2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım sen de mi medikal hastanesine murat beye mi gideceksin.ben de oraya gideceğim.ama burada 25 martta ki randevuma bir gidip kaç haftalık olduğu falan bir belli olsun 1-2 hafta sonra da murat beye gitmeyi planlıyorum,Allah nasib ederse tabi.eşim haftaya cuma gidelim randevu al dedi ama ben biraz daha beklemek istedim.görüşürdük belki aynı gün gitseydik :)

uyku halı bendede var canım bende 2,5 sene bekledım bebegıımı canım bulantıya hıç heveslnme guzel dgl cunku bende ultrasonda görene kadar inanamyordu çok şükür bebegım benımle inş. allahım hep korurda bızımle kalır

ooo yeni hamişlerimiz gelmiş hepiniz hoşgeldiniz.bende ayın 27 si için gün sayıyorum en son 5 haftada gitmiştim.keseyi gördüm sadece...gel teskere geeellllll...

aslında pzt.gidecektim..ama bende panik atak var..

geçen gün atak geçirdim..çarpıntım oldu..korktum bebeğe bişey olmuşmudur diye dr.u aradım yarın gel dedi
inş. bişey olmnamıştır bebeğime

sen içini ferah tut hiçbişey olmamıştır bebişine herşey yolundadır.yarın haber verirsin ozamn.bende bu aksam gidicem yanma oluyo ıdrarımı yaparken iltihap var sanırım.bu arada gene baktırcam belkıı duyar:)

5 haftalıkken mı gordun keseyi. ben kese ve kalp atışlarını beraberınde gorucem sanırım dr um oyle deyınce bende beklıyorum..başka bişey hissediyo musun ne bıleyım karnında genısleme oldumu daha erken ama ben çok ilaç kullandığım ıcın bılemıyorum

kızlar benim moralim çok bozuk,ilk hamileliğimden kalma kilolarım olduğu gibi duruyor,üstüne bir daha hamileyim.ne midem bulaniyor ne de iştahım kapanıyor.keşke midem bulansaydı hamileyken mide bulantısından zayıflayanlar kilo almayanlar var.ama ben de hiç biri yok.öyle dua ediyorum ki 9 boyunca mide bulantısı çekyim iştahım kapansın her şeyden tiksineyim diye ama olmuyor.çok güzel yemek yiyorum,meyve yiyorum.biliyorum farkındayım ama her yemekten sonra diyorum artık dikkat etmeli sadece faydalı şeyleri yemeliyim diye ama,offf.çok bozuk moralim çok.

sağol canım inş. bişey olmamıştır..gelince güzel haberler veririz inş.

dun gördm canım 5+4 gunluktu ilk gıdısımdı daha nisanın ilk haftasıda kalp atısı için gidecegiz şimdilik bişey yok canım sadece bıraz azla yıynce gerılme oluyo

aslında pzt.gidecektim..ama bende panik atak var..

geçen gün atak geçirdim..çarpıntım oldu..korktum bebeğe bişey olmuşmudur diye dr.u aradım yarın gel dedi
inş. bişey olmnamıştır bebeğime

bişey olmaz canım benim hamileliğim hep panik atak geçti nabzım 120 den aşağı düşmedi çoğu zaman , bi arkadaş idrar enfeksiyonundan bahsetmiş nitrit negatifse idrar yolu enfeksiyon yoktur bol bol su için boş yere antibiyotik ilaç kullanmayın kızlar

kızlar ben keseyi gördüm kalp atışınıda 2hafta önce duymuştum doktorum tekrar randevu için net bi tarih söylemedi kendi merkezimdeki doktorumda jelimi 12. haftaya kadar kullanmamı söyledi bende diyorum ki kaçıncı hafta ccinsiyet belli oluyorsa o hafta tekrar randevu alıp kontrole gideyim siz nasıl yapıcaksınız kalp atışından sonra ne zaman tekrar randevunuz ben karar veremedimde

canım oğlun ne kadarlık? benimde kızımdan kilolarım var, bu da sürpriz bi gebelik olunca üstüste bincekler:)ben kızımda 5 a aya kadar bulantı cektım,herseyden tiksindim o da cok kotu oyle deme sen yıne de..yemene içmene bak aşırıya da kacma ama.bunlar buyunce vercez ınsallah kıloları

oğlum 7 yaşında,şu an 87 kiloyum.hamileyken 14 kilo amıştım ama doğumdan sonra hemen vermiştim,sütüm yoktu süt olacak diye ye ye dediler,bir de üstüne tiroid hastası oldum.şimdi tiroitlerim düzeldi ama mide büyüdü bir kere,sağolsun iştahım da hiç kaçmaz. hatta geçen seneye kadar 70 kiloya düşmüştüm ama sol ayak topuğum çatladı ve o gün bugündür çok yürüyemiyorum.çok çok umutsuzum.yemeyeceğim diyorum yine dayanamoyorum.

amaaan boşver de geç cnm ne derse desin bi kulağından girsin öbüründen çıksın kvdeyle kötü olursan eşinlede kötü olursun hem ileride bebeğine bakar faydası olur annem derdi inanmazdım şimdi 2.ye hamile kalınca mumla arıcaksın dio gerçektende oyle olacak bende 2 sene beraber oturdum en son küstük gelmedi şimdi yine barıştık artık eskisi gibi karışmıo zateen karışsa açık konuşuyorum güzellikle oda küsmüo ikimizde birbirimizin inadını sınadık ileride bizde kaynana olacaz etme bulma dünyası biz onlara nasıl davranırsak ileridede aynısını yaşıcaz

canım ben kalp atısını duydum salı gunu haftaya salı gene gıdıcem ama ne ıcın bılmıyorumm biraz zor oldugu ıcın dr torpıl gecıyor dayanamasssınız sız gelın haftayada dedi normalde 2 haftada bır cagırcakmıs ama

oğluşum bugün evde şimdi kaçıyorum,uykum geldi beraber uyuyalim diye tutturdu.1-2 saat sonra görüşürüz.oğluma hamileyken gece gündüz uyuyordum ama bunda gece uyuyamıyorum,gündüz uykum geliyor.neyse görüşürüz kızlar.

cinsiyet icin 16. haftada tahminde bulunurlar canim buda 8 hafta sonra demek senin icin
4 haftada bir git sorun yasamadikca

kızlar ben ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum..kendimi rahatlatmaya çalısıyorum ama bazen kafam takılıyor.kızımda da boyle gec olmustu hersey.gec döllenme vardı.heralde yıne aynısı.offffff..

insallah 13-14. haftalarda yiyenlerimin cinsiyet tahmini ben yapicam guzel cekilmis bir ultrason resmi ile yan profilden iple cekyiorum o gunleri insAllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…