yaa cok sancim var bugün. inanilmaz alt bölgem aciyor artik. agri desem degil, aci desem degil cok acaip bisi. Midem bulaniyor arada...Dusa girecektim korktum girmedim yarin gündüz gözüyle gireyim dedim...
Allahimmmm dus almak ne kadar cok zor biseymis....Nefes nefese kaldimmmm(
canım orada belli bir doktor yok gebe bölümünden hangisini boş bulursan alıyorsun onların asistanları bakıyo zati asıl doktorlar hep doğumhanelerde yada ameliyatlarda oluyor
GÜNAYDIN KIZLLAAAAR,YOL ARKADAŞLARIM:))ben iki gündür aldığım ilaçlardan dolayı okadar bitkinim ve baş ağrılarım varki bi türlü nete girip sizle sohbet edemedim.uyumak istiyorum hep kafamı bşi yerlere yaslamak istiyorum.önemli bi gelişme varmı?
aman miamore cim dikkat et artık hepimizin yavaş yavaş zamanı geldi.tahminimce 1 hafta sonra buradan yavaş yavaş doğum haberleri gelicek.
canım ben yaklaşık 1 aydır ayakta duş alamıyordum zaten:))
canim benim dayan az daha. Seni okudukca sikayetlerim hep yalan geliyor vallaaa....
neden ayakta dus alamiyorusun?? tr deki doktorlar cok seyler söylüyor, sicak dus almayin gibi falan.. Ama bizim burada hic öyle uyarilar yok!!!
Selam kızlar bende de havadisler kötü ta tansiyonum sapıttı .. Dün acilde 15 e. 9 çıktı evdeki ölçümler hep sınırda gidiyor .. Sanırım bayramdan önce doğurucam böle giderse.. Fido halsizlik bitkinlij nefes nefese kalma bu nidilattan sanırım bende uzun zamandır kullanıyorum bu belirtileri yaşıyorum ..tansiyonumun manyaklaşması bence bu ilaç yüzünden of sağ sağlim oğluma kavuşsam artık Allah'ın izniyle
Selam kızlar bende de havadisler kötü ta tansiyonum sapıttı .. Dün acilde 15 e. 9 çıktı evdeki ölçümler hep sınırda gidiyor .. Sanırım bayramdan önce doğurucam böle giderse.. Fido halsizlik bitkinlij nefes nefese kalma bu nidilattan sanırım bende uzun zamandır kullanıyorum bu belirtileri yaşıyorum ..tansiyonumun manyaklaşması bence bu ilaç yüzünden of sağ sağlim oğluma kavuşsam artık Allah'ın izniyle
canım ayakta duş alırken o kadar yoruluyorumki nefes nefese kalıyorum.5dk sonra oturmak istiyorum.artık oturak koydum banyoya.sıcak duş konusunda haklısın.ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ılık duş alıyorum hatta ılıktan biraz daha soğuk.korkuyorum bişey olcak diye.ama şimdi havalarda soğudu soğuk duş alamıyorum çok üşüyorum.artık ılık duş alıyorum.rahim açılmasına sebep olabiliyomuş çünkü bence sende dikkat et mutlaka.ılık duş al.
tatlım çok geçmiş olsun öncelilke. ama benim bildiğim nidilat vucudu daha sakin daha uyuşuk relax yaptığı için tansiyonunda yukselmesine engel oluyor. senin tansiyon yukselme sebebin başka bişeydendir diye düşünüyorum. hayırlısıyla bayramıda atlatıp doğum yaparsın inşallah. bizim kasım bebekleri hep aceleci nedense :)
Canım sen kaç haftalık oldun .. Telden yazdığım için göremiyorum.. Benim oğlan 2.900 civarı 36+0 da yanılma payıda vardır muhtemelen doktor bayramdan sonra alacaktı tansiyon problemi çıkınca bayramdan sonraya kalmaz heralde zor geçiyor günler artık
merhabalarrrr kader ortaklarım
doğumun başlama süreciyle ilgili kendi deneyimlerimden birşeyler yazayım dedim onlarıda takip ederseniz belki sizinkide öle başlar ve hemen anlarsınız
bende bebeğim emzikten düştü, yani göbeğimin en üstündeki iki göğsümün arasındaki dolgunluk aşağı kaydı ve orası boşaldı, elimi değdirdiğimde eskisinden çok farklıydı artık dolgunluğun yerini boşluk almıştı, onunla eş zamanlı olarakta kum döken varmı aranızda bilmiyorum adet sancısının biraz daha fazlası ona benzer bir sancı başladı, gittikçe sancı aralıkları ve süresi düzenli olmaya başladı yanlış hatırlamıyorsam 4 dk da bir geliyordu biraz vurup gidiyordu ondan sonra kalkıp doktora gittiğimizde(ilk önce duşta aldım) 4 cm açılmıştı ve çok kısa bir süre sonra açılma 7 cm ulaştı doğumhaneye aldılar
yani göbeğinizin üstündeki boşluğun oluşup oluşmadığınıda kontrol etmenizde fayda var, ben birşey olunca hemen oraya bakıyorum birşey olmadığını görünce rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?