herkese günaydinnnnn...
saat ikide bir uyandim saat dörtbucuga kadar tuvalet yatakta dönem durdum. Bende esimi uyutmayanlardanim, ofla püfle:)) bir kere salona koltuga gectim kizdi, bende yatakta dönüp duruyom...
sonra iki kere daha uyandim, son kez bi uyandim ki saat 10 olmus. Anneme de ayip oldu kadin erken kalkiyor ac bekledi beni bu saate kadar.
Günaydın kızlar günden güne ağırlaşmaya başladım ağrılar atrmaya başladı oturduktan sonra her kallış izdirap gibi bir de artık ayıptır söylemesi alttan da sanki bıçak sokuyorlar gibi ağrılar oluyor inşallah bayrmı atlatırım .
slm kızlar
şöyle yazıları bi okudumda herkes aynı şeylerden şikayetciymiş. uykusuzluk agrılar mide yanmaları vs ama az kaldı diye seviniyorum 30. haftaya hiç ulaşacakmışım gibi gelirdi ama bakın şimdi 30u bile yarıladım sayılır derdi veren rabbim dermanınıda veeriyo.
akşam hiç uyuyamadım sabahda erken uyandım ama sanki gece deliksiz uyku cekmiş gibiyim.çok uyudugum zamanlarda da ruh gibi oluyodum anladıgım kadarıyla benim bünye tersten gidiyo galiba
ne zaman gelicekleri kaldı artık gün sayıyoruz allahım kolaylık versin hepimize
miamore cim nasılsın ağrılarım falan var diyince heran senden doğum haberi bekler oldum burda yazdıkça neyse daha doğurmamış diyorum:))))
amin canımm
aaaaaaaaaa senin heran gelebilir artık bak 39. haftandasın ayy nasıl bi heyecan merak vardır kim bilir içinde
sorma cnm ya ha geldi gelicek bekliyoruz sancım falan yok ama bakalım persembe kontrolumuz war doktor amcamız ne dicek
normal mi canım dogum şeklin yoksa sezeryanda olabilir falan diyomu drun
walla cnm bişiy sölemedi daha sordumda bakalım son ana kadar belli olmaz dedi
en hıyırlısı neyse rabbim onu versin canım.
nst ye falan giriyo musun canım. biraz son sürecleri anlatır mısın sakıncası yoksa
amin cnm tabi her kontrolde giriryorum artık sancım warmı die bakıolar ama yok bebğim cok hareketli suyum falanda gayet ii nolcak bakalım bilmiyorum öle catı muyanesi falanda yapmadı doktorum nolcak bakalım heycanla bekliyoruz doktor 15 ekim normal doğum zamnı dedi ama persembe anlasılır sanırım
hmmm anladım canım şu an sadece beklemek kalıyo bebeklerin keyfini.
Canlarım çarşamba günü kontrolum var 35 haftalık olduk oğlumla sizce doktorum çarşamba günü gittiğimde beni nst ye alırmı şimdiye kadar hiç bakılmadı nstyle nasıl bişey nekadar sürüyo merak ediyorum bilgilendirirmisiniz ?
gece send emi uyuyamadın kuzummm
Beni ilk kez 35. haftamda bağlamıştı NST'ye,muhtemelen seni de bağlarlar bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?