slm kızlar
3 gündür vücudum çok kaşınıyo kabarıyo kaşınmaktan uyuyamaz oldum acile gittim gebe olduğun için bişey yapamayız deyip gönderdiler. başka hast.gittim orda 2 tane serum taktılar hiç test filan yapılmadı ama neden olduğunu bilmiyorum. serumdan sonra 2saat kaşınmadım şimdi yine başladı bugece de bana uyku yok(
15 gün sonrası çok uzun değilmi belki ben o zamana kadar doğrurum:26: evraklarımı miyom boyutlarnı yazan 2 düzey ultrasyonum var onuda götürürüm artıkın ne kızacaklar yahu ben meraklısı değilim onların sorunum yeni çıkdı miyom o kadar önemli değildi trombosit düşüklüğü önceden yoktu kusura bakmasınlar hıh
peki canım sana miyomunu doğum esnasında alabiliriz gibi bişey dediler mi benim doktorum o senin et benin senle yaşayacak dediydi:44:
Canim hamilelik alerjisi olabilir bendede olmustu hicbirsey gecirmedi sonra kendiliginden durdu :44:
işte her hst. farklı bir yöntemi oluyo ya o yüzden sanırım testler filan yetersiz geliyo onlara, bende ilk bebişimde doğumdan önce sadece birkez oraya giebilmiştim ama sorun olmuyo tabi her türlü bakmak zorundalar
yok canım kanuni alma taraftarı değil gözlem altında tutuyorlar benimki için gerek yok diyorlar doğumdan sonrada küçülürmüş zaten
geçen bakırköy sai konuğa gittim oradada harika bir doktor vardı kesinlikle dokunmayın çok zararlı diyo, he canavar bir doktora denk gelirsin (kullandığı kelime tam olarak bu değildi ama o anlamda söyledi:)) hemen alır miyomunu dedi ama kesinlikle dokunma diyor ki zaten onlar sürekli kendini yenileyen şeyler aldırsanda bida çıkarmış
bende bi ara sezaryanla yapsamda aldırsammı diye düündüyüm hemen vaz caydım canım
bakarsın hastanede karşılaşırız
gün alamadan doğurursanda önemli değil giderken yanında bütün eraklarını götür yine ona göre işlem ypıyorlar
çok zor bişeymiş ya artık yara olmaya başladı kaşınan yerler.senin kaşıntın kaç günde geçmişti
dr bana hamilelik alerjisi fln da demedi ne olduğunu bilmiyorum.
Ben işe yarayip yaramadığını söylerim cnm ona göre kararini verirsinbenim canim kiymetlidir cünkü agri cok olmadi dersem sizde hic olmayacak demektir
Yaklasik 10 gun sürdü bacaklarım kanadı heryeri yara oldu kabuk bağladısonra yapacak birsey yok kasinir doguma kadar dediler birde kasıma kasidikca gecmez dediler:26: bebende kasimamaya calistim geçti cok şükür:44: ama felaket günlerdi anlatamam
evet haklısın helede devlet olunca azarlamaya yer arar gibiler bilmezz miyimgebelğimin 3. ayında hasekide yatışım oldu aşırı sancım vardı bi rapor vermediler bide üstüne azar yemişdim
şükür artık ağrı yapmıyo miyomlar. ben araştırdım miyom alınmasını gerçekden riskleri varmış kanama çok olabilirmiş. varsın kalsın bizle alışdık artık. inşallah karşılaşırız ama nasıl tanırız birbirimizi bilemiyorum belki bunlat miyomlu gebe felan derlerse anlarız
hakkımızda hayırlısı olsun. sağol canım verdiğin bilgiler ve desteğiin için.
evet canım ama gittiğim hst. arasınd en az azarlayan yer orası, çoğunlukla azarladıklarıda gerçekten hakediyo neler var yaaa ne tip insanlar deli ederler insanı beni bile sinir ediyorlar doktorlar ne yapsın o yoğunlukta kim bilir günde o tip kaç kişiye denk geliyorlar
bende alıştım canım hafif göbek yapıyodu bende gebelik öncesi ama hep zayıf biri olduğum için göbeği seviyorum
valla ben her fırsatta etrafımdakilere sorcam kayıtlı oln varmı diyebide insanın çenesine vuruyo sanki doğuma gitmemişsinde gevezeliğe gitmişsin gibi herkes sohbet ediyo durumlarıyla ilgili iyide oluyo kafan dağılıyo zaman nasıl geçti anlamamıştım ben
ben taşınmadan önce 10 kişilikti odalar şimdi iki kişilik bir gece orada kalıyorsun
rica ederim canım ne demekaklıma gelen birşeyler olursa yazarım yine yada sorarsın biliyorsam dükkan senin
Ne mutlu bana o zaman, valla kendi kulaklarimi delmis insanim kiymetli degildir canim
valla bakayım eşim cerrahpaşadan deneyelim diyor önce cerrahpaşadan almayı beceremezsem kanuni diyorum artık aklımı çeldinevet bazı insanlar gerçekdende hakediyo drlar yüzlercesini görüyorlar hangi birine güler yüz göstersinler yani..
miyom aynen bendede göbeğe sebeb oluyor helede adetim yaklaşınca nasıl şişerdi göbeğim gören hamile sanardı 3 aylık
şimdide gebelikle beraber karnım benle aynı olan gebelerden çok iri her hst. gittiğimde doğuma geldim sanıyolar
senlen haberleşirim kanuniden alırsam randevumu tecrübelerine ihtiyaçım olacaköpüyorum seni
Merhaba kızlar bir iki ay önce kollarim ve bacaklarim cok kötü kaşınıyorfu dr stilex diye bi krem verdi iki günde geçti drlarınıza sorun isterseniz.
Bebeklerimiz 5 oldu derken anlamadim canim ya:26:
Yaklasik 10 gun sürdü bacaklarım kanadı heryeri yara oldu kabuk bağladısonra yapacak birsey yok kasinir doguma kadar dediler birde kasıma kasidikca gecmez dediler:26: bebende kasimamaya calistim geçti cok şükür:44: ama felaket günlerdi anlatamam
tamamdır canım allah en iyisi neyse hakkımızda onu nasip etsin inşallah
benimde öle tam üç aylık görünüyorumşimdide son günlerimmiş gibi görünüyo birde benim miyom tam göbeğimin ortasında çıkıyo kocaman bebeğin kafası sanıyorlar
tamamdır canım görüşürüz yine haberlerini bekliyorum
çok geçmiş olsun inş. bidaha yaşamazsın.
kaşımadan duramıyorum ki ben benimde bacaklarım kanıyo göğüslerimde yara olucak gibi çok kaşıdım
Benim göğüslerim olmamıştı cok sükür :44: çalışıyordum o zamanlar düşünsene is yerinde kasındigini :26:
iyiki olmamış zor durumda kalırdın. ben bugün hast. kaşındım neyseki perdeler varda kimselere yakalanmadım
topigimizde erken dogum yapan arkadasların bebeklerınden bahsedıyorum cnm
Bu arada bebeklerimizin dogum tarihleri ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?