kalp atısı ve kese işi hallolduktan sonra :) 36.haftaya kadar ayda bı kez cagırır doktor.istisna bı durum olmazsa ayda bı gıdılır.
bana doktor vitamin vermedi canım. ne yiyebiliyosam o kadar uğraşıyorum yani... Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın
ben kızıma hamileliğin başlarında sabah namazına kalkardım bir keresinde namazdan sonraki uykumda rüyama girdi beyaz kundakta masum nur yüzlü bi kız bebek veriyolardı kucağıma çok turşu yemiştim birde sol kasığım ağrırdı , şimdi sağ kasığım ağrıyor rüyalarımda hep tatlı şeyler yiyorum bu kez erkek olursa gözbebeği olur, eşimin tarafından ve benim tarafımızdan ilk erkek bebek olur allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin inş.
canim bende oglumda hep tursu ve eksi yiyordum, tatlidan nefret etmistim
benimde rüyama girmisti oglum, güya rüyamda ilk lafi anne baba degilde pipi'ydi :)
ayyyy çokkk guldum yaaaaaaaaaaa yerim onu
bende suan o durumdayım tatlı gormek ıstemıyorum kii çok duskunum ben tatlıyaaaaaa :))
bende suan o durumdayım tatlı gormek ıstemıyorum kii çok duskunum ben tatlıyaaaaaa :))
canım acıkladım net okumadınmı
ümreye yada hacca gıden bırınden ısstersen alırlar ..
orada satılan bırsey bole yumruk gıbı bıseyy sonra duasıyla bırlıkte suya koyuyorsun onu 7 gun duruyor ve o el seklınde acılıyor suyu ıcmıyorsunnn sadece o suda duruyorr. duasınıda bılmıyorum canım ablamın kayınvalıdesı yapıyor
nasıp olursa banada yapıcAKKLAR
dogumu kolaylastırıyormuss yanı kesınlıkle dogruu ablamın 2 cocugu ve tanıdıgımız bır cok ınsana yapıldı buuu
ablamın kayınvalıdesı saolsun:))
ablam gırmesıyle cıkması bır oldu vallahii bakk 10 dk cıktı ya şaka gıbı kaldık bölee
inşallahh canımmm .. aynen valla helekı benım ıcın zaten mucizeHep güleriz insallah canim, kiz erkek önemli diil yeterki saglikli olsunlar napalim artik onlarin istedigini yicez. Doktoruma sordum ne yiyeyim ne yemeyeyim diye dedi bana merak etme bebegin istedigini zaten anliyacaksin Canin onlari cekecek dedi
kızlar ya benim dün gün boyu bulantım vardı..ama hiç kusmadım..
bu sabah afedersiniz çıkardım..ama şimdi birden kesildi bulantım..
kustuğum içinmi yoksa bebeğe bişeymi oldu Allah korusun:26:
10 dkda nasıl doğurdu yaa hiç sancı çekmedimi açılmayı bekledimi
aynen bende deli gibi tatlı yiyen insan tuzlu hastası oldum:)) ve kız istememe rağmen ama erkek olucak gibi bi his var bendede sağlıklı olsunda hayırlısıyla inşallah.
kızlar ya benim dün gün boyu bulantım vardı..ama hiç kusmadım..
bu sabah afedersiniz çıkardım..ama şimdi birden kesildi bulantım..
kustuğum içinmi yoksa bebeğe bişeymi oldu Allah korusun:26:
canım her dakka bulantın olmazkı zatenn korkmaaa yahu ole dusunme
ordadır bebişinnnn gurultulardan anlamıomusunbenım cok gurulduyordu karnım
sabahları daha cok olurmus
benım cok hafıf bulantım oluo oda ac kaldıgımda
Canim böyle herseyi takma kafana önünde daha cok uzun bir yol var kendini ve bebegi yorma. Her an miden bulanacak diye bir sey yok.
ya dün gün boyu vardı şimdi hiçbişey yok..yarın ola hayrola:18:
ya şu panik atak tutmasaydı bulantıyı dert etmezdimde..çok çarpıntım oldu..nefesim kesildi filan..sabahınada karnım ağrımıştı bayağı..
off yarın bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm inş.
Ayyyy evet canımmmm yaa benim cuma 13.30 da randevum. İnşallah buluşuruz antalyalı hamişler olarakcanım sen de mi medikal hastanesine murat beye mi gideceksin.ben de oraya gideceğim.ama burada 25 martta ki randevuma bir gidip kaç haftalık olduğu falan bir belli olsun 1-2 hafta sonra da murat beye gitmeyi planlıyorum,Allah nasib ederse tabi.eşim haftaya cuma gidelim randevu al dedi ama ben biraz daha beklemek istedim.görüşürdük belki aynı gün gitseydik :)
puffyyy abla nerdesın yaaaaaaaaaa çokkk merakk edıyorummmmmmmmmmmmm seniiiiiiii duy sesimiiiiiiiiiii gelll bizi merakta koymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hergun gelen ınsandın tatılemı gıttın yoksaaaaa:))
gorursun gorursun canımm korkmaaa ee ona bakarsan benm hıc bulanmıyor ama takmıyorum artık dr acıklamasını yaptı :))
ve ıykıde bulanmıyor zaten cok korkuyorum bulantı oldumu
benımde adet agrılarım oluyorrr hala. adet gunum yaklasıyor zatenn her adet gunumuzde agrı olurmusss
ya şu panik atak tutmasaydı bulantıyı dert etmezdimde..çok çarpıntım oldu..nefesim kesildi filan..sabahınada karnım ağrımıştı bayağı..
off yarın bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?