2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim hamilelik alerjisi olabilir bendede olmustu hicbirsey gecirmedi sonra kendiliginden durdu :44:

işte her hst. farklı bir yöntemi oluyo ya o yüzden sanırım testler filan yetersiz geliyo onlara, bende ilk bebişimde doğumdan önce sadece birkez oraya giebilmiştim ama sorun olmuyo tabi her türlü bakmak zorundalar

yok canım kanuni alma taraftarı değil gözlem altında tutuyorlar benimki için gerek yok diyorlar doğumdan sonrada küçülürmüş zaten
geçen bakırköy sai konuğa gittim oradada harika bir doktor vardı kesinlikle dokunmayın çok zararlı diyo, he canavar bir doktora denk gelirsin (kullandığı kelime tam olarak bu değildi ama o anlamda söyledi:)) hemen alır miyomunu dedi ama kesinlikle dokunma diyor ki zaten onlar sürekli kendini yenileyen şeyler aldırsanda bida çıkarmış
bende bi ara sezaryanla yapsamda aldırsammı diye düündüyüm hemen vaz caydım canım
bakarsın hastanede karşılaşırız
gün alamadan doğurursanda önemli değil giderken yanında bütün eraklarını götür yine ona göre işlem ypıyorlar

evet haklısın helede devlet olunca azarlamaya yer arar gibiler bilmezz miyim gebelğimin 3. ayında hasekide yatışım oldu aşırı sancım vardı bi rapor vermediler bide üstüne azar yemişdim
şükür artık ağrı yapmıyo miyomlar. ben araştırdım miyom alınmasını gerçekden riskleri varmış kanama çok olabilirmiş. varsın kalsın bizle alışdık artık. inşallah karşılaşırız ama nasıl tanırız birbirimizi bilemiyorum belki bunlat miyomlu gebe felan derlerse anlarız
hakkımızda hayırlısı olsun. sağol canım verdiğin bilgiler ve desteğiin için.

çok zor bişeymiş ya artık yara olmaya başladı kaşınan yerler.senin kaşıntın kaç günde geçmişti
dr bana hamilelik alerjisi fln da demedi ne olduğunu bilmiyorum.

Yaklasik 10 gun sürdü bacaklarım kanadı heryeri yara oldu kabuk bağladı sonra yapacak birsey yok kasinir doguma kadar dediler birde kasıma kasidikca gecmez dediler:26: bebende kasimamaya calistim geçti cok şükür:44: ama felaket günlerdi anlatamam

Merhaba kızlar bir iki ay önce kollarim ve bacaklarim cok kötü kaşınıyorfu dr stilex diye bi krem verdi iki günde geçti drlarınıza sorun isterseniz.

evet canım ama gittiğim hst. arasınd en az azarlayan yer orası, çoğunlukla azarladıklarıda gerçekten hakediyo neler var yaaa ne tip insanlar deli ederler insanı beni bile sinir ediyorlar doktorlar ne yapsın o yoğunlukta kim bilir günde o tip kaç kişiye denk geliyorlar

bende alıştım canım hafif göbek yapıyodu bende gebelik öncesi ama hep zayıf biri olduğum için göbeği seviyorum
valla ben her fırsatta etrafımdakilere sorcam kayıtlı oln varmı diye bide insanın çenesine vuruyo sanki doğuma gitmemişsinde gevezeliğe gitmişsin gibi herkes sohbet ediyo durumlarıyla ilgili iyide oluyo kafan dağılıyo zaman nasıl geçti anlamamıştım ben
ben taşınmadan önce 10 kişilikti odalar şimdi iki kişilik bir gece orada kalıyorsun
rica ederim canım ne demek aklıma gelen birşeyler olursa yazarım yine yada sorarsın biliyorsam dükkan senin

valla bakayım eşim cerrahpaşadan deneyelim diyor önce cerrahpaşadan almayı beceremezsem kanuni diyorum artık aklımı çeldin evet bazı insanlar gerçekdende hakediyo drlar yüzlercesini görüyorlar hangi birine güler yüz göstersinler yani..
miyom aynen bendede göbeğe sebeb oluyor helede adetim yaklaşınca nasıl şişerdi göbeğim gören hamile sanardı 3 aylık
şimdide gebelikle beraber karnım benle aynı olan gebelerden çok iri her hst. gittiğimde doğuma geldim sanıyolar
senlen haberleşirim kanuniden alırsam randevumu tecrübelerine ihtiyaçım olacak öpüyorum seni

tamamdır canım allah en iyisi neyse hakkımızda onu nasip etsin inşallah
benimde öle tam üç aylık görünüyorum şimdide son günlerimmiş gibi görünüyo birde benim miyom tam göbeğimin ortasında çıkıyo kocaman bebeğin kafası sanıyorlar
tamamdır canım görüşürüz yine haberlerini bekliyorum

Merhaba kızlar bir iki ay önce kollarim ve bacaklarim cok kötü kaşınıyorfu dr stilex diye bi krem verdi iki günde geçti drlarınıza sorun isterseniz.

slm canım valla ya sanki içimi okudunuz bu kaşıntıyla ilgili 2 gündür ellerimin üstü acayip kaşınıyoda bende dedim havalardan falan mı diye meger hamileliktenmiş bende eşime deyimde yarın alsın bu kremi valla kabuk atacak ellrim

çok geçmiş olsun inş. bidaha yaşamazsın.
kaşımadan duramıyorum ki ben benimde bacaklarım kanıyo göğüslerimde yara olucak gibi çok kaşıdım

amin canım inşallah cümlemize..
benimki rahim arka duvarında biride kassığımda gözükmüyo bakınca yani.
tamam canım görüşürüz haberdar ederim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…