2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

tamam her gün muz yicem başka kilo aldıran bişey varmıdır ???

dogum baslamadan önce rahim agzi büzülürmüs zaten. Enfeksiyon niye birikmis ki?? icebilirsen toz zencefille bal karistir ic, olamzsa balli zencegilli cayini ic. Hurma ye, keten tohumu ye..Haylirlisiyla bir nefeste kurtulalim insallah. Ben zaten hic oturmuyorum, normal dogum olursa kolay olsun diye. Arda cömel yere ama dikkatli yap. hizli yapma sakin. 3 dk kadar cömeldigin s´yerde kal. Gün icinde bir kac kere yap

evet ablacım aynen dediğin durum var, usg de alınan serviks ölçüsü küçüldükçe bebeğin başı yerleşiyo anlamına geliyomuş. biraz daha aşağı inmiş demişti dün. Bende adam akıllı dinlenmeden hamişliğimi geçirdim, inşallah faydası olur :) çömelme egzersizini bende yapıyorum, özellikle koltuğun kenarından tutunarak çömelmek çok etki ediyo, oturunca farkediyorum kasıklardaki sızıları :) Enfeksiyon için tek kullanımlık bi fitil verdi bu yeterli olur dedi. çünkü herhangi bi rahatsızlık vermiyodu. sadece su geldiği için mantara çevirmesin diye verdi sanırım.

aaaa canım çok sevindim vallahi çok iyi olmuş işlerin rest gitmiş iyide bir doktora denk gelmişsin ne güzel
asistanların girmesinden rahatsız olma özeldeki prof. günde iki doğum yaptırıyorsa devletteki asistan en az 25 yaptırıyordur yani emin ol çok daha tecrübeliler ve kolaya kaçıp sezaryan yapmadıkları içinde çok daha iyi yetişiyorlar her konuda bir görmüş geçirmişlikleri oluyor kesin

bende dün doktordaydım şekerim iyi çıktı canım bende rahatladım etrafımada bakındım nedense seni görürmüyüm diye nasıl bir manyaklıksa sanki görsem tanıycam

daha şimdiden benim göğüslerimin ucunda beyaz süt oluşuyor kuruyor önceden sarı sıvıydı şimdi baya baya süt yani daha erken değil mi sizdede böyle oluyor mu

canım çok normal bendede oluyo kuruyo sonra onlar banyoda yumuşadıktan sonra dairesel hareketlerle çıkartıyorum boncuk boncuk çıkıyo birazda ölü deri gibi çıkıyo sonra sıkınca sıvıda çıkıyo, bu çalışmaya başladıklarını gösterir
doğuma gitmeden önce banyo yapınca mutlaka o kurumuş süt artıklarını temizlemenizi tavsiye ederim çünkü bebek emmeye başlayınca onlar yumuşuyo ve azına geliyo oda hiç hoş olmuyo tabi ilk acemilikti benim öle oldu ama şimdi olmucak inşallah

canım işte özellere ben o yüzdende hiç güvenmiyorum adamların umrunda değil hem kolay oluyor onlara hemde çok ara kazanıyorlar umurlarında değil annelerin bebeklerin sağlıkları kasap olmuşlar çoğu, mutlaka bir bahene bulup sezaryanı kabul ettiriyorlar doğrumu söylüyorlar yalanmı belli değil

bebişlerin kiloları konuşulmuş
kızlar ben denedim faydasını gördüm belki sizede yarar
benim ilk bebişim 1800 doğmuştu pramatüre
bunda sürekli kendi yaptığım meyve sularını iştim özelliklede erik suyu çok miktarda tükettim halende tüketiyorum kayısı kurusundan komposto yapıpı içiyorum(bu arada en sağlıklısı yumuşak koyu renk olanlardan ziyade ince ince taş gibi kuru olanlar)

bu bebişim diğer oğlumun haftaındayken ondan 700 gram öndeydi şimdide iki hafta önde gidiyor
onda deli gibi iştahım vardı sürekli birşeyler yiyordum ve aşırı kilo almıştım
bunda her zamanki gibi yiyorum ama bol bol meyvesuyumu kompostomu içiyorum şimdi bebişim iki hafta önden gidiyo doktor vitamini bile bırak çok büyümüş dedi düşünün artık kilo aldırmak isteyenler deneyebilir ben faydalı olduğuna inanıyorum
kayısıyıda kayınvalidem söylemişti oda bol bol yemiş ve oğlu çok iri doğmuş kendide hiç kilo almamış

