2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bı gorsenız neler yedigimı.muzlar,cevızler,etler,sebzeler,sut yumurtalar.ama bebegım ancak bukadar alıyo.napcagımı sasırdm.ben kılo aldım.oglum 2haftada okadar yemege 500gr almıs.

canim yiyorsan da lmiyorsa bünyesi öyle demekki.. üzülme o kadar.. kilosu iyi sadece erken dogum falamn olursa hani garantilyelim diye dedimdi:))

haklısın canım ben battaniye yerine bir takım fazla koyayım 1 battaniye birde hastane çıkışında olcak 2 battaniye kafi sanırım tesekkürler

kızlar bı gorsenız neler yedigimı.muzlar,cevızler,etler,sebzeler,sut yumurtalar.ama bebegım ancak bukadar alıyo.napcagımı sasırdm.ben kılo aldım.oglum 2haftada okadar yemege 500gr almıs.

Canim kv butun cocuklarini 3700 un ustunde dogurmus.. ki annemde oyle.. ben 4 kardesim 3800 falanmis.. ablam 7 aylik olmasina ragmen 2300 dogmus dusunun... annemle konsuuyoruz ne sut ictim ne et yedim diyo.. bunye meselesi bence.. kv de anlatiyo ben dikkat ediyorum.. her gun cevizimi findigimi eksik etmiyorum.. sabah mutlaka yumurta yerim, sut icerim vs.. kv bunu goruyo biz hic bunlardan yemedik diyo anlatiyo... ben anlamadim bu kilo tam olarak neyle alakali..

terlik unutmuştum sonradan ekledim canım battaniye sayısını azalttım pişik kremini ve göbek bakım setinide çıkardım dogum özel hastanede olcak zaten dedigin gibi gerek yok olsada alınır galiba :)
patikleride dogumdan sonra üşürsün dediler o yüzden koydum ama 2 çiftt fazla galiba:)
emzigi gogar dogmaz vermeyi düşünüyorum alışması açısından
biberonu ise yüksek ihtimalle sezeryan olcak süt gelmezse diye koydum
tesekkürler tatlım çantam taşınabilir konuma geldi :)

merhaba kızlar...ben bebişim için bebedor un göbek bakım setini aldım. doktorum %70 alkollü temizleyici al demişti..bende bebek mağazasında görünce hemen aldım...düşünüyordum nerden alırım diye tam üstüne denk gelmişti...bide doktorum mama al demişti bana...belki sütüm gelmez diye..sma önermedi yağ oranı fazla daha şimdiden yağ hücrelerini çoğaltmayalım dedi..preaptamili önerdi onu aldım. biberonla değil kaşıkla verin dedi.. bi tane bebek kaşığı almıştım tupper dan. doktor 3-4 gün belki sütün gelemz o sebeple çocuk sarılık olmasın açlıktan dedi.

bu arada kızlar dönence aldınız mı? hangisi daha iyi acaba? birde izin bitince çalışmaya başlayacağımdan şimdiden süt sağma pompası alsam mı..içinizde alanınız var mı?

Ben sutum gelmez belki mevzusunu hic dusunmemistim :26: ne kasik ne bisey hic bisey almadim o konuda.... alsam iyi olcak

Ee iyi daha ne alıcak haftada mı yarım kilo alıcak takılmayın bebeğin kilosuna sağlıklı olsunlarda bebeğin kilosu tamamen yapısal ve genetik

canim yiyorsan da lmiyorsa bünyesi öyle demekki.. üzülme o kadar.. kilosu iyi sadece erken dogum falamn olursa hani garantilyelim diye dedimdi:))

Bende hastane çantamı hazırladım fikşr olur diye yazmak istedim .
- 10 Hastane çıkışı
- yedek çorap
- bir kadife tulum hastaneden çıkarken giydiririm
- ağiz mendili
- omuz bezi
- alt tmzleme pamuğu
- biberon
-emzik
- 1 battaniye ( hstneden çıkarken kullanmak için)
Kendim için;
- 2 gecelik
- 1 sabahlık
-1 pijama takımı
- 3 çift çorap
- 2 atlet 1 emzrme sütyeni ve 5-6 iç çmşiri
- göğüs kremi ve gmğüs kalkanı
- uzun ped ve 2-3 tane yatak için hasta bezi
- makyaj mlzmelerim , diş fırçamve terlik

Ah fidocugum benim bebegimde kilo almiyor, bu arada doktora her hafta gitmeye baslayacagim. Yapimiz boyle sanirim minicik dogacaklar, bir suru sey yiyoyorum artik yemeklerden tiksinmeye basladim. Sadece lahmacunu bikmadan yiyiyorum:)) me zaman dogacak cok heyecanliy ya. Birde erkrn dogum olmasin diye ilaclar kullanmistim. Simdi alistirma kasilmalarimda olmuyor, heralde olur ileriki haftalarda. Su aralar gogus pompasina iyice taktim kafayi, hangisinden alsam acaba??? Bu arada su dogum iznini 6 aya cikarmadilar gitti, bide bebege 6 ay sut verin diyorlar. Calisirken biraz zor iste, benim 2 ay dolunca iznim bitiyor. Dort ay dolana kadar ucretsiz ixin alcam vermezlerse birakicam isi. Kanunlarla calisma saatletini azaltiyorlar ama bide ozel sektore baksinlar, hamile falan dinlemeden canini cikartiyorlar isyerinde(

selam kızlar.
bayadır giremedim topiğe.
herkes iyidir inşallah.
biz iyiyiz kızımla.
hepinizi öpüyoruz:)

Sonunda evimdeyim... 4 gundur kafami dinliyorum diyebilirim... gelir gelmez kv durup dururken miden bulaniyo mu sabahlari demesi beni sasirtti.. bulanirsa bebek sacli, bulanmazsa sacsiz olurmus. Ki bizde sacli dogan yoktur gocmen oldugumuz icin. Onlardada tam tersi 2 yasinda ki bebekte olan sac olurmus.. Midem bulanmiyo dedigimde memnuniyetsiz bi ifadeyle sacsiz olcaaakkk demesi moralimi alt ust etti.... Allahmm sen yardim et bana.. neden boyle oluyo neden yaa

takma kafana canım saçlı doğsa saçsız da doğsa dökülecek o saçlar. bırak ne konuşursa konuşsun. duymamazlıktan gel.

takma kafana canım saçlı doğsa saçsız da doğsa dökülecek o saçlar. bırak ne konuşursa konuşsun. duymamazlıktan gel.

Onlarin hic dokulmemis bebeklik saclari ne ilginctir ki, zaten takmamaya calisiyorum ve cvbim saglikli olsunda kel olsun oldu. Susmicam artik soylicem yuzune..

Hay allaam ya, elsiz kolsuz, bobreksiz dogan bebekler var, sacsiz olunca noluomus? Sanki omur billah cikmayacak! Bosver cahille ugrasma ya, takma da kafana

Hay allaam ya, elsiz kolsuz, bobreksiz dogan bebekler var, sacsiz olunca noluomus? Sanki omur billah cikmayacak! Bosver cahille ugrasma ya, takma da kafana

Deniyorum ama olmuyo bir degil iki degil, hep ayni seyler. Bu kadar dusuncesizlikte olmaz ki. Benim bebegim ve bana benzicek diye odleri kopuyo. Anlayamiyorum..

Kızlar selam bende 34 haftalık hamileyim sancim falan yok, , oğlum da çok hareketli persembe gunu ilk defa nst ye baglanicam bakalım hepimiz hayırlısı ile bebislerimizi kucağımiza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…