cinsiyet icin 16. haftada tahminde bulunurlar canim buda 8 hafta sonra demek senin icin
4 haftada bir git sorun yasamadikca
kızlar ben ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum..kendimi rahatlatmaya çalısıyorum ama bazen kafam takılıyor.kızımda da boyle gec olmustu hersey.gec döllenme vardı.heralde yıne aynısı.offffff..
benim 13.haftada söylemişti doktor.13+3 dü sanırım..
canım ben kalp atısını duydum salı gunu haftaya salı gene gıdıcem ama ne ıcın bılmıyorumm biraz zor oldugu ıcın dr torpıl gecıyor dayanamasssınız sız gelın haftayada dedi normalde 2 haftada bır cagırcakmıs ama
kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
simdi de sanki icime kiz gibi doguyor
sizler nasil düsünüyorsunuz, varmi bir tahminleriniz, icinize dogan???
cnm gec olsun guc olmasin guzelim moral bozmak yok 6 haftalik diye gittim 4 haftalik cikti ama umudumu yitirmedim cok cok sukurrr
canım ben kalp atısını duydum salı gunu haftaya salı gene gıdıcem ama ne ıcın bılmıyorumm biraz zor oldugu ıcın dr torpıl gecıyor dayanamasssınız sız gelın haftayada dedi normalde 2 haftada bır cagırcakmıs ama
cinsiyet icin 16. haftada tahminde bulunurlar canim buda 8 hafta sonra demek senin icin
4 haftada bir git sorun yasamadikca
benımde içimden kız gecıyo canım ya hep kızım dıyesım gelıo bakalım hayırlısı
evet canim insallah saglikli dogarlar'da kiz erkek hic fark etmiyor, ben ilk bebegimi iki günlük kaybettim
evet canim insallah saglikli dogarlar'da kiz erkek hic fark etmiyor, ben ilk bebegimi iki günlük kaybettim
kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
üzülme canım bende öyleyimde bebişler bizi sömürüolarmış zaten :) yani gayet benciller :) doktorumda bana aldığın vitamin günlük bütün ihtiyaçlarını karşılıyor zaten demişti ama bugün hapıda geri çıkardım sanırım. yinede çok irdelemiyorum artık bebeişim besleniodur bi şekilde. çok pipiriklenmemek lazım. eskiden vitamin bile verilmeden oluyomuş. bizimde nurtopu gibi bebişlerimiz olcak emin ol
benım ıcımden erkek gecıyor canımkizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
canım 4 saaat miibence sen al yatağı yorganı yerleş hastaneye baksana göemeden duramıyorsun bende sıkılıyorum okadar otur bekle 4saat sıra beklediğimi biliyorum
2 haftada bir bile çok sık değil mi canım ya
normalde ayda bir gidilmiyor mu, yani bir sıkıntı yoksa ( son ay haric )
ki o da biz türkiyede o kadar sık gidiyoruz
normalde 9 ayda 3-4 defa filan ultrasyona giriliyor sanırım
canım ben bilmediğim için anlayamadım benim için tekrar anlatır mısın bu fatıma eli nedir bi bitki mi nasıl yani suya atıyorsun suyunu mu içiyorsun ne duası okunuyor lütfen daha net açıklar mısın benim için çünkü ben doğumdan çok korkuyorum ne daha rahatsa onu ypmayı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?