2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. Bir kaç gündür yoktum ama 50-60 sayfa kadar birikmiş. şöyle bir baktım ama hepsini okuyamadım üzgünüm. Umarım hepiniz iyisinizdir. Güzel güzel haberleriniz olsun inş.
Perşembe gecesi 2 kez tuvalete kalktım. afedersiniz küçük idrarımı yaparken inanılmaz bir sancı ve yanma oluyordu. herhalde suyum geliyo dedim hatta. çok kötüydü. kasık sancılarını anlatamam. doktorun hemşiresini aradım. oda yarın sabah gel dedi. neyse cuma günü tüm gün hastanedeydim. idrar tahlili falan verdim. meğer iltihap varmış. doktor antibiyotik yazdı. yarın yine kontrol var. hafta sonu düğün falan koşturma yoğundu. Dünde işten güçten giremedim. Bugün ancak vakit buldum.
Sizden ne haber? Nasılsınız canlar?

kızlaaaar yardıma ihtıyacım var.park yatak alıcam.ama dısarı cıkıp gezemiyorum artık.alanlardan model isimleri alabilirmiyim.netten baktım ama cok cesıt bulamadım.

Fidoşum selam. kaç gündür yoktu özledim sizi. nasılsın?
Ben park yatağı geçen ay aldım. başka bir siteden aldım. ama ........ da da aynı fiyat. linkini atıyorum. en ucuz burda. normalde mağazalarda falan 200-250tl. daha önce resmini burdan paylaşmıştım. Eşimle kurduk gelir gelmez. çok beğendik. dışarıda çok gezdik baktık. dandik ürünler aynı para. Özellikleri de güzel. Bak bakalım beğenecek misin?
Bu arada eşim resimlerde pek beğenmemişti. Gelince bayıldı :)

http://www........./baby-max-montan...namic-search&gclid=CLD8lbqnh7oCFcTKtAod-wYA6g

ay eminim aklımıza bile gelmez o anda
sağlık sıhhat olsun, sıkma canını böyle şeylere emi?seni üzen bişey derlerse saygı sevgi içinde hemen yüzlerine söyle içinde biriktirme... bebeklerimizi bu boş işlerle üzmeyelim

geçmiş olsun canım...

Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz suanda kac kilosunuz ? Ya ben gecen haftaya kadar 67 kiloydum.56yla hamile kaldim.daha 2 ay var sizcede fazla degil mi :26: az yedigim halde birde. Her aciktigimda yeseydim ooooo

Canım ben 60 ile hamile kaldım. Şuan 67,4 gibi geliyorum ama yarın kesin kilom belli olur.Bende sürekli tıkınmadım açıkcası. düzenli yedim öğün aralarında acıkınca meyve yedim yada süt içtim.

kızlar son 4 gündür bebeğin hareketlerini aşağıda hiisediyorum.
baya artık sizde ölemi..hareketleride değişti..daha sert ama az hareket..

Canım selam,
aynen benimde öyle. bir kaç gündür aşağıda. hatta afedersin şeyimin içinde kıpırtılar var. kedi yavrusu var gibi. sanki tırnaklıyo gibi. oğlum da gayet hareketli maaşallah. Hareketleri çok sert

Haklisin.. yuzlerine soylemk en dogrusu..

kızlar bı gorsenız neler yedigimı.muzlar,cevızler,etler,sebzeler,sut yumurtalar.ama bebegım ancak bukadar alıyo.napcagımı sasırdm.ben kılo aldım.oglum 2haftada okadar yemege 500gr almıs.

canım haftamız aynı aslında. şimdi oğluşunun toplam kilosu ne?

Canim kraftin park yataklari benimde hosuma gidiyo saglamlar.. ama esim cekmeceli karyola istiyo..daha kullanisli olur diye dusunuyo.. ama yeri olmayanlar icin gayet uygun bence park yatak.

evt canım evim bebek odası için müsait degildi sadece park yatak aldık yatak odasına koymak için ama bebek odası da almış olsaydım karyolasını almazdım yine park yatak alırdım çünkü 4 5 yaşına kadar kullanılabiliyo çocuk 4 yaşına gelincede normal bazalı yatak alırdım karyolalar uzun kullanım için uygun olmuyo nacizana fikrim .

canım baktım.saglıklh gunlerde kullanın.benımde cok hosuma gıttı.pekı kac aydan ıtıbaren bunu kullanmayı dusunuyorsun.

canım ben ilk günden itibaren kullanırım iki katlı zaten bebek ayaklanmaya başlayınca üst kademeyi kaldırıp alta geciyosun düşme tehlikesi olmuyo bide fermuarı var eger çocunu alıştırırsan uyanca kendi ordan çıkıbilir gayet kullanışlı

Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz suanda kac kilosunuz ? Ya ben gecen haftaya kadar 67 kiloydum.56yla hamile kaldim.daha 2 ay var sizcede fazla degil mi :26: az yedigim halde birde. Her aciktigimda yeseydim ooooo

Canım ben 49 la hamile kaldım şuan 61 kiloyum, hedefim doğuma kadar 12 kiloydu ama şimdiden ulaştım hedefe daha 1 ay falan var bakalım en fazla 15 olur umarım iştahım bu ay çok arttı özellikle tatlıya karşı, aşermelerimde bu ara çok hamileliğin başında yoktu şimdi neyi görsem canım istiyo, bebişim de öle kilolu değil,

Bende oyle yaptim ama cok almisim yaa., insallah dogumdan sonra kilolari vermk zor olmaz..

Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis

ayy canım çok duygulandım valla
inşallah tez vakitte çıkar yawrun da kucagından hiç indirmezsin.

Haklisin.. ben 3 yasinda belkide 2 yi gecince bebek odasi hazirlicam.. bos odamiz var.. ama bebegim her daim yanimda olsun istedim ilk etapta.. ayy annesinin melegi

Ay ne guzel.. birbirinize guc vermissiniz. Cok sukurki melegin iyi, rabbim tez zamanda birbirinize kavustursun sizi....

Haklisin.. ben 3 yasinda belkide 2 yi gecince bebek odasi hazirlicam.. bos odamiz var.. ama bebegim her daim yanimda olsun istedim ilk etapta.. ayy annesinin melegi

öyle valla canım zaten zor olur bebegi ayrı odada yatırıp gece kalkıp onu emzirmek falan en güzeli yanında olması

arkadaşlar ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum. bu benim 2. çocuğum bi o kadarda korkuyorum. yalancı doğum sancıları var hafiften vede benim gibi oturup kalkamayan rahim kasılmaları olan var mı? ilkinde hiç olmamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…