canım ben üniversite son sınıftayım malesef doğuma kadar okula gidip gelicem devam zorunluluğu var doğumdan sonrada ancak 2 hafta rapor alabilicem o yüzden çok istiyorum doğumun biraz erken olmasını bayram taili ile birşleseydi diye
Mrb kızlar düne kdr kendimi aralık annesi olacağımı sanıyordum ancak doktorum benim hesaplamamdan bir hafta ileri olduğunu söyledi yani ben 32 haftalık sanırken 32+4 yani 33 haftalık olduğumu öğrendim ve tahmini doğum tarihim 28 kasım oldu çok heycanlandım 1 hafta 1haftadır :)
hepinizin güzel doğum hikayelerini okumak istiyorum belki biraz cesaret gelir bana da sayenizde :))
uhahahahaaaaaa bende az önce senin mesajı okuyup netten yatağa bakıyodumki mutvaktan koku geldi pilavı yakmışım baştan yapıyorum:)))))))
KIZLARRRRR
ben artık doğum yapmak istiyorummmm eğer bayramdan önce doğum yaparsam ya da bayramda bebeğimle daha çok vakit geçirebilicem çünkü doğumdan sonra sadece 2 hafta rapor alabilicem(( Keşke bu hafta doğum yapsam bayram tatili ile 1 ay olur iznim..
Mrb kızlar düne kdr kendimi aralık annesi olacağımı sanıyordum ancak doktorum benim hesaplamamdan bir hafta ileri olduğunu söyledi yani ben 32 haftalık sanırken 32+4 yani 33 haftalık olduğumu öğrendim ve tahmini doğum tarihim 28 kasım oldu çok heycanlandım 1 hafta 1haftadır :)
hepinizin güzel doğum hikayelerini okumak istiyorum belki biraz cesaret gelir bana da sayenizde :))
slm arkadaşlar yarın sabah bizim dr kontrolümüz var 10.20 de bakalım ne kadar olmuş paşam.unutkanlık bendede var bazen yaptığım şeyleri hatırlamıyorum.yarın belki doğum şeklimizide söyler sorcam inş normal olur.
[/B]selam kızlarrrrr
nasılsınız kuzucuklar göbüşlerde keyifler yerindedir inşallah..perşembe günü işyerinde son günüm..izne ayrılıyorumçok şükür..zaten1 aydır haftada 3 gün gidiyordum ama bu hafta zorlanmaya başladım..sağ kasığımda fena biağrı var zor yürüyorum.dr um normal demişti ama bana pek normal gelmiyo..ya süreklioturarark çalışmaktan oluyor yada kasığımda eskiden beri olan bezeler var onlar yapıyo..sizde böyle bişey yaşayan varmı..valla oturuncakalkamıyorum..kalkınca hemen yürüyemiyorum.ahh kucağımıza almadan bile zormu annelik..bu arada eksikleri iyice tamamladım..iyicwe ağırlaşmadan..sadece bebek bakımürünbleri kaldı..çok düşündüm araştırdım sordum ama galiba sebamed alıcam..sizler hangi marka aldınız..ne zormuşbu işlerr..[/B]
Haberlerini bekliyoruz.. Canim gitmek zorundamisin okula? Valla ben olsam gitmezdim 5 6 aylik olsa bi yerde ama 2 haftalik daha gobek bagi bile yeni dusmus olcak,. Meleginin senin kokuna ihtiyaci olcak:26:
canım valla helal olsun bı yandan hamılelık bı yandan ünv.cidden cook zor.bızım unv.de bı arkadas vardı.mezunıyete bebegı ıle gelmıstı.gazetecıler cekmıstı.guzel bı duygu ama zor.allah kolaylık versın.bu arada genc bı anne olcksn heralde.kac yasındasın.
ayy canım öyle deme sakınnn...! bebişin gününü tamamlasın. olsun daha çok vakit geçirirsiniz. ona da sanada eziyet olur erken doğması. hayırlısını iste.
[/B]selam kızlarrrrr
nasılsınız kuzucuklar göbüşlerde keyifler yerindedir inşallah..perşembe günü işyerinde son günüm..izne ayrılıyorumçok şükür..zaten1 aydır haftada 3 gün gidiyordum ama bu hafta zorlanmaya başladım..sağ kasığımda fena biağrı var zor yürüyorum.dr um normal demişti ama bana pek normal gelmiyo..ya süreklioturarark çalışmaktan oluyor yada kasığımda eskiden beri olan bezeler var onlar yapıyo..sizde böyle bişey yaşayan varmı..valla oturuncakalkamıyorum..kalkınca hemen yürüyemiyorum.ahh kucağımıza almadan bile zormu annelik..bu arada eksikleri iyice tamamladım..iyicwe ağırlaşmadan..sadece bebek bakımürünbleri kaldı..çok düşündüm araştırdım sordum ama galiba sebamed alıcam..sizler hangi marka aldınız..ne zormuşbu işlerr..[/B]
canım yarın 10:40 da da bizim kontrol var. hadi hepimize hayırlısı. bende doğum şeklimi sorcam artıkın. kilosunu bende çok merak ediyorum. Hadi inş. şimdiden güzel haberler dileyelim.
[/B]selam kızlarrrrr
hayırlısını tabi herşeyin bebeğim gelişimi tamamlamış gibi görünüyor 35 + larda 2950 idi kilosu önden gidiyor biraz bizim kız hayırlısıyla bayramda doğsa 3 ün üstünde olur dedi doktor ama nasip
Herkese merhaba kızlar maşallah bütün bebişlere sizle birşey paylaşmak istedim geçen gün meleğin sabah programında diyetisyen sağlıklı bir hamilenin 13 kg alabileceğini eğer az kg kilo alırsa bebeğin 5 yaşından sonra obez olabileceğini ve matematik zekasınında iyi olmayacağını söylüyordu.yani az kilo alınırsa karnında bulunması gereken enerjinin eksik olduğunu ve bebeğe geçmeyeceğini anlatıyordu bana mantklı geldi.o yüzden takmıyorum kiloyu 16 kilo aldım dahada alırım 1 ay var doğuma hayırlısı.
mutlu haberlerini bekliyoruz canim.... insallah melegin iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?