2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
daha şimdiden benim göğüslerimin ucunda beyaz süt oluşuyor kuruyor önceden sarı sıvıydı şimdi baya baya süt yani daha erken değil mi sizdede böyle oluyor mu

Allah Allaaahh... çok ilginç yaa. doğumdan önce olmaması gerek. bende hiç öyle bişey yok valla. ama meme uçlarımda delikler oluşmuş. akan kokan yok. sen doktora sordun mu canım?

Kendi adima iyiyim canim :) sadece asiri derecede duygusallik ve alinganlik var.. o da olcak artik... benimde iltihap varmis ama ne yanma ne bisey hic bi brlirti yoktu.. baslarindayken ogrendim Allahtan.. saglik ocagindaki ebe 20gunde bir gel tahlil yapalim her ihtimale karsi dedi.. ama gitmedim bol bol su iciyorum, antibiyotik vermisti doktorum 1 2 gun kullandm sonra midem agrmaya basladi biraktim... :26: su iciyorum bol bol sanirim ona guveniyorum..

KIZLARRRRR

ben artık doğum yapmak istiyorummmm eğer bayramdan önce doğum yaparsam ya da bayramda bebeğimle daha çok vakit geçirebilicem çünkü doğumdan sonra sadece 2 hafta rapor alabilicem(( Keşke bu hafta doğum yapsam bayram tatili ile 1 ay olur iznim..

canım günümüz aynı. benimde kontrol yarın. 2 hafta önce 2 kg dı. bakalım yarın ne diyecek. doktordan çıkar çıkmaz yazcam. ama benimde o civardır herhalde. bende üzülüyorum kilosu az diye ama normal diyorlar anlamadım
Geçenki kontrollerde haftası ile uyumlu diyordu senin dediğin gibi. Yarın ne olacak acaba?
inş. doğumda 3kg geçmiş olur ikimizinde bebişleri.

çok sevindim canım inşallah allahım bızlerede nasıp eder emzırmenede ızın verıyolarmı bakalım bızde yarın gıdecegız doktorumuz ne dıyecek

Benim daha doguma iki ay var 11 kilo aldim... sen iyisin. annem son 2 ay kilo aliniyo dedi saolsun cok motive etti beni zaten 11 kilo almisim moralim bozuk, bebegim kilolu olsa icim yanmicak. ben tatliyi seven biriyim, en son gittigimde tatli cok yiyosun galiba dedi doktor o kilo aldiriyomus.. azaltmami istedi ama engel olamiyorum sadece tatli aseriyorum. Ne biliyim sut aseriyim, findik badem aseriyim ama yok........

Aynen. Aynı durumdayız. Benimde aşağıda ve iş yapamıyorum. eşim ben yaparım diyor ama aynı olmuyor ki :)

tamam her gün muz yicem başka kilo aldıran bişey varmıdır ???

muzun üstüne pekmez dök de ye, bir de hergün bir yumurta mutlaka yemelisin sütünü de ihmal etmiyorsun tabi dikkat edersen tosuncuk olur bebişin cuma kontrolumuz var 3 kilo üzeri olmasını bekliyorum kızımın inşallaah

selam kızlar hilalcim çok sevindim allah sağlıkla çıkmayıda nasip etsin inş. ayşegülcüm darısı senin de başına canım hiç üzülme sende görüceksin o günleri inş.

canım ne mutlu sana cok sevındım.kucagına aldıgın zamankı hıslerını tahmın edemıyorum bıle.bayrama ıns.evınızde olursunuz.

canım çok geçmiş olsun. Bende geçen ay grip oldum ama kv bırak gelmeyi nasılsın diye aramadı bile :) Amin kimseyi muhtaç etmesin.

canım dogumdan sonra sıkı bi diyet yaparız merak etme verilir kilolar önemli olan bebeklerimiz iyi olsun

Zaten bebeklerimiz olunca bu sekilde uzanip rahat rahat pcde vakit gecircemizi zannetmiyorum :) uyku duzeni yemek duzeni ve kosturmaca derken bence diyetede gerek kalmaz diye dusunuyorum

oleeyy ben evlenirken anneme yakın tutmuşum iyiki :) annem çalışıyor ama olsun hafta sonları yardım ediyor Allah razı olsun ondan. pazar günü tüm ütülerimi bitirdi sağolsun...

öfff kızlar herşeye ağlar oldum bi asabiyet çok çekilmezim.sanki hiçbişey istediğim gibi olmuyo gibi.söylenip duruyoum herşeye son haftalar psikolojim iyce tavan(

Fidom bende öyleyim. herşeye kırılıyorum herkese söyleniyorum her lafa alınıyorum tv de herşeye ağlıyorum. istediğim olmayınca ağlıyorum. şaka gibiyim. ama insanlarında biraz düşünceli olması gerek hamilelik sendromu çok normal yani. hormonlar tavan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…