2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar ben hala dogum cantasini hazirlamadim.hazirlayan arkadaslar neler koyduklarini soyleyebilirler mi.biraz arastirdim ama cok abarti seyler buldum o yuzden sizlere danisayim dedim.

Canim ben daha yikamadigim icin hazirlamadim ama ne koyucami ayirdim...kendim icin: 2 adet pijama takimi( bi tanesi dogumdan cikar cikmaz giymelik, digeri afilli biraz :)) ) , sabahlik, terlik, 3 cift corap, gogus pedi,kadin pedi, 2 tane hast bezi(kanama cok olabiliyomus), bakim cantasi( tarak, makyaj malzemesi, ayna) Bebegim icin: 10lu hastane cikisi bi adet, 5 li set dogumdan cikar cikmaz giymelik, 2 adet yedek takim (kakasi cikabiliyomus ya da kusabiliyomus) 2 Adet ic dis zibin (gobek bagindan dolayi ic zibin giydiriliyomus) bebek bezi yenidogan 4 5 adet.agiz bezi, 2 3 adet bebek corabi. Kalin olmasinda fayda var tulumun altindan giydirmek icin.Pamuk falanda lazim oluyomus ama hastaneden temin edebilirsin...

maaasalllahhh, cok güzelmis isimleri, Rababim hayilri ömür nasip eylesin insalllah.

kızlar ben de geçen hafta bunu aldım ve çoook beğendim, çok güzel duruyor giyince de, tavsiye ederim.
lohusasepetinden sipariş verdim..

soğuk olacak, üzerine sabahlık gerekecektir diye 3lü takım tercih ettim.

bende oradan aldim. iki gecelik, bir üclü takim, birde sabahlikli pijama...Bize gelen giden cok olmaz rahat rahat giyineyin evde de dedim...

çook geçmiş olsun. evet her şey insanlar için, başına gelmeden anlaşılamıyor, şükür iyi olmanız yeterli.
isimleri de çok güzelmiş maşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.

Kuzum06 yüregimi dagladin bu yazdiklarinla canim ..
Keske yakn olsakta söyle bir bastirip kucaklasaydim seni .. Yüregim öyle kabardiki ..uzaklardan insanin elnden birsey gelmiyor malesef ((
Rabbim seni minigine bagislasin bitanem , daha öncede demistim sana annende cok olmayi isterdi emin ol yaninda ..
Diger sevdiklerini sana bagislasin allahim ..
Üzülme ne olur ...

Bilgecebuk masallah isimleri cok güzel .. Konusmustuk beyza benimde favori kiz ismimdi .. Her ikiside cok güzel .. Rabbim hayirli güzel ömür güzel baht versin yavruslarina ..

Hepinize günaydin arkadaslar ..
Cok diygulandim yazanlara otobüste gözlerimi sile siile doktora gidiyorum ..
Büyük rabbim hicbirimize kaldiramiyacagimiz yük aci vermesin insallah ..
Iyi haberler güzel sonuclar alalim hep ...

günaydın hanımlar

Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...
çok şık olmuş canım, güle güle sağlıkla uyusun da büyüsün inşallah...
ooooooooohhh şifa olsun, afiyet bal şeker olsunnnn :)
ben dün tartıldım ve gözlerime inanamadım 18 kilo almışım...en son baktığımda 16ydı kendimden korkuyorum artık, daha ne kadar alabilirim diyeee
tez vakitte yuvanda kucağında olsunlar inşallah... tüm acıların geçsin keyifle emzir büyüt kuzularını, adıyla sağlık büyüsünler inşallah...

GÜNAYDIN ANNİŞLER

Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...

Canımmm çok güzel.Allah sağlıkla içinde büyümesini nasip etsin yavrucuğunun.ben çok istedim kuzuma oda hazırlamayı ama nu yıl tayinciyiz e 2 yıl sonra gene tayin 2 yıl sonra gene tayin o yüzden sadece küçük bir beşik.artık inşallah temelli taşındığımız yere güzel bi oda hazırlıcam oğluma.

Paylaştım fotoları canım.
Senden görüp ben de almıştım aynı gecelikten bugün geldi. Çok beğendim ben de ama XL almama rağmen kısa geldi. Olsun yine de kumaşı çok güzel.

bende M aldım canım.göbekten dolayı hafifcik dar oldu ama zaten doğum sonrası giyicem çok güzel oldu iyiki almışım diyorum.boyu benim dizkapağımın 1-2 parmak üstüne geldi göbekler çekiyo yukarı sonrasında normal olur.eğer senin boyun uzunsa biraz daha kısa olmuş olabilir canım.

canım çok güzel iyi günlerde kullan

Bu arada ben bebek şekerlerini aldım.kampany varmış.tanesi 1 tl den geldi 50 tane aldım.fotosunu yollıcam ama bilg ayarlarında bi problem var halledir halletmez yüklicem.

bende kasım annesi olacağım galiba arkadaşlar aralık sayfasını takip ederim normalde ama kasımın son haftası doğumum olacak

Bu arada ben bebek şekerlerini aldım.kampany varmış.tanesi 1 tl den geldi 50 tane aldım.fotosunu yollıcam ama bilg ayarlarında bi problem var halledir halletmez yüklicem.

Nerden aldın canım

Teşekkürler canım, bizim de belki tayin olacak o yüzden almayalım takım dedik ama 2 aydır kv başımızın etini yedi. benden hevesli olmaz alacağız illa dediler onlar aldılar zaten yoksa bana kalsa almayacaktım. İnşallah gönlüne göre yaparsın oda takımını.

Son düzenleme:

Hoşgeldiiinn...
Kendine külot sütyen almıcan mı

Son düzenleme:

kızlar şekerlerim bunlar.uzun olan dolaba yapıştırmalı diğeride araba keseli.içine şeker koyucm.tanesi 1tlden aldım:))

canım ben ıspartadan aldım bebek rüyasından.Bebek Rüyası | Bebek,Bebek Ürünleri,Bebekrüyasi,Bebek Magaza net sitesi var belki ordada vardır.bi bak istersen.çok para vermek istemedim açıkçası.gayette hoşuma gitti.bi bak istersen hoşuna giden modeller olursa alternatif olur en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…