2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
GÜNAYDIN KIZLLAAAAR,YOL ARKADAŞLARIM:))ben iki gündür aldığım ilaçlardan dolayı okadar bitkinim ve baş ağrılarım varki bi türlü nete girip sizle sohbet edemedim.uyumak istiyorum hep kafamı bşi yerlere yaslamak istiyorum.önemli bi gelişme varmı?

yaa cok sancim var bugün. inanilmaz alt bölgem aciyor artik. agri desem degil, aci desem degil cok acaip bisi. Midem bulaniyor arada...Dusa girecektim korktum girmedim yarin gündüz gözüyle gireyim dedim...

aman miamore cim dikkat et artık hepimizin yavaş yavaş zamanı geldi.tahminimce 1 hafta sonra buradan yavaş yavaş doğum haberleri gelicek.

Allahimmmm dus almak ne kadar cok zor biseymis....Nefes nefese kaldimmmm(

canım ben yaklaşık 1 aydır ayakta duş alamıyordum zaten:))

günaydın.dün balkonu yıkadım çıplak ayakla.akşamüstü kasık ağrısı,idrarda yanma başladı .siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın bu soğukta benim düşüncesizliğimii siz yapmayın kendinize.gece ayaklarımı kovaya doldurduğum sıcak suyun içine soktum,bol bol su içiyorum.şu an iyiyim şikayetlerim azaldı.erken farketmenin faydasıdır umarım.sistik yani böbrek iltihabı erken doğuma sebep oluyor dikkat edelim şurada 5-6 haftamız kaldı.

Son düzenleme:

canim benim dayan az daha. Seni okudukca sikayetlerim hep yalan geliyor vallaaa....

neden ayakta dus alamiyorusun?? tr deki doktorlar cok seyler söylüyor, sicak dus almayin gibi falan.. Ama bizim burada hic öyle uyarilar yok!!!

Günaydın.
İnşallah ufak tefek sorunlar dışında herşey yolundadır. Dün karnım çok ağrıdı üşüdüm sanırım. Yeni eşofman altı falan almam gerek. Bana denk gelenler ince genelde. Çoraplarımın üstü sıkıyor. Offf. Bu günleri arayacaksınız diyorlar ya anlayamıyorum. :26: Çok fenayım. Daha da 1 ay var. Ama birşey farkettim ağır birşey yersem mahvoluyorum. Hafif az ve sık sık yiyeceğim bundan sonra.

canim benim dayan az daha. Seni okudukca sikayetlerim hep yalan geliyor vallaaa....

neden ayakta dus alamiyorusun?? tr deki doktorlar cok seyler söylüyor, sicak dus almayin gibi falan.. Ama bizim burada hic öyle uyarilar yok!!!

canım ayakta duş alırken o kadar yoruluyorumki nefes nefese kalıyorum.5dk sonra oturmak istiyorum.artık oturak koydum banyoya.sıcak duş konusunda haklısın.ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ılık duş alıyorum hatta ılıktan biraz daha soğuk.korkuyorum bişey olcak diye.ama şimdi havalarda soğudu soğuk duş alamıyorum çok üşüyorum.artık ılık duş alıyorum.rahim açılmasına sebep olabiliyomuş çünkü bence sende dikkat et mutlaka.ılık duş al.

Selam kızlar bende de havadisler kötü ta tansiyonum sapıttı .. Dün acilde 15 e. 9 çıktı evdeki ölçümler hep sınırda gidiyor .. Sanırım bayramdan önce doğurucam böle giderse.. Fido halsizlik bitkinlij nefes nefese kalma bu nidilattan sanırım bende uzun zamandır kullanıyorum bu belirtileri yaşıyorum ..tansiyonumun manyaklaşması bence bu ilaç yüzünden of sağ sağlim oğluma kavuşsam artık Allah'ın izniyle

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.nidilatı ben daha 2 gün oldu kullanalı ama bilmiyorum maksat doğumu geciktirmek.bide benim bebişimin kilosu bana az geliyi 2200 gr dı 4 gün önce.birz daha büyüsün şu bayramı bi atlatalımda sonra inş.alırız kucağımıza.bende sabırsızlanıyorum artık:)

tatlım çok geçmiş olsun öncelilke. ama benim bildiğim nidilat vucudu daha sakin daha uyuşuk relax yaptığı için tansiyonunda yukselmesine engel oluyor. senin tansiyon yukselme sebebin başka bişeydendir diye düşünüyorum. hayırlısıyla bayramıda atlatıp doğum yaparsın inşallah. bizim kasım bebekleri hep aceleci nedense :)

ben oldum olasi hep sicak dus alirim. ama hamilelikte ates basmalari yüzünden hep ilik aliyorum. Allah in isi iste...