Müthiş alıngan bir gündeyim herşeyi takıyorum ..iş yapamıyorum karnım aç yemek yok kilolar aldı başını gidiyor...kısaca ağlayasım var bir ben böyleyim galiba .

Ben de aynen böyleyim, geçen yağmurlu havada eşimle buluşup dışarı çıkcaktık, fakat hiç bi montum olmadı hava soğuk yağmurlu montumun önünü kapatamadım botlarımı eğilip giyemedim öle, kalın giyinşnce top gibi oldum oda moralimi bozdu eşimle buluşunca ortalık yerde bi ağlama tuttu, eşimde bişey oldu sandı, 1 ay önce asabiyet vardı o gitti bu ağlamaklı hal geldi buna şükür tabi

Hey maşşallah güzel kapak olmuş

Saol canm belki ilerleyn haftalarda kullanabilirim simdilik agrm yok..
Kaslarini rahatlatmasi icin kullaniliyor. Karin kaslari sertlestigi icin kasilma acisi duyuoruz. Ayrica ayaklara kramplar giriyor. yani tüm vücudundaki sertlesen kaslar icin..

Hmmm benim sertlesiyo ama o sekilde agrim olmuyo.. bu sertlesmeler bacak kramplari vs.. kalsiyum eksikligine baglida olabiliyomus..

kızlaaaar yardıma ihtıyacım var.park yatak alıcam.ama dısarı cıkıp gezemiyorum artık.alanlardan model isimleri alabilirmiyim.netten baktım ama cok cesıt bulamadım.

Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz suanda kac kilosunuz ? Ya ben gecen haftaya kadar 67 kiloydum.56yla hamile kaldim.daha 2 ay var sizcede fazla degil mi :26: az yedigim halde birde. Her aciktigimda yeseydim ooooo

kızlaaaar yardıma ihtıyacım var.park yatak alıcam.ama dısarı cıkıp gezemiyorum artık.alanlardan model isimleri alabilirmiyim.netten baktım ama cok cesıt bulamadım.

slm canım bende kraftın park yatagını aldım tavsiye üzerine şu an kuru bekliyo baya geniş ve saglam görünüyo

kızlar aranızda bebek bezinden pasta yapan varmı ? cok hosuma gidiyo ama kimse aklına getiripte yapmaz bnm için o yüzden ben kendim yapmak istiyorum

selam kızlar

canım kötü niyetle mi sormuştur? bana bu konuyu soran hiç olmadı ama bende merak ediyorum saçlı mı olur kel mi diye... Allah sağlık sıhhat versin bunlar teferruat konular ama doğum yaklaştıkça merak ediyo insan...

Bana oyle geldi ama belkide hamilelikten oyle algilamisimdir.. bende merak ediyorm cunku esimle zıtız bu konuda... esimin bi bebeklik fotosu var gor, simsiyah kivir kivir saclar henuz 15 gunluk.. dogdugundada oyleymis... ama bi de benimkini gor seyrek sapsari saclar :) dogumda Allah kismet ederse basi gorunur gorunmez saclari ne renk diye sorucam tabi o an aklima gelirse

kızlar wollexın bebek arabasından sıparış vermıştım dun geldı çok begendım ve rahat görunuyo almak isteyenlere tavsıye ederım soran arkadaslar vardı

slm canım bende kraftın park yatagını aldım tavsiye üzerine şu an kuru bekliyo baya geniş ve saglam görünüyo

Canim kraftin park yataklari benimde hosuma gidiyo saglamlar.. ama esim cekmeceli karyola istiyo..daha kullanisli olur diye dusunuyo.. ama yeri olmayanlar icin gayet uygun bence park yatak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…