Bende epidural istiyorum ama beni cok korkutuyolar.... insallah hersey yolunda gider, eger epidural olursa bilgileri alirim senden.bu arada arastirdin mi? Ozel olmassa fiyati falanne kadar... ben ist-avrupa yakasindaki hastaneleri arastrdim 1000tl ile 2500 arasi degisiyo en uygun yerler... tabi 20.000 lik yerlerde var ama bizi asar
kızlar bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, bulamadım ben.. aranızda yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünen var mı? uzmanlar 40 gün içinde yapılmasını öneriyor.. ben 20 günlükken falan yaptırmayı düşünüyordum, göbek bağı falan düşsün oğlum kendine gelsin hem sarılık riski falan olabiliyor diye.. sağlık ocağındaki ebem doğar doğmaz yapılsın, sen odaya geçene kadar tüm işlem bitmiş olur, zaten hemen iyileşiyor, bezini bağlıyorsun normal şekilde dedi.. ısrarla ilk doğduğu anda yapılmasını önerdi.. aklım karıştı benimde.. siz ne düşünüyorsunuz?
Slm kızlar bende kasım annesi olacam inş şu an 33+2 gunluk hmleym bebegmn kılosu 2,400 normalmı acaba
Tadini cikarin canim, sancin olmasi normL yalanci sancilr bunlar.... sende kendine dikkat et..
Kızlar herkese meraba öncelikle hepinize ilginizden ve dualarınızdan dolayı çoook teşekkür ederim.iyiki varsınız.)))umarım herkes iyidir.bi sıkıntı yoktur kimsede.
dün geceyorucu geçt 3 saatte bir ialç verdiler serum ve iğne hiç uyuyamadım ve ilaçlar dehşet başağrısı yaptı.ama sabahki nst de hiç sancı çıkmadı doktor eve gidebilirsin ama dikat et dedi birsürüde ilaç verdi.şu son haftalarda hiç ilaç istemiyordum aslında(ama mecburen yoksa erken gelirmiş.erken doğum riskim bisüredir yoktu ama yeniden başlamış.bayramdada doktorum izinde olcak.umarım yavrum bayram sonunu bekler.ben biraz daha uzanayım kızlar çok bitkinim.öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.
herkese günaydın Benim ilk doğumum normaldi hala korkuyorum sezeryan mı olsam diyorum:18:
yanlış bilmiyorsam bebeklerimiz 5 oldu ama bı tane bıle foto koyan yok uff merak edıyoruz topigimizin ilklerini
Hoşgeldin. Tabi normal. Bizim son kontrolümüzde 34+0 da 2250 gramdı ve doktor normal dedi. İri bebek değil dedi.
Evet yalancı sancılar, panik yapmıyorum. Filmi izlediik 14-15 yıl önce çocukken de izlemiştim. Çok güzel film.
bendede en büyüğü 8 cm olmak üzere 3 miyomum var
ben özele gidiyordum drum sezeryan olma sezeryanla alamayız kanama fazla olabilir demişdi.
miyomlar kan damarlarından oluşuyor.
onlar senle birlikde kalacak dedi :44:
istanbuldayım. cerrahpaşa iyi dediler ama randevu zor alınıyor. kanunide olabilir artık hangisi bilmiyorum kafam çok karışdı son ayıma girdim. stres oldum :18: dpktprum beni başından savdı resmen riskliyim diye
teşekkür ederim tavsiyen için.
acaba kanuni nin doğum hanesi yatakhanesi nasıl ki:26:
eger seker yoksa zaten bünye meselesi demektir. Bebeisin maasalllah senin yediklerinden iyi beslenmis demektir ki bu iyi bisi. Sadece bende korkuyorum erken dogum olursa cok kilo almasin bebegim hem ona zor hem bana zor diye...Birde tombul olmasinnn:) ben cok tombul bebek sevmem hahahah
Gunaydin hatunlarbende sanki onumuzdeki hafta dogum yapacak gibi hissediyorum:18:neden acaba bu arada fena grip oldum atamiyorum bir türlü üstümden :2:
önce cerrahpaşadan alabilir miyim bi deneme yapacağım bakdım alamadım sizin önerdiğiniz gibi kanuniye giderim ordan randevu kolay alınıyomu bari :44: sağol önerin için teşekkür ederim..
kızlar bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, bulamadım ben.. aranızda yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünen var mı? uzmanlar 40 gün içinde yapılmasını öneriyor.. ben 20 günlükken falan yaptırmayı düşünüyordum, göbek bağı falan düşsün oğlum kendine gelsin hem sarılık riski falan olabiliyor diye.. sağlık ocağındaki ebem doğar doğmaz yapılsın, sen odaya geçene kadar tüm işlem bitmiş olur, zaten hemen iyileşiyor, bezini bağlıyorsun normal şekilde dedi.. ısrarla ilk doğduğu anda yapılmasını önerdi.. aklım karıştı benimde.. siz ne düşünüyorsunuz?
