Gec kaldim bundan sonra olurmu ki. Aslinda iyi olur bebek bakimi hakkinda bilgim sifir. Hala hangi hastanede dogum yapacagimi bile karar veremedim. Doktorum gitti memleketine daha iki hafta sonra gelecek.
bilmiyorum ki.. bende olmuyor hic. Gögüslerim yumusadi hatta, söndü bile diyebilirim...
Sonunda evimdeyim... 4 gundur kafami dinliyorum diyebilirim... gelir gelmez kv durup dururken miden bulaniyo mu sabahlari demesi beni sasirtti.. bulanirsa bebek sacli, bulanmazsa sacsiz olurmus. Ki bizde sacli dogan yoktur gocmen oldugumuz icin. Onlardada tam tersi 2 yasinda ki bebekte olan sac olurmus.. Midem bulanmiyo dedigimde memnuniyetsiz bi ifadeyle sacsiz olcaaakkk demesi moralimi alt ust etti.... Allahmm sen yardim et bana.. neden boyle oluyo neden yaa
Amannnn bosver gitsin. Guldum bu konuya aynisini gecenlerde bana sordular.miden yaniyomu dedi kv yooooooooo dedimmm. Òzaman bebek sacsiz olacak babasinin ne guzel saclari vardi ipek gibi dedi. Bende keltosss demekki benim oglum dedim)
Kii soylede bi durum var bebekleri midemizde degil rahmimizde bi kesenin icinde tasiyoruz. Alakasi yok bence.
Aynen benimde oyle ne aman aman bir buyume nede sut sivi gelisi var.zaten hep kucuklerdi.dilerim en kisa surede buyuyup serpilip icleri bol bolll sut dolar.
kizlar selam 36+2yiz bugun adet sancisi gibi kasik agriyor. Bunlar normal mi?
Canim karninda sertlesme var mi? ya da soyle yap ikielini karnina koy bisey avucuna toplaniyo gibi oluyo mu?
Arada oluyor canim gobek yamuluor bi yone top gibi cikiyor ve nefes kesiliyor gibi oluyor.
Benimde kucuk:26: neden boyleki daha iri olmasi gerekmez mi dogumdan sonra mi irilesir acaba?
hayırlı günler kızlar. Allahu teala sıhhat afiyet versin inşallah.
karnım taş gibi oluyor sancım çok yok bu sertleşmeleride takip edecekmiyiz?
Bunlar bana buara slk slk oluyor. Rahim kendini hazirliyor doguma. Bugun biraz evisi yaptim sol taraf bel boslugum tutulmus tarzda agriyor. Bugece uzun olacak belli.
Arada oluyor canim gobek yamuluor bi yone top gibi cikiyor ve nefes kesiliyor gibi oluyor.
Evet canim dogumdan sonra sut dolacak insallahhh.
1 saatte 3 ten fazla olursa istersen bi acile git. 37. Haftadasn.. doktorm 37. Haftadn itibaren norml dogumu bekliyoruz dedi.. adet sancisiyla birlikte kasilmalarin siklasrsa mutlaka ara dedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?