Sonunda evimdeyim... 4 gundur kafami dinliyorum diyebilirim... gelir gelmez kv durup dururken miden bulaniyo mu sabahlari demesi beni sasirtti.. bulanirsa bebek sacli, bulanmazsa sacsiz olurmus. Ki bizde sacli dogan yoktur gocmen oldugumuz icin. Onlardada tam tersi 2 yasinda ki bebekte olan sac olurmus.. Midem bulanmiyo dedigimde memnuniyetsiz bi ifadeyle sacsiz olcaaakkk demesi moralimi alt ust etti.... Allahmm sen yardim et bana.. neden boyle oluyo neden yaa
benim de35+5bende yeri daralmistir ddiye dusunuyorum
Ama insan yine de telaslaniyo.benim kontrolum haftaya cumartesi daha var.sen yarin sorunca beni de haberda et cnm.
Canim doktora sordum bu zamanlarda bebek hareketlerinde azalma
Olabilirmis yerleri daraliyormus ve daha cok tekme yerine gerilme hareketleri yapabiliyorlarmis.
Ama benim iki üc gündür oynamayan oglusum bugün doktorda adeta dans ediyordu. Demek ara sira dinleniyorlar :)
işte her hst. farklı bir yöntemi oluyo ya o yüzden sanırım testler filan yetersiz geliyo onlara, bende ilk bebişimde doğumdan önce sadece birkez oraya giebilmiştim ama sorun olmuyo tabi her türlü bakmak zorundalar
yok canım kanuni alma taraftarı değil gözlem altında tutuyorlar benimki için gerek yok diyorlar doğumdan sonrada küçülürmüş zaten
geçen bakırköy sai konuğa gittim oradada harika bir doktor vardı kesinlikle dokunmayın çok zararlı diyo, he canavar bir doktora denk gelirsin (kullandığı kelime tam olarak bu değildi ama o anlamda söyledi:)) hemen alır miyomunu dedi ama kesinlikle dokunma diyor ki zaten onlar sürekli kendini yenileyen şeyler aldırsanda bida çıkarmış
bende bi ara sezaryanla yapsamda aldırsammı diye düündüyüm hemen vaz caydım canım
bakarsın hastanede karşılaşırız
gün alamadan doğurursanda önemli değil giderken yanında bütün eraklarını götür yine ona göre işlem ypıyorlar
canım bende su an 35+5teyım.4gun önce doktor kontrolum vardı.benımde hareketlerde azalma oldu.ama bana gore normal yerı daraldıgı ıcın.doktorum hareketlerinı sorunca eskıye oranla azalma var dedım.o zaman hareketlerı duzelene kadar hergun nstye gelıceksın dedı.bu haftada hareketlerının ıyı olması lazım dedı.sende bı sor bakalım doktorun ne dıcek.merak ettım.cunku kıme sorsam bu haftalarda normal dıyo.bıde bende kasılmalar fazla cıkınca 1gece hastanede kaldm.bu sebepten dolayıda olabılır.
Canim girer girmez yazin geldi gözüme inan gülümsedim. Millette ne dert varmis ya. Eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun demiyorlar da bunumu takiyorlar. Hem 9 ay biz tasiyoz karnimizda birazda benzesinler annelerine bi zahmet dimi.
Bosver dert etme bunlara gülümse gec.
dünürümmmm nerdesin sen yaww.. Merak etmeye baslamistimm.. Benim kiz erken dogarsa senin oglandan büyük olur, olsun zengin olurlar:))
Sorma canim ya herseyi son ana
Birakirsan böyle kosturursun benim
Gibi. Son günlerde biraz enerjim
Yerindeydi bari hazirliklarimizi tamamlayalim dedim pek ugrayamadim.
Canim benim ben iki hafta sonra
Sezeryan olucam. Doktorlar 37
Haftayi doldurmami bekliyor tabiki bebekte beklerse. Hem büyük olsun senin kiz ne olacak. Bende esimden büyügüm.
Sen nasilsin canim erken dogum
Mu gözüküyor ???
kızlar bı gorsenız neler yedigimı.muzlar,cevızler,etler,sebzeler,sut yumurtalar.ama bebegım ancak bukadar alıyo.napcagımı sasırdm.ben kılo aldım.oglum 2haftada okadar yemege 500gr almıs.
iyi yiyi büyük ol, iyidir büyük olmak...Benim iki abimde kcüük yengelrimden:))
canim ne hazirligi bitirdin baakyim. ne biraktin ki son ana? hem neden sezeryan? neden normali düsünmüyorsun??
benim bebek iki hafta önden gidiyor, doktorum erken gelir dedi... bekliyoz bizde ne dakka gelir diye:)))
Canim bana kalsa normal dogum
Isterim ama benim elimde olan birsey degil. Sana özelden yazarim sonra.
Oyyy yerim senin kizi demek önden gidiyor benim oglan iki haftadir geriledi minik olacak galiba teyzesi.
Canim doktora sordum bu zamanlarda bebek hareketlerinde azalma
Olabilirmis yerleri daraliyormus ve daha cok tekme yerine gerilme hareketleri yapabiliyorlarmis.
Ama benim iki üc gündür oynamayan oglusum bugün doktorda adeta dans ediyordu. Demek ara sira dinleniyorlar :)[/QUOT
Tahmin ettiğimiz gibiymis yani, tsk ederim cnm ..simdi dinlenmeye gectiler, enerji depoluyolar gelince de bize dans ettirirlr artik:)
dün gece rüyamda doğum yaptım:) ama erkek bebekti nedense.. annem aldı götürdü dedesi sevsin diye bir türlü emziremedim.. aç bu çocuk verin emzireyim diyorum hyerkes sevme derdindeydi.. çok güzel bir rüyaydı mutlu uyandım.. ama kızımı değilde neden erkekk bebek doğurdum anu anlayamadım?? :s
daha şimdiden benim göğüslerimin ucunda beyaz süt oluşuyor kuruyor önceden sarı sıvıydı şimdi baya baya süt yani daha erken değil mi sizdede böyle oluyor mu
yok beeee bisi olmaz gerilerse. Az yiyoruz ya artik, eskisi gibi istahda yok ondan. Ben kahvalti yapasim gelmediginde kizimi düsünüyorum acikti kuzum diyorum zorlada olsa yiyorumm.
yaz merak ettim...
bu arada ebe ayarladin mi dogum sonrasi icin?
bilmiyorum ki.. bende olmuyor hic. Gögüslerim yumusadi hatta, söndü bile diyebilirim...
Canim bende seker var istedigim zaman istedigimi yiyemiyorum. Diyet yapiyorum ve insulin kullaniyorum. Bebisim de zayif kaldi ya.
Ayyy sorma canim ya hala ebe ayarlamadim dogum sonrasi icin. Ablam ben gelirim napican ebeyi diyor :).
Valla öyle canim sabahlara kadar dans ettirirler bize. Aslinda bizde simdi biraz enerji depolayabilsek hicte fena olmaz
yaa olurmu ebe ayarla mutlaka... benim ebem cok tatli, hep gelsin istiyorummm... hem tecrübeleri var kadinin ögreniriz iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?