evet canım ama nedense ben erken doğururum diye düşünüyorum.
20 ekimde doğsa hiç fena olmaz yani (benim doğum günümde kavuşalım istiyorum)
Oooo senin isin kolay benceepidural olmadan bile kolkolayca dogurabilirsin
İnş istedigin gibi olur cnmbende bayramda gelecek gibi hissediyorum bakalim hayırlısı artik
yaa cok sancim var bugün. inanilmaz alt bölgem aciyor artik. agri desem degil, aci desem degil cok acaip bisi. Midem bulaniyor arada...Dusa girecektim korktum girmedim yarin gündüz gözüyle gireyim dedim...
hayırlısı hakkımıızda sağlıkla kavuşalım inş.
Canım bebegin 2 haftA önden gidiyor ya belki gelmeye hazirlaniyordurama duşa girmekten korkma hatta dogim sancısı bile olsa rahatlatirmis
Ben cok ozledimmm artik gelsin istiyorum
aynen canm ya. dr normal doğum olur dedi ben hiç korkmuyorum aklıma gelmiyo hep kavuşacaz diye düşünüyorum. eşime de diyorumki bi kerecik göreyim öpüp koklayım geri göbüşüme koyayım çok merak ediyorm diyorum.
geçenlerde rüyamda gördüm kendi minik ama yüzü bebek yüzü gibi değil de kocaman adam gibiydi sevimsiz bişeydi bana getiriyolar ben hemen karnma koyuyorum sevmeden:))
Allahimmmm dus almak ne kadar cok zor biseymis....Nefes nefese kaldimmmm(
Sutumuzu ictik artik uyuma zamani :126:oglus uyumuyor beni bekliyor uyuyana kadar iyi geceler kızlar
Kizlar karnin bi yone yamulup sertlesmesi ve nefes darligi yalanci kasilmalar sanirim. Gunde kac kez oluyor olanlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?