Slm hanımlar. 3hafta önceki kontrolde 1600 grdı kızım bugün 33+2de 2140 olmuş yani 3 haftada yarım kilo falan almış dr normal dedi ama az gibi geldi bana sanki. Sizce nasıl normal mi?
Cnm bi ay once 1100 grdi bebegim, dun 1820 oldugunu ogrendim... banada az geldi doktora soyledim, boyle devam edrse 3600 un ustunde dogar dedi.. iyi oldugunu soyledi... icin rahat olsun...
Bence cok normal benimde 2200 civariydi o zamanlarda. Doktor normal
Haftasina göre demisti. Iri bir bebek degil ama kücük de degil demisti. Hem
Ultrason ölcümlerinde yanilma payi var. Bir kac mm bile baya fark ediyor.
kızlar nst ye geliyodum 2gündur.bugun sancılar fazla cıktı.doktor bunları engellemezsek dogum baslar dedi.sımdı serum taktılar.bıde 20dk da bır bı hap veriolar.kasılmaları onleyıcı.ama ben agrı hıssetmiyorum.merak etmeyin kendımı cok ıyı hıssedıyorum.sadece bı onlem anladıgım kadarıyla.gelısmelerı yazarm.optm hepınızı.tek sıkıntım hastanede 1geceden fazla kalmayız umarım.
Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...
kızlar nst ye geliyodum 2gündur.bugun sancılar fazla cıktı.doktor bunları engellemezsek dogum baslar dedi.sımdı serum taktılar.bıde 20dk da bır bı hap veriolar.kasılmaları onleyıcı.ama ben agrı hıssetmiyorum.merak etmeyin kendımı cok ıyı hıssedıyorum.sadece bı onlem anladıgım kadarıyla.gelısmelerı yazarm.optm hepınızı.tek sıkıntım hastanede 1geceden fazla kalmayız umarım.
E şimdi benimde kafam karıştı .Dün doktor kontrolümüzde her şey yolunda dedikilomuz 2. 150 çıktı ben pek düşünmem kilo meselelerinii ama etkileniyor insan işte ..Sizce benim bebeğim çokmu küçük ? =( doğum sezeryan kasım 2, haftası işallah.
Allahın izniyle yarın evinizde olursunuz işallah .Her şeyin hayırlısı Tevekkül etkızlar hepinize tesekkur ederım.ya ben oglusumla bı anlasma yapmıstım.bayram sonu gel dıe.sozunu tuttar dıye dusunuyorum.yok ınatcıysa eger anlarız zaten kafasına ne zaman eserse.ama ıns.2hafta daha bekler.ıns.yarın evımden yazarm sıze.
E şimdi benimde kafam karıştı .Dün doktor kontrolümüzde her şey yolunda dedikilomuz 2. 150 çıktı ben pek düşünmem kilo meselelerinii ama etkileniyor insan işte ..Sizce benim bebeğim çokmu küçük ? =( doğum sezeryan kasım 2, haftası işallah.
yok canimmmm kilosu süper.. daha ne maaasalllah. haftasindan ilerde bile sanirim.
Gecmis olaun canim. Dun gece bende oyleydim cok agladim. Biyandan belim bi yandan kasigim bi yandan karnim bacaklarim heryanim agridi. Yatamadm kalkamadim.sabaha kadar. Tam yatiyorum hadi wc uyuyamadikca susadim au ictikxe wc ye gittim cok uzun bi geceydi karnimda semsert kasildim. Biara minigimi hickirik tuttu oyle sinirleniyoki hickirik tutunca neyapacagini sasiriyo minigim benim. Neyse sabah oldu hafifledi agrilarim. Sogunda etkisi oldu bende kombiyi actim.
Bak hele bana Acep kaç kilo doğarki benim bebe( Merak etmeyen bana bak )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?