2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
çok sevindim, ne harika bi duygudur o, benim ablamda 2 ay erken doğum riskiyle iki kolu serumla hastanede yattı ağustos sıcağında şimdi hiç hatırlamıyorum o günleri diyo, dualarımız sizlerle hep

kasılma bende de bu ara çok hatta geçen gece doğurucam sandım acile falan gittim orda bişey çıkmadı normal diyo drlar

son ay kilo alınmasını nedeni bence biraz annelerin nasıl olsa son aylar diye yemeleri, zaten bebişlerimiz son aylar hızlı kilo alırken bizi de acıktırıyolar biz de son ay rahatlığıyla yiyince gelsin kilolar, yani en azından bende öle oldu :)) ben ilk 5 ay tatlıya ağzımı sürmedim canım istemedi şimdi ise çok canım istiyo, ama eve almamaya çalışıyorum, sütlü tatlı yada meyve yemeye çalışıyorum ama zor cidden :)

canım ne mutlu sana cok sevındım.kucagına aldıgın zamankı hıslerını tahmın edemıyorum bıle.bayrama ıns.evınızde olursunuz.

Canm bizimki ilk yalanci sanciyi bile tam cozemedim desem yeri burda ogrendigim kadaryla rahim kendini doguma hazrliyomus normalmis yani.. cok sik oluyosa eger erken dogum olabilirmis dkkat etmelisin ne sıklıkta geldigine.

KIZLARRRRR

ben artık doğum yapmak istiyorummmm eğer bayramdan önce doğum yaparsam ya da bayramda bebeğimle daha çok vakit geçirebilicem çünkü doğumdan sonra sadece 2 hafta rapor alabilicem(( Keşke bu hafta doğum yapsam bayram tatili ile 1 ay olur iznim..

canım valla bende özlüyorum girmeyen arkadaşları yoksa doğummu oldu diye merak ediyorum bazen e artık son haftalar.ben napiim yatıyorum sürekli geçenlerde kasılmalarım çok çıktı ve doktor bi akşamhastanede yatırdı serum falan kasılmaları önlemek için.şimdide yatıyorum bayram sonrasına kadar bekler inş.yavrularımız.gönderdiğin link eksik, site hepsini yayınlamıyo özelden siteyi msj atabilirmisin.bakayım bende.

ayyy aynı benim şikayetimi tarif etmişsin bu kadar net anlatılır yani.:))

Cok zor :) sabah kahvaltasinda bile 3 dilimi nutellayla yiyen biri olaraktan 15 le dogursam iyi olcak benim icin.. sadece bebege kilo alanlar var ya, hani hamileleikte 4 kilo almis bebegi 3 5 dogmus.. iste onlara gicik oluyorum

valla canım umarım bu durum çok sürmez doğumdan sonra biter.bişey değil eşim için üzülüyorum kalbini kırmaya başladım son günlerde ama artık tutmaya çalışıyorum kendimi:)))

canım çok geçmiş olsun. Bende geçen ay grip oldum ama kv bırak gelmeyi nasılsın diye aramadı bile :) Amin kimseyi muhtaç etmesin.

Sağol canım bugün daha iyiyim...
Eşim aramış çok hasta gidin yanına demiş yoksa hamileliğimden beri nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı diye aramış insan değildir, aradıkları zaman da işte eşimin talimatı ile arıyorlar ne kıymeti var

oleeyy ben evlenirken anneme yakın tutmuşum iyiki :) annem çalışıyor ama olsun hafta sonları yardım ediyor Allah razı olsun ondan. pazar günü tüm ütülerimi bitirdi sağolsun...

Aynen tatlim iyiki oyle yapmissin... anneler baska oluyo. Belki kvlerin kendine gore kotu niyetleri yok ama kendi kizlarina davrandiklari gibi hic bisekilde davranmiyolar.. belkide oyle davransalar hic bi sorun cikmicak ortaya.. hep bi ima.. o yuzden kaldiramiyoruz.. ah annem ah... cok dertliym ya ben bu konuda

tşk. ederim canım. sen nasılsın?

ooyyy kıyamam size bennn... ay ne güzel birşeydir yaa.. Kurban olduğum sağlıkla biran evel kavuşmak nasip etsin hilalcim.
bizde bekliyoruz bu mutlu anı yaşamayı. çok sevindim senin adına inan.

Allah tez vakitte evine gittiğini de göstersin, sağlıkla sıhatle inşallah...

Ooo ben hepinizi kiskandim ama olmaz ki boyle

Cok zor :) sabah kahvaltasinda bile 3 dilimi nutellayla yiyen biri olaraktan 15 le dogursam iyi olcak benim icin.. sadece bebege kilo alanlar var ya, hani hamileleikte 4 kilo almis bebegi 3 5 dogmus.. iste onlara gicik oluyorum

17 kilo aldım şuana kadar 20-21 le bitirebilirim diye düşünüyorum, üzülme yani... ben de bebeğim de sağlıklı bünyem böyle ne yapayım yani?

0 dört kilo alanların hiç suyu falan da olmuyo sanırsam bebek kuru kuru mu duruyor ne???

Canm bizimki ilk yalanci sanciyi bile tam cozemedim desem yeri burda ogrendigim kadaryla rahim kendini doguma hazrliyomus normalmis yani.. cok sik oluyosa eger erken dogum olabilirmis dkkat etmelisin ne sıklıkta geldigine.

annem doğumun kolay olur diyo bende inş. diyorum ilki tam bi fiyasko hala dün gibi aklımda bi daha doğurmam asla diyordum bunda sürekli dualar ediyorum.. inş. hepimiz kolay doğum yaparız inş....arada kasılmalar artıyor.. duygularım çok karışık ya saf oldum iyice.. :2:

Son düzenleme:
Haklisin.. ben 3 yasinda belkide 2 yi gecince bebek odasi hazirlicam.. bos odamiz var.. ama bebegim her daim yanimda olsun istedim ilk etapta.. ayy annesinin melegi

Bende otuma odasını boşalttım oğlum için oda yaptım. Büyüyebilen beşik aldık ayak uçlarındaki komidinleri çıkarınca tek kişilik yatak oluyo. Park yatakta aldım. onuda yatak odama yani yanıma koycam.

geçmiş olsun acnım. bende su içiyorum ama yinede riske atamadım. antibiyotik 10 adetti zaten. sabah akşam tok. yarın sabah bitiyor.
inş. geçmiştir. Hamilelikte akıntı çok oluyor ya herhalde ondan oldu. bilmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…