek yada muhallebi
Aksam: corba (tarhana yayla mercimek sebze herhangi biri), 1 tabak etli sebze yemegi,salata, 2 dilim ekmek,1 meyve
Gece: 1 bardak sut veya yogurt veya sutlu tatli ve 1 adet meyve
Bir gun bu uygulanacak..diger gun asagidaki liste;
Kahvalto; 1 su br. Sekersi sut, 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peyniraz yagli, 2 dilim ekmek,1 tatli kasigi pekmez, domates salatalik biber
Ara ogun; 1 ad meyve
Oglen: 2kofte kadar et veya kurubaklagil yemegi, 6 yemek kasigi pilav veya makarna, 1 kase yogurt ,2 dilim ekmek,1 ad meyve
Ara ogun;yarim su br yogurt veya sut veya 1 su br. Ayran
Aksam: corba tarhana sebze mercimek yada yayla, 1 yumurta kadar etle yapilmis sebzeli yemek, mevsim salatasi, 2 dilim ekmek , 1 porsiyn meyve,1 kase yogurt
Gece: yarim su br. Sut yada yogurt, 1 adet meyve yada evde aikilmia meyve suyu ama tek cesit meyve olacak.
Kizlar bu iki liste donusumlu uygulanacak bi gun biri bi gun digeri. Benim sekerim proteinim dusuktu bana bu listeyi verdi. Thlil sonuclari mormal cilan gebeler icinmis. Pekmez keci boynuzu olacakmis birde. Az yagli sut ve yogurt tercih edilecwk. Etler az yagli yada yagsiz olacak
Kizartma olmayacak. Yarin baslicam bu listeye.
tez vakitte yuvanda kucağında olsunlar inşallah... tüm acıların geçsin keyifle emzir büyüt kuzularını, adıyla sağlık büyüsünler inşallah...saolun yavrularınızı saglık sıhatle kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım
Rabbım yardımcınız olsun
Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...
Paylaştım fotoları canım.
Senden görüp ben de almıştım aynı gecelikten bugün geldi. Çok beğendim ben de ama XL almama rağmen kısa geldi. Olsun yine de kumaşı çok güzel.
Eki Görüntüle 822556
kızlar ben de geçen hafta bunu aldım ve çoook beğendim, çok güzel duruyor giyince de, tavsiye ederim.
lohusasepetinden sipariş verdim..
soğuk olacak, üzerine sabahlık gerekecektir diye 3lü takım tercih ettim.
bende kasım annesi olacağım galiba arkadaşlar aralık sayfasını takip ederim normalde ama kasımın son haftası doğumum olacak
Bu arada ben bebek şekerlerini aldım.kampany varmış.tanesi 1 tl den geldi 50 tane aldım.fotosunu yollıcam ama bilg ayarlarında bi problem var halledir halletmez yüklicem.
GÜNAYDIN ANNİŞLER
Canımmm çok güzel.Allah sağlıkla içinde büyümesini nasip etsin yavrucuğunun.ben çok istedim kuzuma oda hazırlamayı ama nu yıl tayinciyiz e 2 yıl sonra gene tayin 2 yıl sonra gene tayin o yüzden sadece küçük bir beşik.artık inşallah temelli taşındığımız yere güzel bi oda hazırlıcam oğluma.
bende M aldım canım.göbekten dolayı hafifcik dar oldu ama zaten doğum sonrası giyicem çok güzel oldu iyiki almışım diyorum.boyu benim dizkapağımın 1-2 parmak üstüne geldi göbekler çekiyo yukarı sonrasında normal olur.eğer senin boyun uzunsa biraz daha kısa olmuş olabilir canım.
canım çok güzel iyi günlerde kullan
Canim ben daha yikamadigim icin hazirlamadim ama ne koyucami ayirdim...kendim icin: 2 adet pijama takimi( bi tanesi dogumdan cikar cikmaz giymelik, digeri afilli biraz :)) ) , sabahlik, terlik, 3 cift corap, gogus pedi,kadin pedi, 2 tane hast bezi(kanama cok olabiliyomus), bakim cantasi( tarak, makyaj malzemesi, ayna) Bebegim icin: 10lu hastane cikisi bi adet, 5 li set dogumdan cikar cikmaz giymelik, 2 adet yedek takim (kakasi cikabiliyomus ya da kusabiliyomus) 2 Adet ic dis zibin (gobek bagindan dolayi ic zibin giydiriliyomus) bebek bezi yenidogan 4 5 adet.agiz bezi, 2 3 adet bebek corabi. Kalin olmasinda fayda var tulumun altindan giydirmek icin.Pamuk falanda lazim oluyomus ama hastaneden temin edebilirsin...
Eki Görüntüle 822670
kızlar şekerlerim bunlar.uzun olan dolaba yapıştırmalı diğeride araba keseli.içine şeker koyucm.tanesi 1tlden aldım:))
Nerden aldın canım
Teşekkürler canım, bizim de belki tayin olacak o yüzden almayalım takım dedik ama 2 aydır kv başımızın etini yedi. benden hevesli olmaz alacağız illa dediler onlar aldılar zaten yoksa bana kalsa almayacaktım. İnşallah gönlüne göre yaparsın oda takımını.
resimde görünenlerin hepsi mi 1 tl ?
Öyleyse hakikaten ucuz almışsın.
İnternetten mi aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?