biraz tatli yee. Vitaminlerini düzgün al. Daha yapicak bisi yok. 3 kilo dogar gibi geliyor
Evet canim sanirim oyle gelismi onden gidiyor, bi geriden bi onden... bi arada gerideydi 4 5 gun.. atak yapti benim oglummmmmmmm :)hmm tmm canım benimde öyleydiii o bebeişinin gelişimi önden gidiyor diye öyle yazıyor :)))) 2 aydan da azkaldı yaaaa son 7 hafta diyorum ben artıkkk
Aynen tatlim :)hmm adet tarihini bilmiyorsan o ayrı :) benimkisi tüp bebek olduğu için tarihler pek net
Biz ayni gun dogurmassak iyidirbenim 1 hafta önce 30+0 da 1750 gr dı 6 aylıkken de 1150 gr dı bizimkinilerin gelişimleri başabaş :))))))))))))))
Evet yaa esim aradi onun telinden girmstim bi ara. Kk ne oluyo uglyducking sen misin dedi bende yok dedim.. ama o pimpiriklidir takip eder falan... anlican ifsa oldumuglyducking sen gizliOzne mi oldun niye ki
Mis gibi kokar... ya da 6 aydan sonra kullanabilirsin cnm...Ahhh canim kaldi 2-3 haftam daha. Ben gec bile kaldim.
Evet bende duydum pek uzmanlar yumusatici önermiyor. Yinede aldim, artik kendi camasirlarima kullanirim.
Cok cok gecmis olsun canim... iyi haberleri yaz mutlaka. Rabbim seni ve melegini korusun..kızlar nst ye geliyodum 2gündur.bugun sancılar fazla cıktı.doktor bunları engellemezsek dogum baslar dedi.sımdı serum taktılar.bıde 20dk da bır bı hap veriolar.kasılmaları onleyıcı.ama ben agrı hıssetmiyorum.merak etmeyin kendımı cok ıyı hıssedıyorum.sadece bı onlem anladıgım kadarıyla.gelısmelerı yazarm.optm hepınızı.tek sıkıntım hastanede 1geceden fazla kalmayız umarım.
E şimdi benimde kafam karıştı .Dün doktor kontrolümüzde her şey yolunda dedikilomuz 2. 150 çıktı ben pek düşünmem kilo meselelerinii ama etkileniyor insan işte ..Sizce benim bebeğim çokmu küçük ? =( doğum sezeryan kasım 2, haftası işallah.
kızlar nst ye geliyodum 2gündur.bugun sancılar fazla cıktı.doktor bunları engellemezsek dogum baslar dedi.sımdı serum taktılar.bıde 20dk da bır bı hap veriolar.kasılmaları onleyıcı.ama ben agrı hıssetmiyorum.merak etmeyin kendımı cok ıyı hıssedıyorum.sadece bı onlem anladıgım kadarıyla.gelısmelerı yazarm.optm hepınızı.tek sıkıntım hastanede 1geceden fazla kalmayız umarım.
iyi akşamlar kızlar artık doğum iznindeyiz oğlumla evdeyiz budan sonra rahat rahat evin tadını çıkararak bebeğimizin gelmesini bekleyeceğiz rahatmış böyle gerçekten:)
bugün doktora gittim 35+6 dayıp bebişim 3054 olmuş bir buçuk haftada 600 gram almış bu bana hiç normal gelmedi, şeker testi verdi ama pazartesiye kaldı. eğer şeker problemim varsa bu nedir yani bilgisi olan varmı, şeker bana ve bebeğime ne gibi zararlar verir, bebeğin aşırı kio almasına neden olurmuş ama kilo alması iyi birşey değilmi
birde çok korktum iki hafta önde gidiyor böyle giderse beş kiloya çıkar ben onu nasıl çıkartırım onu çok mereak ediyorum
bilgisi olan yazsın bana lütfen kafam çok karıştı doktora birşey srmakta aklıma elmedi
bisi olmaz seker cikmazsa.. benim de iki hafta önden gidiyor yani bu demek ki erken döllenmis. iki hafta erken dogum ama normalde gününü doldurmus oluyor. Benim kide 3 kilo.
kızlar nst ye geliyodum 2gündur.bugun sancılar fazla cıktı.doktor bunları engellemezsek dogum baslar dedi.sımdı serum taktılar.bıde 20dk da bır bı hap veriolar.kasılmaları onleyıcı.ama ben agrı hıssetmiyorum.merak etmeyin kendımı cok ıyı hıssedıyorum.sadece bı onlem anladıgım kadarıyla.gelısmelerı yazarm.optm hepınızı.tek sıkıntım hastanede 1geceden fazla kalmayız umarım.
peki ya şeker varsa canım o zaman neyle karşı karşıyayım ben onu merak ediyorum, geçen hafta 1 hafta önde gidiyordu bu hafta ikiye çıktı birde kafam karıştı
bugün kan sonucumu aldım 195den 149a düşen plt değerim bu haftada 101e düşmüş :18:
sonucu aldığım gibi doktoruma koşdum. çok önemli bi düşüş değil ama daha fazla düşebilir doğuma kadar dedi
araştırma yada üv. hastanesine git doğumunu orada yapman seni açından daha iyi olur dedi
sezeryan olmaman gerekli senin dedi (miyomlarımdan ve bu plt yani trombosit düşüklüğünden dolayı)
neyse randevuyla uğraşıyorum hala alamadım bakalım doğumum devlet hastanesinde olacak hayırlısı diyorum....
nst girdim yine nst de oğluşuma hıçkırık tuttu öyle komikti ki arada güm güm yapıyodu
yanlızdım keşke babasıda burda olsada duysaydı dedim
şükür bebeğim çok iyibenden durumlar böyle...
sekerin varsa diet vericek... hamilelik sekeri cok korkulacak bisi degil. diet yaparsin bebeisni saglikla kucagina aldiginda gecer gider insalllah... Ama seker cikmazsa da tatli yemek bebeklere kilo aldiriyor...ayrica erken döllenme olma olasiligida ihtimal yaniii
canım bendede miyom var 8.5 cm miyomlardan dolayı neden sezeryan olmuyo ben bilmiyom bide bana sezaryanla doğur onuda aldır deyip duruyo çevremdekiler
hangi hastahaneyi düşünüyorsun istanbuldasan kanuniyi tavsiye ederim ben oaraya gidiyorum
offff çok rahatladım canım yaaa ağzın bal yesin
çok tatlı yemiyorum aslında hatta hiç diyebiliriz bazen kahvaltıda reçel yiyorum o kadar oda çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?