Merhaba tatli anneler ve bebisleri!! Benim ve bebegimin sagligi iyi olmasina ragmen 32. haftada mecburen bazi nedenlerden izne ayrildim ve bu sayede vaktim oldugu icin yaptigim lavanta keselerini sizlerle paylasmak istedim, normalde hic bilmedigim yapmadigim isler ama bebisler daha dogmadan neler yaptiriyorlar :))) nasillar sizce??
i
Benim adetime 2 gün kala 8 di
Hayırlısı işallah.Aderiniz geçince tekrarlarsınız testi yada bir kaç gün sonra kan testini..Bu arada doğumda böyle bir şey ne çabuk unutuluyor daha dün pozifif çizgi gözlerken şimdi hafta sayıyoruzzz
Herkeze Günaydın, kasilmasiz ağrısız birgün gecirsin herkez inşallah.
Ankara çok soğuk kasvetli yağmurlu, ruhum daraliyor resmen.
Kışı sevmiyorum, kapali havayi sevmiyorum, nefes darlığim hat safhada, nefes alamamayi sevmiyorum, uykusuzluğu sevmiyorum, anneme çok kızıyorum beni yapayalniz bıraktığı için :'( kiz kardeşimi evlendirdigimizde de çok kizmistim, yine kardeşimin doğumun dada kızmıştim, kendi düğünümdede kızmıştim artik kızmam diyordum ama sanirim en çok şimdi kiziyorum, ooooooooffffffff iyi değilim, annelerinizin kiymetini bilin siki siki sarilin onlara :-'(
Cnm ayip olmazsa birsey merak ettimsana abla diyorlar :44: kac yasindasin ki :44:
yok canim benimmmmm, ne ayip olcak. 37 yasindayim, esim 42 oldu. Bende subatta 38 olucam insaallah...
Cok degilmis benceilk bebeginiz mi :44: birde seni bizim diğer topiktede gördüm bu ayda olmadi ekimde anne olmak ümidiyle topigi
ilk bebegim. 36 yasinda evlendim 37 yasinda hamile kaldim. Evet ilk orada hamile kalmaya karar vermistim. Ben hic evlenmeyi düsünmüyordum ve bebek de hic düsünmedim haliyle. Ama evlendim ve bebek sahibi olmak istedim:))) gecen ekim ayinda karar verdik, o topikteydim ilk önce, sonra bir tatile gittim geldim topigi ikiye ayirmislar... bende birini sectim:)) hayolot a bakmaya giderim arada o topige..
canım çok hoş olmuş gerçekten...anne emeği var bir kere :) malzemeleri nerden aldın ne kadara maloldu....
Selam iyi geceler kizlar ..
Fido ve graphicdesigner her ikinizede gecmis olsun ..
Insallah vakitlice dogururuz hepimiz ....
Miamore sanada gecmis olsun canim nasil oldu agrilarin .. Insallah melegin bayramida gecirir öyle dogar ... Ozaman zamani olmus oluyor ..bilmiyorum aldinmi ama dm de satilan wickeltischunterlageleri cok öneririm ..yumusacik tertemiz oluyorlar ..
Ütümü oturarak yapiyorum arik ... 1, 5 saat ütüden sonra uzandim sol kaburgama batiyor minnakimn ayaklari ...
Bugun ailece sinema günümüzdü kizlar .. Sirinler 2 ye gittik :)))... Insallah göbüsümdeki mingimkede kusmet olur ... Abo kardes cok eglenirler ..
Artik büyük oglumda sabirsizlaniyor daha nezaman gelecek diye .. Rabbim kazasiz belasiz nasip eder insallah..
Banada ugurlu geldi o topiko yuzden bende girip bakıyorum hayalot uma tabi bölünmeden önce cok daha keyifliydi ama oluyor iste arada boyke şeyler ağrıların gecti mi bu arada
Selam iyi geceler kizlar ..
Fido ve graphicdesigner her ikinizede gecmis olsun ..
Insallah vakitlice dogururuz hepimiz ....
Miamore sanada gecmis olsun canim nasil oldu agrilarin .. Insallah melegin bayramida gecirir öyle dogar ... Ozaman zamani olmus oluyor ..bilmiyorum aldinmi ama dm de satilan wickeltischunterlageleri cok öneririm ..yumusacik tertemiz oluyorlar ..
Ütümü oturarak yapiyorum arik ... 1, 5 saat ütüden sonra uzandim sol kaburgama batiyor minnakimn ayaklari ...
Bugun ailece sinema günümüzdü kizlar .. Sirinler 2 ye gittik :)))... Insallah göbüsümdeki mingimkede kusmet olur ... Abo kardes cok eglenirler ..
Artik büyük oglumda sabirsizlaniyor daha nezaman gelecek diye .. Rabbim kazasiz belasiz nasip eder insallah..
Sagol canim ... Insallah hepimize yavruslarimizi gezdirmek nasip olur..Hosgeldin cnmne guzel hala utu bile yapiyormussun benim belim ağrıyor yapmiyorum vallahi aile gezintinizde hayırlısıyla geldikten sonra yeni kuzuyla devam eder ins
aldim canim benim, xxxl den aldim. ama sonra daha güzellerini gördüm o baska:)) benim gittigim dm de sadece sampuanlar var bisi yok bebek icin. Ama baska sehirde bir girdim ayri bölüm var resmen bebek icin. Aldim biisler.
agrilarim acaip oluyor bazen resmen ciglik attiriyor. Ama cok kisa süreli oluyor..bugün epey yürüdüm, keten tohumu yemeye basladim. hurmayi da buldum edeka dan. hazirim gayri:))
o tek kullaninliklardan aldimm. Rossmann ha bire indirim kuponu gönderiyor:))) hastanede hediye vericek cok bisi almadim o yüzden. Bi görelim ne verecekler:))Sagol canim ... Insallah hepimize yavruslarimizi gezdirmek nasip olur..
Yakinimda yardim eden kimsem yok canim eskisi gibi dinc olmasamda sükür rabbime herseyi yapiyorum ..
I sallah nazar degmem kendi kendime :)
Egil kalk yoruldum bugun bende bel agrisi bendede oluyor ..
Fizik tedavicim birkac hareket göstermisti ..
Cok agrim olunca onlardan yapiyorum , aslinda günlük yapmam gerekiyor , canm cok aciyinca aklima geliyor
Csnim benim bahsettigim o pamuklu aldigin degil bu atiliyor pislendikce , bebek bezletinin hrmen yaninda satiliyor ..
Afiyet olsun hurmanla keten tohumun .. Keten tohumunun yaninda cok sivi tüketmeyi unutma cok önrmli !!
Valla 38. hftdan sonra beklemesi cok zor oluyor bende ebe ile konusup ahududu yapragi cayini düsünüyorum..
Ilk dogumda oglum gec gelnce bana o caydan vermislerdi ..
Birde komik oluyor ama yerde emrkleye emekleye dolasmak :))) 4 ayak pozisyonu yani ..
Gecikecek annelere önerilir :)
Kızlar iyi geceler.şu mide yanması beni uyutmuyor.bugün akşam biraz fazla karıştırdım mideyi.ders olsun bana saatlerdir kıvranıyorum ilaçılık süt fayda etmedi.bende oturup hafiflemesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?