2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben izmitte oturuyorum cnm burda acibadem 6000 tl istiyor onun disinda ortalama 2500 -3000 civari epidural normal doğum :44: benim ozel sağlık sigortam var 400-500 fark odeyecegim sadece normalle epidural farki 400 tl istiyorlar

canım saglıklı oldugunu bende duydum fakat ben erkek çocuklarının sünnetini hatırlaması taraftarıyım ilerde sünnet düğününe gittiğinde ben neden olmadımm diye düşünebilir tabi bu benim fikrim

Slm kızlar bende kasım annesi olacam inş şu an 33+2 gunluk hmleym bebegmn kılosu 2,400 normalmı acaba

Hoşgeldin. Tabi normal. Bizim son kontrolümüzde 34+0 da 2250 gramdı ve doktor normal dedi. İri bebek değil dedi.

Tadini cikarin canim, sancin olmasi normL yalanci sancilr bunlar.... sende kendine dikkat et..

Evet yalancı sancılar, panik yapmıyorum. Filmi izlediik 14-15 yıl önce çocukken de izlemiştim. Çok güzel film.

Son düzenleme:
yanlış bilmiyorsam bebeklerimiz 5 oldu ama bı tane bıle foto koyan yok uff merak edıyoruz topigimizin ilklerini

canım merhaba geçmişi okurken yazına denk geldim, bende de bugün erken doğum sancıları çıktı nst de, dr hemen seruma bağladı, yarım saatte bir nidilat isimli bir hap var ondan iç dedi 2 tane verdi. sonra bitince yine nst ye bağladı azalmış ama çok azalmamış dedi, yine o nidilat isimli ilaçtan yazdı bunu kullan evde dedi. Allahım korusun hayırlısıyla bütün fonksiyonları gelişsin bebklerimizinde inşallah ondan sonra doğsunlar canım. serumdan sonra eve geldiğimde 2.5 saat ölü gibi uyudum, uyanıncada başım ağrıyordu senin gibi demek ilaçlardanmış. sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

Ne güzel...biz en son ne zaman izledik hatirlamiyorum bile... esimde uzn zamandir isten gec geliyo

yani doğumdan sonrada mı aldırma diyo
canım ben ilk doğumumuda orada yaptım ve çok memnunum
randevular yoğunluk nedeniyle zor alınıyo 15 gün sonraya alabiliyorsun ama zaten onu düzene sokunca günün gelmeden alırsın tam denk gelir onun dışında özele alıştıktan sonra orası sana çok sıradan gelir randevulara genç doktorlar bakıyor ve sormazsan birşey söylemiyorlar ama özelliklede sorunlu doğumlarda bir numara olduğunu düşünüyorum
benim ilk bebiş 33 haftalıkken gelmişti 13 gün filan emzirmeye gittim ve birçok anneyle konuşma fırsatı buldum, bir çoğu ya özelde doğum yapmış bebekte problem çıkınca oraya göndermişler yada hiç doğuma bile kabul etmemişler biz bu sorumluluğu alamayız diye direk göndermişler
orada her bölümde acayip deneyimli doktorlar var ve ellerinin altında herşey var araştırma has. olduğu için çok iyi ve çokta iyi bakıyorlar
özellikle bir anne tam onbir hst. gezmişti doğum sancılarıyla devlet dahil hiç biri almamış bebeğin yaşamaz demişler birtek orası kabul etmiş ve bebeğide kurtarmışlar
ben o yüzden oraya çok güveniyorum gerekli olan bütün testleri daha sen oradayken yapıyorlar ve ilerdede test gerekecekse daha o günden yerini ayırıyorlar
özellerin durumu biraz böyle ne yazıkki
birde kanuniye gidersen sana ilk önce bi kızarlar şimdiye kadar niye gelmedin diye :2: takipsiz bebek olarak görüyorlar bütün önceki evraklarını yanında götürürsün kaydını yaparlar

benim ilk bebiş 1800 gram doğduğu için çok sıkıntı çektim bıngıl bıngıl olsun istiyorum:) beş kilo ile doğsa bana uyar yeterki sağlıklı olsun:)

Gunaydin hatunlar bende sanki onumuzdeki hafta dogum yapacak gibi hissediyorum:18:neden acaba bu arada fena grip oldum atamiyorum bir türlü üstümden :2:

geçmiş olsun canım

önce cerrahpaşadan alabilir miyim bi deneme yapacağım bakdım alamadım sizin önerdiğiniz gibi kanuniye giderim ordan randevu kolay alınıyomu bari :44: sağol önerin için teşekkür ederim..

bende hemen istiyorum canım kime sorduysam mutlaka yaptır çok rahat edersin dedi

ikinizede çok geçmiş olsun kızlar aman yerinizden kıpırdamayın bol bol dinlenin birşeycik olmaz allahın izniyle

Ben izmitte oturuyorum cnm burda acibadem 6000 tl istiyor onun disinda ortalama 2500 -3000 civari epidural normal doğum :44: benim ozel sağlık sigortam var 400-500 fark odeyecegim sadece normalle epidural farki 400 tl istiyorlar

Oo baya ucukmus fiyatlaar :26: burdada oyle 600 tl normal dogum 400 tl epidural... sen bi Allahin izniyle epidural olda, sana gore bnde karar veririm

Bebeklerimiz 5 oldu derken anlamadim canim ya:26:

aaa erken doğanlar beştanemi oldu amma çok olmuş bea
ben tahmin edebiliyorum benim bebişte erken doğmuştu en az bi 50 bebek gördüm o ara erken doğmuş epside birbirine o kadar çok benziyorduki annesi olmasan karıştırırsın

iyilerdir inşallah

sevyus cnm kanunide hangi doktora gidiyorrsun ismini yazarsan çok sevinirim

Oo baya ucukmus fiyatlaar :26: burdada oyle 600 tl normal dogum 400 tl epidural... sen bi Allahin izniyle epidural olda, sana gore bnde karar veririm

Ben işe yarayip yaramadığını söylerim cnm ona göre kararini verirsin benim canim kiymetlidir cünkü agri cok olmadi dersem sizde hic olmayacak demektir

slm kızlar
3 gündür vücudum çok kaşınıyo kabarıyo kaşınmaktan uyuyamaz oldum acile gittim gebe olduğun için bişey yapamayız deyip gönderdiler. başka hast.gittim orda 2 tane serum taktılar hiç test filan yapılmadı ama neden olduğunu bilmiyorum. serumdan sonra 2saat kaşınmadım şimdi yine başladı bugece de bana uyku yok (

15 gün sonrası çok uzun değilmi belki ben o zamana kadar doğrurum :26: evraklarımı miyom boyutlarnı yazan 2 düzey ultrasyonum var onuda götürürüm artıkın ne kızacaklar yahu ben meraklısı değilim onların sorunum yeni çıkdı miyom o kadar önemli değildi trombosit düşüklüğü önceden yoktu kusura bakmasınlar hıh
peki canım sana miyomunu doğum esnasında alabiliriz gibi bişey dediler mi benim doktorum o senin et benin senle yaşayacak dediydi:44:

çok sağol canım aynen banada nidilat verdi.evde 3 saatte bir onu içiyorum.inş.zamanlarını bekler bebişler yaa.çünkü dışarda geçirdiği 10 gün anne karnındaki 1 güne bedelmiş.inş.bayram sonuna kadar beklerler en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…