canım merhaba geçmişi okurken yazına denk geldim, bende de bugün erken doğum sancıları çıktı nst de, dr hemen seruma bağladı, yarım saatte bir nidilat isimli bir hap var ondan iç dedi 2 tane verdi. sonra bitince yine nst ye bağladı azalmış ama çok azalmamış dedi, yine o nidilat isimli ilaçtan yazdı bunu kullan evde dedi. Allahım korusun hayırlısıyla bütün fonksiyonları gelişsin bebklerimizinde inşallah ondan sonra doğsunlar canım. serumdan sonra eve geldiğimde 2.5 saat ölü gibi uyudum, uyanıncada başım ağrıyordu senin gibi demek ilaçlardanmış. sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Ben izmitte oturuyorum cnm burda acibadem 6000 tl istiyor onun disinda ortalama 2500 -3000 civari epidural normal doğum :44: benim ozel sağlık sigortam var 400-500 fark odeyecegim sadecenormalle epidural farki 400 tl istiyorlar
Bebeklerimiz 5 oldu derken anlamadim canim ya:26:
Bende epidural istiyorum ama beni cok korkutuyolar.... insallah hersey yolunda gider, eger epidural olursa bilgileri alirim senden.bu arada arastirdin mi? Ozel olmassa fiyati falanne kadar... ben ist-avrupa yakasindaki hastaneleri arastrdim 1000tl ile 2500 arasi degisiyo en uygun yerler... tabi 20.000 lik yerlerde var ama bizi asar
aaa erken doğanlar beştanemi oldu amma çok olmuş bea
ben tahmin edebiliyorum benim bebişte erken doğmuştu en az bi 50 bebek gördüm o ara erken doğmuş epside birbirine o kadar çok benziyorduki annesi olmasan karıştırırsın
iyilerdir inşallah
Oo baya ucukmus fiyatlaar :26: burdada oyle 600 tl normal dogum 400 tl epidural... sen bi Allahin izniyle epidural olda, sana gore bnde karar veririm
sevyus cnm kanunide hangi doktora gidiyorrsun ismini yazarsan çok sevinirim
yani doğumdan sonrada mı aldırma diyo
canım ben ilk doğumumuda orada yaptım ve çok memnunum
randevular yoğunluk nedeniyle zor alınıyo 15 gün sonraya alabiliyorsun ama zaten onu düzene sokunca günün gelmeden alırsın tam denk gelir onun dışında özele alıştıktan sonra orası sana çok sıradan gelir randevulara genç doktorlar bakıyor ve sormazsan birşey söylemiyorlar ama özelliklede sorunlu doğumlarda bir numara olduğunu düşünüyorum
benim ilk bebiş 33 haftalıkken gelmişti 13 gün filan emzirmeye gittim ve birçok anneyle konuşma fırsatı buldum, bir çoğu ya özelde doğum yapmış bebekte problem çıkınca oraya göndermişler yada hiç doğuma bile kabul etmemişler biz bu sorumluluğu alamayız diye direk göndermişler
orada her bölümde acayip deneyimli doktorlar var ve ellerinin altında herşey var araştırma has. olduğu için çok iyi ve çokta iyi bakıyorlar
özellikle bir anne tam onbir hst. gezmişti doğum sancılarıyla devlet dahil hiç biri almamış bebeğin yaşamaz demişler birtek orası kabul etmiş ve bebeğide kurtarmışlar
ben o yüzden oraya çok güveniyorum gerekli olan bütün testleri daha sen oradayken yapıyorlar ve ilerdede test gerekecekse daha o günden yerini ayırıyorlar
özellerin durumu biraz böyle ne yazıkki
birde kanuniye gidersen sana ilk önce bi kızarlar şimdiye kadar niye gelmedin diye :2: takipsiz bebek olarak görüyorlar bütün önceki evraklarını yanında götürürsün kaydını yaparlar
canım merhaba geçmişi okurken yazına denk geldim, bende de bugün erken doğum sancıları çıktı nst de, dr hemen seruma bağladı, yarım saatte bir nidilat isimli bir hap var ondan iç dedi 2 tane verdi. sonra bitince yine nst ye bağladı azalmış ama çok azalmamış dedi, yine o nidilat isimli ilaçtan yazdı bunu kullan evde dedi. Allahım korusun hayırlısıyla bütün fonksiyonları gelişsin bebklerimizinde inşallah ondan sonra doğsunlar canım. serumdan sonra eve geldiğimde 2.5 saat ölü gibi uyudum, uyanıncada başım ağrıyordu senin gibi demek ilaçlardanmış. sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?