2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cnm gec olsun guc olmasin guzelim moral bozmak yok 6 haftalik diye gittim 4 haftalik cikti ama umudumu yitirmedim cok cok sukurrr

kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
simdi de sanki icime kiz gibi doguyor

sizler nasil düsünüyorsunuz, varmi bir tahminleriniz, icinize dogan???

bence sen al yatağı yorganı yerleş hastaneye baksana göemeden duramıyorsun bende sıkılıyorum okadar otur bekle 4saat sıra beklediğimi biliyorum

kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu

benımde içimden kız gecıyo canım ya hep kızım dıyesım gelıo bakalım hayırlısı

cnm gec olsun guc olmasin guzelim moral bozmak yok 6 haftalik diye gittim 4 haftalik cikti ama umudumu yitirmedim cok cok sukurrr

aslında biliyorum bunda da %100 gec döllenme var ama insan bebegı gorene kadar ınanamıyor ıste.benım 13.haftadakız dedı drum sonra degısmedı hıc ama senın gıbı kararsız olanları da cok duydum haklısın.

senı eylul 2012 annelerının topiğinde de okumstum ama o zaman olmamıs heralde bebegın demi?

2 haftada bir bile çok sık değil mi canım ya
normalde ayda bir gidilmiyor mu, yani bir sıkıntı yoksa ( son ay haric )
ki o da biz türkiyede o kadar sık gidiyoruz
normalde 9 ayda 3-4 defa filan ultrasyona giriliyor sanırım

cinsiyet icin 16. haftada tahminde bulunurlar canim buda 8 hafta sonra demek senin icin
4 haftada bir git sorun yasamadikca

öyleyse ben 1ayım dolunca tekrar gideyim aslında doktorum içime sinmemişti başka doktora gitmeyi düşünüyorum bencede mantıklı düşününce heray düzenli kontrole gitmek gerek

gurbet güzeli canım benide listeye ekler misin son adet tarihim 24 ocak transfer tarihim 11 şubat ilk gebelik şimdi burdan çıkan sonuç kız mı erkek mi 25 yaşındayım

tesekkür ederim kizlar gercekten cok kötü bir durumdu düsünmek aklima getirmek bile
istemiyorum yasadiklarimi, insallah bunda iyi olur, iyi düsünmek istiyorum ki iyi olsun

canım ben bilmediğim için anlayamadım benim için tekrar anlatır mısın bu fatıma eli nedir bi bitki mi nasıl yani suya atıyorsun suyunu mu içiyorsun ne duası okunuyor lütfen daha net açıklar mısın benim için çünkü ben doğumdan çok korkuyorum ne daha rahatsa onu ypmayı isterim

ben kızıma hamileliğin başlarında sabah namazına kalkardım bir keresinde namazdan sonraki uykumda rüyama girdi beyaz kundakta masum nur yüzlü bi kız bebek veriyolardı kucağıma çok turşu yemiştim birde sol kasığım ağrırdı , şimdi sağ kasığım ağrıyor rüyalarımda hep tatlı şeyler yiyorum bu kez erkek olursa gözbebeği olur, eşimin tarafından ve benim tarafımızdan ilk erkek bebek olur allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin inş.

bana doktor vitamin vermedi canım. ne yiyebiliyosam o kadar uğraşıyorum yani... Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın

benım ıcımden erkek gecıyor canım cunku tedavıyle olanların %80 erkek oluyormus ben valla ole alıstım kız olursa cok buıyuk suprız olurrr
bence sen al yatağı yorganı yerleş hastaneye baksana göemeden duramıyorsun bende sıkılıyorum okadar otur bekle 4saat sıra beklediğimi biliyorum
canım 4 saaat mii ben randevu saatımde gırıyorum en fazla yarım saat beklıyorum hast. gıtmıyorum ben

bana salı gunu 2 hafta sonra cagırıcaktım ama sen duramassın 1 hafta sonraya alalım randevu dedi bende tmm dedimm canım
bılmıyorum kı 2 haftada bır cokmu benden bıde leke geldı o yuzdende korkum cok fazla sık sık gıtmek ıstıyorum

bana salı gunu 2 hafta sonra cagırıcaktım ama sen duramassın 1 hafta sonraya alalım randevu dedi bende tmm dedimm canım
bılmıyorum kı 2 haftada bır cokmu benden bıde leke geldı o yuzdende korkum cok fazla sık sık gıtmek ıstıyorum
[/QUOTE]

kalp atısı ve kese işi hallolduktan sonra :) 36.haftaya kadar ayda bı kez cagırır doktor.istisna bı durum olmazsa ayda bı gıdılır.

canım acıkladım net okumadınmı
ümreye yada hacca gıden bırınden ısstersen alırlar ..
orada satılan bırsey bole yumruk gıbı bıseyy sonra duasıyla bırlıkte suya koyuyorsun onu 7 gun duruyor ve o el seklınde acılıyor suyu ıcmıyorsunnn sadece o suda duruyorr. duasınıda bılmıyorum canım ablamın kayınvalıdesı yapıyor
nasıp olursa banada yapıcAKKLAR
dogumu kolaylastırıyormuss yanı kesınlıkle dogruu ablamın 2 cocugu ve tanıdıgımız bır cok ınsana yapıldı buuu
ablamın kayınvalıdesı saolsun:))
ablam gırmesıyle cıkması bır oldu vallahii bakk 10 dk cıktı ya şaka gıbı kaldık bölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…