Canım ne güzel kavuştunuz bebeğinle ., maşallah size .. Tansiyonun kaça çıkmıştı canım acil doğuma alındığında ..
Evet cnm sanirim hamileligimin baslarinda 1 2 defa takilmistim, ama kasim sonu dogun olacagini ogrendigim icin buraya geldim.. ben buraya aidim33 haftalik hamileyim sende oylesin sanirim:44:
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
dün benim biraz sancım vardı ama ben bu gidişle suyum gelmeden doğum sancısıyla normal sancıyı ayırt edemicem dün belim çok agrıyordu karnım agrıyordu ve sürekli kasılıyordu gece yatana kadar ara ara böyle devam etti ve ben artık cok yorulduğumu hissettim çok moralim bozuldu her şey bebeklerimiz için tabi ama artık bu hamilelik süreci bitsin istiyorum kendimi cok değişik hissediyorum yorulduğumu anladım istediğim gibi uyuyamıyorum vücudum evrim gecirdi istediğimi yiyemiyorum hep bir tedirginlik artık çok yordu beni doğumun ne zaman olucagını bilmemek doğumdan sonra sadece 2 hafta izin alabilmek her şey artık sorun gibi gözükmeye başladı bana artık dua ediyorum bir an önce doğsun da sağlıkla ne kadar erken olursa ben onun yanında okadar cok vakit gecirebilirim...
:)))) bende 32ye dün girdim 32 olmuyormuyuzzz doğum tarihin belli mi ben 27 28 kasım gibi bekliyorum
Selam kizlar herkese hayirli cumalar. Kac gündür kosturup duruyorum bu zamana kadar bir sey almadim hepsini bir anda hal ettim. Bir kac gündür kasik agrilarim yoktu bende bunu firsat buldum.
Simdi kaldi bi tek esyalari yikamak.
Siz yumusatici kullandinizmi ben
Aldim ama kullanip kullanmamakta tereddütlüyüm.
Gecmis olaun canim. Dun gece bende oyleydim cok agladim. Biyandan belim bi yandan kasigim bi yandan karnim bacaklarim heryanim agridi. Yatamadm kalkamadim.sabaha kadar. Tam yatiyorum hadi wc uyuyamadikca susadim au ictikxe wc ye gittim cok uzun bi geceydi karnimda semsert kasildim. Biara minigimi hickirik tuttu oyle sinirleniyoki hickirik tutunca neyapacagini sasiriyo minigim benim. Neyse sabah oldu hafifledi agrilarim. Sogunda etkisi oldu bende kombiyi actim.
Ya 26 kasim dogum dun 32+6ydm bugun tam 33 oldum yani.. doktkrum dun 33 haftalik ortalama dedi... ama en gec 26 si erkende olabilirmis...:26:
32+0 da 1950 olan bebeğim 34+0 da 2250 gram geldi. İri bebek olmayacak dedi. Normal herşeyi dedi. Hatta son kontrolde 2 civarı deyince korktum geçen seferde 2ye yakın demiştiniz gelişmiyor mu dedim 2250 çıktı gelişiyor dedi.Slm hanımlar. 3hafta önceki kontrolde 1600 grdı kızım bugün 33+2de 2140 olmuş yani 3 haftada yarım kilo falan almış dr normal dedi ama az gibi geldi bana sanki. Sizce nasıl normal mi?
Ya 26 kasim dogum dun 32+6ydm bugun tam 33 oldum yani.. doktkrum dun 33 haftalik ortalama dedi... ama en gec 26 si erkende olabilirmis...:26:
Canim, ultrason kagidinda 32+6 tahmini d.t 26 kasim yaziyo...anlamadim bende.. 33 haftalik 8 ay oluyo nerdeyse..hesaba gore 1,5 ay sonra dogum yapmam gerekiyo.. ama kasim sonu 2 ay sonra oluyo kafam cok karisti
32+0 da 1950 olan bebeğim 34+0 da 2250 gram geldi. İri bebek olmayacak dedi. Normal herşeyi dedi. Hatta son kontrolde 2 civarı deyince korktum geçen seferde 2ye yakın demiştiniz gelişmiyor mu dedim 2250 çıktı gelişiyor dedi.
canım ultrason bebeğin ölçümüne göre tahmini doğum tarihi veriyor. ama sen sat'a göre bakmalısın. yoksa bebek ölçümüne göre tarihin hep değişir.
Ama canim benim adetim duzensizdir hep.. doktor erken dollenme olmus satla uyumlu degil dedi... neyse yaa bebisim saglikli olsunda
Canim, ultrason kagidinda 32+6 tahmini d.t 26 kasim yaziyo...anlamadim bende.. 33 haftalik 8 ay oluyo nerdeyse..hesaba gore 1,5 ay sonra dogum yapmam gerekiyo.. ama kasim sonu 2 ay sonra oluyo kafam cok karisti
Canim haftasi ilerliyosa gelisiyodur zaten. Doktorumda oyle dedi.. iri bebek 4 kilo civari olan bebekler... 3500 normal diyolar.. banada az geldi 6 ay 1 haftalikken 1100 du dusun.. dun gittim 33 haftalik 1800.. su aylarida anlamadim ama neyse artik
Ama canim benim adetim duzensizdir hep.. doktor erken dollenme olmus satla uyumlu degil dedi... neyse yaa bebisim saglikli olsunda
Cnm cokta yorma kendini.... uzmanlar ilk 3 ay yumusaticiyi onermiyo... ekstradan 2 3 defa fazladan duruluma yaparsan kullan istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?