kızlar son zamanlarda unutkanlık ve dalgınlık var bende. burdan laf yetiştircem diye yemeği yaktımakşam yemeğimiz yok şuan ve eşim gelmek üzere
Kek mi yaptınben yiyemiyorum 3 haftadır, 3 haftada 1 kilo falan aldım. Gayet iyi bence. Neyse ya. Doğumdan sonraki hedefim 68-69 civarı. 70in altına ineceğim yani inşallah. Boyum 178, 70in altı benim için çok iyi.
Ooo boyun 1.78 tabi kaldirirsin kiloyu benim 1,65 topac gibi duruyorum.
kızlar son zamanlarda unutkanlık ve dalgınlık var bende. burdan laf yetiştircem diye yemeği yaktımakşam yemeğimiz yok şuan ve eşim gelmek üzere
Unutkanlık bende de var. Makarna yap hemen ya da salçalı yumurta ya da menemen ya da peynirli yumurta, koş yap hadi aç kalmayın...
Unutkanlık bende de var. Makarna yap hemen ya da salçalı yumurta ya da menemen ya da peynirli yumurta, koş yap hadi aç kalmayın...
Merak etme boy da kurtarmıyor ben de top böceği gibiyim
KIZLARRRRR
ben artık doğum yapmak istiyorummmm eğer bayramdan önce doğum yaparsam ya da bayramda bebeğimle daha çok vakit geçirebilicem çünkü doğumdan sonra sadece 2 hafta rapor alabilicem(( Keşke bu hafta doğum yapsam bayram tatili ile 1 ay olur iznim..
benim yazdıklarım hep gözden kaçıyor sanırım((
Bazen oluyo cnm kusura bakma.. benimde cvp yazamadiklarim oluyo 2 gun sonra farkediyorum... melegin kiz mi erkek mi
Estafirullah ne kusuru canım ben sadece bu aralar çok içimi dökmeye ihtiyac duyuyorum ondan burda vakit geçirmek istiyoru... Kızım olucak inşallah beyzamız cok beklemese keşke çünkü hem ev hem okul hem hamilelik artık cok yordu beni
Haklisin canim ama 32. Haftadan itibaren rapor alabiliyosun diye biliyorum neden izne ayrilmiyosun:26:. Hatta gecen hafta kontrolde doktorum sordu calisip calismadigimi ona gore rapor yaziyim dedi
canım ben üniversite son sınıftayım malesef doğuma kadar okula gidip gelicem devam zorunluluğu var doğumdan sonrada ancak 2 hafta rapor alabilicem o yüzden çok istiyorum doğumun biraz erken olmasını bayram taili ile birşleseydi diye
kızlar aranızda az kilo alan benim galiba 49 kilo da hamile kaldım şuan 57 kiloyum eşim gülüyo bi karnın şişti her yerin aynı diye millet önden görünce aaa hamile misin hiç belli olmuyo diyo
He canim ben ogretmensin sandim :) devam zorunlulugu var yani... Allah yardimcin olsun.. melegin saglikli olsunda iste dogumada sen karar veremiyosun ki ne zaman sancin gelise artikin
evet bakalım beklicez artık bu cuma doktor muayene edicek az çok anlarız ne zaman olacagını dedi ama hayırlısı artık kime sorsam 2 haftalık bebeği kimseye bırakıp gidemezsin diyor iyice bunalıma giriyorum inşallah allah kolaylığını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?