2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gec kaldim bundan sonra olurmu ki. Aslinda iyi olur bebek bakimi hakkinda bilgim sifir. Hala hangi hastanede dogum yapacagimi bile karar veremedim. Doktorum gitti memleketine daha iki hafta sonra gelecek.

ahahah benim doktorda gitti. Kurban bayramina Lübnanli...17 sinde gelicek. Dogum yaptigin hadtaneden alabilrisin ebe.. Bir daha gittiginde sor. Bende hangi hastanede yapicam bilmiyorum. Doktorumun calistigi hastane var, tansiyonum ciktiginda orada yatmistim. Dogum klinigi. ama bize 47 km uzaklikta. yakinda bir sehirde var klinik 22 km. doktorum kendi kliniginde kendi ebesiyle istiyorm ama ben onun ebesini begenmedim, yüzü gülmüyor kadinn sanki. ne bileyim, benim ebem cok tatli sakaci harbi kadin. Esim doktorumun klinigini istiyor, bende acil olurda yakindakine gideriz dedim, hem doktorum tatildeyken ne diye gideyim oraya dedim.

Aslinda ebem ile dogum yapmak istiyorum ama kadinin igne yapma epudral yapma yetkisi yok..ayrica bebk dogdugunda bebk doktoruda yok.. ne bileyim valla bende henüz bilmiyorumm

Amannnn bosver gitsin. Guldum bu konuya aynisini gecenlerde bana sordular.miden yaniyomu dedi kv yooooooooo dedimmm. Òzaman bebek sacsiz olacak babasinin ne guzel saclari vardi ipek gibi dedi. Bende keltosss demekki benim oglum dedim)
Kii soylede bi durum var bebekleri midemizde degil rahmimizde bi kesenin icinde tasiyoruz. Alakasi yok bence.

Aynen oyle canim kese icinde zaten... cahilce inanislar iste... ister istemez sinir oluyorum napiyim..

Aynen benimde oyle ne aman aman bir buyume nede sut sivi gelisi var.zaten hep kucuklerdi.dilerim en kisa surede buyuyup serpilip icleri bol bolll sut dolar.

Benimde kucuk:26: neden boyleki daha iri olmasi gerekmez mi dogumdan sonra mi irilesir acaba?

Bunlar bana buara slk slk oluyor. Rahim kendini hazirliyor doguma. Bugun biraz evisi yaptim sol taraf bel boslugum tutulmus tarzda agriyor. Bugece uzun olacak belli.

Sorma canim benim gece feci terleme ve nefes sorunum da var. Nefes tikaninca sanirim terleme oluyor. Allah kolaylik versin insallah hepimize

Arada oluyor canim gobek yamuluor bi yone top gibi cikiyor ve nefes kesiliyor gibi oluyor.

1 saatte 3 ten fazla olursa istersen bi acile git. 37. Haftadasn.. doktorm 37. Haftadn itibaren norml dogumu bekliyoruz dedi.. adet sancisiyla birlikte kasilmalarin siklasrsa mutlaka ara dedi:26:

Guzel anneler hepinize iyi geceler Allah rahatlik versin... ruyanizda meleklerinizi gorun...

1 saatte 3 ten fazla olursa istersen bi acile git. 37. Haftadasn.. doktorm 37. Haftadn itibaren norml dogumu bekliyoruz dedi.. adet sancisiyla birlikte kasilmalarin siklasrsa mutlaka ara dedi:26:

Allah korusun insallah zamaninda gelsin de. 36+2 yiz daha. gobek yamulmasi oluyor saatte 3 tane fln belki daha cok 1dk fln suruyo surmuyor bitiyor. Kasik bugun basladi insallah gecer

Günaydınlar herkeseeee,

4 de yattım 7 :30 da uyandım nasıl iş gidecem allahım iyi ki ögleden sonra dersim belki uykum gelir de uyurum sonra

herkese günaydınkızlar harptan çıkmış gibiyim dün itibari ile kaburga agrısınada başladım saga dönüyorum sırtım agrıyo sola dönüyrum kaburgam agrıya sırt üstü nefesim kesiliyo sabaha kadar dolandım durdum ve bi saattir de uyanık ama fazla uykulu bi haldeyim...

ayyyyy hep derler sen simdi uyu bebek gelince uyuyamican diye.... ama ben iki aydir uyuyyamiyorum, bu iste bir karisiklik var gibi geldi bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…