2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar 35+5 teyim ve bu gün karnımda şiddetli ağrı oluyor, böyle bi ağrı oluyor sonra geçiyor... kasılmamı tam olarak anlayamıyorum... ağrı olan yerde bir anda sertleşiyor... bugüne kadar çok iyiydim, ama bugün sığamıyorum bi yere... otursam oturamıyorum, yatsam yatamıyorum... zaten okuldayım hala, öğrencilerle uğraşamıyorum bile... sizce sancılarım başlamış olabilir mi böyle erkenden...

canım allah kolaylık versin zaten artık 37 haftalık zamanı geldi sayılır.sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz derken ben senden erken doğururmuşum.ne gülerim:))))olurmu olur benim oğlanı içerde tutmak için ne gerekiyosa yapıyoz:)))

canım karnın aniden sertleşiyor ve ağrı hissediyosan o kasılma demektir.gün içinde çok oluyosa özellikle 1 saat içinde 3ten fazla oluyosa mutlaka doktoruna bi sor derim ben ihmal etme.ben bu sıkıntıyı çok yaşadığım için biliyorum.

Herkese merhaba, uzun zaman oldu yazmayalı biara çok sakindi bura şimdi maşallah muhabbetler süper, herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum, benim kız ters olduğu için dr sezeryan dedi, bu haftadan sonra dönme ihtimali azmış hayırlısı Allah tan, daha doğum içln hastanemede karar veremedim, buarada herkes isim buldunuz mu diye soruyo, eşimle 2 isim arasında kaldık, hande ve şebnem. Çevrenizde bu isimlerde olanlar isimlerinden memnunmu acaba sizce hangisi güzel ) sağlıklı sihatli hayırlı kucağımıza alırız inşallah güzel annecikler

Canim kuzenim hande, buyuk kuzenimin kizi hande, arkadasim hande... buyuk kuzenimin kizi daha kucuk ilkokulda. Ama digerleri jni bitirmis insanlar gayette basarililar... kuzenim ikinci unisini okuyo hatta.. ama sebnem ismini pek duymadm bi sebnem ferah var oda sarkici

insaalllahhhh. üc kiloydu gecen hafta artik daha kalirsa korkmaya baslarimm. nasil cikacak diye:))) senin oglusun kilosu yerindeyse dert etme artik cokda erken dogum olmaz seninkide

Selam annişler;

Aynen, bendensin. Sürekli eşimi uyandırıyorum. Hele cumartesi gecesi 4buçukta uyudum 10da kalktım. Her gün genelde 8 gibi uyanan ben bugün de 10da kalktım kv aç beklemiş beni. :26:

Maaşallah ne güzel araba kullanman hala. Ben 2 aydır kullanamıyorum. Özledim araba kullanmayı.

:)) eşimle şebnem ferah hayranıyız zaten oyüzden düşündük şebo deriz diye hande de bizi tanıştıran arkadaşımın ismi, çok zor yahu seçmek umarım kızım bizim seçimimizi beğenir, saol cevabın için canım

insaalllahhhh. üc kiloydu gecen hafta artik daha kalirsa korkmaya baslarimm. nasil cikacak diye:))) senin oglusun kilosu yerindeyse dert etme artik cokda erken dogum olmaz seninkide

canım işte benim kafama taktığımda o.4gün önce daha 2200gr dı.cok minik daha teyzesi.az daha etlense butlansa diyorum.

Arkadaslar son bikaç gündür ağrılarım oluyo. Bazen komple karnımda sancı şeklinde bazen kasıklarımda oluyo. Perşembe günü dr. Gidicem ilk defa nstye giricem. Heran doğurucakmışım gibi hissediyorum valla. Sert hareketleri oluyo bebeğimin. Canımı yakıyo bazen Ahh çekiyorumm :) Gece özellikle belim falan çok ağrıyor . Rahat uyuyorum ama sabah zor kalkıyorum yataktan. Çok ağrım oluyor.Ayrıca doğumumu devlet hastanesinde yapıcam ama birazda korkuyorum nasıl muamele yapıyolar bilmiyorum. Burdaki özel hastane resmen sadece ticaret yapıyor. Büyük ihtimalde kapatılıcakmış cok şikayet varmış. Böyle bi yerede güvenemem. çok düşünüyorum yahuu

canim yaa beni rahatsiz etmedi kullanmak... arada sert tekmeler geliyor müzik hosuna giderse ama alistim sanirim:))) hem ben burada araba kullanamazsam kapi disari cikamam demektir. Ototbüs yok köy yerinde, su almaya gidemem valla:))

canım işte benim kafama taktığımda o.4gün önce daha 2200gr dı.cok minik daha teyzesi.az daha etlense butlansa diyorum.

Canim hergun muz ye, ceviz ye, harnup pekmezi ic ( ben tahinle karistirip yiyorum, obur turlu cok tatli gelio), bebisin daha hizli kilo alir insallah boylece

Gece terlemesi 2 dir bende de var ama sanırım dediğin gibi nefes durmasından olabilir çünkü horlamamı hissettiğim günlerde oldu hep 2 yastıkla yatıyorum ama bu ay böle horlama başladı bide yan yatmama rağmen, buarada dr um son kontrolde sakın sırt üstü yatma bebeğin sağlığı açısından sakıncalı dedi tek uyarısı bu oldu, ama nst de sırt üstü yatırıyolar hep ben de bilemedim

canim yaa beni rahatsiz etmedi kullanmak... arada sert tekmeler geliyor müzik hosuna giderse ama alistim sanirim:))) hem ben burada araba kullanamazsam kapi disari cikamam demektir. Ototbüs yok köy yerinde, su almaya gidemem valla:))

Benim icin de hamile olmadan onceki halimle suanki halim hic fark etmio araba kullanirken, gayet rahatim cok sukur. Sadece inip binerken illa direksiyona takilioz oglusumla ))

NST' de beni hep yan yatiriolar

Slm kızlar biz iyiyiz çok şükür günden güne büyüyoruz tahminimce az kaldi artik bende oyalanmak için hemsirelere yiycek bişeyler yapip götürüyorum burdaki yeni doğan Yoğun Bakım yeri degisti çok daha büyük bi kata tasindi yeni kuvezlerde var hemsire sayisida artti.hani erken dogum veya zamaninda olur ama allah korusyn bi problem olursa aklınızda olsun. Bizden haberler böyle diger annislerden nasil

çok sevindim canım iyi olmanıza çok şükür bızım kızda buyuyo dun yanındaaydım uyanıktı etrafa bakıyodu artık cok özledımm kızımı ya inş. bizimde az kaldı sabırsızlıkla beklıyoruz cıkma konusunda hiç bişey demıyomu doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…