ayyyyy hep derler sen simdi uyu bebek gelince uyuyamican diye.... ama ben iki aydir uyuyyamiyorum, bu iste bir karisiklik var gibi geldi bana:))
Amannnn bosver gitsin. Guldum bu konuya aynisini gecenlerde bana sordular.miden yaniyomu dedi kv yooooooooo dedimmm. Òzaman bebek sacsiz olacak babasinin ne guzel saclari vardi ipek gibi dedi. Bende keltosss demekki benim oglum dedim)
Kii soylede bi durum var bebekleri midemizde degil rahmimizde bi kesenin icinde tasiyoruz. Alakasi yok bence.
Günaydın...
Ben de artık uykudan ümidimi kestim. Bebek şimdiden çok büyüdü sanırım üstelik benimkinin suyu az, boyum uzun karın içi hacmim geniş yani ama yerlere göklere sığamıyorum bazen. Sıkışıyor her yerim, kaburgalarıma tekme yiyorum. Nefes almak zaten zor. Daha bir ay var en az 1 kilo alacak evladım. Ne yapacağız bakalım.
Ben de etrafımda bu tarz şeyler duyduğumda bir büyüğüm diyorsa duymazlıktan geliyorum. Bana yaş olarak yakın biri söylüyorsa cevabı yapıştırıyorum. Hamilelikte mide yanmasının mekanizmaları gayet açık ve net. İnsanların beynindeki örümcek ağlarını benim hayatıma yansıtma çabalarından sıkıldım. Gülüp geçiyorum artık bu tarz şeylere.
benim gecen hafta 3 kiloydu. Benim doktor suyuyla ilgili tek kelime etmioyr, sormakda aklima gelmiyor. Artik alttan bakmiyorlar, dogumu tetikler diye.. Dün gece ciddi kasilma ve sancilarim oldu, gözümden yas geldi resmen. cumartesi ebe den randevu aldik, herkes tatilde anacim...
gunaydın kızlar dün doktor kontrolum vardı bebeğim 2.400 kg olmuş 35+2 deyim doktor bir hafta geriden geliyo dedi( bu zamana kadar hiç öyle bişey dememişti hep haftasıyla uyumlu diyodu (( bende hiç kilo almamışım bu esnada . baya bi moral
m bozuk ...
Ah fidocugum benim bebegimde kilo almiyor, bu arada doktora her hafta gitmeye baslayacagim. Yapimiz boyle sanirim minicik dogacaklar, bir suru sey yiyoyorum artik yemeklerden tiksinmeye basladim. Sadece lahmacunu bikmadan yiyiyorum:)) me zaman dogacak cok heyecanliy ya. Birde erkrn dogum olmasin diye ilaclar kullanmistim. Simdi alistirma kasilmalarimda olmuyor, heralde olur ileriki haftalarda. Su aralar gogus pompasina iyice taktim kafayi, hangisinden alsam acaba??? Bu arada su dogum iznini 6 aya cikarmadilar gitti, bide bebege 6 ay sut verin diyorlar. Calisirken biraz zor iste, benim 2 ay dolunca iznim bitiyor. Dort ay dolana kadar ucretsiz ixin alcam vermezlerse birakicam isi. Kanunlarla calisma saatletini azaltiyorlar ama bide ozel sektore baksinlar, hamile falan dinlemeden canini cikartiyorlar isyerinde(
Sonunda evimdeyim... 4 gundur kafami dinliyorum diyebilirim... gelir gelmez kv durup dururken miden bulaniyo mu sabahlari demesi beni sasirtti.. bulanirsa bebek sacli, bulanmazsa sacsiz olurmus. Ki bizde sacli dogan yoktur gocmen oldugumuz icin. Onlardada tam tersi 2 yasinda ki bebekte olan sac olurmus.. Midem bulanmiyo dedigimde memnuniyetsiz bi ifadeyle sacsiz olcaaakkk demesi moralimi alt ust etti.... Allahmm sen yardim et bana.. neden boyle oluyo neden yaa
Canim benimde oglusumun hareketlerinde 2-3 gün azalma vardi ama bugün öyle bi dans ediyordu ki doktorda ara sira dinleniyorlar demek.
Doktor normal dedi bana hareketlerindr azalma olmasi yerleri daraliyor cünkü. Daha cok gerilme hareketleri yapiyorlar.
daha şimdiden benim göğüslerimin ucunda beyaz süt oluşuyor kuruyor önceden sarı sıvıydı şimdi baya baya süt yani daha erken değil mi sizdede böyle oluyor mu
herkese günaydınkızlar harptan çıkmış gibiyim dün itibari ile kaburga agrısınada başladım saga dönüyorum sırtım agrıyo sola dönüyrum kaburgam agrıya sırt üstü nefesim kesiliyo sabaha kadar dolandım durdum ve bi saattir de uyanık ama fazla uykulu bi haldeyim...
gunaydın kızlar dün doktor kontrolum vardı bebeğim 2.400 kg olmuş 35+2 deyim doktor bir hafta geriden geliyo dedi( bu zamana kadar hiç öyle bişey dememişti hep haftasıyla uyumlu diyodu (( bende hiç kilo almamışım bu esnada . baya bi moral
m bozuk ...
m bozuk ...
Nasilsiniz kizlar.. her yanim agriyo, kaburgam sirtim kasiklarim.... Uzun zamandr boyle olmamistim... :44:
aynen benimde kolum kanadım kalkmıyor her yerim ağrıyor gerçi ben grip de oldum onun da etkisi vardır ama geceleri ne sağa dönebiliyorum ne sola, menopozlu kadınlar gibi bir ter bir sıkıntı çığlık atarak dolaşasım geliyor, bir de bu haldeyken dün kvciğim zahmet ederek bana geçmiş olsuna geldi bir de onlara hizmet ettim Allahımdan tek isteğim beni ailem dışında kimseye muhtaç etmesin
Birşey demiyorsa suyu iyidir. Ben hangi doktora gitsem ultrason probunu koyar koymaz ilk söyledikleri şu; suyu mu az bunun ölçelim hemen. Bayram sonuna dayansan iyi olacak. Magnezyum kullanıyor musun?
arkadaşlar dün tecrübeli bir arkadaşım doğum sonrası yoğun kanamalar için hastane bezini asla kullanma çabuk enfeksiyon kapabilirsin dedi, carrefour da joly lady kadın mesane pedleri var, çok güzel doğum sonrası için kullanmak için özel yapılmış ben beğendim sizlerde bakıp hastane çantanıza koyabilirsiniz bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?