2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah razi olsun kayinvalidem camlari siliyor perdeleri yikiyor. Ablam toz aliyor, annem mutfagi temizliyor. Bende koltukta uzanuyorum. Mide eksimesi ve bel agrisi ile. Bebek kasiklarima indi, rahatsiz ediyor.

hayırlı cumalar göbüştaşlarr...
bende 10lu hastane cıkısımı ve bebekımın coraplarını aldım cok sukur alışverıse basladım gec de olsa..
hastane cıkısını pek begenmedım sanki, kutunun ıcınde mubarekler ne oldugu bellı değil ki.. 33 tlydi 30 tl ye aldım.. ama hastane ıcın baska alıcam sanırım.. 0/4 ay mış cok buyuk gozuktu gozume hemde ayaklı zıbının ayak yerlerı lastıkli, çirkin gorunuyor.. hiç begenmedım

Senin kuzunda sana bagli olsun, hic üzmesin seni. Acini unuttursun, sarsin sarmalasin seni insaallahhh

Allah razi olsun canim Rabbim senide yavruna yavrunuda sana bağışlasin. 5 yil oldu, hani kirk gün icinde kirk mum yanarmis, kirkinci günü 39 u sonermis ama o bir tane hayat boyu yanarmis iste o bitane yanan mum cayir cayir yakiyor, annemsiz 5 yil bitti hayat devam ediyor hersey biz kullar için, Annesi hayatta olan bütün arkadaslarin ALLAH annelerine yavrularina uzun sağlıklı sihhatli omur versin inşallah

Allah razi olsun isimleri ile yaşasın yavrularin hep yaninda olsunlar inşallah. Sabaha göre daha iyiyim guzel dualarin icin Allah razi olsun

Su yazinla zaten bastirip kucakladin bunu hissettim. Rabbim senide o iki yavruna esine ailene bagislasin, tum sevdiklerine uzun uzun ömürler versin Rabbim.

hamiş anneler cuma hürmetine evladı olmayanlara da dua edelim inşaallah.Rabbim bütün anne olmayı isteyen kardeşlerimize bu günleri yaşamayı nasip etsin inşaallah.

Amin canim benim. Ates düstügü yeri yakar. Anne acisi, evlat acisi unutulmaz. Ama cok sükür Rabbim yeni güne uyanmak icin sebep veriyor. Cok sükür evlatlarimiz var, hayirlisiyla kavusalim insaallahhhhh

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız

dün benim biraz sancım vardı ama ben bu gidişle suyum gelmeden doğum sancısıyla normal sancıyı ayırt edemicem dün belim çok agrıyordu karnım agrıyordu ve sürekli kasılıyordu gece yatana kadar ara ara böyle devam etti ve ben artık cok yorulduğumu hissettim çok moralim bozuldu her şey bebeklerimiz için tabi ama artık bu hamilelik süreci bitsin istiyorum kendimi cok değişik hissediyorum yorulduğumu anladım istediğim gibi uyuyamıyorum vücudum evrim gecirdi istediğimi yiyemiyorum hep bir tedirginlik artık çok yordu beni doğumun ne zaman olucagını bilmemek doğumdan sonra sadece 2 hafta izin alabilmek her şey artık sorun gibi gözükmeye başladı bana artık dua ediyorum bir an önce doğsun da sağlıkla ne kadar erken olursa ben onun yanında okadar cok vakit gecirebilirim...

Evet canim ben de baska magazalarda gordum sanirsam, ama market kozmetigi degil yine de

Sebamed kozmetik ürün değil bundan 10 15 sene evvel o da mustela gibi çok fazla markette olan ürün jeğildi markalaştkça ve bilşndikçe böyle oluyor şu anda bir çok insan mustela markasını bile bilmiyor reklam politikasıyla akakalı 1-2 seneye kalmadan bütün marketlerde göreceğiz zaten şu anda da migrosta macro da ve metro marketlerde var.

Kızlar herkeze merhaba doktor kontrolümüz vardı nst ye de girdik Allahıma şükür şu an için herşey yolunda bebişim iyi 3 hafta sonra doğum gözüküyor tabi keyfi erken gelmek istemezse artık haftda bir kontroller 2 hafta sonra muatüyene var normal doğm olup olmayacağı belli olucak ama ben doktor çok kararlı beni normal doğurtmak istiyor tabi bende öyle istiyorum yürüyüş yapmam lazım ama çok zorlanıyor insan başı aşağıda hala kilomuzda 2950 gr. Doktorum 3500 gr gibi doğum kılosunu tahmın ediyor birazilerde gibi kilosu şu anda ama o kadar da abes değil bakalım doğum tarihi 29 ekim olmasını çok istiyorum 90. Yıl oluyor cumhuriyetinde özel bir tarih oluyor hakkımızda hepimiz için hayırlısı dualarımıüda bu formdakileri hiç unutmuyorum Rabbim hepimizi sağlıkla sorunsuz doğum nasip eder.

Slm hanımlar. 3hafta önceki kontrolde 1600 grdı kızım bugün 33+2de 2140 olmuş yani 3 haftada yarım kilo falan almış dr normal dedi ama az gibi geldi bana sanki. Sizce nasıl normal mi?

aralık annelerine hiç takılmadın sanırım canım benimde kasım sonu kesinleşti doğum

birazda burda takılayım dedim

Evet cnm sanirim hamileligimin baslarinda 1 2 defa takilmistim, ama kasim sonu dogun olacagini ogrendigim icin buraya geldim.. ben buraya aidim 33 haftalik hamileyim sende oylesin sanirim:44:

Slm hanımlar. 3hafta önceki kontrolde 1600 grdı kızım bugün 33+2de 2140 olmuş yani 3 haftada yarım kilo falan almış dr normal dedi ama az gibi geldi bana sanki. Sizce nasıl normal mi?

Cnm bi ay once 1100 grdi bebegim, dun 1820 oldugunu ogrendim... banada az geldi doktora soyledim, boyle devam edrse 3600 un ustunde dogar dedi.. iyi oldugunu soyledi... icin rahat olsun...

Cnm bi ay once 1100 grdi bebegim, dun 1820 oldugunu ogrendim... banada az geldi doktora soyledim, boyle devam edrse 3600 un ustunde dogar dedi.. iyi oldugunu soyledi... icin rahat olsun...

Hayırlısıyla sağ salim kucaklasak anca o zaman içimiz rahat olucak galiba allah sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah..

Hayırlısıyla sağ salim kucaklasak anca o zaman içimiz rahat olucak galiba allah sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah..

Amin cnm... hersey yoluda gitse bile takinti yapiyoruz ve fazla derecede pimpirikliyiz :) ve saglikli sihatli kucagimiza alana kadar bu boyle devam edicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…