2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
öfff kızlar herşeye ağlar oldum bi asabiyet çok çekilmezim.sanki hiçbişey istediğim gibi olmuyo gibi.söylenip duruyoum herşeye son haftalar psikolojim iyce tavan(

Aynen canim hep oyle... tabi senin icin daha zor haftan daha ilerde... dun esime soylendim durdum sebebini bile hatrlamiyorum dinledi bi sure sonra buna mi alindin gibi biseyler soyledi.gozlerim doldu oyle deyince sonra bide agla istersen dedi.koptum... ökuz benim ki valla ökuz....

Magnezyum sadece karin sertlesmesi icin mi kullaniliyo :26:

öfff inş.doğumdan sonra düzene girer.bu sabah saatlerce ağladım hüngür hüngür:)

slm kızlar bişey sorucam... mesala bebeğin suyu sızıyor olsa ve ben anlamıyor olsam, çok fazla sıvı tükettiğim için ultrasonda bebeğin suyunun normal çıkma ihtimali varmı... ben artık anlamıyorum, idrar mı yoksa bebeğin suyu mu... ama ultrasonda normal çıkıyor... ne yapmalıyım sizce...

Müthiş alıngan bir gündeyim herşeyi takıyorum ..iş yapamıyorum karnım aç yemek yok kilolar aldı başını gidiyor...kısaca ağlayasım var bir ben böyleyim galiba .

öfff kızlar herşeye ağlar oldum bi asabiyet çok çekilmezim.sanki hiçbişey istediğim gibi olmuyo gibi.söylenip duruyoum herşeye son haftalar psikolojim iyce tavan(

Asabiye bende de var malesef, bir de 5.5 yaşında bir kızım var,ona fazlaca asabi davranıyorum bazen sonra kahroluyorum daha çok üzülüyorum bu sefer. Ama hepsi geçici,yani depresyon dipsiz kuyu gibi,sizi içine çektikçe çeker,siz sağlam durun,metanetli olun,iyi şeyler düşünün,geçicek hepsi diyin

Ultrasonda normal cikiyorsa, dr un normal olarak degerlendiriyosa problem bunun neresinde canim. Ara ara akinti bende de oluyor suyun gelme olayi fosss diye bisey.

Cn seninle haftamız aynı ne kadar kilosunu söyledi doktor bu na göre iri bir bebek olur dedi çünkü benimkide haftasına göre ilerde 4 gün önce 3000 kilo dedi ama çok iri falan doğar demedi bana 3500 gibi doğar dedi

Külodunda şeffaf sıvı oluyor mu

Allah maşallah vallah diyen adamdan korkma sen eli uğurlu olur onun.

Müthiş alıngan bir gündeyim herşeyi takıyorum ..iş yapamıyorum karnım aç yemek yok kilolar aldı başını gidiyor...kısaca ağlayasım var bir ben böyleyim galiba .

öfff inş.doğumdan sonra düzene girer.bu sabah saatlerce ağladım hüngür hüngür:)

Aynen ben de öyle, alıngan, depresif, çekilmez biri oldum, ama artık biraz kendimi frenlemeye başladım, aman ben hamileyim diye kendimi saldıkça hem kendim kötü oluyorum, moralim daha da bozuluyor hem etrafa kötü davranıyorum.

Magnezyum sadece karin sertlesmesi icin mi kullaniliyo :26:

Kasılmaları önlemek için veriyorlar.

Benim 27. haftadan beri sızıntı şeklinde duyum geliyor çok fazla su içtiğim halde bebeğin suyu alt sınırda. Suyun gelmesi enfeksiyon açısından da riskli. Ateşin olursa, pis kokulu akıntı olursa doktora acil danışılmalı.

Merhaba Kasım anneleri,

Benimde geçen hafta kontrolüm vardı. 32+5te bebeğim 1900 gr boyu 43 cm. di. Herşey yolunda Allah'ıma şükür. Tek sıkıntım bel ağrılarım ve uykusuzluk problemi. Allah başka dert vermesin bunlarda geçer...

walla benim kendi doktorum cok iri erken dogum olur, gelisimini tamamlamis dedi. bende ne kadar iri ne olur iyi mi kötümü sordum cevabindan tatmin olmadim. Baska doktora gittim, oda iri bir bebek dedi. ama korkulacak bisi yok iki hafta önden gidiyor, gününü bekleyebilir yada erken dogar dedi. Ama korkulacak bisi yok gelisimini tamamlamis dedi. Ebem e gittim iri cocuk falan degil hersey normal dedi.

