2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gunaydin hatunlar bende sanki onumuzdeki hafta dogum yapacak gibi hissediyorum:18:neden acaba bu arada fena grip oldum atamiyorum bir türlü üstümden :2:

Gunaydin hatunlar bende sanki onumuzdeki hafta dogum yapacak gibi hissediyorum:18:neden acaba bu arada fena grip oldum atamiyorum bir türlü üstümden :2:

eee iyi iste vaktide gelmis sayilir haftaya 38 i 39 a baglayan haftada insaalllah bir avazda normal dogula kurtutluruz:)))

Günaydın kızlar,

Bebeğin gelişiminin önde olması sadece erken döllenme nedeniyle olmayabilir. Mesela benim kızımda bir hafta kadar önde gidiyor. Bu onun iyi beslendiğini gösteriyor. Bende erken döllenme söz konusu değil çünkü :)

Bebeklerin kiloları konuşulmuş hep aşağıdaki linke bakın isterseniz.

FETUS AIRLIKLARI-

Günaydın kızlar bebeğin ağırlıklarına çok takılmayın yanılma payı öok fazla oluyor ben daha hiçbir doktorun şu kiloda doğacak deyip tutturduğunu duymadım 300 gr. +- yanılma payları var benimde 36. Haftada 2950 gr. Dedi normalde iki hafta ilerde gözükğyor ama doğum kilosunu 3500 gr. Tahmin ediyor yani aslında bu kilo son derece normal bşr bebek kilosu sağlıklı olsunlarda gerisi boş..

Günaydın kızlar bebeğin ağırlıklarına çok takılmayın yanılma payı öok fazla oluyor ben daha hiçbir doktorun şu kiloda doğacak deyip tutturduğunu duymadım 300 gr. +- yanılma payları var benimde 36. Haftada 2950 gr. Dedi normalde iki hafta ilerde gözükğyor ama doğum kilosunu 3500 gr. Tahmin ediyor yani aslında bu kilo son derece normal bşr bebek kilosu sağlıklı olsunlarda gerisi boş..

hande cnm bende vakıf üniversitesine gidiyorum ama özel oldugu için doğumaek ücret eklendi bi ay önce bende o yüzden kanuniye geçiş yapacagım orası dogum hastanesi ve çok ii cerrahpaşa ya randevu alman çok zor olur kanuniyi düşün derim

peki bu linkteki bilgiye göre 36. hafta bitişte mi yoksa 37. hafta bitişte mi doğum iznine çıkıyoruz kızlar?

kizlar nasilsiniz.. ya istanbulda gece bi turlu uyuyamayan, uykulari bolunen ben; burda deliksiz uyuyup 11 de uyaniyorum... Ve annemin buna tepkisi: Sen nasil hamilesin?? masallah bana

önce cerrahpaşadan alabilir miyim bi deneme yapacağım bakdım alamadım sizin önerdiğiniz gibi kanuniye giderim ordan randevu kolay alınıyomu bari :44: sağol önerin için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…