2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım valla helal olsun bı yandan hamılelık bı yandan ünv.cidden cook zor.bızım unv.de bı arkadas vardı.mezunıyete bebegı ıle gelmıstı.gazetecıler cekmıstı.guzel bı duygu ama zor.allah kolaylık versın.bu arada genc bı anne olcksn heralde.kac yasındasın.

Mrb kızlar düne kdr kendimi aralık annesi olacağımı sanıyordum ancak doktorum benim hesaplamamdan bir hafta ileri olduğunu söyledi yani ben 32 haftalık sanırken 32+4 yani 33 haftalık olduğumu öğrendim ve tahmini doğum tarihim 28 kasım oldu çok heycanlandım 1 hafta 1haftadır :)

hepinizin güzel doğum hikayelerini okumak istiyorum belki biraz cesaret gelir bana da sayenizde :))

Hosgeldin canim... ayniyiz seninle benimde 27 28 i gozukuyo dogum :) Allah kucagina almayi nasip etsin insallah...

uhahahahaaaaaa bende az önce senin mesajı okuyup netten yatağa bakıyodumki mutvaktan koku geldi pilavı yakmışım baştan yapıyorum:)))))))

hahahahahaaaaa.... ayyy çok yaşa yaaa.. ne güldüm vallaa :) canımız sağolsun ne yapalım aman boşver :))
ooff gözümden yaş geldi :)

slm arkadaşlar yarın sabah bizim dr kontrolümüz var 10.20 de bakalım ne kadar olmuş paşam.unutkanlık bendede var bazen yaptığım şeyleri hatırlamıyorum.yarın belki doğum şeklimizide söyler sorcam inş normal olur.

ayy canım öyle deme sakınnn...! bebişin gününü tamamlasın. olsun daha çok vakit geçirirsiniz. ona da sanada eziyet olur erken doğması. hayırlısını iste.

[/B]selam kızlarrrrr
nasılsınız kuzucuklar göbüşlerde keyifler yerindedir inşallah..perşembe günü işyerinde son günüm..izne ayrılıyorumçok şükür..zaten1 aydır haftada 3 gün gidiyordum ama bu hafta zorlanmaya başladım..sağ kasığımda fena biağrı var zor yürüyorum.dr um normal demişti ama bana pek normal gelmiyo..ya süreklioturarark çalışmaktan oluyor yada kasığımda eskiden beri olan bezeler var onlar yapıyo..sizde böyle bişey yaşayan varmı..valla oturuncakalkamıyorum..kalkınca hemen yürüyemiyorum.ahh kucağımıza almadan bile zormu annelik..bu arada eksikleri iyice tamamladım..iyicwe ağırlaşmadan..sadece bebek bakımürünbleri kaldı..çok düşündüm araştırdım sordum ama galiba sebamed alıcam..sizler hangi marka aldınız..ne zormuşbu işlerr..
[/B]

Merhaba canım. hayırlısı olsun. güzel haberler alırsın inş.

canım yarın 10:40 da da bizim kontrol var. hadi hepimize hayırlısı. bende doğum şeklimi sorcam artıkın. kilosunu bende çok merak ediyorum. Hadi inş. şimdiden güzel haberler dileyelim.

selam canım,
idare ediyoruz işte. bende zorlanmaya başladım. tüm anlattıkların bizlerde de oluyor merak etme. tek kendi adıma yazmadım çünkü bir çok anne ile günlerdir konuştuğumuz şeyler bunlar. korkulacak birşey yok zaten doktorunda normal olduğunu söylemiş. bende yatınca kalkamıyorum, ayaktaysam oturup yatamıyorum. yani zor oluyor. hayırlı olsun aldıkların. Bebek ürünlerinin hepsini mustela aldım canım ben. ama sen bilirsin tabii..
perşembe için gözün aydın. iyi dinlenmeler.
sevgiler.

Haberlerini bekliyoruz.. Canim gitmek zorundamisin okula? Valla ben olsam gitmezdim 5 6 aylik olsa bi yerde ama 2 haftalik daha gobek bagi bile yeni dusmus olcak,. Meleginin senin kokuna ihtiyaci olcak:26:

gitmek zorundayım malesef son sene artık biticek okul o yüzden gitmeliyim devam zorunluluğu olmasaydı yine idare ederdim ama annem bakıcak artık bende sağıcam sütümü hayırlısıyla bi doğsa

kızlar ben 36+2 deyim. bu hafta sonu nidilatı bırakıcam.şu anda kullanmama rağmen sancılarım oluyor.normaldir diye düşünüyorum ben.bırakınca nasıl olacak sancılar merak ediyorum.sizler ne zaman bırakacaksınız?

23 yaşındayım canım gerçekten zor hamilelik ve okul ama cok sükür yinede allah kolaylığını verdi ben rahat bi hamilelik geçirdim hamile olduğumda pek anlaşılmıyor ama yoruluyorum okuldan sonra ev işi yemek derken hiç hamile gibi değilim ama geceleri uyuyamamk mahfediyor insanı

ayy canım öyle deme sakınnn...! bebişin gününü tamamlasın. olsun daha çok vakit geçirirsiniz. ona da sanada eziyet olur erken doğması. hayırlısını iste.

hayırlısını tabi herşeyin bebeğim gelişimi tamamlamış gibi görünüyor 35 + larda 2950 idi kilosu önden gidiyor biraz bizim kız hayırlısıyla bayramda doğsa 3 ün üstünde olur dedi doktor ama nasip

canım bende sürekli oturur durumda olduğum için aynı seyleri yasadım o dönemlerde cok ağrım oluyordu hele eve geldiğimde uzanınca bacaklarımın agrısından yürüyemiyordum ama gecti cok sükür.. bende bakım ürünlerini sebamed aldım canım

canım yarın 10:40 da da bizim kontrol var. hadi hepimize hayırlısı. bende doğum şeklimi sorcam artıkın. kilosunu bende çok merak ediyorum. Hadi inş. şimdiden güzel haberler dileyelim.

mutlu haberlerini bekliyoruz canim.... insallah melegin iyidir

Canim ben chicconun bakim setini aldim cantasiyla beraber uygun diye fiyati... ama aklimda sebamed vardi cogu onu oneriyor. Artik bitince alirim napiyim

35 lerde 2950 miiiiiiiiii masallahhhh

Buna çok üzülürüm bu hamileliğimde sadece 4 kilo alabildim bu haftaya kadar. bu aralar daha çok yemeğe çalışıyoum ama iş,çocuk ev derken herhalde yakıyorum. ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım. bu çok az oldu inş. sağlıklı,sıhhatli bi oğlum olur..................
bu arada yazılanları okuyorum ama yazı yazma fırsatım olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…