Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz suanda kac kilosunuz ? Ya ben gecen haftaya kadar 67 kiloydum.56yla hamile kaldim.daha 2 ay var sizcede fazla degil mi :26: az yedigim halde birde. Her aciktigimda yeseydim ooooo
kızlaaaar yardıma ihtıyacım var.park yatak alıcam.ama dısarı cıkıp gezemiyorum artık.alanlardan model isimleri alabilirmiyim.netten baktım ama cok cesıt bulamadım.
ay eminim aklımıza bile gelmez o andaBana oyle geldi ama belkide hamilelikten oyle algilamisimdir.. bende merak ediyorm cunku esimle zıtız bu konuda... esimin bi bebeklik fotosu var gor, simsiyah kivir kivir saclar henuz 15 gunluk.. dogdugundada oyleymis... ama bi de benimkini gor seyrek sapsari saclar :) dogumda Allah kismet ederse basi gorunur gorunmez saclari ne renk diye sorucam tabi o an aklima gelirse
Kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. Bir kaç gündür yoktum ama 50-60 sayfa kadar birikmiş. şöyle bir baktım ama hepsini okuyamadım üzgünüm. Umarım hepiniz iyisinizdir. Güzel güzel haberleriniz olsun inş.
Perşembe gecesi 2 kez tuvalete kalktım. afedersiniz küçük idrarımı yaparken inanılmaz bir sancı ve yanma oluyordu. herhalde suyum geliyo dedim hatta. çok kötüydü. kasık sancılarını anlatamam. doktorun hemşiresini aradım. oda yarın sabah gel dedi. neyse cuma günü tüm gün hastanedeydim. idrar tahlili falan verdim. meğer iltihap varmış. doktor antibiyotik yazdı. yarın yine kontrol var. hafta sonu düğün falan koşturma yoğundu. Dünde işten güçten giremedim. Bugün ancak vakit buldum.
Sizden ne haber? Nasılsınız canlar?
Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz suanda kac kilosunuz ? Ya ben gecen haftaya kadar 67 kiloydum.56yla hamile kaldim.daha 2 ay var sizcede fazla degil mi :26: az yedigim halde birde. Her aciktigimda yeseydim ooooo
netten aldım canım ''kraft 504'' 230 a aldım içinede annem döşek yapacak yünden.
kızlar son 4 gündür bebeğin hareketlerini aşağıda hiisediyorum.
baya artık sizde ölemi..hareketleride değişti..daha sert ama az hareket..
ay eminim aklımıza bile gelmez o anda
sağlık sıhhat olsun, sıkma canını böyle şeylere emi?seni üzen bişey derlerse saygı sevgi içinde hemen yüzlerine söyle içinde biriktirme... bebeklerimizi bu boş işlerle üzmeyelim
kızlar bı gorsenız neler yedigimı.muzlar,cevızler,etler,sebzeler,sut yumurtalar.ama bebegım ancak bukadar alıyo.napcagımı sasırdm.ben kılo aldım.oglum 2haftada okadar yemege 500gr almıs.
Canim kraftin park yataklari benimde hosuma gidiyo saglamlar.. ama esim cekmeceli karyola istiyo..daha kullanisli olur diye dusunuyo.. ama yeri olmayanlar icin gayet uygun bence park yatak.
canım baktım.saglıklh gunlerde kullanın.benımde cok hosuma gıttı.pekı kac aydan ıtıbaren bunu kullanmayı dusunuyorsun.
Canım ben 60 ile hamile kaldım. Şuan 67,4 gibi geliyorum ama yarın kesin kilom belli olur.Bende sürekli tıkınmadım açıkcası. düzenli yedim öğün aralarında acıkınca meyve yedim yada süt içtim.
Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
evt canım evim bebek odası için müsait degildi sadece park yatak aldık yatak odasına koymak için ama bebek odası da almış olsaydım karyolasını almazdım yine park yatak alırdım çünkü 4 5 yaşına kadar kullanılabiliyo çocuk 4 yaşına gelincede normal bazalı yatak alırdım karyolalar uzun kullanım için uygun olmuyo nacizana fikrim .
78 -- 94.5 35. hafta
Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
Haklisin.. ben 3 yasinda belkide 2 yi gecince bebek odasi hazirlicam.. bos odamiz var.. ama bebegim her daim yanimda olsun istedim ilk etapta.. ayy annesinin melegi
Az almissin canim sanslisin valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?