2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın...

ayyyyy hep derler sen simdi uyu bebek gelince uyuyamican diye.... ama ben iki aydir uyuyyamiyorum, bu iste bir karisiklik var gibi geldi bana:))

Ben de artık uykudan ümidimi kestim. Bebek şimdiden çok büyüdü sanırım üstelik benimkinin suyu az, boyum uzun karın içi hacmim geniş yani ama yerlere göklere sığamıyorum bazen. Sıkışıyor her yerim, kaburgalarıma tekme yiyorum. Nefes almak zaten zor. Daha bir ay var en az 1 kilo alacak evladım. Ne yapacağız bakalım.

Ben de etrafımda bu tarz şeyler duyduğumda bir büyüğüm diyorsa duymazlıktan geliyorum. Bana yaş olarak yakın biri söylüyorsa cevabı yapıştırıyorum. Hamilelikte mide yanmasının mekanizmaları gayet açık ve net. İnsanların beynindeki örümcek ağlarını benim hayatıma yansıtma çabalarından sıkıldım. Gülüp geçiyorum artık bu tarz şeylere.

benim gecen hafta 3 kiloydu. Benim doktor suyuyla ilgili tek kelime etmioyr, sormakda aklima gelmiyor. Artik alttan bakmiyorlar, dogumu tetikler diye.. Dün gece ciddi kasilma ve sancilarim oldu, gözümden yas geldi resmen. cumartesi ebe den randevu aldik, herkes tatilde anacim...

Gunaydin herkese. Wc ye git gel yoruldum. Azonceki uyanmamda da boyle kelli felli hatiri sayilir bi kasilmayla uyandim. Alt kasik bolge agrisi,hemen adet olacakmis hissi ve sert tumsek bi karin. Sua gecti. Hic dr.a gidesjm yok artim onceden kosa kosa gidiyordum.

gunaydın kızlar dün doktor kontrolum vardı bebeğim 2.400 kg olmuş 35+2 deyim doktor bir hafta geriden geliyo dedi ( bu zamana kadar hiç öyle bişey dememişti hep haftasıyla uyumlu diyodu (( bende hiç kilo almamışım bu esnada . baya bi moral
m bozuk ...

Birşey demiyorsa suyu iyidir. Ben hangi doktora gitsem ultrason probunu koyar koymaz ilk söyledikleri şu; suyu mu az bunun ölçelim hemen. Bayram sonuna dayansan iyi olacak. Magnezyum kullanıyor musun?

Boşver canım. Doktor söylerdi sıkıntı olacak birşey olsa. Kilo ölçümleri yüzde yüz doğru olmuyor maalesef. belki daha kiloludur bebişin.

Bugün kontrolüm var. hastanede kimse sorduysam sezeryan olmuş ve bende hemşireye nst sırasında sordum bu hastanede hiç normal doğum yapan yok mu dedim o da vaaar dedi ama kim inanır... Kendime güveniyorum doktora güvenmiyorum kesin beni sezeryana alacak... Bayramdan sonra bakıcak 38 hafta bitmiş oluyor o ara bakalım ne diyecek... bu arada hiç sancım falan filan yok gayet normal hayatıma devam ediyorum...

benim sanki karnım aşağı kaymış gibi göğsümün altında boşluk oluşmuş bayrama doğuracakmıyım ne evi temizleyemiyorum bi iş yapamıyorum eşim izin vermiyor hafta sonu ben yaparım diyor ya hafta sonuna kadar doğurursam

GÜNAYDIN ANNECİKLERR:)))

aynen canım napalım sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyoruz arık.inşallahbikaç haftaya kucağımızda olcaklar allahın izniyle.

amaaaaan salla gitsin hatta gıcıklık olsun diye inş.bana benzerde:)))

benimde bi iki gündür hareketlendi oğluşum.kaburga kemiklerimi ittiriyo resmen.

daha şimdiden benim göğüslerimin ucunda beyaz süt oluşuyor kuruyor önceden sarı sıvıydı şimdi baya baya süt yani daha erken değil mi sizdede böyle oluyor mu

yaa benim bi ara sarı kuru bişey oluyodu şimdide ara ara göğsüme krem sürüp masaj yaparken çok azcık beyaz bişey göryorum o süt heralde ama akmıyor.

aynen 2 gündür yürüyemiyorum çok, çatı kemiklerim çok ağrıyo genişliyor heralde.bide aldığım serumdan dolayı heralde ellerim ve yüzümde bariz şişmeler oldu

günaydın kızlar uyumak istiyorum kızımı bakıcıya gönderdim bıraz uyuyayım dıye telefon susmadı hastaneden arayıp durdu arkadaşlar benim işimi yapacak olan şimdi tel kapattım dinlenmek istiyorum

Canim hic bosuna canini sıkma, benimde oyle gidiyodu 1,5 haftaya cikti sonra tekrar yakaladi.... hem yakalmasa bile doktor sadece dogm yapacagin tarih degisir demisti... bebegine masallah 2.400 gayet iyi.. 33 te benim 1800 du..

