2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Slm hanımlar. 3hafta önceki kontrolde 1600 grdı kızım bugün 33+2de 2140 olmuş yani 3 haftada yarım kilo falan almış dr normal dedi ama az gibi geldi bana sanki. Sizce nasıl normal mi?

Bence cok normal benimde 2200 civariydi o zamanlarda. Doktor normal
Haftasina göre demisti. Iri bir bebek degil ama kücük de degil demisti. Hem
Ultrason ölcümlerinde yanilma payi var. Bir kac mm bile baya fark ediyor.

merhaba arkadaşlar
bugün son iş günümdü bir hafta rapor alacağım bayram tatilinden sonra da doğum izin başlıyor sabahları 6:30 da uyanmak bir işkenceydi... Şimdi sakin ve dinlenerek bebeğimi beklemeye başlayacağım

kızlar nst ye geliyodum 2gündur.bugun sancılar fazla cıktı.doktor bunları engellemezsek dogum baslar dedi.sımdı serum taktılar.bıde 20dk da bır bı hap veriolar.kasılmaları onleyıcı.ama ben agrı hıssetmiyorum.merak etmeyin kendımı cok ıyı hıssedıyorum.sadece bı onlem anladıgım kadarıyla.gelısmelerı yazarm.optm hepınızı.tek sıkıntım hastanede 1geceden fazla kalmayız umarım.

Cnm bi ay once 1100 grdi bebegim, dun 1820 oldugunu ogrendim... banada az geldi doktora soyledim, boyle devam edrse 3600 un ustunde dogar dedi.. iyi oldugunu soyledi... icin rahat olsun...

Bence cok normal benimde 2200 civariydi o zamanlarda. Doktor normal
Haftasina göre demisti. Iri bir bebek degil ama kücük de degil demisti. Hem
Ultrason ölcümlerinde yanilma payi var. Bir kac mm bile baya fark ediyor.

Sağlıklı olsunlar da tosuncuk olmasalar da olur bize bağışlasın rabbim evlatlarımızı..
İlk defa nstye girdim bugün kalp atışı 135-140 arası gidip geldi onun yanındaki sayılar da 3-5 falandı hep sonra bi an benim bebeğin ittiğini sandığım toplanma hissi oldu bi baktım o sayılar 20 30 40 diye 60lara kadar çıktı meğer sancıymış o. Önemli değil dedi ama dr.

Geçmiş olsun canım çok kalmazsın inşallah ve bebeğin de vaktinde gelir.

Merhaba kızlar,
çatkapı misafirlerimiz geldi, giremedim nete, odamızı burada paylaşayım dedim hepiniz burdasınız diye.
İşte prensesimin odası...

ooyy bebişinin odası çok şık olmuş canım allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
bizim odamızda bitti her ayağa kalktığımda odasına bir uğruyorum kapısından bakıp bir gülümseme geliyor yüzüme ne güzel duygular bunlar

Çok geçmiş olsun canım, olacak ağrılarda artmalar elbette kendine dikkat et... bende haftaya cuma nst ye gireceğim heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı

amaninnn fidocum yaaa, senin bebeis aceleci valla... Üzme kendini sakin, hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Herseyde vardir bir hayir...

E şimdi benimde kafam karıştı .Dün doktor kontrolümüzde her şey yolunda dedi kilomuz 2. 150 çıktı ben pek düşünmem kilo meselelerinii ama etkileniyor insan işte ..Sizce benim bebeğim çokmu küçük ? =( doğum sezeryan kasım 2, haftası işallah.

kızlar hepinize tesekkur ederım.ya ben oglusumla bı anlasma yapmıstım.bayram sonu gel dıe.sozunu tuttar dıye dusunuyorum.yok ınatcıysa eger anlarız zaten kafasına ne zaman eserse.ama ıns.2hafta daha bekler.ıns.yarın evımden yazarm sıze.

yok canimmmm kilosu süper.. daha ne maaasalllah. haftasindan ilerde bile sanirim.

Allahın izniyle yarın evinizde olursunuz işallah .Her şeyin hayırlısı Tevekkül et
Allah Hal yoluna koymuştur Sıkıntılarımızla kalıyoruz Bizim için her şey yazılmış çizilmiş ..Allah yardımcnız olsun sabrını arttırsın işallah.

Biz de de 33 hafta basinda 2050 gr cikti, doktor agirliginin tam haftasinda oldugunu söyledi. Bundan sonra haftalik 200-250 gr civari alacakmis, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Gecmis olsun insaallah sabreder biraz daha vaktinde gelir.

çook geçmiş olsun.yarın çıkarsınız inşallah bebeğinle.

Dediğin gibi soğukların etkisi de olabilir..Ama ben artık doğsun istiyorum her şeyin hayırlısı tabi ne zaman doğucağını bilmemek fikri beni bunalttı artık ama gelsin istiyorum artık...

iyi akşamlar kızlar artık doğum iznindeyiz oğlumla evdeyiz budan sonra rahat rahat evin tadını çıkararak bebeğimizin gelmesini bekleyeceğiz rahatmış böyle gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…