Müthiş alıngan bir gündeyim herşeyi takıyorum ..iş yapamıyorum karnım aç yemek yok kilolar aldı başını gidiyor...kısaca ağlayasım var bir ben böyleyim galiba .
çok sevindim, ne harika bi duygudur o, benim ablamda 2 ay erken doğum riskiyle iki kolu serumla hastanede yattı ağustos sıcağında şimdi hiç hatırlamıyorum o günleri diyo, dualarımız sizlerle hepBugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum. bu benim 2. çocuğum bi o kadarda korkuyorum. yalancı doğum sancıları var hafiften vede benim gibi oturup kalkamayan rahim kasılmaları olan var mı? ilkinde hiç olmamıştı..
Benim daha doguma iki ay var 11 kilo aldim... sen iyisin. annem son 2 ay kilo aliniyo dedi saolsun cok motive etti benizaten 11 kilo almisim moralim bozuk, bebegim kilolu olsa icim yanmicak. ben tatliyi seven biriyim, en son gittigimde tatli cok yiyosun galiba dedi doktor o kilo aldiriyomus.. azaltmami istedi ama engel olamiyorum sadece tatli aseriyorum. Ne biliyim sut aseriyim, findik badem aseriyim ama yok........
Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
canım haftamız aynı aslında. şimdi oğluşunun toplam kilosu ne?
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum. bu benim 2. çocuğum bi o kadarda korkuyorum. yalancı doğum sancıları var hafiften vede benim gibi oturup kalkamayan rahim kasılmaları olan var mı? ilkinde hiç olmamıştı..
Fidoşum selam. kaç gündür yoktu özledim sizi. nasılsın?
Ben park yatağı geçen ay aldım. başka bir siteden aldım. ama ........ da da aynı fiyat. linkini atıyorum. en ucuz burda. normalde mağazalarda falan 200-250tl. daha önce resmini burdan paylaşmıştım. Eşimle kurduk gelir gelmez. çok beğendik. dışarıda çok gezdik baktık. dandik ürünler aynı para. Özellikleri de güzel. Bak bakalım beğenecek misin?
Bu arada eşim resimlerde pek beğenmemişti. Gelince bayıldı :)
http://www........./baby-max-montan...namic-search&gclid=CLD8lbqnh7oCFcTKtAod-wYA6g
Canım selam,
aynen benimde öyle. bir kaç gündür aşağıda. hatta afedersin şeyimin içinde kıpırtılar var. kedi yavrusu var gibi. sanki tırnaklıyo gibi. oğlum da gayet hareketli maaşallah. Hareketleri çok sert
Cok zor :) sabah kahvaltasinda bile 3 dilimi nutellayla yiyen biri olaraktanson ay kilo alınmasını nedeni bence biraz annelerin nasıl olsa son aylar diye yemeleri, zaten bebişlerimiz son aylar hızlı kilo alırken bizi de acıktırıyolar biz de son ay rahatlığıyla yiyince gelsin kilolar, yani en azından bende öle oldu :)) ben ilk 5 ay tatlıya ağzımı sürmedim canım istemedi şimdi ise çok canım istiyo, ama eve almamaya çalışıyorum, sütlü tatlı yada meyve yemeye çalışıyorum ama zor cidden :)
Fidom bende öyleyim. herşeye kırılıyorum herkese söyleniyorum her lafa alınıyorum tv de herşeye ağlıyorum. istediğim olmayınca ağlıyorum. şaka gibiyim. ama insanlarında biraz düşünceli olması gerek hamilelik sendromu çok normal yani. hormonlar tavan.
canım çok geçmiş olsun. Bende geçen ay grip oldum ama kv bırak gelmeyi nasılsın diye aramadı bile :) Amin kimseyi muhtaç etmesin.
oleeyy ben evlenirken anneme yakın tutmuşum iyiki :) annem çalışıyor ama olsun hafta sonları yardım ediyor Allah razı olsun ondan. pazar günü tüm ütülerimi bitirdi sağolsun...
ay eminim aklımıza bile gelmez o anda
sağlık sıhhat olsun, sıkma canını böyle şeylere emi?seni üzen bişey derlerse saygı sevgi içinde hemen yüzlerine söyle içinde biriktirme... bebeklerimizi bu boş işlerle üzmeyelim
geçmiş olsun canım...
Bende oyle yaptim ama cok almisim yaa., insallah dogumdan sonra kilolari vermk zor olmaz..
Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
Olsun yaa. olmaz merak etme veririz inş
Allah tez vakitte evine gittiğini de göstersin, sağlıkla sıhatle inşallah...Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
Ooo ben hepinizi kiskandim ama olmaz ki boyle
Cok zor :) sabah kahvaltasinda bile 3 dilimi nutellayla yiyen biri olaraktan15 le dogursam iyi olcak benim icin.. sadece bebege kilo alanlar var ya, hani hamileleikte 4 kilo almis bebegi 3 5 dogmus.. iste onlara gicik oluyorum
Canm bizimki ilk yalanci sanciyi bile tam cozemedim desem yeriburda ogrendigim kadaryla rahim kendini doguma hazrliyomus normalmis yani.. cok sik oluyosa eger erken dogum olabilirmis dkkat etmelisin ne sıklıkta geldigine.
Haklisin.. ben 3 yasinda belkide 2 yi gecince bebek odasi hazirlicam.. bos odamiz var.. ama bebegim her daim yanimda olsun istedim ilk etapta.. ayy annesinin melegi
Kendi adima iyiyim canim :) sadece asiri derecede duygusallik ve alinganlik var.. o da olcak artik... benimde iltihap varmis ama ne yanma ne bisey hic bi brlirti yoktu.. baslarindayken ogrendim Allahtan.. saglik ocagindaki ebe 20gunde bir gel tahlil yapalim her ihtimale karsi dedi.. ama gitmedim bol bol su iciyorum, antibiyotik vermisti doktorum 1 2 gun kullandm sonra midem agrmaya basladi biraktim... :26: su iciyorum bol bol sanirim ona guveniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?