Nasilsiniz kizlar.. her yanim agriyo, kaburgam sirtim kasiklarim.... Uzun zamandr boyle olmamistim... :44:

bir hafta geriden gitmesi kötü bir durum değil canım ayrıca kilosu da iyi, benimde 35 haftalıkken 2460 gr dı. sağlıklı olsunlar da 3-5 grdan birşeycik olmaz canım sıkma canını hergün muz ye bebeğe güzel kilo yapıyormuş

Nasilsiniz kizlar.. her yanim agriyo, kaburgam sirtim kasiklarim.... Uzun zamandr boyle olmamistim... :44:

aynen benimde kolum kanadım kalkmıyor her yerim ağrıyor gerçi ben grip de oldum onun da etkisi vardır ama geceleri ne sağa dönebiliyorum ne sola, menopozlu kadınlar gibi bir ter bir sıkıntı çığlık atarak dolaşasım geliyor, bir de bu haldeyken dün kvciğim zahmet ederek bana geçmiş olsuna geldi bir de onlara hizmet ettim Allahımdan tek isteğim beni ailem dışında kimseye muhtaç etmesin

arkadaşlar dün tecrübeli bir arkadaşım doğum sonrası yoğun kanamalar için hastane bezini asla kullanma çabuk enfeksiyon kapabilirsin dedi, carrefour da joly lady kadın mesane pedleri var, çok güzel doğum sonrası için kullanmak için özel yapılmış ben beğendim sizlerde bakıp hastane çantanıza koyabilirsiniz bilginiz olsun

Son düzenleme:

Amin canim amin.... gecmis olsuna geliyo bide hizmet bekliyolar celiskiye bakar misin keske annem cok yakin olsaydi bana.. simdiki aklim olsa en basta anneme yakin bi yerde otururdum.. bunlarda gecicek bebegim gelsin bi an once.... yok yok gelmesin kasim sonunu beklesin vazgectim

Birşey demiyorsa suyu iyidir. Ben hangi doktora gitsem ultrason probunu koyar koymaz ilk söyledikleri şu; suyu mu az bunun ölçelim hemen. Bayram sonuna dayansan iyi olacak. Magnezyum kullanıyor musun?

yaa dayanirim ben 40 haftaya bile dayanirimda, bebek de cok kilolansin istemiyorum. Hem benim icin zor hem bebek icin. Valla suyuyla ilgili bisi demedi hic, herseferinde hmmm, ooo, aaaaa dedi :)) yani diye sordugumda iri bir bebek dedi, eee dedim bu kötümü cevap yokk. sonra yine aaa uuu iii... ee simdi ne oldu dedim karnin cok sert dedi. Kötü bisi mi dedim cevap yok:) benim doktor az biraz kendine nazir bir herif:)) Arap kendileri Lübnanli, walla, salam, insaallah ile baslar, valla, salam insaallah ile bitirti:)))

magnezyum suda eriyenden verdi iki üc hafta önce. Kullaniyorum hergün bir adet. Bir de ben hamile kalmadan önce bir vitamine baslamistim, hala ayni vitaminin daha güclüsünü kullaniyorum. yaninda bir adet balik yagi ile. her seferinde ilk sordugu sey vitamini günlük aliyormusun olur. Cok önemli sakin atlama der.

evet yaa bende söylemek istemistim hep unuttum. Bizim hadtanenin tuvaleti de agzina kadar cesit cesit ped ile dolum ama üzeri acik. Toz kir virüs her bisi yapismistir diye düsünmüsütüm o zaman ve hemen iki paket iki degisik boyda koydum hastane cantama

öfff kızlar herşeye ağlar oldum bi asabiyet çok çekilmezim.sanki hiçbişey istediğim gibi olmuyo gibi.söylenip duruyoum herşeye son haftalar psikolojim iyce tavan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…