Gunaydin hatunlarbende sanki onumuzdeki hafta dogum yapacak gibi hissediyorum:18:neden acaba bu arada fena grip oldum atamiyorum bir türlü üstümden :2:
canım bendede miyom var 8.5 cm miyomlardan dolayı neden sezeryan olmuyo ben bilmiyom bide bana sezaryanla doğur onuda aldır deyip duruyo çevremdekiler
hangi hastahaneyi düşünüyorsun istanbuldasan kanuniyi tavsiye ederim ben oaraya gidiyorum
Günaydın kızlar,
Bebeğin gelişiminin önde olması sadece erken döllenme nedeniyle olmayabilir. Mesela benim kızımda bir hafta kadar önde gidiyor. Bu onun iyi beslendiğini gösteriyor. Bende erken döllenme söz konusu değil çünkü :)
Bebeklerin kiloları konuşulmuş hep aşağıdaki linke bakın isterseniz.
FETUS AIRLIKLARI-
eee iyi iste vaktide gelmis sayilir haftaya 38 i 39 a baglayan haftada insaalllah bir avazda normal dogula kurtutluruz:)))
Bakalim hangimizin oglusu elini cabuk tutacak
Bakalim hangimizin oglusu elini cabuk tutacak
Ben en cok bayramda gelir diye korkuyorumtatilde gelmesin dojtorum yok burda
sen alirsin eger seninki oglansa:)) benim ki kiz sekerim:)))
benimkide tatilde, 17 sinde gelicekmis. Ben gelmeden dogurma sakin dedi:))
kizlar nasilsiniz.. ya istanbulda gece bi turlu uyuyamayan, uykulari bolunen ben; burda deliksiz uyuyup 11 de uyaniyorum... Ve annemin buna tepkisi: Sen nasil hamilesin??masallah bana
Bende şimdilik cok uyuyorumhic uyanmadan oglum geldiğinde soracak bunların hesabini
Ayyyy pardon kuzum yaa bilemedim patavatsizlik ettim kızınaama kizlar erken gelirmis oyle diyorlar
hande cnm bende vakıf üniversitesine gidiyorum ama özel oldugu için doğumaek ücret eklendi bi ay önce bende o yüzden kanuniye geçiş yapacagım orası dogum hastanesi ve çok ii cerrahpaşa ya randevu alman çok zor olur kanuniyi düşün derim
gelsin valllaaaa.. cok sükür haziriz bekliyoruz..hem iki hafta önden de gidiyormus:))) alinmaz benim kizim teyzesi öyle her seye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?