2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar günden güne ağırlaşmaya başladım ağrılar atrmaya başladı oturduktan sonra her kallış izdirap gibi bir de artık ayıptır söylemesi alttan da sanki bıçak sokuyorlar gibi ağrılar oluyor inşallah bayrmı atlatırım .

miamore cim nasılsın ağrılarım falan var diyince heran senden doğum haberi bekler oldum burda yazdıkça neyse daha doğurmamış diyorum:))))

Aynen aynen benimde oyle, biraz yuruyunce geciyo ama kalkmaktan korkuyorum. Sanki bisey kopariyolar o bolgede:26:

slm kızlar
şöyle yazıları bi okudumda herkes aynı şeylerden şikayetciymiş. uykusuzluk agrılar mide yanmaları vs ama az kaldı diye seviniyorum 30. haftaya hiç ulaşacakmışım gibi gelirdi ama bakın şimdi 30u bile yarıladım sayılır derdi veren rabbim dermanınıda veeriyo.
akşam hiç uyuyamadım sabahda erken uyandım ama sanki gece deliksiz uyku cekmiş gibiyim.çok uyudugum zamanlarda da ruh gibi oluyodum anladıgım kadarıyla benim bünye tersten gidiyo galiba

ne zaman gelicekleri kaldı artık gün sayıyoruz allahım kolaylık versin hepimize

miamore cim nasılsın ağrılarım falan var diyince heran senden doğum haberi bekler oldum burda yazdıkça neyse daha doğurmamış diyorum:))))

ahahahahahah, sorma canim benim buradakilerde öyle hatta bende öyle... Bakiyorum agrim var ama bir sat flan yok, ee diyorum bu yalanci agri:))) bazen cok siddetli oluyor kocama saattte bak diyorum bakiyor adam, bekliyoruz baska gelen giden yok:)))

ama basi kasiklarimda oturma pozisyonuma da izin vermiyor sipa artik:)) araba kullanirken koltugu geriye atiyorum, cok acaip bir duygu. Penguenden hallice yürümeye basladim artik:)))

amin canımm

aaaaaaaaaa senin heran gelebilir artık bak 39. haftandasın ayy nasıl bi heyecan merak vardır kim bilir içinde

sorma cnm ya ha geldi gelicek bekliyoruz sancım falan yok ama bakalım persembe kontrolumuz war doktor amcamız ne dicek

en hıyırlısı neyse rabbim onu versin canım.
nst ye falan giriyo musun canım. biraz son sürecleri anlatır mısın sakıncası yoksa

amin cnm tabi her kontrolde giriryorum artık sancım warmı die bakıolar ama yok bebğim cok hareketli suyum falanda gayet ii nolcak bakalım bilmiyorum öle catı muyanesi falanda yapmadı doktorum nolcak bakalım heycanla bekliyoruz doktor 15 ekim normal doğum zamnı dedi ama persembe anlasılır sanırım

hmmm anladım canım şu an sadece beklemek kalıyo bebeklerin keyfini.

hmmm anladım canım şu an sadece beklemek kalıyo bebeklerin keyfini.

aynen öle cnm bende bayramdan önce veya bayramdaolsunda raht ediyim diorum böle gezememde zaten biyerde annemde bayram sürecinde ewde normalde calıstığı için benim için en iyisi bayram olucak sanırım

Canlarım çarşamba günü kontrolum var 35 haftalık olduk oğlumla sizce doktorum çarşamba günü gittiğimde beni nst ye alırmı şimdiye kadar hiç bakılmadı nstyle nasıl bişey nekadar sürüyo merak ediyorum bilgilendirirmisiniz ?

Beni ilk kez 35. haftamda bağlamıştı NST'ye,muhtemelen seni de bağlarlar bu hafta.

Ben her gece aynıyım .her uyanışımda bebeğimin nasıl olucağını yapılmayan hazırlıkları düşünüp hem heyecan hem stress yapıyorum .evde bir bebek olucağı durumu yüzünü görüncemi inanıcam bilmiyorum kalabalık yerlerde ona zarar gelmesin diye karnımı tutuyorum ama hareketlerini sayıyorum ama film nerde koputor anlamiyorum hayal kuramiyorum
gece send emi uyuyamadın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…