2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, bulamadım ben.. aranızda yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünen var mı? uzmanlar 40 gün içinde yapılmasını öneriyor.. ben 20 günlükken falan yaptırmayı düşünüyordum, göbek bağı falan düşsün oğlum kendine gelsin hem sarılık riski falan olabiliyor diye.. sağlık ocağındaki ebem doğar doğmaz yapılsın, sen odaya geçene kadar tüm işlem bitmiş olur, zaten hemen iyileşiyor, bezini bağlıyorsun normal şekilde dedi.. ısrarla ilk doğduğu anda yapılmasını önerdi.. aklım karıştı benimde.. siz ne düşünüyorsunuz?

Ailemizde bir çok doktor var,istiyordum sünneti ama hiç birinden onay alamadım ben. Bebek dünyaya bir adapte olsun,acele etmeyin sonra yaptırırsınız diyorlar. Hem çok küçük sünnetlerde şekil bozuklukları olabiliyormuş, ileride idrar çatallı çıkabiliyormuş.

Bizde hastaneden cikmadan 1gunlukkenyaptiracagiz cnm ama odaya gelmeden yaptırmam ilk once bir emzireyim sütüm gelsin sonra

Simdilik normal gorunuyor cnm bir aksilik olmazsa epidural olacak yazabilirim yani sanırım

Bende epidural istiyorum ama beni cok korkutuyolar.... insallah hersey yolunda gider, eger epidural olursa bilgileri alirim senden. bu arada arastirdin mi? Ozel olmassa fiyati falanne kadar... ben ist-avrupa yakasindaki hastaneleri arastrdim 1000tl ile 2500 arasi degisiyo en uygun yerler... tabi 20.000 lik yerlerde var ama bizi asar

slm anneler ve kuzuları nasılsınız...bugun hava kapalı ev karanlık ve soğuk üşüdük biz...tv de de bişey yok iş çok halimizde yok karnımın altı agrıyo öyle işte

Selam kızlar,
kaç haftalardır eşimle birlikte değildik, yani geceleri geç geliyordu. Bugün birlikteyiz.
O yüzden bugün nete giremedim.
Groundhog Day Bugün aslında dündü filmini izleyeceğiz birazdan.
Umarım herkes iyidir. Ara ara sancım oluyor sanırım benim. Önümüzdeki hafta NST'ye gireceğim.
Kızım ve ben h
epinizi öpüyoruz.

Kızlar herkese meraba öncelikle hepinize ilginizden ve dualarınızdan dolayı çoook teşekkür ederim.iyiki varsınız.)))umarım herkes iyidir.bi sıkıntı yoktur kimsede.

dün geceyorucu geçt 3 saatte bir ialç verdiler serum ve iğne hiç uyuyamadım ve ilaçlar dehşet başağrısı yaptı.ama sabahki nst de hiç sancı çıkmadı doktor eve gidebilirsin ama dikat et dedi birsürüde ilaç verdi.şu son haftalarda hiç ilaç istemiyordum aslında(ama mecburen yoksa erken gelirmiş.erken doğum riskim bisüredir yoktu ama yeniden başlamış.bayramdada doktorum izinde olcak.umarım yavrum bayram sonunu bekler.ben biraz daha uzanayım kızlar çok bitkinim.öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.

Iyi olmana sevindim canim... kendinize dikkat edin, tekrar tekrar gecmis olsun...

Tadini cikarin canim, sancin olmasi normL yalanci sancilr bunlar.... sende kendine dikkat et..

Bir aksilik olmadığı sürece ben doğumdan 24 saat geçtikten sonra yaptırıcam çok tavsiye ediyordoktorum da çok çabuk iyileşiyormuş daha göbeği üşmeden iyileşebiliyormuş.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de yavruna da... doktor önerisi olduğu sürece ileçlar bizim faydamıza hiç takma kafana bunları, büyüsün biraz daha kuzun karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…