2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kalp atısı ve kese işi hallolduktan sonra :) 36.haftaya kadar ayda bı kez cagırır doktor.istisna bı durum olmazsa ayda bı gıdılır.

her doktor farklı canım ya bılmıyorum benım durum ne olur ama beni 2 haftada bır cagırcanı söledii suan zaman neyı gosterır bılmem

bana doktor vitamin vermedi canım. ne yiyebiliyosam o kadar uğraşıyorum yani... Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın

canım b12 falandamı almıosun bunyen cabuk hastalıga yakalanıyorsa grıp falan gıbı alsan ıyı olur. bagısıklık guclendırıcı.
benım bunyem hassas sımdılık b12 verdı

canim bende oglumda hep tursu ve eksi yiyordum, tatlidan nefret etmistim
benimde rüyama girmisti oglum, güya rüyamda ilk lafi anne baba degilde pipi'ydi :)

canim bende oglumda hep tursu ve eksi yiyordum, tatlidan nefret etmistim
benimde rüyama girmisti oglum, güya rüyamda ilk lafi anne baba degilde pipi'ydi :)

ayyyy çokkk guldum yaaaaaaaaaaa yerim onu
bende suan o durumdayım tatlı gormek ıstemıyorum kii çok duskunum ben tatlıyaaaaaa :))

puffyyy abla nerdesın yaaaaaaaaaa çokkk merakk edıyorummmmmmmmmmmmm seniiiiiiii duy sesimiiiiiiiiiii gelll bizi merakta koymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hergun gelen ınsandın tatılemı gıttın yoksaaaaa:))

bende suan o durumdayım tatlı gormek ıstemıyorum kii çok duskunum ben tatlıyaaaaaa :))

Hep güleriz insallah canim, kiz erkek önemli diil yeterki saglikli olsunlar napalim artik onlarin istedigini yicez. Doktoruma sordum ne yiyeyim ne yemeyeyim diye dedi bana merak etme bebegin istedigini zaten anliyacaksin Canin onlari cekecek dedi

kızlar ya benim dün gün boyu bulantım vardı..ama hiç kusmadım..
bu sabah afedersiniz çıkardım..ama şimdi birden kesildi bulantım..
kustuğum içinmi yoksa bebeğe bişeymi oldu Allah korusun:26:

aynen bende deli gibi tatlı yiyen insan tuzlu hastası oldum:)) ve kız istememe rağmen ama erkek olucak gibi bi his var bendede sağlıklı olsunda hayırlısıyla inşallah.

10 dkda nasıl doğurdu yaa hiç sancı çekmedimi açılmayı bekledimi

inşallahh canımmm .. aynen valla helekı benım ıcın zaten mucize ne kız ne erkek hıc farketmezz saglıklı olsun yeter
suan ole abartılı beslenmeye gerek yokmus bebek kandan beslenıyormus canımm ılk 3 ay onemlı deıl dedii dr .
aama genede eşim her aksam süt zorla verıyor hıcte sevmem

canım her dakka bulantın olmazkı zatenn korkmaaa yahu ole dusunme
ordadır bebişinnnn gurultulardan anlamıomusun benım cok gurulduyordu karnım
sabahları daha cok olurmus
benım cok hafıf bulantım oluo oda ac kaldıgımda

10 dkda nasıl doğurdu yaa hiç sancı çekmedimi açılmayı bekledimi

yolda gıderken acılmısss canımmm zaten suyu gelmiş hemen doguma gırdı zaten drda yakında oturuyordu hemen geldi 10 dk ya şaka gıbı hemen bebek dogduu sonra dıkıs oldu cıktııı :)) kameradanda ızledık sonra sancı bıle cekmedi çok
inş hepımıze ole kolay dogum nasıp olur yaaaaaaa

aynen bende deli gibi tatlı yiyen insan tuzlu hastası oldum:)) ve kız istememe rağmen ama erkek olucak gibi bi his var bendede sağlıklı olsunda hayırlısıyla inşallah.

bende lımon eksı tuzlu ıstıo canım ama yemıyorum tuzlu cok :) tsh etkılıyor dedıler
nasıp canım ıns gonlunden gecen olur.

Canim böyle herseyi takma kafana önünde daha cok uzun bir yol var kendini ve bebegi yorma. Her an miden bulanacak diye bir sey yok.

ya dün gün boyu vardı şimdi hiçbişey yok..yarın ola hayrola:18:

Canim böyle herseyi takma kafana önünde daha cok uzun bir yol var kendini ve bebegi yorma. Her an miden bulanacak diye bir sey yok.

ya şu panik atak tutmasaydı bulantıyı dert etmezdimde..çok çarpıntım oldu..nefesim kesildi filan..sabahınada karnım ağrımıştı bayağı..
off yarın bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm inş.

ya dün gün boyu vardı şimdi hiçbişey yok..yarın ola hayrola:18:

gorursun gorursun canımm korkmaaa ee ona bakarsan benm hıc bulanmıyor ama takmıyorum artık dr acıklamasını yaptı :))
ve ıykıde bulanmıyor zaten cok korkuyorum bulantı oldumu
benımde adet agrılarım oluyorrr hala. adet gunum yaklasıyor zatenn her adet gunumuzde agrı olurmusss

Ayyyy evet canımmmm yaa benim cuma 13.30 da randevum. İnşallah buluşuruz antalyalı hamişler olarak Şu kilo olayına da bi diyetisyene görün derim ben canım

puffyyy abla nerdesın yaaaaaaaaaa çokkk merakk edıyorummmmmmmmmmmmm seniiiiiiii duy sesimiiiiiiiiiii gelll bizi merakta koymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hergun gelen ınsandın tatılemı gıttın yoksaaaaa:))

Canım yanlış hatırlamıyorsam ev taşıyacaktı o 1-2 ay yokum demişti. ben mi yanlış hatırlıyorum acaba:44:
Filizim bi de 2 haftaya bir çok gibi geldi bana.Tabi en iyisini doktorlar bilir ama madem içine de sinmemiş başka bi doktorla görüş. fazla ulturason da zararlı olur

Kızlar benim de hala karnım adet olcakmış gibi ağrıyor ve memişlerim de öyle şiş ve ağrıyo:44: çok korkuyorum karın ağrımdan

başta olmasa bende böyleymiş derdim
ama bir gün olup diğer gün olmayınca..offf paranoyak oldum iyice

Insallah görürsün yarin canim sen hic merak etme icini ferah tutmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…