canım 5gün once 2200gr dı.
çok sevindim canım inşallah allahım bızlerede nasıp ederemzırmenede ızın verıyolarmı bakalım bızde yarın gıdecegız doktorumuz ne dıyecek
Aynen tatlim iyiki oyle yapmissin... anneler baska oluyo. Belki kvlerin kendine gore kotu niyetleri yok ama kendi kizlarina davrandiklari gibi hic bisekilde davranmiyolar.. belkide oyle davransalar hic bi sorun cikmicak ortaya.. hep bi ima.. o yuzden kaldiramiyoruz.. ah annem ah... cok dertliym ya ben bu konuda
muzun üstüne pekmez dök de ye, bir de hergün bir yumurta mutlaka yemelisin sütünü de ihmal etmiyorsun tabi dikkat edersen tosuncuk olur bebişincuma kontrolumuz var 3 kilo üzeri olmasını bekliyorum kızımın inşallaah
Ben de vallaCok zor :) sabah kahvaltasinda bile 3 dilimi nutellayla yiyen biri olaraktan15 le dogursam iyi olcak benim icin.. sadece bebege kilo alanlar var ya, hani hamileleikte 4 kilo almis bebegi 3 5 dogmus.. iste onlara gicik oluyorum
ablam yaseminin cocugu olmasi icin dua topluyorum yardim eder misniz.okudum deseniz yeter bana .Allah razi olsun simdiden
ablam yaseminin cocugu olmasi icin dua topluyorum yardim eder misniz.okudum deseniz yeter bana .Allah razi olsun simdiden
canım valla bende özlüyorum girmeyen arkadaşları yoksa doğummu oldu diye merak ediyorum bazen e artık son haftalar.ben napiim yatıyorum sürekli geçenlerde kasılmalarım çok çıktı ve doktor bi akşamhastanede yatırdı serum falan kasılmaları önlemek için.şimdide yatıyorum bayram sonrasına kadar bekler inş.yavrularımız.gönderdiğin link eksik, site hepsini yayınlamıyo özelden siteyi msj atabilirmisin.bakayım bende.
tşk. ederim canım. sen nasılsın?
ayyy aynı benim şikayetimi tarif etmişsin bu kadar net anlatılır yani.:))
Sağol canım bugün daha iyiyim...
Eşim aramış çok hasta gidin yanına demiş yoksa hamileliğimden beri nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı diye aramış insan değildir, aradıkları zaman da işte eşimin talimatı ile arıyorlar ne kıymeti var
yok kız neresi azAz almissin canim sanslisin valla...
Aynen tatlim iyiki oyle yapmissin... anneler baska oluyo. Belki kvlerin kendine gore kotu niyetleri yok ama kendi kizlarina davrandiklari gibi hic bisekilde davranmiyolar.. belkide oyle davransalar hic bi sorun cikmicak ortaya.. hep bi ima.. o yuzden kaldiramiyoruz.. ah annem ah... cok dertliym ya ben bu konuda
Bugün bana süpriz yapti kızım ilk defa kucagima almaya izin verdiler anlatamam nasıl bi his yasadigim cektigim bütün sıkıntılarin 5 kati olsa gene cekerdim böyle bi his yok Allahima şükürler olsun darisi basiniza kızlar cikmamizada az kalmis
hamdolsun canım iyiyiz Allaha şükür... bu gün son sağlıkocağı kontrolümü oldum...
işteyse son 3 günüm yuvarlanıp gidiyorum yaniii
bu arada benim yalancı sancılarım çok, doktor nstye bağladığında yalancı sancılar bunlar hazırlayıcı ama doğumla bi alakası yok dikkate alma dedi... dikkate almıyorum ben
ne kadar çok yalancı sancı olursa o kadar rahat mı olurmuş ki doğum?
Allah tez vakitte evine gittiğini de göstersin, sağlıkla sıhatle inşallah...
17 kilo aldım şuana kadar 20-21 le bitirebilirim diye düşünüyorum, üzülme yani... ben de bebeğim de sağlıklı bünyem böyle ne yapayım yani?
0 dört kilo alanların hiç suyu falan da olmuyo sanırsam bebek kuru kuru mu duruyor ne???
Onlardan beklemiycez aslında hata bizde yani alışmamız gerek artık. annenle aynı olur mu sonuçta?
yok kız neresi az35 . haftadayım 16.5 kilo aldım, zaten normal kilonun üstündeyim diye hedefim 85 kilo ile hamileliği tamamlamaktı 6. ayda 85'i geçtim. Neyse son 2-3 haftadır çok almıyorum en azından. iki kez hızlı kilo aldığım dönem oldu biri mersinde akdeniz oyunlarında 12 gün kaldık otelde yemekler kötüydü, ben zaten et yemediğim için çok birşey yeme şansım yoktu kek falan yedim hep 12 günde 6 kilo almıştım inanamadım tartıya. Bir de eşimle tatile gittik 1 haftada 3.5 kilo aldım. Bir daha hamilelik olursa (inşallah), evimden dışarıda uzun süre kalmayacağım.
16 miben yanlis gordum sanirim 4 5 gibi hatrliyorum :)) oo ye hamurlari tabi alirsin kilo. ben evde kaldimda noldu.. pogca kek pasta vs.. bilmeyen ben, suanda pastane acabilirim ustasi oldum.. annemlere gitmeden once gecenin 11 inde kek yaptim ya inanirmisin
17 kilo aldım şuana kadar 20-21 le bitirebilirim diye düşünüyorum, üzülme yani... ben de bebeğim de sağlıklı bünyem böyle ne yapayım yani?
0 dört kilo alanların hiç suyu falan da olmuyo sanırsam bebek kuru kuru mu duruyor ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?