yani 1 ekimde yine kendi doktoruma gittim 3 kilo dedi. 17 sine kadar tatile gidiyormus ben gelmeden dogurma sakin dedi. Ama sanki erken gelicek gibi dedi sonrada:))

Son düzenleme:
maşallah abbam gelişimi tamam, herşey yolunda.. ama beklemek sıkıcı bence Rabbim gönlüne göre nasib etsin, hayırlısıyla sağ salim kavustursun insallah :) bana şimdi doğurcan deseler koşa koşa gidicek durumdayım, koşunca daha da hızlanır hem :)))

Of kızlar gerçekten zaman geçmiyor artık ya .. Önce erken doğum kasılmalar derken şimdi tansiyon problemi pöf yakamdan düşmüyor dertler birde enfeksiyon çıktı idrar tahlilinde çıldıracağım asabiyet bendede had safhada Allah sonumuzu hayır etsin ..benim iştahımda çok açıldı zaten şaşırıyorum kendime valla ..son haftalarda oldu olan .. 36+0 da oğlum 2.945 falandı tabii yanılma payı da vardır ..normalmi acaba

aynen kuzucumm benimm..Bizim camasir odasi kilerde bugün ha bire indim ciktim. Doktor gelisimi tamam dedi yaa artik gelsin diye iki dakka oturmuyorum. Sancilarim siklasmaya basladi. Hayirlisiyla hepimiz alalim bebklerimizi kucaklarimiza.

Daha bir kac dakika önce seni geciriyordum icimden, hergün bir tekmil verelim dogum oldu mu olmadimi anlamak icin:))

bugün yine ilginç bir olay yasadım kızlar ben bu teyzeleri anlamıyorum yada hamile olunca benim psikolojime biraz agır geliyor olmalı neyse konuya gelelim
aile hekimligine gittim bugün izlenim için baktım ki kapılar kilitli ögle tatili bu benim hiç aklıma gelmedi evden çıkarken üstelik tam yarım saat var açılmasına neyseki aynı katta birde turizm şirketi vardı oradan bi beyefendi beni orda beklerken fark etti hemen bi sandalye aldı geldi sagolsun böyle düşünceli insanlarımızda var özellikle erkekler bu konuda daha duyarlı toplu taşıt araçlarında da hep beyfendiler yer verir neyse aradan çok geçmedi 2 teyze geldi biri topallıyordu ama 10 dakika ayakta bekleyecek kadar sıhhatliydi neyse yanındaki teyze demezmi bana sen kalkta teyze otursun diye karnım burnumda kalktım artık pişman oldu ama bişey de diyemedi neyse kapı açıldı ebe beni aldı ilk önce erken dogum tehliken varmış kendini yorma ayakta durma beslenmene dikkat et gibi uyarıda bulunurken beni kaldıran kadın arkada şekilden şekile girdi vicdanı içine sığmadı sanırsam ben çıktım arkamdan geldi özür diledi hakkını helal et dedi helal olsun olur böyle seyler dedim böylelikle belki birdaha yapmaz :)

Saol canm belki ilerleyn haftalarda kullanabilirim simdilik agrm yok..
Kaslarini rahatlatmasi icin kullaniliyor. Karin kaslari sertlestigi icin kasilma acisi duyuoruz. Ayrica ayaklara kramplar giriyor. yani tüm vücudundaki sertlesen kaslar icin..

Hmmm benim sertlesiyo ama o sekilde agrim olmuyo.. bu sertlesmeler bacak kramplari vs.. kalsiyum eksikligine baglida olabiliyomus..

ayyy cok güzel yaa, inşallah hayırlısıyla tez zamanda sağlıcakla gelsin diyelim o zaman :) benim dün bugün ve yarın kritik günlerim.. Dün doktora gittik hemen gel dedi, sızıntı gibi su geliyodu devamı yoktu. rahim ağzını muayene etti turnusol ile. enfeksiyon birikmiş dedi, çarşamba günü rahim uzunluğu 27 mm iken dün 26 mm çıktı.. bikaç gün içinde doğum hızlanabilir ama olmazsa pzts günü kontrolde görüşürüz dedi. Keşke hayırlısıyla gönderse Rabbim diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…