2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yaa cok sancim var bugün. inanilmaz alt bölgem aciyor artik. agri desem degil, aci desem degil cok acaip bisi. Midem bulaniyor arada...Dusa girecektim korktum girmedim yarin gündüz gözüyle gireyim dedim...

yaa cok sancim var bugün. inanilmaz alt bölgem aciyor artik. agri desem degil, aci desem degil cok acaip bisi. Midem bulaniyor arada...Dusa girecektim korktum girmedim yarin gündüz gözüyle gireyim dedim...

Canım bebegin 2 haftA önden gidiyor ya belki gelmeye hazirlaniyordur ama duşa girmekten korkma hatta dogim sancısı bile olsa rahatlatirmis

Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.

"Allah Teala'nın bir meleği vardır;bu melek

"Ya Erhamerrahimin "

diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu " Ya Erhamerrahimin "kelimesini üç defa söylerse

Melek;

Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste"der

Kendinizi sıkıntılı içinden çıkamıyacak bir işe bulduğunuzda bir hazine olan dualarımıza sığınalım....Dualarımızın melekleri her an yanımızda olsun Rabbım....

Ben cok ozledimmm artik gelsin istiyorum

aynen canm ya. dr normal doğum olur dedi ben hiç korkmuyorum aklıma gelmiyo hep kavuşacaz diye düşünüyorum. eşime de diyorumki bi kerecik göreyim öpüp koklayım geri göbüşüme koyayım çok merak ediyorm diyorum.

geçenlerde rüyamda gördüm kendi minik ama yüzü bebek yüzü gibi değil de kocaman adam gibiydi sevimsiz bişeydi bana getiriyolar ben hemen karnma koyuyorum sevmeden:))

Ayyy cok güldüm gece gece benjamin Button gibi yani

bugun farkettımkı bacaklarımda şişmeler başlamış... mahalleye yenı acılan turşucuyu test etmeden once farkedeydim iyiydii yemeklerden sonra karnım davul gıbı gerılıyor bıldıgınız basket topuu.. sonra uyu uyuyabılırsenn :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…