canım hoşgeldin Allah sğlıkla kucağına almayı da nasib etsin. Ben de senin gibiyim pislik bi doktora gittik moralimizi bozdu. Bebeğin kesesini gördük fakat bebeğin yakınında rahimde kanama olmuş.Düşük olabilir dedi ve progestan verdi bana da. Çok ağladım çok üzüldüm başka bi doktorla tlf da görüştük o rahatlattı beni. Haftaya cuma tekrar başka dr a gitcez
bende uyku hali.. nısanın 1 ınde ılk ultrason randevum var 6 sene sonra olunca ınsan heyecandan olecek gıbı oluyo..hala neden ınanamıyorum kızıyorum kendıme midem bulansa sankı garantı var dıcem klasık mıde buılantısı olur ya onumuzdekı 1 hafta gecmez sımdı bana..
Günaydın Kasım Anneleri
Canım benim de daha başlamadı.Herkesin bir değil durumu.
Kimisi daha erken başlıyor kimisinde hiç olmuyor.
aslında pzt.gidecektim..ama bende panik atak var..
geçen gün atak geçirdim..çarpıntım oldu..korktum bebeğe bişey olmuşmudur diye dr.u aradım yarın gel dedi
inş. bişey olmnamıştır bebeğime
uyku halı bendede var canım bende 2,5 sene bekledım bebegıımı canım bulantıya hıç heveslnme guzel dgl cunku bende ultrasonda görene kadar inanamyordu çok şükür bebegım benımle inş. allahım hep korurda bızımle kalır
sen içini ferah tut hiçbişey olmamıştır bebişine herşey yolundadır.yarın haber verirsin ozamn.bende bu aksam gidicem yanma oluyo ıdrarımı yaparken iltihap var sanırım.bu arada gene baktırcam belkıı duyar:)
5 haftalıkken mı gordun keseyi. ben kese ve kalp atışlarını beraberınde gorucem sanırım dr um oyle deyınce bende beklıyorum..başka bişey hissediyo musun ne bıleyım karnında genısleme oldumu daha erken ama ben çok ilaç kullandığım ıcın bılemıyorum
aslında pzt.gidecektim..ama bende panik atak var..
geçen gün atak geçirdim..çarpıntım oldu..korktum bebeğe bişey olmuşmudur diye dr.u aradım yarın gel dedi
inş. bişey olmnamıştır bebeğime
kızlar benim moralim çok bozuk,ilk hamileliğimden kalma kilolarım olduğu gibi duruyor,üstüne bir daha hamileyim.ne midem bulaniyor ne de iştahım kapanıyor.keşke midem bulansaydı hamileyken mide bulantısından zayıflayanlar kilo almayanlar var.ama ben de hiç biri yok.öyle dua ediyorum ki 9 boyunca mide bulantısı çekyim iştahım kapansın her şeyden tiksineyim diye ama olmuyor.çok güzel yemek yiyorum,meyve yiyorum.biliyorum farkındayım ama her yemekten sonra diyorum artık dikkat etmeli sadece faydalı şeyleri yemeliyim diye ama,offf.çok bozuk moralim çok.
canım oğlun ne kadarlık? benimde kızımdan kilolarım var, bu da sürpriz bi gebelik olunca üstüste bincekler:)ben kızımda 5 a aya kadar bulantı cektım,herseyden tiksindim o da cok kotu oyle deme sen yıne de..yemene içmene bak aşırıya da kacma ama.bunlar buyunce vercez ınsallah kıloları
ya kayınvalidem kötü biri değil ama çok dominant.. Alışmış herkese hükmetmeye,dediğim dedik yani... Ben de akrep burcuyum baskıya gelemem, bana şöyle yap diyo deliriyorum eşimde aşırı merhemetli biri evlenene kadar ne annesine ne babasına en ufak bir sert cümle bile kurmamış. şimdi ben bişey olduğunda sinirleniyorum eşime söylüyorum o da bişey söylediğinde annesi başlıyo sen eskiden böyle değildin.(((
kızlar ben keseyi gördüm kalp atışınıda 2hafta önce duymuştum doktorum tekrar randevu için net bi tarih söylemedi kendi merkezimdeki doktorumda jelimi 12. haftaya kadar kullanmamı söyledi bende diyorum ki kaçıncı hafta ccinsiyet belli oluyorsa o hafta tekrar randevu alıp kontrole gideyim siz nasıl yapıcaksınız kalp atışından sonra ne zaman tekrar randevunuz ben karar veremedimde
kızlar ben keseyi gördüm kalp atışınıda 2hafta önce duymuştum doktorum tekrar randevu için net bi tarih söylemedi kendi merkezimdeki doktorumda jelimi 12. haftaya kadar kullanmamı söyledi bende diyorum ki kaçıncı hafta ccinsiyet belli oluyorsa o hafta tekrar randevu alıp kontrole gideyim siz nasıl yapıcaksınız kalp atışından sonra ne zaman tekrar randevunuz ben karar veremedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?