2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim girer girmez yazin geldi gözüme inan gülümsedim. Millette ne dert varmis ya. Eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun demiyorlar da bunumu takiyorlar. Hem 9 ay biz tasiyoz karnimizda birazda benzesinler annelerine bi zahmet dimi.
Bosver dert etme bunlara gülümse gec.

benim de35+5bende yeri daralmistir ddiye dusunuyorum
Ama insan yine de telaslaniyo.benim kontrolum haftaya cumartesi daha var.sen yarin sorunca beni de haberda et cnm.

Canim doktora sordum bu zamanlarda bebek hareketlerinde azalma
Olabilirmis yerleri daraliyormus ve daha cok tekme yerine gerilme hareketleri yapabiliyorlarmis.
Ama benim iki üc gündür oynamayan oglusum bugün doktorda adeta dans ediyordu. Demek ara sira dinleniyorlar :)

dünürümmmm nerdesin sen yaww.. Merak etmeye baslamistimm.. Benim kiz erken dogarsa senin oglandan büyük olur, olsun zengin olurlar:))

canım cerrahpaşadan aldık randevuyu.. gebe polki.deki drları hemşiresi olsun umduğumdan iyi çıktılar hiç azar yemedim yani nst yede girdim yine iyi çıkdı.. doğumun normal gözüküyor dedi miyomların rahim ağızını kapatmadığı sürece normal olacak dedi.
doğuma prof. girmesini istesek aradaki ücret farkını ödeyerek varmı böyle bişey dedim burası ünv hast.si doğuma ebeler ve asistanlar girer ama özel bi durum olursa zaten prof dr girecekdir dedi :44: rahatladın mı dersen bilmiyorum :44:
trombosit düşüklüğümden dolayı dahiliyeye sevk edildim randevusuz önce bayan bi dr kabul etmedi uyus şey randevu al gel dedi sonra karşıma iyi bi dr çıkdı kabul etti kan tahilili verdim tekrar biraz daha düşmüşüdü ama dr çok güzel konuşdu 50binin altına düşerse ilaçı varmış 4 gün veririz çıkarırız kanı dedi dr ben yapacağım akşam sayımı telini alayım seni duruma göre arayacağım dedi şaşırdımmmm :26: neyse dön dolaş sabah 8 den 2ye kadar ordaydık.
eve geldik eşimle saat 4 de aradı dr ben sayımı yaptım sonuçda korkulacak bişey yok şimdilik ama doğuma kadar her hafta hemogram yaptırıp bana getir randevun olmasada ben bakarım dedi iyiki böyle dr lar var allah razı olsun dedimmm

Canim benimde oglusumun hareketlerinde 2-3 gün azalma vardi ama bugün öyle bi dans ediyordu ki doktorda ara sira dinleniyorlar demek.
Doktor normal dedi bana hareketlerindr azalma olmasi yerleri daraliyor cünkü. Daha cok gerilme hareketleri yapiyorlar.

Saol cnm.. guluyorum geciyorum napiyim baska secenegim yok ki...

dünürümmmm nerdesin sen yaww.. Merak etmeye baslamistimm.. Benim kiz erken dogarsa senin oglandan büyük olur, olsun zengin olurlar:))

Sorma canim ya herseyi son ana
Birakirsan böyle kosturursun benim
Gibi. Son günlerde biraz enerjim
Yerindeydi bari hazirliklarimizi tamamlayalim dedim pek ugrayamadim.

Canim benim ben iki hafta sonra
Sezeryan olucam. Doktorlar 37
Haftayi doldurmami bekliyor tabiki bebekte beklerse. Hem büyük olsun senin kiz ne olacak. Bende esimden büyügüm .

Sen nasilsin canim erken dogum
Mu gözüküyor ???

iyi yiyi büyük ol, iyidir büyük olmak...Benim iki abimde kcüük yengelrimden:))

canim ne hazirligi bitirdin baakyim. ne biraktin ki son ana? hem neden sezeryan? neden normali düsünmüyorsun??

benim bebek iki hafta önden gidiyor, doktorum erken gelir dedi... bekliyoz bizde ne dakka gelir diye:)))

kızlar bı gorsenız neler yedigimı.muzlar,cevızler,etler,sebzeler,sut yumurtalar.ama bebegım ancak bukadar alıyo.napcagımı sasırdm.ben kılo aldım.oglum 2haftada okadar yemege 500gr almıs.

Canim seninki yine iyi almis benimki iki haftada 200 gr almis. Benim ablama yegenim icin cok kücük bir bebek demisler 3 kilo bile gelmez ama yegenim 4 kiloya yakin dogmus. Yanilma paylari cok yüksek. Saglikli olsunlar da artik napalim.

Canim bana kalsa normal dogum
Isterim ama benim elimde olan birsey degil. Sana özelden yazarim sonra.

Oyyy yerim senin kizi demek önden gidiyor benim oglan iki haftadir geriledi minik olacak galiba teyzesi.

Canim bana kalsa normal dogum
Isterim ama benim elimde olan birsey degil. Sana özelden yazarim sonra.

Oyyy yerim senin kizi demek önden gidiyor benim oglan iki haftadir geriledi minik olacak galiba teyzesi.

yok beeee bisi olmaz gerilerse. Az yiyoruz ya artik, eskisi gibi istahda yok ondan. Ben kahvalti yapasim gelmediginde kizimi düsünüyorum acikti kuzum diyorum zorlada olsa yiyorumm.

yaz merak ettim...

bu arada ebe ayarladin mi dogum sonrasi icin?

aynen canım yaa ben de rüyamda aynı şeyi gördüm.kız beklediğim halde oğlum oluyor.tabii onu da seviyorum ama diyorum bir terslik var benim kızım olacaktı diye.hayırlısı olsun artık.

daha şimdiden benim göğüslerimin ucunda beyaz süt oluşuyor kuruyor önceden sarı sıvıydı şimdi baya baya süt yani daha erken değil mi sizdede böyle oluyor mu

Canim bende seker var istedigim zaman istedigimi yiyemiyorum. Diyet yapiyorum ve insulin kullaniyorum. Bebisim de zayif kaldi ya.

Ayyy sorma canim ya hala ebe ayarlamadim dogum sonrasi icin. Ablam ben gelirim napican ebeyi diyor :).

Canim bende seker var istedigim zaman istedigimi yiyemiyorum. Diyet yapiyorum ve insulin kullaniyorum. Bebisim de zayif kaldi ya.

Ayyy sorma canim ya hala ebe ayarlamadim dogum sonrasi icin. Ablam ben gelirim napican ebeyi diyor :).

yaa olurmu ebe ayarla mutlaka... benim ebem cok tatli, hep gelsin istiyorummm... hem tecrübeleri var kadinin ögreniriz iste..

yaa olurmu ebe ayarla mutlaka... benim ebem cok tatli, hep gelsin istiyorummm... hem tecrübeleri var kadinin ögreniriz iste..

Gec kaldim bundan sonra olurmu ki. Aslinda iyi olur bebek bakimi hakkinda bilgim sifir. Hala hangi hastanede dogum yapacagimi bile karar veremedim. Doktorum gitti memleketine daha iki hafta sonra gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…