canım verdigin bilgi için çok teşekkürler ama ben korktum ya ben bi kere kum döktüm onun acısını anlatamam ondan daha mı agır oluyo sancılar
Arkadaslar ne olur yardım edın adetıme 5 gun var ve kn testı degerım 8.04 sızce hamılellık varmı kasıklarım belım ağrıyor goguslerımde cok sıs ve agrıı uçları poturpotur kabvarcıklar var ne olur açıl cvp bekliyorum
Arkadaslar ne olur yardım edın adetıme 5 gun var ve kn testı degerım 8.04 sızce hamılellık varmı kasıklarım belım ağrıyor goguslerımde cok sıs ve agrıı uçları poturpotur kabvarcıklar var ne olur açıl cvp bekliyorum
yok canım ben döktüğümde adet sancımdan biraz daha fazlaydı arım ama çok az bir fark vrdı
zati benim adetlerimde arılı geçmez korkma yani, öle kıvandırmıyo hastanede gördüklerimden de hiç biri kıvranmıyordu, herkes muhabbet ediyordu düşün artık sadece bir tane bağıran gördüm onca kadın içinden bence oda canı çok ttlılardandı
hayırlı günler kızlar. Allahu teala sıhhat afiyet versin inşallah.
karnım taş gibi oluyor sancım çok yok bu sertleşmeleride takip edecekmiyiz?
hadi hayırlısı.
o an gelmeden anlayamayacam bu duyguyu inşallah herkesin dogumu kolay gecer. ben öyle agrım olunca bagıran degilde genelde aglayan bi tipimdir tabi hıckıra hıckıra degil sadece gözümden yaşlar dökülür. ben evlenmeden önce çok adet sancısı cekerdim hasanede igne vurulmadan gecmezdi o igneden sonra ferahlardım inşallah kolay olur yaa
Benim adetime 2 gün kala 8 diArkadaslar ne olur yardım edın adetıme 5 gun var ve kn testı degerım 8.04 sızce hamılellık varmı kasıklarım belım ağrıyor goguslerımde cok sıs ve agrıı uçları poturpotur kabvarcıklar var ne olur açıl cvp bekliyorum
Evet cnm takip etmen gerekiyor karnın sertleştiğinde rahim kasılmış oluyor çok sıklaşırsa haber ver dedi doktorum
Kizlar mrb son haftalarda bebislerin hareketleri azaliyomus ya bu son haftalar ne zaman? Iki gundur kizimin hareketlerinde azalma var gibi 36.haftadayim ondan mi acaba yeri daraldigi icin mi?ayni durumda olanlar var mi?
i
Benim adetime 2 gün kala 8 di
Hayırlısı işallah.Aderiniz geçince tekrarlarsınız testi yada bir kaç gün sonra kan testini..Bu arada doğumda böyle bir şey ne çabuk unutuluyor daha dün pozifif çizgi gözlerken şimdi hafta sayıyoruzzz
Benimde iki üc gündür daha az hareket ediyor oglusum. Benim 35 + 2 oldu bugün. Bende yeri daraldigi icin böyle diye düsünüyorum, yarin doktor kontrolüm var sorucam. Insan ister istemez endiseleniyor.
Ablam aman dikkat et kendine, nefes nefese kalmak bi yana denge problemleride olabiliyo. Ben artık eşim olmadan giremiyorum, çok zor oluyo. :))Allahimmmm dus almak ne kadar cok zor biseymis....Nefes nefese kaldimmmm(
Mrb cnm bizim topikte de gördüm mesajını ama alıntı yapamamıştım. 0 bahsettiğin sertleşmeler yalancı kasılmalar evet. Nefes darlığı bende 3 gündür çok fazla var, boğulcak gibi hissediyorum kendimi ve karnım sertleşmese bile oluyo. Sanırım bebiş kanala girmemiş olarak kabul ediliyo bu durum..Kizlar karnin bi yone yamulup sertlesmesi ve nefes darligi yalanci kasilmalar sanirim. Gunde kac kez oluyor olanlara?
Ablam aman dikkat et kendine, nefes nefese kalmak bi yana denge problemleride olabiliyo. Ben artık eşim olmadan giremiyorum, çok zor oluyo. :))
Mrb cnm bizim topikte de gördüm mesajını ama alıntı yapamamıştım. 0 bahsettiğin sertleşmeler yalancı kasılmalar evet. Nefes darlığı bende 3 gündür çok fazla var, boğulcak gibi hissediyorum kendimi ve karnım sertleşmese bile oluyo. Sanırım bebiş kanala girmemiş olarak kabul ediliyo bu durum..
Bu arada Allah hepimizi sağlıcakla ve hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun inşallah kızlar.. :)
şuan rahatlıkla nefes alabilen çoğu arkadaşımın bebişi kanala girmiş. netten araştırdığımda da kanala girdiğinde nefeste rahatlama olur diyor. benimde 37. haftamda sıklaşmaya başladı, sanırım bebiş büyüdükçe ve kanala daha girmediği için oluyo. dr kontrolümde kanalda veya değil demedi. :26: terleme malesefki bende de vardı ama geçti şükür, burun tıkanıklığı son sürat devam ediyo, 2 dk uyku uyucam onuda tıkanıklık bölüyo :)) yaşadıkların biçoğumuzda var canım korkulcak bişey değildir eğer bu konularda başka bir problemin yoksa.cevap icin sagol canim.. kanala girmedigini mi gosteriyor? nefes kesilmesi o kasilma yamulma ani oluyor. normalde cok degil. uykuda asiri terleme kafa boyun bolgesi ve uykuda burun tikanmasi oluyor.
benim de35+5bende yeri daralmistir ddiye dusunuyorum
Ama insan yine de telaslaniyo.benim kontrolum haftaya cumartesi daha var.sen yarin sorunca beni de haberda et cnm.
Tamam canim yarin doktoruma sorup haber veririm sanada.
benim de35+5bende yeri daralmistir ddiye dusunuyorum
Ama insan yine de telaslaniyo.benim kontrolum haftaya cumartesi daha var.sen yarin sorunca beni de haberda et cnm.
canım bende su an 35+5teyım.4gun önce doktor kontrolum vardı.benımde hareketlerde azalma oldu.ama bana gore normal yerı daraldıgı ıcın.doktorum hareketlerinı sorunca eskıye oranla azalma var dedım.o zaman hareketlerı duzelene kadar hergun nstye gelıceksın dedı.bu haftada hareketlerının ıyı olması lazım dedı.sende bı sor bakalım doktorun ne dıcek.merak ettım.cunku kıme sorsam bu haftalarda normal dıyo.bıde bende kasılmalar fazla cıkınca 1gece hastanede kaldm.bu sebepten dolayıda olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?