2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok hoş olmuş gerçekten...anne emeği var bir kere :) malzemeleri nerden aldın ne kadara maloldu....

35. 40 larda gebelik dıılmı pozıtıf dedıleer cunku cnm daha adetıme 3 gun varr

canım ben de annemi 17 yaşımda kaybettim...üniversiteyi kazandım yoktu,mezuniyetimde yoktu,düğünümde de yoktu hepsine göğüs gerdim..ama şimdi şu haldeyken olmaması çok dokunuyor..bir de sormuyorlar mı hastanede annen mi kalacak yanında diye deli oluyorum...o yüzden bir tek eşimi istiyorum yanımda hastanede...Allah bize sabır versin..zaten hormonlar bütün dengemizi altüst ediyor bir de böyle olunca.....

Cok degilmis bence ilk bebeginiz mi :44: birde seni bizim diğer topiktede gördüm bu ayda olmadi ekimde anne olmak ümidiyle topigi

ilk bebegim. 36 yasinda evlendim 37 yasinda hamile kaldim. Evet ilk orada hamile kalmaya karar vermistim. Ben hic evlenmeyi düsünmüyordum ve bebek de hic düsünmedim haliyle. Ama evlendim ve bebek sahibi olmak istedim:))) gecen ekim ayinda karar verdik, o topikteydim ilk önce, sonra bir tatile gittim geldim topigi ikiye ayirmislar... bende birini sectim:)) hayolot a bakmaya giderim arada o topige..

Banada ugurlu geldi o topik o yuzden bende girip bakıyorum hayalot uma tabi bölünmeden önce cok daha keyifliydi ama oluyor iste arada boyke şeyler ağrıların gecti mi bu arada

Son düzenleme:
canım çok hoş olmuş gerçekten...anne emeği var bir kere :) malzemeleri nerden aldın ne kadara maloldu....

Canım tesekkurler, ben ankaradayım kuması izmir caddesi bursa pazarından, süsleri, kurdeleleri, içindeki elyaf ve lavantayı, yapıştırmak için sıvı silikonu yine izmir caddesi erdoğan düğmeden aldım aldıgın süslerin fiyatına göre tanesinin maliyeti 75 kuruş-1lira arası oluyo, ben bir kısmını da keceden yaptıgım nazar boncugu ile süslemeyi dusunuyorum maliyet daha dusuk oluyo boylece.

Selam iyi geceler kizlar ..

Fido ve graphicdesigner her ikinizede gecmis olsun ..
Insallah vakitlice dogururuz hepimiz ....

Miamore sanada gecmis olsun canim nasil oldu agrilarin .. Insallah melegin bayramida gecirir öyle dogar ... Ozaman zamani olmus oluyor ..bilmiyorum aldinmi ama dm de satilan wickeltischunterlageleri cok öneririm ..yumusacik tertemiz oluyorlar ..

Ütümü oturarak yapiyorum arik ... 1, 5 saat ütüden sonra uzandim sol kaburgama batiyor minnakimn ayaklari ...
Bugun ailece sinema günümüzdü kizlar .. Sirinler 2 ye gittik :)))... Insallah göbüsümdeki mingimkede kusmet olur ... Abo kardes cok eglenirler ..
Artik büyük oglumda sabirsizlaniyor daha nezaman gelecek diye .. Rabbim kazasiz belasiz nasip eder insallah..

Hosgeldin cnm ne guzel hala utu bile yapiyormussun benim belim ağrıyor yapmiyorum vallahi aile gezintinizde hayırlısıyla geldikten sonra yeni kuzuyla devam eder ins

Banada ugurlu geldi o topik o yuzden bende girip bakıyorum hayalot uma tabi bölünmeden önce cok daha keyifliydi ama oluyor iste arada boyke şeyler ağrıların gecti mi bu arada

agrilarim hep var. gelip gelip gidiyor... yalanci sancilarmis, bebek kenidni bisi yapiyor karnim sertlesiyor, onlarda kasilmaymis:))

aldim canim benim, xxxl den aldim. ama sonra daha güzellerini gördüm o baska:)) benim gittigim dm de sadece sampuanlar var bisi yok bebek icin. Ama baska sehirde bir girdim ayri bölüm var resmen bebek icin. Aldim biisler.

agrilarim acaip oluyor bazen resmen ciglik attiriyor. Ama cok kisa süreli oluyor..bugün epey yürüdüm, keten tohumu yemeye basladim. hurmayi da buldum edeka dan. hazirim gayri:))

Kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil doktor kontrolunde nst de agrim cikti doktor yatip dinlenmemi soyledi daha 31 haftadayiz ins zamanini bekler bebisim

Hosgeldin cnm ne guzel hala utu bile yapiyormussun benim belim ağrıyor yapmiyorum vallahi aile gezintinizde hayırlısıyla geldikten sonra yeni kuzuyla devam eder ins
Sagol canim ... Insallah hepimize yavruslarimizi gezdirmek nasip olur..
Yakinimda yardim eden kimsem yok canim eskisi gibi dinc olmasamda sükür rabbime herseyi yapiyorum ..
I sallah nazar degmem kendi kendime :)
Egil kalk yoruldum bugun bende bel agrisi bendede oluyor ..
Fizik tedavicim birkac hareket göstermisti ..
Cok agrim olunca onlardan yapiyorum , aslinda günlük yapmam gerekiyor , canm cok aciyinca aklima geliyor

Csnim benim bahsettigim o pamuklu aldigin degil bu atiliyor pislendikce , bebek bezletinin hrmen yaninda satiliyor ..
Afiyet olsun hurmanla keten tohumun .. Keten tohumunun yaninda cok sivi tüketmeyi unutma cok önrmli !!

Valla 38. hftdan sonra beklemesi cok zor oluyor bende ebe ile konusup ahududu yapragi cayini düsünüyorum..
Ilk dogumda oglum gec gelnce bana o caydan vermislerdi ..
Birde komik oluyor ama yerde emrkleye emekleye dolasmak :))) 4 ayak pozisyonu yani ..
Gecikecek annelere önerilir :)

eşim çok ağır grip.. 3.5 yasındakı kızımda öyle.. ama ben turp gıbıyım.. elevittenmiş kızlar ihmal etmeyın vıtamınınızı..

o tek kullaninliklardan aldimm. Rossmann ha bire indirim kuponu gönderiyor:))) hastanede hediye vericek cok bisi almadim o yüzden. Bi görelim ne verecekler:))

Kızlar iyi geceler.şu mide yanması beni uyutmuyor.bugün akşam biraz fazla karıştırdım mideyi.ders olsun bana saatlerdir kıvranıyorum ilaçılık süt fayda etmedi.bende oturup hafiflemesini bekliyorum.

Kızlar iyi geceler.şu mide yanması beni uyutmuyor.bugün akşam biraz fazla karıştırdım mideyi.ders olsun bana saatlerdir kıvranıyorum ilaçılık süt fayda etmedi.bende oturup hafiflemesini bekliyorum.

geçmiş olsun kuzumm ben reeni içince çok rahatlıyorum boğazımdan indiği anda rahatlatıyo . bnm doğumdan öncede reflü vardı hamileyken dahada arttı reeni iyi geldi ama .. geçmiş olsun tekrardan

Gunaydin kizlar toplasan 2 saat anca uyudum ama kalitesiz uykudan sersem gibiyim. Geceleri kafa, boyun ve gogus terlemesi yuzunden mahvoluyorum ayni derdi yasayanlar vardi. Arastirdim gece nefese durmasindanmis bu ter. Zaten uykuda zarzor nefes aliyorum. Allah yardimcimiz olsun hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…