Canım sen kaç haftalık oldun .. Telden yazdığım için göremiyorum.. Benim oğlan 2.900 civarı 36+0 da yanılma payıda vardır muhtemelen doktor bayramdan sonra alacaktı tansiyon problemi çıkınca bayramdan sonraya kalmaz heralde zor geçiyor günler artık

Canım öyle ama ben 24. Haftadan beri kullanıyorum ve epey fazla :)tansiyon hastası olmayan birinde bu kullanım dengeleri bozdu bana göre ama benim sanırım zaten hafiften gebelik zehirlenmesi gibi bişey başladı ellerimde ödem var hafif O yüzden kasılmaları atlattık şimdide bu çıktı şans işte illa gelecek arkadaş ..

canım ben şu anda 35+5 teyim.takip ettiğim kadarıyla arkadaşlardan benim bebeğim sanki zayıf gibi geldi ama sağlıklı olsunda doğduktan sonra kilo alır.doktorum haftasına göre normal dedi.

Slm kızlar
Bebişim yaramazlıga basladı gecen gece korkuttu benı karnım taş gibi oldu sürekli sabah gevsedi ve ancak uyuyabildim
Ayrıca kasıgımdan bacagıma dogru sancım vardı sabah doktorumu aradım gelin değerlendirelim dedi ve gidince nstye falan bglandım kasılma bı kez cıktı kayda deger değil dedi demekki yalancı sancılar yasıyosun normaldir dedi
Buarada ultrasonda bebeğin durumunu değerlendirirken gördü ve kordon dolanmış bebeğimin boynuna :s bir kez oldugu ıcın normal doguma engel değil dedi, internette arastrdm ikiden sonra tehlikeli oluyormus bu perşembe yine kontrolum var inşallah boynundan cıkarır minnakım
Yenidoğan sünnet meselesi konusulmus ben de dusunuyorum sahsen ama ilk bir haftadan sonra yapılıyo bılıyorum bebeğin biraz kendine gelmesi bekleniyor sanırım
Doğum yapacagım hastanede doğum fiyatı alırken sunneti de söylediler rakam biraz fahiş geldi
Kendinizi asla yormayın kızlar ben yemek haric hiç bi iş yapmıyorum bol bol dinlenin yormayın kuzucukları rahatsız arkadaslara da Allah şifa versin

hayırlı günler kızlar. Allahu teala sıhhat afiyet versin inşallah.

karnım taş gibi oluyor sancım çok yok bu sertleşmeleride takip edecekmiyiz?

merhabalarrrr kader ortaklarım

doğumun başlama süreciyle ilgili kendi deneyimlerimden birşeyler yazayım dedim onlarıda takip ederseniz belki sizinkide öle başlar ve hemen anlarsınız

bende bebeğim emzikten düştü, yani göbeğimin en üstündeki iki göğsümün arasındaki dolgunluk aşağı kaydı ve orası boşaldı, elimi değdirdiğimde eskisinden çok farklıydı artık dolgunluğun yerini boşluk almıştı, onunla eş zamanlı olarakta kum döken varmı aranızda bilmiyorum adet sancısının biraz daha fazlası ona benzer bir sancı başladı, gittikçe sancı aralıkları ve süresi düzenli olmaya başladı yanlış hatırlamıyorsam 4 dk da bir geliyordu biraz vurup gidiyordu ondan sonra kalkıp doktora gittiğimizde(ilk önce duşta aldım) 4 cm açılmıştı ve çok kısa bir süre sonra açılma 7 cm ulaştı doğumhaneye aldılar

yani göbeğinizin üstündeki boşluğun oluşup oluşmadığınıda kontrol etmenizde fayda var, ben birşey olunca hemen oraya bakıyorum birşey olmadığını görünce rahatlıyorum

canım verdigin bilgi için çok teşekkürler ama ben korktum ya ben bi kere kum döktüm onun acısını anlatamam ondan daha mı agır oluyo sancılar

Arkadaslar ne olur yardım edın adetıme 5 gun var ve kn testı degerım 8.04 sızce hamılellık varmı kasıklarım belım ağrıyor goguslerımde cok sıs ve agrıı uçları poturpotur kabvarcıklar var ne olur açıl cvp bekliyorum

Kizlar mrb son haftalarda bebislerin hareketleri azaliyomus ya bu son haftalar ne zaman? Iki gundur kizimin hareketlerinde azalma var gibi 36.haftadayim ondan mi acaba yeri daraldigi icin mi?ayni durumda olanlar var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…