2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ablam yaseminin cocugu olmasi icin dua topluyorum yardim eder misniz.okudum deseniz yeter bana .Allah razi olsun simdiden

çok doğru canım kvler belki kötü bişey söylemiyorlar ama o ima o ses tonu cümleleri başka diyarlara götürüyor sanki :)

Son düzenleme:

canım biz de 36+0 haftadayız,bizim de cuma günü kontrolümüz var. En son 2750 grdı.

Cok zor :) sabah kahvaltasinda bile 3 dilimi nutellayla yiyen biri olaraktan 15 le dogursam iyi olcak benim icin.. sadece bebege kilo alanlar var ya, hani hamileleikte 4 kilo almis bebegi 3 5 dogmus.. iste onlara gicik oluyorum
Ben de valla

çok geçmiş olsun kuzucum. haklısın son haftalar bende bazen girmeyen arkadaşları doğummu var diye merak ediyorum. bekler inş. oğluşun. n11 den babymax montana diye aratabilirsin canım ben yeşil rengini aldım.

Son düzenleme:
tşk. ederim canım. sen nasılsın?

hamdolsun canım iyiyiz Allaha şükür... bu gün son sağlıkocağı kontrolümü oldum...
işteyse son 3 günüm yuvarlanıp gidiyorum yaniii

bu arada benim yalancı sancılarım çok, doktor nstye bağladığında yalancı sancılar bunlar hazırlayıcı ama doğumla bi alakası yok dikkate alma dedi... dikkate almıyorum ben
ne kadar çok yalancı sancı olursa o kadar rahat mı olurmuş ki doğum?

Bizimkilerle aynı modeller demekki. aynen bizde de eşimin talimatıyla devreye giriyorlar.

Az almissin canim sanslisin valla...
yok kız neresi az 35 . haftadayım 16.5 kilo aldım, zaten normal kilonun üstündeyim diye hedefim 85 kilo ile hamileliği tamamlamaktı 6. ayda 85'i geçtim. Neyse son 2-3 haftadır çok almıyorum en azından. iki kez hızlı kilo aldığım dönem oldu biri mersinde akdeniz oyunlarında 12 gün kaldık otelde yemekler kötüydü, ben zaten et yemediğim için çok birşey yeme şansım yoktu kek falan yedim hep 12 günde 6 kilo almıştım inanamadım tartıya. Bir de eşimle tatile gittik 1 haftada 3.5 kilo aldım. Bir daha hamilelik olursa (inşallah), evimden dışarıda uzun süre kalmayacağım.

Onlardan beklemiycez aslında hata bizde yani alışmamız gerek artık. annenle aynı olur mu sonuçta?

Ohh miss gibi evladını aldın artık kucağına, darısı başımıza...

Bilmem ki valla :18: kolay olsunda hepimiz için. ohh ne güzel son 3 gün kalmış Allah kolaylık versin canım..
Öptüm

Kuru muru guldurdun beni canim... kiloyu veririz ya meleklerimiz iyi olsun yeterki

16 mi ben yanlis gordum sanirim 4 5 gibi hatrliyorum :)) oo ye hamurlari tabi alirsin kilo. ben evde kaldimda noldu.. pogca kek pasta vs.. bilmeyen ben, suanda pastane acabilirim ustasi oldum.. annemlere gitmeden once gecenin 11 inde kek yaptim ya inanirmisin

Kek mi yaptın ben yiyemiyorum 3 haftadır, 3 haftada 1 kilo falan aldım. Gayet iyi bence. Neyse ya. Doğumdan sonraki hedefim 68-69 civarı. 70in altına ineceğim yani inşallah. Boyum 178, 70in altı benim için çok iyi.

Benim kankam ya, aldığımız kilolar hala aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…