Senin kuzunda sana bagli olsun, hic üzmesin seni. Acini unuttursun, sarsin sarmalasin seni insaallahhh
burada bırbırımıze destek ıcın varız
benım keyfım yerınde kuzuma kavusmama az kaldı bı kac gun hastanede yatıcam anne otelınde bebekle uyumumuza bakacaklar cok kucuk a o yuzden
bu uygulama her yerde yok evıme sadece 10 km olsun ha evde yatmısım ha orada kuzum yanımda olsun da
neyse senın yavrunda sana baglı hayırlı bı evlat olsun ınsallah
duaların ıcın Allah razı olsun
ne olur uzulme onlar cok hassas herseyı hıssedıyorlar
gergın cocuklar olmasınlar annenı hep gulumseyerek an Rabbım boylesını hayırlı gormus de coluguma cocuguma saglık versın de
Kuzum06 yüregimi dagladin bu yazdiklarinla canim ..
Keske yakn olsakta söyle bir bastirip kucaklasaydim seni .. Yüregim öyle kabardiki ..uzaklardan insanin elnden birsey gelmiyor malesef((
Rabbim seni minigine bagislasin bitanem , daha öncede demistim sana annende cok olmayi isterdi emin ol yaninda ..
Diger sevdiklerini sana bagislasin allahim ..
Üzülme ne olur ...
Bilgecebuk masallah isimleri cok güzel .. Konusmustuk beyza benimde favori kiz ismimdi .. Her ikiside cok güzel .. Rabbim hayirli güzel ömür güzel baht versin yavruslarina ..
Hepinize günaydin arkadaslar ..
Cok diygulandim yazanlara otobüste gözlerimi sile siile doktora gidiyorum ..
Büyük rabbim hicbirimize kaldiramiyacagimiz yük aci vermesin insallah ..
Iyi haberler güzel sonuclar alalim hep ...
Allah razi olsun canim Rabbim senide yavruna yavrunuda sana bağışlasin. 5 yil oldu, hani kirk gün icinde kirk mum yanarmis, kirkinci günü 39 u sonermis ama o bir tane hayat boyu yanarmis iste o bitane yanan mum cayir cayir yakiyor, annemsiz 5 yil bitti hayat devam ediyor hersey biz kullar için, Annesi hayatta olan bütün arkadaslarin ALLAH annelerine yavrularina uzun sağlıklı sihhatli omur versin inşallah
Eki Görüntüle 822755
Allah razi olsun kayinvalidem camlari siliyor perdeleri yikiyor. Ablam toz aliyor, annem mutfagi temizliyor. Bende koltukta uzanuyorum. Mide eksimesi ve bel agrisi ile. Bebek kasiklarima indi, rahatsiz ediyor.
ooohh hadi bakalım canım doğuma hazırsın artık.miniğinle beraber güle güle kirletin yuvanızı.
Evet canim ben de baska magazalarda gordum sanirsam, ama market kozmetigi degil yine de
Hoşgeldiiinn...
Kendine külot sütyen almıcan mı
bende kasım annesi olacağım galiba arkadaşlar aralık sayfasını takip ederim normalde ama kasımın son haftası doğumum olacak
Sende bendensin canim
aralık annelerine hiç takılmadın sanırım canım benimde kasım sonu kesinleşti doğum
birazda burda takılayım dedim
Slm hanımlar. 3hafta önceki kontrolde 1600 grdı kızım bugün 33+2de 2140 olmuş yani 3 haftada yarım kilo falan almış dr normal dedi ama az gibi geldi bana sanki. Sizce nasıl normal mi?
Cnm bi ay once 1100 grdi bebegim, dun 1820 oldugunu ogrendim... banada az geldi doktora soyledim, boyle devam edrse 3600 un ustunde dogar dedi.. iyi oldugunu soyledi... icin rahat olsun...
Hayırlısıyla sağ salim kucaklasak anca o zaman içimiz rahat olucak galiba allah sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?