daha şimdiden benim göğüslerimin ucunda beyaz süt oluşuyor kuruyor önceden sarı sıvıydı şimdi baya baya süt yani daha erken değil mi sizdede böyle oluyor mu
bilmiyorum ki.. bende olmuyor hic. Gögüslerim yumusadi hatta, söndü bile diyebilirim...
kizlar selam 36+2yiz bugun adet sancisi gibi kasik agriyor. Bunlar normal mi?
Aynen öyle yumuşadı hatta sarktı :) yaşlı teyzeler gibi.
Kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. Bir kaç gündür yoktum ama 50-60 sayfa kadar birikmiş. şöyle bir baktım ama hepsini okuyamadım üzgünüm. Umarım hepiniz iyisinizdir. Güzel güzel haberleriniz olsun inş.
Perşembe gecesi 2 kez tuvalete kalktım. afedersiniz küçük idrarımı yaparken inanılmaz bir sancı ve yanma oluyordu. herhalde suyum geliyo dedim hatta. çok kötüydü. kasık sancılarını anlatamam. doktorun hemşiresini aradım. oda yarın sabah gel dedi. neyse cuma günü tüm gün hastanedeydim. idrar tahlili falan verdim. meğer iltihap varmış. doktor antibiyotik yazdı. yarın yine kontrol var. hafta sonu düğün falan koşturma yoğundu. Dünde işten güçten giremedim. Bugün ancak vakit buldum.
Sizden ne haber? Nasılsınız canlar?
canım haftamız aynı aslında. şimdi oğluşunun toplam kilosu ne?
canım bende 54 le hamile kaldım şu 2 hafta önce 60 dım şimdi kaçım bilmiyorum
Ooo ben hepinizi kiskandim ama olmaz ki boyle
gunaydın kızlar dün doktor kontrolum vardı bebeğim 2.400 kg olmuş 35+2 deyim doktor bir hafta geriden geliyo dedi( bu zamana kadar hiç öyle bişey dememişti hep haftasıyla uyumlu diyodu (( bende hiç kilo almamışım bu esnada . baya bi moral
m bozuk ...
Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
Canım ben 49 la hamile kaldım şuan 61 kiloyum, hedefim doğuma kadar 12 kiloydu ama şimdiden ulaştım hedefedaha 1 ay falan var bakalım en fazla 15 olur umarım iştahım bu ay çok arttı özellikle tatlıya karşı, aşermelerimde bu ara çok hamileliğin başında yoktu şimdi neyi görsem canım istiyo, bebişim de öle kilolu değil,
benim sanki karnım aşağı kaymış gibi göğsümün altında boşluk oluşmuş bayrama doğuracakmıyım ne evi temizleyemiyorum bi iş yapamıyorum eşim izin vermiyor hafta sonu ben yaparım diyor ya hafta sonuna kadar doğurursam
tamamher gün muz yicem başka kilo aldıran bişey varmıdır ???
Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
aynen benimde kolum kanadım kalkmıyor her yerim ağrıyor gerçi ben grip de oldum onun da etkisi vardır ama geceleri ne sağa dönebiliyorum ne sola, menopozlu kadınlar gibi bir ter bir sıkıntı çığlık atarak dolaşasım geliyor, bir de bu haldeyken dün kvciğim zahmet ederek bana geçmiş olsuna geldi bir de onlara hizmet ettim Allahımdan tek isteğim beni ailem dışında kimseye muhtaç etmesin
canım dogumdan sonra sıkı bi diyet yaparız merak etme verilir kilolar önemli olan bebeklerimiz iyi olsun
Amin canim amin.... gecmis olsuna geliyo bide hizmet bekliyolar celiskiye bakar misinkeske annem cok yakin olsaydi bana.. simdiki aklim olsa en basta anneme yakin bi yerde otururdum.. bunlarda gecicek bebegim gelsin bi an once.... yok yok gelmesin kasim sonunu beklesin vazgectim
öfff kızlar herşeye ağlar oldum bi asabiyet çok çekilmezim.sanki hiçbişey istediğim gibi olmuyo gibi.söylenip duruyoum herşeye son haftalar psikolojim iyce tavan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?